Το καλύτερο

ExpressVPN Αξιολόγηση 2024

expressvpn

Το Express VPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα VPN στην αγορά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πάντα, στο αναλυτικό άρθρο που ακολουθεί. Παραθέτουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα σε μια αναλυτική Express VPN αξιολόγηση που θα λύσει όλες σας τις απορίες. Δείτε εάν είναι κατάλληλο για εσάς.

Δοκίμασε τώρα
Πάρε το Express VPN - καλύτερο VPN της αγοράς - 49% ΕΚΠΤΩΣΗ

Μην χάσεις το απίστευτο ExpressVPN που σου προσφέρει πλήρη απόδοση. Πάρτο τώρα δωρεάν για 3 μήνες και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Ενημερώθηκε στις: 19 Ιούνιος 2024

Το Express VPN προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο

Το VPN βρίσκεται στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει επαίνους από τους χρήστες από την αρχή. Πράγματι, είναι ένα στερεό VPN το οποίο παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό ή να έχετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix ή το ΗΒ. Επίσης οι διακομιστές τους καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: με VPN διακομιστές σε 94 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Γαλλία, το Κεμπέκ, το Βέλγιο και η Ελλάδα.

Επιπλέον, το VPN είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες χάρη στις μητρικές εφαρμογές (Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle), το οποίο γίνεται πολύ πιο βολικό έτσι. Είναι σημαντικό παράλληλα το γεγονός πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράλληλα το προϊόν σε 5 συσκευές.

Τέλος το Express VPN είναι φιλικό προς τα torrent: μπορείτε να κάνετε P2P και να έχετε πρόσβαση σε VPN torrent με ασφάλεια. Από την πρώτη κιόλας μέρα που θα το χρησιμοποιήσετε, θα διαπιστώσετε πόσο ενδιαφέρον είναι.

Πακέτα και Εxpress VPN τιμή

Ίσως να μην είναι το φθηνότερο VPN, αλλά έρχεται με υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Η VPN τιμή λοιπόν δεν είναι κάτι το απόλυτο που θα πρέπει να εξετάζεται μενονομένα, αλλά σχετίζεται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες VPN.

Έχεις επιλογή μεταξύ τριών πακέτων: 1 μήνα, 6 μήνες ή 12 μήνες. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι το ετήσιο, με 49 % έκπτωση, αν και δεν είναι τόσο ακριβό όταν σκεφτείς πως είναι για το ηλεκτρονικό σας απόρρητο. Πράγματι, κοστίζει περίπου 5,65 EUR τον μήνα, όσο και η τιμή μιας μπύρας…

expressvpn αξιολόγηση

Επιπλέον, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα και δεν θα έχετε να πληρώσετε τίποτα για αυτόν. Αυτή είναι η 30-ημερών εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας, που σας εξασφαλίζει η συγκεκριμένη VPN τιμή. Σας προτείνουμε πριν ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας ναεπισκεφθείτε την ειδική μας σελίδα με κουπόνια προσφορών για το ExpressVPN, ώστε να το αποκτήσετε στην πλέον συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ 3 ΜΉΝΕΣ

Συνοπτικό Φύλλο για την Express VPN αξιολόγηση

Συγκεντρώσαμε σε έναν συνοπτικό πίνακα όλα εκείνα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει το πρόγραμμα. Έτσι με μια γρήγορη ματιά μπορείτε να δείτε τις βασικές λειτουργίες και τι έχει να προσφέρει. Όλα αυτά βέβαια θα τα εξηγήσουμε και στη συνέχεια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες Περισσότερες από 94 χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Δεδομένα κυκλοφορίας Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Ισχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP Μυστικό
Διακομιστές 3.000+

Χρησιμοποιώντας το VPΝ

Παρακολούθηση Αμερικανικού Netflix με VPN

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος ροής βίντεο και το VPN Express είναι ένα από τα καλύτερα VPN για την παρακολούθηση Netflix λόγω της γρήγορής του ταχύτητας που επιτρέπει την μετάδοση HD. Παρέχει επίσης πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix των ΗΠΑ αλλά και στο Netflix του Καναδά, της Αυστραλίας, Γερμανίας, το Ιταλικό και όπιο άλλο επιθυμείτε. Βασικά όλες οι διαθέσιμες βιβλιοθήκες όπου υπάρχει διακομιστής και μάλιστα σε όλες μας τις δοκιμές λειτουργησαν εξαιρετικά.

VPN Express

Η πιο αξιόπιστη λύση για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο και υπηρεσίες όπως το Αμερικανικό Netflix είναι το Express VPN. Έχουμε γράψει έναν πολύ αναλυτικό οδηγό αναφορικά με το πως να παρακολουθήσετε την αμερικάνικη έκδοση του Netflix με το ExpressVPN, το οποίο καλό είναι και να διαβάσετε. Το VPN είναι επίσης κατάλληλο και για άλλες υπηρεσίες όπως θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα μόλις αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Σε αυτες περιλαμβάνονται πλατφόρμες streaming όπως Disney+, Hulu, Prime κλπ. που είναι πλήρως διαθέσιμες και με όλο το περιεχόμενό τους, ακόμη κι όταν οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι καν διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Λήψη και διαχείριση αρχείων torrent

Στην κατηγορία των torrents είναι δύο τα πράγματα εκείνα που θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Το πρώτο είναι εάν η υπηρεσίες για torrents και διαμοιρασμό αρχείων p2p γενικότερα είναι εφικτές μέσω του Express VPN. Η απάντηση εδώ είναι θετική, καθώς σε όλα τα αρχεία και διακομιστές που χρησιμοποιήσαμε, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Το δεύτερο πράγμα έχει να κάνει με την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης δεδομένων. Με χαρά μπορούμε να σας ενημερώσουμε πως και στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι πολύ καλά, με τις κορυφαίες ταχύτητες που έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε μέσω VPΝ να καταγράφονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Περιορισμοί στην Κίνα

Η Κίνα είναι μία κατεξοχήν χώρα λογοκρισίας όσον αφορά το διαδίκτυο. Πάρα πολύ γνωστές υπηρεσίες που προσφέρονται online, αλλά και πλατφόρμες streaming, δεν είναι διαθέσιμες στην ασιατική χώρα, λόγω απαγορεύσεων της κυβέρνησης.

Ωστόσο, και αυτό το ζήτημα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα με τη χρήση του VPN. Αυτό που κάνει ο χρήστης στην Κίνα είναι απλά να συνδέεται σε ένα διακομιστή του Express σε κάποια χώρα του εξωτερικού. O γεωγραφικός περιορισμός και το μπλοκάρισμα αίρονται και μπορεί να έχει απεριόριστη πρόσβαση.

Βιντεοπαιχνίδια

Αρκετός κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί πολλές φορές αξίζει να χρησιμοποιήσει κανείς στο πρόγραμμα ακόμα και στον τομέα του gaming. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικούς διακομιστές από αυτούς που είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε όταν χρησιμοποιείτε το παιχνίδι της επιλογής σας χωρίς το VPN.

Επιπλέον, υπάρχουν και πιο πρακτικά πλεονεκτήματα που αφορούν το μειωμένο ping και το περιορισμένο lag, δηλαδή τα σπασίματα στη μετάδοση των δεδομένων που έχουν ως αποτέλεσμα και σπάσιμο στην κίνηση του παιχνιδιού. Πραγματοποιήσαμε σε PC, καθώς και στις τελευταίες εκδόσεις των βιντεοκονσολών Playstation και XBox.

Οι παρατηρήσεις μας και οι εντυπώσεις ήταν σε όλες τις περιπτώσεις θετικές, καθώς με το VPN τα pings που καταγράφαμε νωρίτερα περιορίστηκαν πολύ. Παράλληλα καταγράφηκε βελτίωση της ταχύτητας των παιχνιδιών, κάνοντάς τα πιο ομαλά στο παιχνίδι και χωρίς διακοπές, σε πλήθος από αυτά, όπως συγκεκριμένα τα Fortnite, LOL, Call of Duty: Warzone ή το Minecraft.

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ 3 ΜΉΝΕΣ

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στην Express VPN αξιολόγηση

Kill Switch

Πρώτα απ’ όλα είναι ένα χαρακτηριστικό για τους χρήστες torrent. Ο κύριος στόχος του Kill Switch είναι να προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο κατά τη διάρκεια της λήψης αρχείων. Επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας απροσδόκητης αποσύνδεσης του VPN σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο, με αποτέλεσμα να εμφανιστή η πραγματική σας διεύθυνση IP.

Αν ενεργοποιήσετε όμως την υπηρεσία Kill Switch, θα εμποδίσει την κυκλοφορία δεδομένων μέχρι να επανασυνδεθεί με το VPN. Έτσι η IP διεύθυνσή σας δεν θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εάν για παράδειγμα κατεβάζετε με Express VPN torrent.

Πολιτική Συνδεσης

Αυτό το VPN προσφέρει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Ως εκ τούτου το torrenting δεν είναι ζήτημα και η πρόσβαση μέσω Express VPN είναι απροβλημάτιστη. Ενώ η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν είναι αποθηκευμένη, καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα σύνδεσης: τα χρονικά σήματα και το εύρος ζώνης.

Αυτά όμως χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να ενημερώσουν την εταιρία εάν πρέπει να προσθέσουν νέους διακομιστές ή να τροποποιήσουν το δίκτυό τους.

Νέα εμπειρία με το Lightway

Γνωρίστε την καλύτερη εμπειρία σύνδεσης σε VPN με το πρωτόκολλο VPN νέας γενιάς από το VPN, Lightway. Αναπτύχθηκε από το ExpressVPN και το Lightway είναι ένα ολοκαίνουργιο πρωτόκολλο VPN που σας προσφέρει ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο ασφαλή σύνδεση.

Χτισμένο για καλύτερη εμπειρία VPN, το πρωτόκολλο Lightway θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε γρηγορότερα, ευκολότερα και με χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας αλλάξει από Wi-Fi σε 4G, το Lightway μπορεί πολύ καλά να διαχειριστεί τις αλλαγές δικτύου ή τις πτώσεις της σύνδεσης να σας διατηρήσει συνδεδεμένους.

VPN split tunneling

Το Split είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν χρήστη να επιλέξει ποια κίνηση θέλει να δρομολογήσει μέσω του VPN και ποια θέλει να στείλει μέσω της κανονικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες καταστάσεις, όπως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια τοπική υπηρεσία (π.χ. ροή βίντεο από ένα τοπικό δίκτυο) ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το VPN για άλλη κίνηση.

Η τεχνική λειτουργεί υποδειγματικά στο ExpressVPN. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το VPN για να προστατεύσετε το απόρρητο και την ασφάλειά σας, ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της κανονικής σύνδεσής σας.

Κρυπτογράφηση AES-256

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256. Πρόκειται για μια διαδικασία που χρησιμοποιεί έναν πολύπλοκο μαθηματικό αλγόριθμο για τη μετατροπή απλού κειμένου σε κωδικοποιημένο μήνυμα. Είναι μία από τις πιο ασφαλείς μορφές κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή και χρησιμοποιείται ευρέως για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών και προσωπικές πληροφορίες.

Όταν τα δεδομένα με την λρυπτογράφηση αυτή είναι προσβάσιμα μόνο από κάποιον με το σωστό κλειδί αποκρυπτογράφησης. Αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε να υποκλέψει και να διαβάσει τα κρυπτογραφημένα δεδομένα, γεγονός που το καθιστά το VPN μια απολύτως ασφαλή επιλογή.

Διαχεριστής απειλών

Ο Διαχειριστής Απειλών είναι μια δυνατότητα που προσφέρεται από το Express VPN και η οποία βοηθά στην προστασία των χρηστών από κακόβουλους ιστότοπους και άλλες διαδικτυακές απειλές. Λειτουργεί σαρώνοντας συνεχώς το διαδίκτυο για γνωστές απειλές και αποκλείοντας την πρόσβαση σε αυτές.

Αυτό βοηθά στην αποτροπή της κατά λάθος επίσκεψης των χρηστών σε κακόβουλους ιστότοπους ή την λήψη κακόβουλου λογισμικού, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συσκευή και τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η εν λόγω λειτουργία εναι ένα σημαντικό στοιχείο της συνολικής ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής του ExpressVPN και μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Τεχνολογία TrustedServer

Το TrustedServer αποτελεί μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το Express VPN για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των διακομιστών του. Λειτουργεί με την αποθήκευση όλων των δεδομένων στη μνήμη RAM, η οποία καθαρίζεται πλήρως κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση ενός διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον διακομιστή χάνονται κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση.

Με τον τρόπο αυτόν αποφεύγουμε την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών στον σκληρό δίσκο του διακομιστή. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση ή να διακυβεύσει τα δεδομένα, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας και του απορρήτου των χρηστών του VPN.

Ιδιωτικό DNS

Το ιδιωτικό DNS είναι μια δυνατότητα που προσφέρεται από το ExpressVPN επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγούνται σε διευθύνσεις στον παγκόσμιο ιστό με ασφάλεια και ιδιωτικά. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν ιδιωτικό διακομιστή DNS που λειτουργεί από το VPN, αντί για έναν δημόσια διαθέσιμο διακομιστή DNS.

Αυτό βοηθά στην προστασία των χρηστών από διαρροές DNS, οι οποίες μπορούν να αποκαλύψουν τη δραστηριότητα και την τοποθεσία τους στο διαδίκτυο σε τρίτους. Το ιδιωτικό DNS αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της ασφάλειας του χρήστη στο διαδίκτυο.

Μετρήσεις ταχύτητας

Οι μετρήσεις ταχύητας που πραγματοποιήσαμε στο λογισμικό, μας έδειξαν πως πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα προγράμματα του είδους. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως είναι πολλοί εκείνοι οι παράγοντες που οδηγούν σε πιο γρήγορες ή πιο αργές μετρήσεις.

Συνεπώς παρότι δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για τη συνολική απόδοση του ExpressVPN από πλευράς ταχύτητας, μπορούμε με σιγουριά να πούμε με βάση την εμεπειρία μας πως τα πράγματα εδώ είναι πολύ καλά. Τόσο σε κοντινούς, όσο και σε απομακρυσμένους διακομιστές δεν φαίνεται να υπάρχουν καθυαστερλήσεις που να είναι αισθητές. Αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει σε όλα αντίστοιχα προγράμματα.

Defeat ISP Throttling

Η συγκεκριμένη λειτουργία αναφέρεται στην ικανότητα του ExpressVPN να παρακάμπτει τους περιορισμούς του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου μας. Ο περιορισμός είναι η πρακτική της σκόπιμης επιβράδυνσης της ταχύτητας της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο για ορισμένους ιστότοπους ή υπηρεσίες.

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου προχωρούν πολλές φορές σε αυτόν τον περιορισμίο για να διαχειριστούν τα δίκτυά τους ή για να δώσουν προτεραιότητα σε συγκεκριμένους τύπους κίνησης. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα οι χρήστες μπορούν να κρυπτογραφήσουν την δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο και να τη δρομολογήσουν μέσω ενός διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην παράκαμψη του περιορισμού.

Αυτό μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να απολαμβάνουν μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη απόδοση σε ιστότοπους και υπηρεσίες που διαφορετικά θα λειτουργούσαν πολύ πιο αργά.

Ενσωματωμένος διαχειριστής κωδικών: ExpressVPN Keys

Το Key αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει την αποθήκευση απεριόριστου αριθμού κωδικών πρόσβασης, οι οποίοι μπορούν να δημιουργηθούν από το πρόγραμμα αυτόματα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτρέπει επίσης την αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών στους ιστότοπους στους οποίους υπάρχουν αποθηκευμένοι κωδικοί.

Η ασφάλεια είναι μεγάλη, καθώς οι κωδικοί κρυπτογραφούνται και δεν μπορεί κανείς να τους αποκρυπτογραφίσει.

Όλες αυτές οι λειτουργίες προσφέρονται δωρεάν εφόσον κανείς έχει ενεργοποιήσει το βασικό πρόβλημα.

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ 3 ΜΉΝΕΣ

Λογισμικό και ExpressVPN αξιολόγηση

Αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κάνεις για το VPN σε περιβάλλον λειτουργικού Windows.

Διεπαφή και παρουσίαση στη Express VPN αξιολόγηση

Αναφερόμαστς εδώ στο λειτουργικό και διαχειριστικό περιβάλλον του προγράμματος. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως είναι καλοσχεδιασμένο, χωρίς να φορτώνει τη οθόνη και να γεμίζει με περιττές πληροφορίες και δεδομένα τον χρήστη. Όπου χρειάζεται χρησιμοποιούνται γραφικά στοιχεία με πολύ επιτυχημένο λειτοπυργικά τρόπο.

Το όλο περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστο και είναι πραγματικά πολύ κατάλληλο για αρχάριους χρήστες. Οι επιλογές που γίνονται από τον χρήστη είναι μηδαμινές, εκτός από την επιλογή του διακομιστή, εκτός και αν ο χρήστης επιιθυμεί κάποια πιο σύνθετη επιλογή ή λειτουργία.

express vpn αξιολόγηση

Ρυθμίσεις του προγράμματος

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις και πάλι μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξουν οτιδήποτε. Για τους υπόλοιπους, που τους αρέσει να ψάχνουν τα πράγματα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις.

Η πρόσβαση στις ρυθμίσεις έχει να κάνει κυρίως με τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Express VPN. Μπορείτε μέσω των ρυθμίσεων αυτών να αλλάξετε το πρωτόκολλο ή να αποκτήσετε καλύτερη επικοινωνία και λειτουργία του Router σας.

Τις περισσότερες φορές τα πάντα γίνονται αυτόματα και δεν χρειάζεται να μπείτε σε τόσο στις λεπτομέρειες, Εκτός και αν σας αρέσει να κάνετε τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Άλλες εφαρμογές

Πέρα από την εφαρμογή την οποία έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστές με λειτουργικό Windows, το VPN το συγκεκριμένο προσφέρει διαφορετικές εκδόσεις και σε άλλα λειτουργικά. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά όπως iOS και Android για φορητές συσκευές, αλλά και MacOS πέρα από Windows σε σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε λάπτοπ.

expressvpn αξιολόγηση

Αποτελέσματα τεστ

Ας δούμε τα αποτελέσματα του τεστ που πραγματοποιήσαμε στο Express όσον αφορά την ταχύτητα και την προστασία που αυτό προσφέρει.

Ταχύτητα

Τοπικός διακομιστής: Ελλάδα

Επιλέξαμε έναν τοπικό διακομιστή προκειμένου να εξετάσουμε και να καταγράψουμε τις ταχύτητες με τις οποίες μπορεί να συνδεθεί ένας χρήστης στην Ελλάδα. Οι μετρήσεις είναι πολύ καλές, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις εικόνες. Είναι από τις ταχύτερες δυνατές που μπορεί να επιτύχει κανείς με VPN στην Ελλάδα.

express vpn αξιολόγηση

Μακρινός διακομιστής: ΗΠΑ

Στη συνέχεια επιλέξαμε έναν απομακρυσμένο διακομιστή στις ΗΠΑ προκειμένου να δοκιμάσουμε και στις περίπτωση αυτή τις ταχύτητες που μπορεί να υποστηρίζει το ExpressVPN. Οι όποιες καθυστερήσεις είναι ελάχιστες και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται ασισθητές στην πράξη. Μπορούν μόνο να αποτυπωθούν σε αριθμούς και μάλιστα και στην περίπτωση αυτή είναι πολύ καλύτεροι συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες τις οποίες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς.

expressvpn

Διαρροές DNS και torrenting

Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτή κυρίως μπορούμε να την διαπιστώσουμε μετρώντας τις διαρροές DNS που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Στις δοκιμές τα πράγματα ήταν εξαιρετικά. Στην ουσία δεν παρατηρήσαμε καμία διαρροή DNS ούτε στο εσωτερικό τεστ που προσφέρεται μαζί με το Express VPN, ούτε και με εξωτερικά εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε.

Η δοκιμή μας έγινε σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσον αφορά τώρα τα torrents, το ίδιο ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως αναλύσαμε και παραπάνω. Η ασφάλεια που προσφέρει το VPN αυτό είναι πραγματικά ασυναγώνιστη.

Εξυπηρέτηση πελατών

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της υποστήριξης του VPN. O πρώτος είναι η αποστολή ενός e-mail και ο δεύτερος είναι να κάνετε κλικ στο πλαίσιο του live chat στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη λύση του live chat που προσφέρει πιο γρήγορες απαντήσεις και λύσεις των ζητημάτων σας.

Το live chat λειτουργεί υποδειγματικά, κάνοντας την ανάγκη για τηλεφωνική υποστήριξη περιττή. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά στην αναμονή, χωρίς υπερβολές όμως και ταλαιπωρία. Οι άνθρωποι εξυπηρέτηση στις ExpressVPN είναι πολύ ευγενικοί και αποτελεσματιοί στην επίλυση των προβλημάτων. Υπάρχει επίσης μια σελίδα με ερωτήσεις και απαντήσεις και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την υποστήριξη πελατών.

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ 3 ΜΉΝΕΣ

ExpressVPN αξιολόγηση και σύγκριση με άλλα κορυφαία VPN

Σύγκριση του ExpressVPN με το CyberGhost

Συγκρίνοντας το ExpressVPN με ένα ακόμη από τα κορυφαία VPN της αγοράς, το CyberGhost μπορούμε να πούμε πως η Πλάστιγγα γέρνει υπέρ του VPN. Μπορεί το Express να είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών.

Η προστασία που προσφέρουν και τα δύο είναι καλή και το ίδιο ισχύει και για την εξυπηρέτηση πελατών. Το Express είναι ελαφρά πιο γρήγορο και με περισσότερα χαρακτηριστικά συνολικά. Δείτε την πλήρη σύγκριση ExpressVPN και CyberGhost που έχουμε πραγματοποιήσει.

Σύγκριση του ExpressVPN με το Private Internet Access (PIA)

Και πάλι στο συγκεκριμένο τεστ μπορούμε να πούμε πως τη νίκη παίρνει το ExpressVPN. Τόσο στον τομέα της Ασφάλειας όσο και της ταχύτητας το Express έχει την υπέροχη. Στον μόνο ίσως τομέα που αξίζει κανείς να επενδύσεις Private Internet Access (PIA) έχει να κάνει με τον απεριόριστο αριθμό ταυτοχρόνως συνδέσεων από διαφορετικές συσκευές. Τις περισσότερες φορές αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να επιλέξουμε ένα VPN.

Express VPN αξιολόγηση και τελικές σκέψεις

Το ExpressVPN αποτελεί μια εξαιρετική υπηρεσία VPN την οποία συστείνουμε ιδιαίτερα. Κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά και είναι μια αγαπημένη επιλογή χρηστών και ειδικών.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του ExpressVPN είναι τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας και απορρήτου του, τα οποία περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση AES-256, Διαχειριστή Απειλών, την τεχνολογία TrustedServer και Ιδιωτικό DNS. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για streaming, torrents, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο που απαιτούν κάποιο VPN υψηλής απόδοσης.

Στην Express VPN αξιολόγηση καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το πρόγραμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά μια υπηρεσία VPN κορυφαίας ποιότητας και αξίζει να εξεταστεί, ιδίως εάν είστε αρχάριοι χρήστες και αναζητάτε κάτι εύκολο αλλά πάντα αξιόπιστο.

9.8 Συνολική βαθμολογία
ExpressVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
10
Πλεονεκτήματα
  • Υψηλή ταχύτητα
  • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
  • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
  • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
  • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
  • Φιλικό προς το χρήστη
Μειονεκτήματα
  • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
  • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com