NordVPN: Αξιολόγηση 2022

nordvpn

Το NordVPN έιναι νέο στον κόσμο των VPN, αλλά μην ξεγελιέστε από τη νεαρή του ηλικία, επειδή αναπτύσσετε ταχύτατα από το 2012. Η εταιρεία βρίσκετε στον Παναμά όπου δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων και προσφέρει υπηρεσίες πλήρης φόρτωσης. Το NordVPN συνδυάζει μηδενικό αρχείο καταγραφής με υψηλή ταχύτητα και τη μέγιστη ασφάλεια. Ως εκ τούτου, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις κατά της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και του κυβερνητικού ελέγχου. Διαβάστε την πλήρη αξιολόγηση του Nord VPN παρακάτω.

Το NordVPN είναι ειδικός στον τομέα της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειαςNordVPN

Πρώτον, ο στόχος του NordVPN είναι να παρακάμψει τη λογοκρισία, τον έλεγχο περιεχομένου και την επιτήρηση της κυβέρνησης. Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες VPN παρέχουν όλες τις βασικές λειτουργίες για την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας σας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έχουν ένα ευρύ δίκτυο (πάνω από 900 διακομιστές παγκοσμίως) είναι το γρηγορότερο δυνατό. Έτσι, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο συνεχούς ροής και να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix χωρίς να κάνετε buffer. Επιπλέον, εάν σας αρέσει το torrenting, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Nord VPN για να προστατεύσετε την ανωνυμία σας. Πράγματι, η εξυπηρέτησή τους είναι φιλική προς τα torrents και δεν σταματα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το NordVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN της αγοράς σήμερα.

Συνοπτικό φύλλο για το NordVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Ταυτόχρονες Συνδέσεις6 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες59χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςWindows, macOS, Linux, Android, iOS
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 Μέρες
ΠρωτόκολλαWireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IPΜυστικό
Διακομιστές5,435+

Δημοφιλή χαρακτηριστικά του NordVPN

Αποκλειστική διεύθυνση IP (πρόσθετο τέλος)

Εάν χρειάζεστε μια στατική διεύθυνση IP για πρόσβαση σε συγκεκριμένα δίκτυα, βάσεις δεδομένων ή διακομιστές, μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας αποκλειστική διεύθυνση IP. Αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτό το χαρακτηριστικό. Ειδικές διευθύνσεις IP διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Κάτω Χώρες.

Διπλό VPN (Double VPN)

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται απλώς μια τυπική σύνδεση VPN, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διπλή σύνδεση VPN. Εάν χρειάζεστε υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης δεδομένων, αυτή η ειδική σύνδεση θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας δύο φορές χάρη στο προκαθορισμένο δίκτυο mullti-hop. Οι διπλοί συνδυασμοί VPN περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ΗΠΑ-Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο-Ολλανδία και Ταϊβάν-Χονγκ Κονγκ.

Τρόπος λειτουργείας VPN διαμέσου TOR (OnionBrowsing)

Με αυτόν τον τύπο σύνδεσης, το NordVPN κρυπτογραφεί πρώτα τα δεδομένα σας σε έναν από τους διακομιστές τους και στέλνει το πακέτο μέσω του δικτύου TOR. Ως αποτέλεσμα, η επισκεψιμότητά σας φτάνει στο Internet μέσω ενός από τους κόμβους εξόδου Tor. Και είναι σχεδόν αδύνατο να το εντοπίσετε πίσω στη συσκευή σας.

Τέλος, μια εξαιρετική λύση για να περιηγηθείτε στον ιστό του!

Εξαιρετικά γρήγορη τηλεόραση

Οι υπηρεσίες ροής είναι πολύ δημοφιλείς στις μέρες μας. Και το NordVPN σας κάλυψε με τους διακομιστές Ultra Fast TV, ειδικά βελτιστοποιημένους για την ταχύτερη ροή. Πράγματι, απλώς συνδεθείτε με έναν από αυτούς τους διακομιστές για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο γεωγραφικών περιοχών και να παρακολουθήσετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε τους διακομιστές για να παίξετε online στο Xbox ή το PlayStation με την ιδανική ταχύτητα.

Αρχεία καταγραφής και τείχος προστασίας NAT

Το απόρρητο είναι ένα δικαίωμα το οποίο εταιρίες και κυβερνήσεις τείνουν να ξεχνούν μερικές φορές. Επομένως, πρέπει αν βεβαιωθείτε ότι ο παροχέας VPN βρίσκετε στην ίδια σελίδα με εσάς. Ευτυχώς, το Nord VPN ασχολείται αποκλειστικά με την ιδιωτικότητα και δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής. Και αυτή η μηδενική πολιτική καταγραφής αρχείων εγγυάται ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, επειδή δεν υπάρχουν στους δικούς τους διακομιστές!

Επίσης, όλοι οι διακομιστές του NordVPN διαθέτουν ένα τείχος προστασίας NAT το οποίο λειτουργεί σαν ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τείχος προστασίας, εμποδίζοντας όλη την ανεπιθύμητη κίνηση. Οπότε, είστε προστατευμένοι από τους χάκερ οι οποίοι χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για την εισαγωγή κακόβουλων πακέτων στον υπολογιστή σας.nordvpn-iOS

Παρακολούθηση του Αμερικανικού Netflix με το Nord VPN

Όταν πρόκειται για πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix ή σε άλλη ξένη έκδοση, το NordVPN είναι αυτό που χρειάζεστε. Πράγματι, μπορεί να ξεκλειδώσει τις περισσότερες εκδόσεις και σας επιτρέπει να το παρακολουθήσετε με την καλύτερη ποιότητα ροής. Απλά επιλέξτε διακομιστή στη χώρα της οποίας θέλετε να παρακολουθήσετε την έκδοσή της, ενωθείτε στον διακομιστή και ανανεώστε (refresh) τη σελίδα του Netflix. Αυτό είναι!

Φυσικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση το αμερικανικό Netflix, αλλά επίσης και το αγγλικό και γαλλικό. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε τον εξαιρετικά γρήγορο διακομιστή τηλεόρασης για την καλύτερη εμπειρία streaming! Ωστόσο, σιγουρευτείτε ότι θα ρίξετε μια καλή ματιά στον πίνακα στην αρχική σελίδα για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του VPN με το Netflix, επειδή μπορεί να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Ρίξτε μια ματιά στο λογισμικό του NordVPN

nordvpn-interface

Τιμολόγηση του NordVPN
Τιμολόγηση του nordvpn

Τελικές Σκέψεις

Το Nord VPN είναι ένα εξαιρετικό VPN από την άποψη ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αλλά ακόμα προσφέρει αυστηρή πολιτική κατά της καταγραφής αρχείων. Είναι ακόμα συμβατό με το αμερικανικό Netflix. Επιπλέον, προσφέρει 6 ταυτόχρονες συνδέσεις , έτσι μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Τέλος η ετήσια τιμή εγγραφής είναι πολύ ελκυστική. Το Nord VPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορ.

9.6 Total Score
NordVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
10
PROS
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com