VPN Kodi: Ελληνικά κανάλια και ραδιόφωνο το 2024

Η επιλογή ενός προγράμματος δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμα στην αγορά και όλα σχεδόν αναφέρουν πως πρόκειται για το καλύτερο VPN που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Κοδι.

Δείτε το εδώ
ExpressVPN - το καλύτερο VPN για Kodi!

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, το ExpressVPN είναι αυτό που σας προτείνουμε για όλες σας τις διαδικτυακές δραστηριότητες.


Ενημερώθηκε στις: 19 Μάιος 2024

Τι ειναι το Kodi

Παρότι πιθανότατα θα έχετε ακούσει ή διαβάσει για το συγκεκριμένο λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων, καλό είναι να κάνω μία γρήγορη εισαγωγή. Αν δεν ξέρετε τι είναι το Kodi, θα σας πούμε πως είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό αναπαραγωγής ψηφιακών αρχείων μουσικής και εικόνας. Υποστηρίζονται μέσω Kodi ελληνικά και ξένα προγράμματα, όπως πχ. ελληνική τηλεόραση Kodi. Με αυτό, μπορεί κανείς ουσιαστικά να προχωρήσει στην αναπαραγωγή βίντεο, μουσικών κομματιών, podcast και άλλων ψηφιακών αρχείων, είτε τοπικά μέσω του σκληρού του δίσκου, είτε μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν Kodi ταινίες και ελληνικά κανάλια Kodi.

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσει κανείς ζωντανά βίντεο μέσω streaming και ελληνικά κανάλια στο Kodi. Ωστόσο, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα γεωγραφικού περιορισμού σε συγκεκριμένο περιεχόμενο που θα θελήσετε να παρακολουθήσετε. Για τον λόγο αυτό χρειάζεστε το καλύτερο VPN για το Κοδι, ώστε να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο για Kodi ελληνικά και ξένα προγράμματα, ταινίες και σειρές. Μπορείτε να κάνετε μια Kodi εγκατάσταση εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή και λειτουργικό, όπως πχ. εγκατάσταση Kodi σε smart TV.

Το κόλπο μου για τη χρήση του ExpressVPN δωρεάν

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN που θα βρείτε για το Kodi. Προσφέρει μία γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Tο κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για την εγγραφή σας και το λογισμικό για 30 ημέρες. Pριν την 30η ημέρα, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας μέσω του ζωντανού chat της εταιρείας. Μέσα σε πέντε μέρες θα σας επιστραφούν όλα σας τα χρήματα, χωρίς καμία απολύτως ερώτηση. Πραγματικά λειτουργεί, όπως επιβεβαιώνουν αντίστοιχα και πολλοί από τους αναγνώστες μας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Κοδι το 2024

Πραγματοποίησα μία σχετική έρευνα, αναζητώντας τους καλύτερους παρόχους που να είναι σε θέση να ξεμπλοκάρουν το περισσότερο από το περιορισμένης πρόσβασης περιεχόμενο με μια εγκατάσταση VPN Kodi. Εάν έχετε εξειδικευμένες ανάγκες, εάν θέλετε πχ. να ξεμπλοκάρετε το Αμερικανικό Netflix, βεβαιωθείτε πως το VPN σας για Κοδι είναι συμβατό!

Η επιλογή των προγραμμάτων που θα σας παρουσιάσω έγινε με τρία βασικά κριτήρια. Προφανώς, όλα τα προγράμματα προσφέρουν τουλάχιστον ένα διακομιστή στην Ελλάδα. Αλλιώς, δεν θα ήμασταν σε θέση να ξεμπλοκάρουμε το περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει. Πρόκειται επίσης για τα πιο γρήγορα VPN της αγοράς, με πολύ υψηλή απόδοση λογισμικού και διακομιστών για Kodi ελληνικά και ξένα προγράμματα. Έτσι λοιπόν, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας, για τα οποία απαιτείται μεγάλο εύρος ζώνης από τη σύνδεσή σας. Τέλος, όλα τα προγράμματα που σας προτείνω για εγκατάσταση Kodi VPN είναι πολύ φιλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα στον τομέα της τεχνολογίας.

Παρότι είναι δυνατόν να δείτε ας Kodi ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς τη χρήση κάποιου VPN, υπάρχει περίπτωση να μπλέξετε εάν πραγματοποιείται streaming περιεχομένου που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα. Επίσης, έχετε πάντα τον περιορισμό του τοπικού περιεχομένου. Για αυτό λοιπόν σας προτείνω τη χρήση του καλύτερου VPN για το Κοδι.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τι συμβαίνει με τα πρόσθετα για VPN στο Kodi;

Τα πρόσθετα επιτρέπουν την επέκταση των δυνατοτήτων που παρέχει στο χρήστη το Κοδι. Αυτό γίνεται με τις κατάλληλες Kodi ρυθμίσεις και με κατάλληλα Kodi πρόσθετα. Παρόλα αυτά δεν Θα σας πρότεινα τη χρήση κάποιου πρόσθετου VPN.

Καταρχάς, δεν υπάρχουν πολλοί που να προσφέρουν κάτι τέτοιο. Είναι επίσης πολύ πιο πολύπλοκο να εγκαταστήσει κανείς ένα πρόσθετο για VPN Kodi, από ότι ένα κανονικό, γενικής χρήσης VPN. Τρίτο, το πρόσθετο του Kodi VPN προστατεύει μόνο δεδομένα που διακινούνται μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος. Τα υπόλοιπα δεδομένα είναι φυσικά εκτεθειμένα.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για το Kodi;

Εάν δεν έχετε σκοπό να πληρώσετε ή απλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το κάνετε, υπάρχουν λύσεις για να βρείτε ένα καλό VPN για το Κοδι. Βέβαια, τίποτα πλέον δεν είναι ουσιαστικά δωρεάν στις μέρες μας. Μπορώ ωστόσο να προτείνω έναν αξιόπιστο πάροχο: το ExpressVPN. Ο συγκεκριμένος πάροχος δεν πρόκειται να πουλήσει τα στοιχεία σας, να σας υποκλέψει ευαίσθητα δεδομένα η να πουλήσει το ελεύθερο εύρος ζώνης της σύνδεσής σας.

Μπορείτε με αυτό να προχωρήσετε σε αναπαραγωγή ποιοτικών βίντεο μέσω streaming, χωρίς να χρειάζεται προφόρτωση. Εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το συγκεκριμένο VPN σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι Λοιπόν Η παγίδα; Έχετε περιορισμένο όγκο δεδομένων ανά μήνα: 500 MB. Δεν είναι σίγουρα πολλά δεδομένα – περίπου μία ώρα βίντεο σε ανάλυση 320p… Παρόλα αυτά, μπορείτε να έχετε ένα 1 δωρεάν GB κάνοντας απλά ένα tweet στο @theTunnelBear Και ζητώντας δωρεάν 1 GB δεδομένων.

Παραμετροποιώντας το VPN Kodi

Όταν μιλάμε για την εγκατάσταση Kodi VPN στη συσκευή σας, να ξέρετε πως υπάρχουν αρκετές λύσεις.

Εγκαταστήστε την κατάλληλη έκδοση του λογισμικού VPN για το λειτουργικό σας σύστημα

Αυτή είναι η πιο εύκολη λύση και αυτή που προτείνω προσωπικά. Οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν εφαρμογές πχ. για Windows, Mac κλπ. Αφού ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας στο ExpressVPN, για παράδειγμα, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Στη συνέχεια μπορείτε να τρέξετε το λογισμικό του VPN και να ενεργοποιήσετε δύο λειτουργίες:

  • προστασία διαρροής DNS (DNS leak): με την επιλογή αυτή εγγυημένα όλα σας τα δεδομένα μεταφέρονται μέσω του VPN
  • διακόπτης κλεισίματος (kill switch): μπορεί να μπλοκάρει όλη τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, εάν, διατηρώντας σας μία κρυφή IP

Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο VPN, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το streaming. Παρότι σας προτείνω τη χρήση του OpenVPN, το οποίο είναι γρήγορο σταθερό και ασφαλές, μπορείτε να δοκιμάσετε αν θέλετε το PPTP η το L2TP, τα οποία είναι λιγότερο ασφαλή αλλά παρέχουν καλύτερες ταχύτητες σε προγράμματα για Kodi ελληνικά και μη.

Εγκατάσταση VPN Kodi χειροκίνητα στη συσκευή σας

Για εγκατάσταση Kodi και ρύθμιση ενός VPN χειροκίνητα μπορεί να είναι μία διαδικασία με πολλές προκλήσεις, ενώ σημειώστε πως η διαδικασία είναι διαφορετική σε κάθε λειτουργικό.

Εγκατάσταση Kodi VPN στο router σας

Ορισμένες φορές, δεν είναι δυστυχώς εφικτή η εγκατάσταση Kodi VPN στη συσκευή σας. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να αναζητήσετε κάποια άλλη λύση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση VPN Kodi στο router σας. Λάβετε υπόψη ωστόσο στην περίπτωση αυτή πως:

  • το router σας θα πρέπει να επιτρέπει τη λειτουργία αυτή
  • οι συσκευές που συνδέονται με το router χρησιμοποιούν:
    •  την ίδια σύνδεση VPN, ρίχνοντας την ταχύτητα,
    •  τον ίδιο διακομιστή VPN, ξεμπλοκάροντας μόνο μία χώρα

Xρήση ενός VPN με το Kodi

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση Kodi του VPN, θα πρέπει να συνδεθείτε σε κάποιο διακομιστή. Επιλέξτε ένα διακομιστή στη χώρα στην οποία επιθυμείτε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, πχ. στις ΗΠΑ, προκειμένου να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix.

Είναι εφικτή η σύνδεση σε έναν μόνο διακομιστή κάθε φορά. Εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε σε κάποια άλλη χώρα, Θα πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε από το προηγούμενο διακομιστή και να συνδεθείτε στον νέο.

Ως κανόνας, όσο πιο κοντά βρίσκεται ο διακομιστής, τόσο πιο γρήγορη είναι συνήθως η σύνδεση σε Kodi ελληνικά προγράμματα και άλλα.

Εάν εντοπίζετε κάποιο πρόβλημα στην προσπάθειά σας να ξεμπλοκάρετε κάποια τοποθεσία, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε η επικοινωνία μέσω του ζωντανού chat με τον πάροχό σας. Τα άτομα που βρίσκονται στην υποστήριξη πελατών θα σας ενημερώσουν για το ποιοι διακομιστές λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για την περίπτωσή σας.

Χρειάζομαι VPN για το Κοδι;

Παρότι σκοπός μου δεν είναι να σας πείσω, θα επαναλάβω το αγαπημένο μου σλόγκαν: χρησιμοποιήστε κάποιο VPN για όλες σας τις συνδεδεμένες συσκευές, ανά πάσα στιγμή. Πράγματι, σε αντίθετη περίπτωση είστε πολύ εκτεθειμένοι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο πάροχος του διαδικτύου σας γνωρίζει όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, αφήνετε ίχνη από τη δραστηριότητά σας όπου και να πηγαίνετε, σε όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Ακόμη και αν όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ανώνυμες, είναι πολύ εφικτό κάποιος να σας εντοπίσει και να σας ταυτοποιήσει.

Kodi στην Ελλάδα

Ένα VPN για το Κοδι αποτελεί το μοναδικό τρόπο προστασίας της ιδιωτικότητας σας και αύξησης της διαδικτυακής σας ασφαλή. Δημιουργεί ένα κρυπτογραφημένο τούνελ ανάμεσα στον υπολογιστή και τον διακομιστή του VPN. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Επιπλέον, το VPN κρύβει την IP διεύθυνσή σας, πίσω από την IP του διακομιστή τον οποίο χρησιμοποιεί. Αυτό σας επιτρέπει να περιηγείστε στο διαδίκτυο εντελώς ανώνυμα.

Με άλλα λόγια, όταν παρακολουθείτε προγράμματα μέσω streaming στο διαδίκτυο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως είστε εσείς. Ούτε ο πάροχος του διαδικτύου σας, ούτε κυβερνητικές υπηρεσίες, ούτε όσοι ασχολούνται με την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτό είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα της χρήσης του Kodi VPN για streaming: σας προσφέρεται τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς. Ας υποθέσουμε πως βρίσκεστε σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Χωρίς κάποιο VPN, δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια. Εάν όμως συνδεθείτε μέσω κάποιου διακομιστή VPN που να βρίσκεται στη χώρα σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες στις οποίες ο πάροχος to VPN προσφέρει κάποιο διακομιστή.

Συμπέρασμα

Οι περισσότερες πλατφόρμες έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς όσον αφορά το περιεχόμενο τους σήμερα, μπλοκάροντας ουσιαστικά την πρόσβαση σε Kodi τηλεόραση και σε άλλο περιεχόμενο όταν δεν βρίσκεται κάνει στην περιοχή η οποία καλύπτεται από τις υπηρεσίες τους. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με το καλύτερο VPN για το Kodi το ExpressVPN.

Το streaming αποτελεί τη δύναμη του Kodi. Μπορείτε να απελευθερώσετε ολόκληρη τη δύναμη του Κοδι εγκαθιστώντας πρόσθετα τρίτων εταιρειών, όπως για παράδειγμα το ελληνικό AliveGR, το οποίο περιέχει μία τεράστια βιβλιοθήκη από ταινίες και σειρές για Kodi ελληνικά, μεταγλωττισμένες η καθαρά ελληνικές παραγωγές στην ελληνική γλώσσα. Υπάρχουν επίσης Kodi υπότιτλοι σε όλες τις ταινίες στο Kodi και σε ξενόγλωσσες παραγωγές. Μέσω του AliveGR έχετε πρόσβαση σε Kodi ελληνικά κανάλια που προσφέρονται εέύθερα και μπορείτε να πειραματιστείτε με το Kodi, πως λειτουργεί και πως να κάνετε Kodi TV εγκατάσταση.

Όλα αυτά βέβαια ενδέχεται να μην είναι νόμιμα και για αυτό ακριβώς το λόγο προτείνουμε τη χρήση κάποιου VPN, για Kodi ελληνικά και μη προγράμματα, για τη δική σας και μόνο προστασία.

Επιπλέον, το VPN ασφαλίζει γενικότερα τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και προστατεύει την ιδιωτικότητά σας. Όταν όλα σας τα δεδομένα περνούν μέσα από το VPN, αυτά κρυπτογραφούνται και γίνονται ανώνυμα. Με τον τρόπο αυτό, ο πάροχος των υπηρεσιών του διαδικτύου που πληρώνετε, οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι χάκερς δεν είναι σε θέση να σας κατασκοπεύσουν για τα Kodi ελληνικά και ξένα προγράμματα. Θυμηθείτε πως μπορείτε να κατεβάσετε Kodi και τα καλύτερα addons για Kodi δωρεάν.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com