Δείτε το ΗΒΟ και τον Game of Thrones όπου κι αν βρίσκεστε

Η 8η σεζόν του Game of Thrones ξεκίνησε και η πολυαναμενόμενη σειρά συνεχίζει να είναι ακόμη πιο δημοφιλής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Tην παραγωγή της σειράς έχει η HBO και την μεταδίδει μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα streaming ΗΒΟ Go και από το καλωδιακό κανάλι HBO Now. Είναι δύσκολο συνεπώς να δείτε Game of Thrones Ελλάδα γιατί το συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο για όσους μένουν στις ΗΠΑ. Οι Έλληνες χρήστες εγγράφονται ουσιαστικά στο HBO Greece, που έχει λιγότερο περιεχόμενο από το αμερικάνικο.

Προκειμένου η πλατφόρμα να διαπιστώσει από που συνδέεστε στον κόσμο, χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό εντοπισμού της γεωγραφικής σας θέσης με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όλους τους χρήστες που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ και να τους ανακατευθύνει για παράδειγμα στην περίπτωση της Ελλάδας στο HBO Go Greece. Η λύση είναι ένα καλό VPN, σκοπός του οποίου είναι να κρύψει την τοποθεσία από την οποία συνδέεστε, ενώ παράλληλα καταφέρνει να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα από επίδοξους χάκερ ή όποιον άλλο έχει συμφέρον να τα υποκλέψει.

Στο άρθρο αυτό θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω VPN HBO για να έχετε μέσω streaming πρόσβαση σε ολόκληρο τον 8ο κύκλο με τα Game of Thrones επεισόδια, αλλά και τι άλλο μπορείτε επίσης να κάνετε με τη χρήση ενός VPN, πέρα από το να δείτε το HBO.

Δείτε το εδώ
Ξεκλειδώσετε HBO στην Ελλάδα μέσω ExpressVPN. Έκπτωση 49%!

Ξεκλειδώστε όλο το περιεχόμενο του HBO με το ExpressVPN εκτός ΗΠΑ. Χωρίς περιορισμούς, με ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και εγγύηση 30 ημερών περιορισμένης.

Ενημερώθηκε στις: 15 Μάιος 2022

Αναλυτικές οδηγίες για να παρακολουθήσετε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones

 1. Προχωρήστε στην εγκατάσταση του λογισμικού VPN τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης σειράς σας προτείναμε το NordVPN
 2.  Επιλέξτε να συνδεθείτε σε κάποιον διακομιστή που να βρίσκεται στις ΗΠΑ
 3.  Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα HBO Go
 4.  Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και το συνθηματικό στην πλατφόρμα και είστε έτοιμοι να δείτε το HBO χωρίς περιορισμούς στο περιεχόμενο

Διαδικασία εγγραφής στο HBO Go αν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ

Το πρόβλημα όσον αφορά την εγγραφή για να δείτε το HBO Go είναι πώς για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα σας ζητήσει να εισάγετε τα στοιχεία κάποιας πιστωτικής κάρτας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλιώς θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στο HBO Greece. Προφανώς δεν θα διαθέτετε κάποια αμερικανική κάρτα τραπέζης και κατά συνέπεια η συναλλαγή και η εγγραφή σας στην υπηρεσία δεν θα γίνει τελικά αποδεκτή και πλέον το μόνο που θα μπορείτε να κάνετε είναι εγγραφή στο HBO Greece, χωρίς πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει.

Η λύση είναι να αγοράσετε μία δωροκάρτα του HBO Go από  την ιστοσελίδα eGifter και να χρησιμοποιήσετε αυτή αντί για πιστωτική κάρτα. Έτσι λοιπόν το πρόβλημα θα λυθεί και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το ΗΒΟ και να παρακολουθήσετε κανονικά το παιχνίδι του στέμματος όπου κι αν βρίσκεστε, όχι μόνο το περιεχόμενο του HBO Go Greece.

Γιατί είναι απαραίτητη η χρήση ενός VPN;

Όπως προαναφέραμε το HBO Go Greece δεν επιτρέπει τη μετάδοση της σειράς Game of Thrones εκτός Αμερικής. Για το λόγο αυτό μπλοκάρει οποιαδήποτε διεύθυνση IP βρίσκεται εκτός των ΗΠΑ. Η εγκατάσταση και χρήση ενός VPN το οποίο έχει συνδεθεί σε έναν διακομιστή από τις ΗΠΑ παρακάμπτει εύκολα αυτή τη διαδικασία ασφαλείας. Το VPN ουσιαστικά κάνει δύο πράγματα: κρύβει τη δική σας ελληνική IP διεύθυνση και σας δίνει προσωρινά μία εικονική διεύθυνση IP που βρίσκεται κάπου αλλού (στη συγκεκριμένη περίπτωση στις ΗΠΑ).

Το λογισμικό του HBO Go διαβάζει την διεύθυνση IP που είναι στις ΗΠΑ, δεν αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για υπηρεσία VPN, επιτρέποντας τη σύνδεση και την προβολή της σειράς. Παρόμοια μπορείτε να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο παρέχεται με γεωγραφικούς περιορισμούς, δηλαδή άλλες σειρές και ταινίες. Μπορείτε να δείτε πλέον μέσω VPN HBO και άλλες πλατφόρμες και κανάλια, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο και όχι αποκλειστικά και μόνο το περιεχόμενο του HBO Go Greece.

Παράλληλα το VPN φροντίζει να καλύπτει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί προηγμένες ρουτίνες κωδικοποίησης και κρυπτογράφησης, που αποτρέπουν τους χάκερς και οποιουδήποτε άλλου έχει λόγο να θέλει τα στοιχεία σας  από την υποκλοπή τους. Η κρυπτογράφηση κάνει αδύνατη την ανάγνωση των δεδομένων τα οποία δεν καταγράφονται ουσιαστικά πουθενά, ούτε αντίστοιχα γίνεται καταγραφή γενικότερα της δραστηριότητάς σας.

hbo go καμία πρόσβαση

Δεν είναι ωστόσο όλα τα VPN ίδια. Υπάρχουν κάποιες διαφορές που καλό είναι να γνωρίζετε. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα VPN το οποίο να προσφέρει απεριόριστη κίνηση δεδομένων, ιδιαίτερα δε όταν συνδέεστε από κάποιο διακομιστή στις ΗΠΑ για να δείτε μέσω VPN HBO. Προσέξτε γιατί δεν προσφέρουν όλα τα VPN τη λειτουργία αυτή. Πολλά VPN έχουν περιορισμό στην κίνηση των δεδομένων, κάτι που κάνει απαγορευτική ουσιαστικά την παρακολούθηση ταινιών και σειρών μέσω streaming. Έτσι ουσιαστικά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά εάν επιλέξατε να δείτε to ΗΒΟ μέσω VPN HBO των ΗΠΑ ή απλά να δείτε το HBO Greece.

Άλλη μία παράμετρος είναι επίσης πόσες συσκευές υποστηρίζονται. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το VPN μόνο στο σταθερό σας υπολογιστή ή μόνο στο κινητό σας; Μήπως θέλετε να το χρησιμοποιείτε παράλληλα και στα δύο; Μήπως έχετε περισσότερες από δύο συσκευές; Αναζητήστε λοιπόν πληροφορίες για το πόσες συσκευές υποστηρίζονται ταυτόχρονα από το VPN το οποίο θα επιλέξετε. Υπάρχουν VPN που προσφέρουν ταυτόχρονες συνδέσεις πολλαπλών συσκευών και άλλα πάλι που δεν το επιτρέπουν.

Καλό είναι τέλος να εξετάσετε και το είδος της κρυπτογράφησης. Η πιο ασφαλής κρυπτογράφηση είναι η λεγόμενη 256-bit,  Εννοείται επίσης πως θέλετε να μάθετε και αν το VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας ή όχι. Δεν θέλετε να υπάρχει οποιαδήποτε καταγραφή της δραστηριότητάς σας για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι άλλωστε λίγο αντιφατικό να μιλάμε για VPN που διατηρούν αρχεία καταγραφών.

Σημαντική στο σημείο αυτό είναι και η λειτουργία «kill switch». Η συγκεκριμένη λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στην περίπτωση που για κάποιον λόγο πέσει η σύνδεσή του VPN σας και ουσιαστικά λέει στο λογισμικό να διακόψει πλήρως την αποστολή και λήψη δεδομένων άμεσα, ώστε να μην αποκαλυφθεί η πραγματική σας IP. Μιλάμε για μία σπάνια περίπτωση αλλά καλό είναι και πάλι να είστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

VPN που σας προτείνουμε για να παρακολουθήσετε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει και αυτό απεριόριστη κίνηση για να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές χωρίς τους περιορισμούς του HBO Go Greece. Μάλιστα είναι το ταχύτερο VPN της λίστας μας που σας επιτρέπει να αποφύγετε την αναμονή λόγω buffering, ιδιαίτερα αν παρακολουθείτε το περιεχόμενο σε υψηλές αναλύσεις. Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι ιδιαίτερα ασφαλές και δεν κρατά αρχεία καταγραφής. Μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN για μία ολόκληρη εβδομάδα δωρεάν, ενώ και αυτό παρέχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις και πρόβλημα. Παρακολουθήστε με το VPN HBO για να διαπιστώσετε ότι λειτουργεί.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στη συγκεκριμένη περίπτωση. Tο λογισμικό συνδυάζει υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, κορυφαία ασφάλεια και απεριόριστη κίνηση δεδομένων. Tο NordVPN σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε κάποιον διακομιστή πού θα βρείτε σε 60+ χώρες σε όλο τον πλανήτη και φυσικά συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε αυτές και τις ΗΠΑ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεφύγετε από το HBO Greece και να δείτε το αμερικάνικο.

Το NordVPN διαθέτει την τεχνολογία SmartPlay με την οποία το ίδιο το λογισμικό επιλέγει τον κατάλληλο διακομιστή για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε κάτι. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέεστε διαδοχικά σε διαφορετικές πλατφόρμες χωρίς να αλλάζετε κάθε φορά τις ρυθμίσεις

Το NordVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας και διαθέτει τη λειτουργία «Kill Switch». Είναι δηλαδή ότι ακριβώς χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά. Επιπλέον σας προσφέρει δωρεάν δοκιμή για περίοδο 7 ημερών, καθώς επίσης και εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την ενεργοποίησή του για να δοκιμάσετε να δείτε HBO, Netflix ή άλλες υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς.

3. SurfShark

Το SurfShark διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας στο διαδίκτυο, προσφέρει απεριόριστη κίνηση δεδομένων και παράλληλα είναι αρκετά γρήγορο και μία πολύ καλή επιλογή για την παρακολούθηση του αμερικανικού ΗΒΟ Go και την παράκαμψη του HBO Go Greece. Διαθέτει διαφορετικές εφαρμογές για κάθε συσκευή ανεξάρτητα από το λειτουργικό της σύστημα, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα σε όσες συσκευές θέλετε για να δείτε το HBO ή άλλα προγράμματα. Είναι ουσιαστικά η κορυφαία επιλογή για οικογένειες με πολλά μέλη. Το SurfShark προσφέρεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, συνεπώς δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην δείτε με το VPN HBO για να το δοκιμάσετε.

4. AtlasVPN

Το Atlas VPN είναι ένα πολλά υποσχόμενο VPN που προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές για την αγορά των VPN. Είναι επίσης αρκετά γρήγορο, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο WireGuard και κάνει εξαιρετική δουλειά στο ξεμπλοκάρισμα υπηρεσιών streaming. Το VPN Atlas έχει την έδρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαθέτει ένα δίκτυο 750 διακομιστών σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο. διαθέτει μάλιστα και μία δωρεάν έκδοση. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει πρόσβαση σε τρεις από αυτές τις χώρες, χωρίς κανένα κόστος.

Η εξέλιξη του Atlas είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί το γεγονός πως ανήκει στην ίδια εταιρεία που διαθέτει το NordVPN, το οποίο μάλιστα αξιολογείται πολύ ψηλά στον ιστότοπό μας, αλλά και γενικότερα σε όποιον γνωρίζει από VPN. Οι διακομιστές του VPN δεν είναι πάρα πολλοί σε αριθμό, όμως το γεγονός πως χρησιμοποιεί τα Πρωτόκολλα WireGuard και IKEv2 του δίνει έξτρα μονάδες στην αξιολόγηση μας, καθώς καταφέρνει να φτάνει σε πολύ υψηλές ταχύτητες απόδοσης. Πρόκειται για καλά νέα για όσους αναζητούν κάποιο VPN προκειμένου να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες streaming.

5. PrivateVPN

Άλλο ένα εξαιρετικό VPN που συνδυάζει ασφάλεια απεριόριστο εύρος ζώνης μαζί με  άλλες προηγμένες λειτουργίες, που θα βρείτε πολύ χρήσιμες. Το συγκεκριμένο λογισμικό θα του προτείναμε κυρίως σε πιο αρχάριους χρήστες, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι λειτουργίες του είναι πολύ εύκολες, σας παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ένα ιδιαίτερα εξυπηρετικό τμήμα πελατών, το οποίο θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα εγκατάστασης του λογισμικού και χρήσεις του. Ακόμη και αν πληκτρολογήσετε κατά λάθος «γαμε οφ τηρονες» ή κάτι αντίστοιχο, δεν θα έχετε πρόβλημα, θα βγάλετε άκρη και θα δείτε το HBO και την αγαπημένη σας σειρά, μένοντας μακριά από το HBO Greece. Το PrivateVPN έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε δωρεάν για μία εβδομάδα, ενώ παράλληλα σας προσφέρει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Δείτε με το VPN HBO και προγράμματα που δεν υπάρχουν στο HBO Greece.

Συνοψίζοντας

Εάν θέλετε να θα παρακολουθήσετε μέσω streaming την όγδοη σεζόν, μέχρι και το  Game of Thrones τελευταίο επεισόδιο ή ακόμη και άλλα αγαπημένα σας προγράμματα και ταινίες με γεωγραφικούς περιορισμούς, τότε χρειάζεστε σίγουρα ένα VPN, εφόσον βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, για να μην κολλήσετε στο HBO Greece.

Επιλέγοντας ένα από τα πέντε παραπάνω VPN του σας προτείναμε, είστε προστατευμένοι παράλληλα και από χάκερς και άλλους κακόβουλους χρήστες στο διαδίκτυο, ενώ όλη σας η δραστηριότητα παραμένει μυστική.

Πιστεύουμε ότι η κορυφαία πρόταση είναι αυτή του ExpressVPN, ωστόσο όλα τα VPN της λίστας προσφέρονται με δοκιμαστική περίοδο και με πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων για να τα δοκιμάσετε και να κρίνετε εσείς ποιος ακριβώς ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Δείτε με VPN HBO, με όλο το περιεχόμενο που δεν υπάρχει στο HBO Greece, χωρίς περιορισμούς. Γκέιμ οφ Θρόουνς, φραπεδάκι ή σουβλάκι (ανάλογα με την ώρα) και φύγαμε λοιπόν χωρίς τους περιορισμούς του HBO Go Greece!

Το καλύτερο 1 ExpressVPN: Αξιολόγηση 2022
9.8
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS:
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
H καλυτερη αξια 2 NordVPN: Αξιολόγηση 2022
9.6
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS:
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP
3 SurfShark VPN: Αξιολόγηση (Εκσυγχρονίζω 2022)
9.4
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS:
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP
4 Atlas VPN: Αξιολόγηση 2022
9.2
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρκατηριστικά
8.5
Υποστήριξη
8.5
Τιμή
10
Ευκολία Χρήσης
9
PROS:
 • Πολύ χαμηλή τιμή
 • Καλά επίπεδα ασφάλειας
 • Υποστηρίζει Netflix και torrents
 • Εύκολη και γρήγορα εγκατάσταση και χρήση
 • Γρήγορες ταχύτητες γενικά
CONS:
 • Λίγο αόριστο καθεστώς για την πολιτική καταγραφών
 • Περιορισμένοι διακομιστές και χώρες
 • Έλλειψη προσθέτων φυλλομετρητών
 • Περιορισμένη εξυπηρέτηση πελατών μόνο με email
5 PrivateVPN: Αξιολόγηση 2022
9.1
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Σύνδεση υψηλής ταχύτητας
 • Εγγενής εφαρμογή για iPhone και Android
 • Επιτρέπονται P2P και BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Εύχρηστο
 • Προσιτό
 • Υπηρεσία εγκατάστασης εξ αποστάσεως
CONS:
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (τείχος προστασίας NAT)
 • Μη διαθέσιμο firewall (Εσωτερικό firewall)
 • Λίγες χώρες

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com