ExpressVPN: Αξιολόγηση 2020

expressvpn

Το ExpressVPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα VPN στην αγορά. Και δεν είναι περίεργο. Πράγματι, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Συμβατότητα με πολλές τοπικές εκδόσεις Netflix, υψηλή ταχύτητα και ευρύ φάσμα χωρών για σύνδεση. Επιπλέον, όλα τα διαφορετικά εγγενή λογισμικά σας επιτρέπουν να συνδεθείτε εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ακόμα και σε Android και iOS. Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Express VPN παρακάτω.

Το ExpressVPN προσφέρει ένα ευρύ δίκτυο το οποίο είναι γρήγορο και αξιόπιστο

Το ExpressVPN βρίσκετε στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει επαίνους από τους χρήστες από την αρχή. Πράγματι, είναι ένα στερεό VPN το οποίο παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε Alpha TV από το εξωτερικό ή να έχετε πρόσβαση το αμερικανικό Netflix από το ΗΒ. Επίσης οι διακομιστές τους καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: 145 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Γαλλία, το Κεμπέκ, το Βέλγιο και η Ελβετία.

Επιπλέον, το ExpressVPN είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες χάρη στις μητρικές εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πάντα δυνατό να ρυθμίσετε μια σύνδεση με VPN με μη αυτόματο τρόπο(manual) σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο γίνεται πολύ πιο βολικό έτσι.

Τέλος το ExpressVPN φιλικό προς τα torrent: μπορείτε να κάνετε P2P και torrents με ασφάλεια.

Συνοπτικό Φύλλο για ExpressVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής No logs
Torrents Torrents allowed
Netflix UK, US, CA, AU, DE, IT
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες 94+ χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Traffic data Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Military 256 bit
Διεύθυνση IP Undisclosed
Διακομιστές 150+

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ExpressVPN

Kill Switch

Πρώτα απ’ όλα είναι ένα χαρακτηριστικό για τους χρήστες torrent. Ο κύριος στόχος του Kill Switch είναι να προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο κατά τη διάρκεια της λήψης αρχείων. Επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας απροσδόκητης αποσύνδεσης του VPN σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο, με αποτέλεσμα να εμφανιστή η πραγματική σας διεύθυνση IP . Αν ενεργοποιήσετε όμως την υπηρεσία Kill Switch , θα εμποδίσει την κυκλοφορία δεδομένων μέχρι να επανασυνδεθεί με το ExpressVPN. Έτσι η IP διεύθυνσή σας δεν θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Πολιτική Συνδεσης

Το ExpressVPN προσφέρει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής των δραστηριοτήτων σας. Ως εκ τούτου το torrenting δεν είναι ζήτημα. Ενώ η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν είναι αποθηκευμένη, καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα σύνδεσης: τα χρονικά σήματα και το εύρος ζώνης. Αυτά όμως χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να ενημερώσουν την εταιρία εάν πρέπει να προσθέσουν νέους διακομιστές ή να τροποποιήσουν το δίκτυό τους.

Παρακολούθηση Αμερικανικού Netflix με ExpressVPN

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος ροής βίντεο και το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για την παρακολούθηση Netflix λόγω της γρήγορής του ταχύτητας που επιτρέπει την μετάδοση HD. Παρέχει επίσης πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix των ΗΠΑ αλλά και στο Netflix του Καναδά, της Αυστραλίας, Γερμανίας αλλά και το Ιταλικό. Βασικά όλες οι διαθέσιμες βιβλιοθήκες όπου υπάρχει διακομιστής! Προσέξτε τον παρακάτω πίνακα για να ελέξετε τη συμβατότητα του VPN Με το Netflix , το οποίο ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Λογισμικό ExpressVPN

ExpressVPN software

Τιμή και πακέτα για το expressVPN

vpn expressvpn pricing
Ίσως να μην είναι το φθηνότερο VPN αλλά έρχεται με υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Έχεις επιλογή μεταξύ τριών πακέτων: 1 μήνα, 6 μήνες ή 12 μήνες. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι το ετήσιο, με 35% έκπτωση, αν και δεν είναι τόσο ακριβό όταν σκεφτείς πως είναι για το ηλεκτρονικό σας απόρρητο. Πράγματι, κοστίζει περίπου £6.50 το μήνα, όσο και η τιμή μιας μπύρας…

Επιπλέον, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα και δεν θα έχετε να πληρώσετε τίποτα για αυτόν. Αυτή είναι η εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας.

Πάρτε τώρα 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Τελικές Σκέψεις

Το ExpressVPN είναι μια ολοκληρωμένη λύση VPN η οποία μπορεί να ικανοποιήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Θεωρείται ιδανικό για όποιον χρειάζεται ένα εύκολο στη χρήση VPN ή/και να θέλει πρόσβαση στο Netflix.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε τη λογοκρισία σε όλες τις χώρες (ακόμα και στην Κίνα). Και μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN του πελάτη σε iPad, Android ή iPhone. Τέλος, είναι κατάλληλο για τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεόραση συνεχούς ροής και να κατεβάζουν torrents χωρίς περιορισμούς.

Ενώ το Express VPN δεν είναι τέλειο, δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα με τη χρήση του. Αν ψάχνετε για πιο αδύναμα σημεία, η τιμή, η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από τη μέση τιμή, είναι μία. Επίσης, δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας NAT και δεν υπάρχει σύνδεση IP. Και παρά την πολιτική μη καταγραφής, ορισμένα δεδομένα εξακολουθούν να αποθηκεύονται (πολύ περιορισμένα).

9.8 Total Score
ExpressVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.7
Χαρακτηριστικά
9.2
Ταχύτητα και απόδοση
9.2
Σχέση ποιότητας-τιμής
8.7
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
Νίκος

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com