ExpressVPN: Αξιολόγηση 2021

chirstmas 2021

expressvpn

Το ExpressVPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα VPN στην αγορά. Και δεν είναι περίεργο όπως θα διαπιστώσετε σε αυτή την ExpressVPN αξιολόγηση. Πράγματι, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Συμβατότητα με πολλές τοπικές εκδόσεις Netflix, υψηλή ταχύτητα και ευρύ φάσμα χωρών για σύνδεση. Επιπλέον, όλα τα διαφορετικά εγγενή λογισμικά σας επιτρέπουν να συνδεθείτε εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ακόμα και σε Android και iOS. Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Express VPN παρακάτω και μάθετε για την Express VPN τιμή.

Το ExpressVPN προσφέρει ένα ευρύ δίκτυο το οποίο είναι γρήγορο και αξιόπιστο

Το ExpressVPN βρίσκετε στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει επαίνους από τους χρήστες από την αρχή. Πράγματι, είναι ένα στερεό VPN το οποίο παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό ή να έχετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix ή το ΗΒ. Επίσης οι διακομιστές τους καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: με VPN διακομιστές σε 145 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Γαλλία, το Κεμπέκ, το Βέλγιο και η Ελβετία.

Επιπλέον, το ExpressVPN είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες χάρη στις μητρικές εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πάντα δυνατό να ρυθμίσετε μια σύνδεση με VPN με μη αυτόματο τρόπο (manual) σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο γίνεται πολύ πιο βολικό έτσι.

expressvpn

Τέλος το ExpressVPN είναι φιλικό προς τα torrent: μπορείτε να κάνετε P2P και να έχετε πρόσβαση σε Express VPN torrent με ασφάλεια.

Συνοπτικό Φύλλο για ExpressVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής? Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents? Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Ταυτόχρονες Συνδέσεις5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες94χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 Μέρες
ΠρωτόκολλαLightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IPΜυστικό
Διακομιστές3,000+

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ExpressVPN

Kill Switch

Πρώτα απ’ όλα είναι ένα χαρακτηριστικό για τους χρήστες torrent. Ο κύριος στόχος του Kill Switch είναι να προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο κατά τη διάρκεια της λήψης αρχείων. Επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας απροσδόκητης αποσύνδεσης του VPN σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο, με αποτέλεσμα να εμφανιστή η πραγματική σας διεύθυνση IP . Αν ενεργοποιήσετε όμως την υπηρεσία Kill Switch , θα εμποδίσει την κυκλοφορία δεδομένων μέχρι να επανασυνδεθεί με το ExpressVPN. Έτσι η IP διεύθυνσή σας δεν θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εάν για παράδειγμα κατεβάζετε με Express VPN torrent.

Πολιτική Συνδεσης

Το ExpressVPN προσφέρει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής των δραστηριοτήτων σας όπως θα διαπιστώσετε στην ExpressVPN αξιολόγηση αυτή. Ως εκ τούτου το torrenting δεν είναι ζήτημα και η πρόσβαση μέσω Express VPN torrent είναι απροβλημάτιστη. Ενώ η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν είναι αποθηκευμένη, καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα σύνδεσης: τα χρονικά σήματα και το εύρος ζώνης. Αυτά όμως χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να ενημερώσουν την εταιρία εάν πρέπει να προσθέσουν νέους διακομιστές ή να τροποποιήσουν το δίκτυό τους. Δεν σχετίζονται με τα Express VPN torrent.

Νέα εμπειρία με το Lightway

Γνωρίστε την καλύτερη εμπειρία σύνδεσης σε VPN με το πρωτόκολλο VPN νέας γενιάς από το ExpressVPN, Lightway. Αναπτύχθηκε από το ExpressVPN και το Lightway είναι ένα ολοκαίνουργιο πρωτόκολλο VPN που σας προσφέρει ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο ασφαλή σύνδεση. Χτισμένο για καλύτερη εμπειρία VPN, το πρωτόκολλο Lightway θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε γρηγορότερα, ευκολότερα και με χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας αλλάξει από Wi-Fi σε 4G, το Lightway μπορεί πολύ καλά να διαχειριστεί τις αλλαγές δικτύου ή τις πτώσεις της σύνδεσης να σας διατηρήσει συνδεδεμένους.

Παρακολούθηση Αμερικανικού Netflix με ExpressVPN

expressvpn

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος ροής βίντεο και το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για την παρακολούθηση Netflix λόγω της γρήγορής του ταχύτητας που επιτρέπει την μετάδοση HD. Παρέχει επίσης πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix των ΗΠΑ αλλά και στο Netflix του Καναδά, της Αυστραλίας, Γερμανίας αλλά και το Ιταλικό. Βασικά όλες οι διαθέσιμες βιβλιοθήκες όπου υπάρχει διακομιστής! Προσέξτε τον παρακάτω πίνακα για να ελέξετε τη συμβατότητα σε αυτή τη VPN υπηρεσία με το Netflix, το οποίο ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Λογισμικό και ExpressVPN αξιολόγηση

expressvpn

 

Πακέτα και Εxpress VPN τιμή

expressvpn τιμή
Ίσως να μην είναι το φθηνότερο VPN, αλλά έρχεται με υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Η Express VPN τιμή λοιπόν δεν είναι κάτι το απόλυτο που θα πρέπει να εξετάζεται μενονομένα, αλλά σχετίζεται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες VPN. Έχεις επιλογή μεταξύ τριών πακέτων: 1 μήνα, 6 μήνες ή 12 μήνες. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι το ετήσιο, με 49% έκπτωση, αν και δεν είναι τόσο ακριβό όταν σκεφτείς πως είναι για το ηλεκτρονικό σας απόρρητο. Πράγματι, κοστίζει περίπου 5.65 EUR τον μήνα, όσο και η τιμή μιας μπύρας…

Επιπλέον, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα και δεν θα έχετε να πληρώσετε τίποτα για αυτόν. Αυτή είναι η 30-ημερών εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας, που σας εξασφαλίζει η συγκεκριμένη Express VPN τιμή.

Πάρτε τώρα 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

ExpressVPN αξιολόγηση και τελικές σκέψεις

Το ExpressVPN είναι μια ολοκληρωμένη λύση VPN η οποία μπορεί να ικανοποιήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Θεωρείται ιδανικό για όποιον χρειάζεται ένα εύκολο στη χρήση VPN ή/και να θέλει πρόσβαση στο Netflix παρά την Express VPN τιμή. Απολαύστε επίσης δίχως προβλήματα με το Express VPN torrent.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε τη λογοκρισία σε όλες τις χώρες (ακόμα και στην Κίνα). Και μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN του πελάτη σε iPad, Android ή iPhone. Τέλος, είναι κατάλληλο για τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεόραση συνεχούς ροής και να κατεβάζουν torrents χωρίς περιορισμούς.

Σε αυτή την ExpressVPN αξιολόγηση θα διαπιστώσετε πως το λογισμικό δεν είναι τέλειο, όμως δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα με τη χρήση του. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το προτείνουμε. Αν ψάχνετε για πιο αδύναμα σημεία, η Express VPN τιμή, η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από τη μέση τιμή, είναι μία. Επίσης, δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας NAT και δεν υπάρχει σύνδεση IP address. Και παρά την πολιτική μη καταγραφής, ορισμένα δεδομένα εξακολουθούν να αποθηκεύονται (πολύ περιορισμένα), εφόσον θέλουμε να είναι αντικειμενική αυτή η συγκεκριμένη ExpressVPN αξιολόγηση.

9.8 Total Score
ExpressVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.7
Χαρακτηριστικά
9.2
Ταχύτητα και απόδοση
9.2
Σχέση ποιότητας-τιμής
8.7
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com