IPVanish Αξιολόγηση 2024

IPvanish

Η IPVanish βρίσκετε στην αγορά πάνω από 15 χρόνια και αν είστε gamer, πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για τη φήμη του. Φημίζεται για την εξαιρετική του ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένου του τείχους προστασίας NAT), την ταχύτητα των διακομιστών της (οι περισσότεροι Gamers επιλέγουν αυτό το VPN για να παίζουν άνετα) και την απλότητα της χρήσης του. Έτσι είναι αυτό το σωστό VPN για εσάς;  Διαβάστε την πλήρη αξιολόγηση για το IP Vanish παρακάτω.

Δοκιμή τώρα
Επιλέξτε το IPVanish VPN - Έκπτωση 67%!

IPVanish VPN: Το οικονομικό VPN που κάνει λιγο-πολύ τα πάντα. Δοκίμασε χωρίς ρίσκο με 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ενημερώθηκε στις: 19 Μάιος 2024

Επιλέξτε IPVanish VPN, όταν χρειάζεστε προστασία και υψηλές ταχύτητες

Ενώ το IPVanish συνιστάται για gamers, είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Και το γεγονός ότι οι online παίκτες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους δείχνουν απλώς ότι προσφέρει τις καλύτερες ταχύτητες VPN. Πράγματι, όταν παίζεται παιχνίδια online κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου μετρά. Επομένως, χρειάζεστε την καλύτερη σύνδεση για να εξασφαλίσετε μια νίκη.

Με ένα κορυφαίο δίκτυο και πάνω από 2.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, το IP Vanish είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, να ξεμπλοκάρετε το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και να παρακολουθήσετε αρχεία συνεχούς ροής με υψηλή ευκρίνεια άψογα.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IPVanish σε όλες τις πλατφόρμες, ακόμη και εν κινήσει με τις εγγενείς εφαρμογές τους.

IPVanish Τιμή και πακέτα

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες VPN, η IPVanish προσφέρει έκπτωση ακόμα και στη μηνιαία συνδρομή της. Ωστόσο, για να πάρετε την καλύτερη τιμή πρέπει να εγγραφείτε για ένα χρόνο. Πράγματι, με την ετήσια συνδρομή έχετε μια ελκυστική έκπτωση, η οποία την καθιστά στο μέσο όρο άλλων εταιρειών VPN.

ipvanish

Δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το IPVanish για 7 ημέρες με την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας.

Δοκιμή τώρα

Συνοπτικό φύλλο για IPVanish

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, CA, DE, FR, ES, IT
Ταυτόχρονες Συνδέσεις ∞ ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες Περισσότερες από 75 χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
Δεδομένα κυκλοφορίας Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Ισχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP 40.000+
Διακομιστές 2.000+

Χρήση και λειτουργίες

Παρακολουθώντας το US Netflix με το IPVanish

Ειλικρινά, το IPVanish συνιστάται για το Netflix, όπου βρίσκεται η έκδοση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Πράγματι, προωθεί άλλες ηλεκτρονικές δραστηριότητες σε διαφορετικούς χρήστες. Έτσι, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να καταφέρετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, γνωρίζοντας τον πόλεμο που διαχειρίζεται με VPN.

ip vanish

Πολιτική καταγραφής και Torrenting

Η IPVanish επιβάλλει μια άγρυπνη πολιτική απορρήτου. Επομένως δεν καταγράφει καμία δραστηριότητα ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να κατεβάσετε και να μοιραστείτε torrents και αρχεία P2P. Παρόλο που δεν είναι κρυπτογραφημένο, το IPVanish παρέχει επίσης έναν proxy SOCKS5 για να καλύπτει την προσωπική σας διεύθυνση IP ενώ κάνετε συνδέσεις P2P.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι παραμένετε υπεύθυνοι για τις ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες αν είναι παράνομες στη χώρα στην οποία ζείτε.

Σημαντικά χαρακτηριστικά του IPvanish VPN

Τείχος προστασίας NAT και DDoS Προστασία

Πρώτα απ ‘όλα, ένα τείχος προστασίας NAT περιλαμβάνεται στη συνδρομή και ενεργοποιείται αυτόματα. Σημαίνει ότι το IPVanish αποκλείει όλες τις ανεπιθύμητες προσπάθειες σύνδεσης με τη διεύθυνση IP σας. Και δεν θα γνωρίζετε καν καμία επίθεση. Επειδή έχει ρυθμιστεί απευθείας σε όλους τους διακομιστές VPN. Έτσι οι συσκευές σας θα είναι ασφαλείς.

Επιπλέον, οι παίκτες μπορεί να είναι κακόβουλοι άνθρωποι, οι οποίοι ενδέχεται να προσπαθήσουν να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό. Πράγματι, αυτός είναι ένας τρόπος να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εναντίον σας κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά.

Αλλά ε την IPVanish, είστε καλυμένοι. Πράγματι, προσφέρει την καλύτερη προστασία από όλες τις επιθέσεις DDoS, ακόμα και τις πιο δύσκολες. Έτσι μπορείτε να εστιάσετε στη δραστηριότητά σας και να συνεχίσετε να παίζετε υπό τις καλύτερες συνθήκες.

ipvanish

Kill Switch

Το Kill Switch είναι μια χρήσιμη λειτουργία προστασίας προσωπικών δεδομένων που απενεργοποιεί όλη σας την κίνηση στο διαδίκτυο σε περίπτωση που πέσει η σύνδεση VPN. Γιατί; Επειδή εάν το λειτουργικό σας σύστημα επανασυνδεθεί χωρίς το VPN βρίσκεστε εκτεθειμένοι με την πραγματική σας διεύθυνση IP να φαίνεται και δεν προστατεύεστε. Οπότε αν κατεβάζετε torrents ( με το είδος των αρχείων που δεν πρέπει να μοιράζεστε), τότε αυτοί που ελέγχουν τα πνευματικά δικαιώματα μπορούν να εντοπίσουν την IP διεύθυνσή σας.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχετε το καλύτερο VPN στον κόσμο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αποσύνδεσης. Ως εκ τούτου, παροχής VPN όπως η IPVanish δημιούργησαν το Kill Switch. Από τη στιγμή που το VPN δεν προστατεύει τη σύνδεσή σας, αυτό τερματίζει την υπηρεσία του διαδικτύου σας.

Κατά κανόνα, η λειτουργία του Kill Switch, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί εάν παίρνετε στα σοβαρά την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Δοκιμή τώρα

Λογισμικό IPVanish

ipvanish-Windows

Τελικές Σκέψεις

Το IPVanish είναι το τέλειο VPN για χρήστες που χρειάζονται μέγιστη ταχύτητα. Πράγματι, είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στην αγορά. Γι’ αυτό και συχνά εγκωμιάζεται από τους παίχτες στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία VPN για να παρακάμψετε τους περισσότερους περιορισμούς περιεχομένου. Ωστόσο, η εστίασή του δεν είναι σαφώς στους σταθμούς ροής. Επομένως, θα πρέπει να βρείτε καλύτερα ένα άλλο VPN εάν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε ειδικά για να παρακολουθήσετε το Netflix για παράδειγμα.

Αλλά αν θέλετε να κάνετε λήψη torrents χωρίς περιορισμούς, τότε μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το VPN. Πράγματι, υπάρχει μια πολιτική κατά της καταγραφής αρχείων και επιτρέπεται η παράδοση torrenting στους διακομιστές της.

9.2 Συνολική βαθμολογία
Συμπέρασμα για το IPVanish

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9.5
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9
Πλεονεκτήματα
  • Η ταχύτητα των διακομιστών, ιδανική για gaming
  • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
  • Εξαιρετική κάλυψη των ΗΠΑ και της Ευρώπης
  • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, τέλεια για P2P και BitTorrent
Μειονεκτήματα
  • Δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές
nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com