Παρακολουθήστε WWE στην Ελλάδα το 2024

Το WWE αποτελεί ένα θεαματικό σπορ το οποίο είναι αγαπητό στις ΗΠΑ, αλλά και γενικότερα στον κόσμο και στην Ελλάδα. Έχετε μήπως προσπαθήσει να το παρακολουθήσετε αλλά δεν βρίσκετε πηγή μετάδοσης στην Ελλάδα; Μην ανησυχείτε ύπαρχει τρόπος να δείτε μεταδόσεις αγώνων WWE Ελλάδα και εμείς θα σας πούμε στη συνέχεια πως ακριβώς μπορείτε να το κάνετε, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και ταλαιπωρία.

Δείτε το εδώ
Δείτε αγώνες WWE Raw με το ExpressVPN. ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες

Το ExpressVPN κάνει την παρακολούθηση WWE Raw παιχνιδάκι με απεριόριστη πρόσβαση. Προσφορά έκπτωση 49% και εγγύηση 30 ημερών περιορισμένης.

Ενημερώθηκε στις: 17 Μάιος 2024

Διαθεσιμότητα του WWE

Τη δεκαετία του 1990 το WWE έκανε ως τηλεοπτικό πρόγραμμα την εμφάνισή του στην Ελλάδα και μάλιστα έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές. Πολλά άλλαξαν από τότε. Το άθλημα είναι ακόμη δημοφιλές πολλά χρόνια μετά στην Αμερική και σε πολλές χώρες, όμως στην Ελλάδα έχει πάψει πλέον να μεταδίδεται τηλεοπτικά.

WWE RAW Ελλάδα

Έτσι οι λάτρεις του WWE Ελλάδα δεν γνωρίζουν που και πως να το παρακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει μια εύκολη λύση να παρακολουθήσει κανείς WWE RAW Ελλάδα την οποία θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια, στην ενότητα αυτή. Συγκεκριμένα:

  • ΗΠΑ – Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση στο κανάλι Peacock σε premium live αγώνες κάθε Κυριακή. Μια εναλλακτική είναι το δίκτυο USA Network για το Raw καθε Δευτέρα, ενώ υπάρχει και το κανάλι Fox που προβάλει WWE Smackdown κάθε Παρασκευή.
  • Αυστραλία – Σας δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω του WWE Network για τα premium live ματς κάθε Κυριακή, ενώ υπάρχει και το κανάλι Fox8 το οποίο μεταδίδει αγώνες WWE RAW τις Τρίτες αλλά και SmackDown τα Σάββατα.

WWE streaming εκτός της περιοχής διαθεσιμότητας της υπηρεσίας

Μπορεί να βρήκαμε πλέον τις απαραίτητες πηγές του WWE όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και κανονικά το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο περιεχόμενο και η υπηρεσία είναι γεωγραφικά περιορισμένα. Μόνο όσοι διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Αυστραλία αντίστοιχα μπορούν να παρακολουθήσουν το WWE.

WWE Ελλάδα

Τα τηλεοπτικά δίκτυα που αναφέραμε προηγουμένως έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης για τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία και μόνο. Δεν έχουν το δικαίωμα μετάδοσης σε άλλες χώρες. Έτσι λοιπόν ακόμη κι αν κανείς μπει στους ιστότοπους των καναλιών που προσφέρουν τις μεταδόσεις μέσω streaming, δεν μπορεί να τις παρακολουθήσει στο εξωτερικό και φυσικά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμάν, όποιος χρήστης προσπαθήσει να συνδεθεί ή να δημιουργήσουν λογαριασμό από την Ελλάδα και οποιαδήποτε άλλη χώρα στο εξωτερικό θα δει μία ειδοποίηση. Αυτή αναφέρει πως το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Αυτή είναι ένα πρόγραμμα VPN που έχει τη δυνατότητα να παρακάμψει τους όποιους αυτούς περιορισμούς με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο WWE RAW Ελλάδα.

Αρχικά θα πρέπει να αναζητήσετε ένα καλό VPN. Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι το VPN και πώς να βρείτε κάποια καλή επιλογή, σας προτείνουμε το ExpressVPN.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή και συνδρομή στο VPN και να συνδεθεί σε αυτό. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή σύνδεσης στις ΗΠΑ ή στην Αυστραλία αντίχτοιχα, ανάλογα με το κανάλι που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε για τη μετάδοση.

Τα πράγματα πλέον είναι απλά. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του WWE, όπου πραγματοποιείτε την εγγραφή σας.

  • Επιλέγοντας έναν διακομιστή στις ΗΠΑ μέσω του VPN, στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης στα αμερικανικά δίκτυα Peacock, USA Network ή Fox.
  • Επιλέγοντας αντίθετα έναν διακομιστή στην Αυστραλία μέσω του VPN, έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης των μεταδόσεων από τα τηλεοπτικά δίκτυα WWE Network και Fox8 μέσω διαδικτύου πάντα.

Το καλύτερο κατά την άποψή μας είναι να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα κανάλια, επιλέγοντας τον αντίστοιχο διακομιστή VPN για την κάθε χώρα, για να επιλέξετε τελικά το κανάλι εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, εφόσον βέβαια υπάρχουν ταυτόχρονες μεταδόσεις τις ίδιες μέρες και ώρες.

Δοκιμάζοντας το ExpressVPN εντελώς δωρεάν

Έχοντας δοκιμάσει δεκάδες διοαφορετικά VPN που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου, έχουμε ξεχωρίσει ένα, το οποίο θεωρούμε και ως το καλύτερο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το ExpressVPN είναι ένα πρόγραμμα το οποίο βαθμολογήθηκε υψηλότερα στις περισσότερες συγκρίσεις και δοκιμές που πραγματοποιήσαμε με άλλα VPN. Θεωρούμε πως είναι το πλέον κατάλληλο για να παρακολουθήσετε WWE RAW Ελλάδα, χωρίς τον οποιονδήποτε γεωγραφικό περιορισμό.

Επίσης, πολύ ασφαλές και διαθέτει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά τα οποία θα βρείτε χρήσιμα και πολύτιμα στην καθημερινή σας περιήγηση στο διαδίκτυο και τον παγκόσμιο ιστό.

Το καλό στη συγκεκριμένη υπόθεση, πέρα από τα όσα γράφουμε εμείς, είναι πως μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN για έναν ολόκληρο μήνα πριν δεσμευτείτε να το χρησιμοποιήσετε με κάποια συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, το ExpressVPN διαθέτει ένα πρόγραμμα εγγύησης επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερώ.

Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως το συγκεκριμένο λογισμικό σας παρέχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε στην πλήρη του έκδοση για έναν ολόκληρο μήνα για να δείτε πως λειτουργεί και τι έχει δυνατότητα να σας προσφέρει. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, αλλά έχετε 30 ολόκληρες μέρες για τη δοκιμή. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα, μπορείτε να ζητήσετε άμεσα την επιστροφή των χρημάτων σας και την ακύρωση της συνδρομής.

Κανείς δεν θα προσπαθήσει να σας μεταπίσει ή να σας δημιουργήσει προβήματα με τη συνδρομή σας. Θα πάρετε άμεσα πίσω όλα σας τα χρήματα, χωρίς καν να σας ρωτήσουν γιατί δεν θέλετε να συνεχίσετε. Έτσι δεν έχετε πραγματικά καμία δικαιολογία να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το κορυφαίο VPN για WWE Raw Ελλάδα και για όλες τις άλλες ανάγκες σας.

Ποια είναι τα καλύτερα VPN για να κάνετε streaming του WWE Ελλάδα

Ίσως να σας είναι δύσκολο να εντοπίσετε ένα καλό και αξιόπιστο VPN για να παρακολουθήσετε WWE. Οι συντάκτες μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την αγορά και χρησιμοποιούν VPN καθημερινά. Έχουμε φροντίσει να αξιολογήσουμε πλήθος από VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για WWE RAW Ελλάδα.

Δείτε τη λίστα των προγραμμάτων που παραθέτουμε ακριβώς από κάτω και ενδεχομένως πιο αναλυτικά τις παρουσιάσεις και αξιολογήσεις τους. Γνωρίζουμε πως η επιλογή ενός καλού VPN δεν είναι εύκολη υπόθεση, Όμως, διαβάζοντας τις παρουσιάσεις θα έχετε μία πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στην αγορά και τι προσφέρει το κάθε VPN.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Πλεονεκτήματα των VPN Πέρα από το WWE Ελλάδα

Αφού λοιπόν ενημερωθήκατε για το πώς να παρακολουθήσετε WWE στην Ελλάδα με τη χρήση ενός VPN ας δούμε συνοπτικά τις υπόλοιπες χρήσεις και πλεονεκτήματά τους:

WWE RAW Ελλάδα

  • Παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνο στο WWE στην Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε αντίστοιχες υπηρεσίες streaming ταινιών, αθλητικό διοργανώσεων κλπ. με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
  • Σας προσφέρουν πλήρη ανωνυμία στο διαδίκτυο. Κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει την πραγματική IP σας και να δει τι ακριβώς κάνετε και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε.
  • Σας δίνουν αυξημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Κρυπτογραφούνται με υψηλής ασφαλείας αλγόριθμος και ακόμη και οι πιο έμπειροι χάκερ δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
  • Σας προσφέρουν οικονομία. Μπορεί να θεωρείτε κόστος μία συνδρομή VPN, αλλά με αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα χρήματα. Έχετε υπόψη σας ότι οι τιμές προϊόντων και υπηρεσιών διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Επιλέγοντας τον κατάλληλο διακομιστή και πραγματοποιώντας τις αγορές ή κρατήσεις σε εισιτήρια και ξενοδοχεία, μπορείτε να βγείτε τρομερά κερδισμένο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Παρακολουθώντας WWE Ελλάδα μέσω VPN

Μην αναζητάτε άλλους τρόπους να παρακολουθήσετε WWE RAW Ελλάδα. Με ένα καλό VPN μπορείτε να έχετε άμεσα πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω κάποιου δικτύου μετάδοσης στις ΗΠΑ ή στην Αυστραλία.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα αξιόλογο VPN και να επιλέξετε τον κατάληλλο διακομιστή σε ΗΠΑ ή Αυστραλία, ανάλογα με το κανάλι που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε και σε ποια χώρα αυτό βρίσκεται. Όταν στη συνέχεια θα επικσφθείτε τον ιστότοπο οτου καναλιού στο διαδίκτυο θα δείτε πως η υπηρεσία δεν είναι πλέον μπλοκάρισμένη, αλλά εντελώς ελεύθερη.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ExpressVPN για να παρακολουθήσετε το WWE Ελλάδα, με την περίοδο των 30 ημερών που σας προσφέρει με εγγύηση πλήρους επιστροφής χρημάτων. Μην χάσετε αυτή τη εξαιρετική προσφορά με τη μεγάλη έκπτωση που δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το UFC ζωντανά, δείτε το άρθρο μας.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com