Το καλύτερο

ExpressVPN: Αξιολόγηση 2022

expressvpn

Το Express VPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα VPN στην αγορά. Και δεν είναι περίεργο όπως θα διαπιστώσετε σε αυτή την ExpressVPN αξιολόγηση. Πράγματι, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Συμβατότητα με πολλές τοπικές εκδόσεις Netflix, υψηλή ταχύτητα και ευρύ φάσμα χωρών για σύνδεση. Επιπλέον, όλα τα διαφορετικά εγγενή λογισμικά σας επιτρέπουν να συνδεθείτε εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ακόμα και σε Android και iOS. Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Express VPN παρακάτω και μάθετε για την Express VPN τιμή.

Δωρεάν 30 ημέρες!
Το ExpressVPN στην πράξη

Το ξέρατε πως μπορείτε να χρσιμοποιήσετε το ExpreessVPN στην πράξη και να μην πληρώσετε εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.

Ενημερώθηκε στις: 30 Σεπτέμβριος 2022

Το ExpressVPN προσφέρει ένα ευρύ δίκτυο το οποίο είναι γρήγορο και αξιόπιστο

Το VPN Express βρίσκεται στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει επαίνους από τους χρήστες από την αρχή. Πράγματι, είναι ένα στερεό VPN το οποίο παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό ή να έχετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix ή το ΗΒ. Επίσης οι διακομιστές τους καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη: με VPN διακομιστές σε 145 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Γαλλία, το Κεμπέκ, το Βέλγιο και η Ελβετία.

Επιπλέον, το VPN Express είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες χάρη στις μητρικές εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πάντα δυνατό να ρυθμίσετε μια σύνδεση με VPN με μη αυτόματο τρόπο (manual) σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο γίνεται πολύ πιο βολικό έτσι.

Τέλος το Express VPN είναι φιλικό προς τα torrent: μπορείτε να κάνετε P2P και να έχετε πρόσβαση σε VPN Express torrent με ασφάλεια.

Πάρτε 30 ημερών ΔΩΡΕΑΝ!

Πακέτα και Εxpress VPN τιμή

Ίσως να μην είναι το φθηνότερο VPN, αλλά έρχεται με υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Η VPN Express τιμή λοιπόν δεν είναι κάτι το απόλυτο που θα πρέπει να εξετάζεται μενονομένα, αλλά σχετίζεται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες VPN. Έχεις επιλογή μεταξύ τριών πακέτων: 1 μήνα, 6 μήνες ή 12 μήνες. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον πακέτο είναι το ετήσιο, με 49% έκπτωση, αν και δεν είναι τόσο ακριβό όταν σκεφτείς πως είναι για το ηλεκτρονικό σας απόρρητο. Πράγματι, κοστίζει περίπου 5.65 EUR τον μήνα, όσο και η τιμή μιας μπύρας…

expressvpn τιμή

Επιπλέον, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα και δεν θα έχετε να πληρώσετε τίποτα για αυτόν. Αυτή είναι η 30-ημερών εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας, που σας εξασφαλίζει η συγκεκριμένη VPN Express τιμή.

Συνοπτικό Φύλλο για VPN Express

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Ταυτόχρονες Συνδέσεις5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες94χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 Μέρες
ΠρωτόκολλαLightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IPΜυστικό
Διακομιστές3.000+

Χρησιμοποιώντας το VPN Express

Παρακολούθηση Αμερικανικού Netflix με VPN Express

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής δικτυακός τόπος ροής βίντεο και το VPN Express είναι ένα από τα καλύτερα VPN για την παρακολούθηση Netflix λόγω της γρήγορής του ταχύτητας που επιτρέπει την μετάδοση HD. Παρέχει επίσης πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix των ΗΠΑ αλλά και στο Netflix του Καναδά, της Αυστραλίας, Γερμανίας αλλά και το Ιταλικό. Βασικά όλες οι διαθέσιμες βιβλιοθήκες όπου υπάρχει διακομιστής! Προσέξτε τον παρακάτω πίνακα για να ελέξετε τη συμβατότητα σε αυτή τη VPN υπηρεσία με το Netflix, το οποίο ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Η πιο αξιόπιστη λύση για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο και υπηρεσίες όπως το Αμερικανικό Netflix είναι το VPN Express. Έχουμε γράψει έναν πολύ αναλυτικό οδηγό αναφορικά με το πως να παρακολουθήσετε την αμερικάνικη έκδοση του Netflix με το ExpressVPN, το οποίο Καλό είναι και να διαβάσετε. Το VPN είναι επίσης κατάλληλο και για άλλες υπηρεσίες όπως θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα μόλις αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

expressvpn

Λήψη και διαχείριση αρχείων torrent

Τα torrent αποτελούν έναν τρόπο διαμοιρασμού αρχείων κάθε είδους. Ο διαμοιρασμός αυτός γίνεται με το σύστημα Peer-to-Peer που ουσιαστικά επιτρέπει στον κάθε χρήστη, τόσο να κατεβάζει τα torrent που επιθυμεί, όσο και να προσφέρει σε άλλους χρήστες κομμάτια τους σε ένα αποκεντροποιημένο σύστημα με πολλά παρακλάδια. Όσον αφορά τα torrent υπάρχουν σήμερα αρκετοί περιορισμοί που έχουν να κάνουν με το μπλοκάρισμα αυτών των υπηρεσιών, καθώς και με το ενδεχόμενο εντοπισμού των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε σημαντική πτώση της ταχύτητας με τα προγράμματα torrent να μην λειτουργούν καθόλου σε συγκεκριμένες χώρες. Το Express εδώ έρχεται να λύσει το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Περιορισμοί στην Κίνα

Η Κίνα είναι μία κατεξοχήν χώρα λογοκρισίας όσον αφορά το διαδίκτυο. Πάρα πολύ γνωστές υπηρεσίες που προσφέρονται online, αλλά και πλατφόρμες streaming, δεν είναι διαθέσιμες στην ασιατική χώρα, λόγω απαγορεύσεων της κυβέρνησης. Ωστόσο, και αυτό το ζήτημα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα με τη χρήση του VPN. Αυτό που κάνει ο χρήστης στην Κίνα είναι απλά να συνδέεται σε ένα διακομιστή του Express σε κάποια χώρα του εξωτερικού. O γεωγραφικός περιορισμός και το μπλοκάρισμα αίρονται και μπορεί να έχει απεριόριστη πρόσβαση.

Βιντεοπαιχνίδια και VPN Express

Αρκετός κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί πολλές φορές αξίζει να χρησιμοποιήσει κανείς στο VPN Express ακόμα και στον τομέα του gaming. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικούς διακομιστές από αυτούς που είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε όταν χρησιμοποιείτε το παιχνίδι της επιλογής σας χωρίς το VPN Express. Επιπλέον, υπάρχουν και πιο πρακτικά πλεονεκτήματα που αφορούν το μειωμένο ping και το περιορισμένο lag, δηλαδή τα σπασίματα στη μετάδοση των δεδομένων που έχουν ως αποτέλεσμα και σπάσιμο στην κίνηση του παιχνιδιού.

Πάρτε 30 ημερών ΔΩΡΕΑΝ!

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ExpressVPN

Kill Switch

Πρώτα απ’ όλα είναι ένα χαρακτηριστικό για τους χρήστες torrent. Ο κύριος στόχος του Kill Switch είναι να προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο κατά τη διάρκεια της λήψης αρχείων. Επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μιας απροσδόκητης αποσύνδεσης του VPN σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο, με αποτέλεσμα να εμφανιστή η πραγματική σας διεύθυνση IP . Αν ενεργοποιήσετε όμως την υπηρεσία Kill Switch , θα εμποδίσει την κυκλοφορία δεδομένων μέχρι να επανασυνδεθεί με το VPN Express. Έτσι η IP διεύθυνσή σας δεν θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εάν για παράδειγμα κατεβάζετε με Express VPN torrent.

Πολιτική Συνδεσης

Το Express VPN προσφέρει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής των δραστηριοτήτων σας όπως θα διαπιστώσετε στην ExpressVPN αξιολόγηση αυτή. Ως εκ τούτου το torrenting δεν είναι ζήτημα και η πρόσβαση μέσω Express VPN torrent είναι απροβλημάτιστη. Ενώ η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν είναι αποθηκευμένη, καταγράφονται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα σύνδεσης: τα χρονικά σήματα και το εύρος ζώνης. Αυτά όμως χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να ενημερώσουν την εταιρία εάν πρέπει να προσθέσουν νέους διακομιστές ή να τροποποιήσουν το δίκτυό τους. Δεν σχετίζονται με τα Express VPN torrent.

Νέα εμπειρία με το Lightway

Γνωρίστε την καλύτερη εμπειρία σύνδεσης σε VPN με το πρωτόκολλο VPN νέας γενιάς από το VPN Express, Lightway. Αναπτύχθηκε από το Express VPN και το Lightway είναι ένα ολοκαίνουργιο πρωτόκολλο VPN που σας προσφέρει ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο ασφαλή σύνδεση. Χτισμένο για καλύτερη εμπειρία VPN, το πρωτόκολλο Lightway θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε γρηγορότερα, ευκολότερα και με χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας αλλάξει από Wi-Fi σε 4G, το Lightway μπορεί πολύ καλά να διαχειριστεί τις αλλαγές δικτύου ή τις πτώσεις της σύνδεσης να σας διατηρήσει συνδεδεμένους.

Λογισμικό και ExpressVPN αξιολόγηση

Αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κάνεις για το VPN σε περιβάλλον λειτουργικού Windows.

Διεπαφή του Express VPN

expressvpn

Η διεπαφή, δηλαδή το γραφικό περιβάλλον που χρησιμοποιεί ο χρήστης δεν είναι ούτε αρκετά απλό και εύχρηστο. Ο μέσος χρήστης δεν θα χρειαστεί καν να πλοηγηθεί στις διάφορες σελίδες της διεπαφής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιλέξει τον διακομιστή που επιθυμεί και να πατήσει το κουμπί της σύνδεσης. Αυτό μάλιστα γίνεται από την αρχική σελίδα της διεπαφής, χωρίς άσκοπες περιήγησης και αλλαγές σελίδων.

Πάρτε 30 ημερών ΔΩΡΕΑΝ!

Ρυθμίσεις του προγράμματος

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις και πάλι μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξουν οτιδήποτε. Για τους υπόλοιπους, που τους αρέσει να ψάχνουν τα πράγματα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις. Η πρόσβαση στις ρυθμίσεις έχει να κάνει κυρίως με τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Express VPN. Μπορείτε μέσω των ρυθμίσεων αυτών να αλλάξετε το πρωτόκολλο ή να αποκτήσετε καλύτερη επικοινωνία και λειτουργία του Router σας με το Express VPN κλπ. Τις περισσότερες φορές τα πάντα γίνονται αυτόματα και δεν χρειάζεται να μπείτε σε τόσο στις λεπτομέρειες, Εκτός και αν σας αρέσει να κάνετε τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Αποτελέσματα τεστ

Ας δούμε τα αποτελέσματα του τεστ που πραγματοποιήσαμε στο Express όσον αφορά την ταχύτητα και την προστασία που αυτό προσφέρει.

Ταχύτητα

Μπορούμε να τοποθετήσουμε το ζήτημα της ταχύτητας στα ισχυρά σημεία του συγκεκριμένου VPN. Κυριολεκτικά ο χρήστης μπορεί να έχει γρήγορες ταχύτητες σε όλους τους διακομιστές που επιλέγει παγκοσμίως, είτε αυτοί βρίσκονται στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στη Βραζιλία κλπ. Το ExpressVPN είναι ένα από τα ταχύτερα VPN που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Τις περισσότερες φορές θα ξεχάσετε καν πώς είστε συνδεδεμένοι στο Express VPN. Οι αλλαγές από διακομιστή σε διακομιστή πραγματοποιούνται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν θα βιώσετε συχνά κάποιο πρόβλημα ταχύτητας. Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όσο πιο μακριά είναι ο διακομιστής που χρησιμοποιείτε, τόσο μεγαλύτερη πτώση ταχύτητας θα βιώσετε.

Διαρροές DNS και torrenting

Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτή κυρίως μπορούμε να την διαπιστώσουμε μετρώντας τις διαρροές DNS που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Στις δοκιμές τα πράγματα ήταν εξαιρετικά με το Express. Στην ουσία δεν παρατηρήσαμε καμία διαρροή DNS ούτε στο εσωτερικό τεστ που προσφέρεται μαζί με το Express VPN, ούτε και με εξωτερικά εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε. Η δοκιμή μας έγινε σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσον αφορά τώρα τα torrents, το ίδιο ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως αναλύσαμε και παραπάνω. Η ασφάλεια που προσφέρει το VPN αυτό είναι πραγματικά ασυναγώνιστη.

Εξυπηρέτηση πελατών

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της υποστήριξης του VPN. O πρώτος είναι η αποστολή ενός e-mail και ο δεύτερος είναι να κάνετε κλικ στο πλαίσιο του live chat στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη λύση του live chat που προσφέρει πιο γρήγορες απαντήσεις και λύσεις των ζητημάτων σας. Το live chat λειτουργεί υποδειγματικά, κάνοντας την ανάγκη για τηλεφωνική υποστήριξη περιττή. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά στην αναμονή, χωρίς υπερβολές όμως και ταλαιπωρία. Οι άνθρωποι εξυπηρέτηση στις ExpressVPN είμαι πολύ ευγενικοί και αποτελεσματική στην επίλυση των προβλημάτων. Υπάρχει επίσης μια σελίδα με ερωτήσεις και απαντήσεις και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την υποστήριξη πελατών.

Πάρτε 30 ημερών ΔΩΡΕΑΝ!

Σύγκριση με άλλα κορυφαία VPN

Σύγκριση του ExpressVPN με το NordVPN

Συγκρίνοντας το ExpressVPN με ένα ακόμη από τα κορυφαία VPN της αγοράς, το NordVPN μπορούμε να πούμε πως η Πλάστιγγα γέρνει υπέρ του VPN Express. Μπορεί το Express να είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών. Η προστασία που προσφέρουν και τα δύο είναι καλή και το ίδιο ισχύει και για την εξυπηρέτηση πελατών. Το Express είναι ελαφρά πιο γρήγορο και με περισσότερα χαρακτηριστικά συνολικά.

Σύγκριση του ExpressVPN με το Surfshark

Και πάλι στο συγκεκριμένο τεστ μπορούμε να πούμε πως τη νίκη παίρνει το ExpressVPN. Τόσο στον τομέα της Ασφάλειας όσο και της ταχύτητας το Express έχει την υπέροχη. Στον μόνο ίσως τομέα που αξίζει κανείς να επενδύσεις Surfshark έχει να κάνει με τον απεριόριστο αριθμό ταυτοχρόνως συνδέσεων από διαφορετικές συσκευές. Τις περισσότερες φορές αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να επιλέξουμε ένα VPN.

ExpressVPN αξιολόγηση και τελικές σκέψεις

Το ExpressVPN είναι μια ολοκληρωμένη λύση VPN η οποία μπορεί να ικανοποιήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Θεωρείται ιδανικό για όποιον χρειάζεται ένα εύκολο στη χρήση VPN ή/και να θέλει πρόσβαση στο Netflix παρά την Express VPN τιμή. Απολαύστε επίσης δίχως προβλήματα με το Express VPN torrent.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε τη λογοκρισία σε όλες τις χώρες (ακόμα και στην Κίνα). Και μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN του πελάτη σε iPad, Android ή iPhone. Τέλος, είναι κατάλληλο για τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεόραση συνεχούς ροής και να κατεβάζουν torrents χωρίς περιορισμούς.

Σε αυτή την ExpressVPN αξιολόγηση θα διαπιστώσετε πως το λογισμικό δεν είναι τέλειο, όμως δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό μειονέκτημα με τη χρήση του. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το προτείνουμε. Αν ψάχνετε για πιο αδύναμα σημεία, η Express VPN τιμή, η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από τη μέση τιμή, είναι μία. Επίσης, δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας NAT και δεν υπάρχει σύνδεση IP address. Και παρά την πολιτική μη καταγραφής, ορισμένα δεδομένα εξακολουθούν να αποθηκεύονται (πολύ περιορισμένα), εφόσον θέλουμε να είναι αντικειμενική αυτή η συγκεκριμένη ExpressVPN αξιολόγηση.

9.8 Συνολική βαθμολογία
ExpressVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
10
Πλεονεκτήματα
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
Μειονεκτήματα
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Αφήστε κάποιο σχόλιο

   Diadiktiokaiasfalia.com