Expired

VyprVPN Αξιολόγηση 2024

vyprvpn

Το VyprVPN είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παράκαμψη της λογοκρισίας. Προσφέρει το ιδιόκτητο DNS, και το πσημαντικότερο είναι ότι έχει το δικό του πατενταρισμένο πρωτόκολλο σύνδεσης που ονομάζεται Chameleon™. Θεωρειται ιδανικό όταν ταξιδεύετε σε χώρες όπως: Κίνα, Ρωσία Βόρεια Κορέα ή Τουρκία. Ακόμα, το Vypr VPN επικεντρώνετε τώρα στους παίκτες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο online gaming. Διαβάστε την πλήρη αξιολόγηση VyprVPN παρακάτω.

Ενημερώθηκε στις: 17 Μάιος 2024

VyprVPN για το απόρρυτο και την ελευθερία στο διαδίκτυο

Η κύρια εστίαση του Vypr VPN είναι η αύξηση της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας αλλά και για να παρακάμψουν τα περιοριστικά δίκτυα και τη λογοκρισία. Ως εκ τούτου, εργάστηκαν σε μια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει τα καλύτερα διαθέσιμα χαρακτηριστικά.

Πράγματι, το δίκτυο τους αποτελείται από περισσότερους από 700 διακομιστές προσφέρει τις πιο γρήγορες ταχύτητες για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το πιο γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και να απολαύσετε την παρακολούθηση του Αμερικανικού Netflix.

Τέλος, το VyprVPN διατίθεται στις περισσότερες πλατφόρμες χάρη στις μητρικές εφαρμογές!

Συνοπτικό φύλλο για το VyprVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες Περισσότερες από 73 χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Android, iOS, Windows, MacOs
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Δεδομένα κυκλοφορίας Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Ισχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP 200.000+
Διακομιστές 700+

VyprVPN πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

Chameleon™ Protocol

Σε χώρες με υψηλή λογοκρισία (όπως: Κίνα, Ιραν, Τουρκία, Βόρεια Κορέα και Ρωσία), ενδέχεται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες σύνδεσης στο διαδίκτυο, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται ένα VPN, επειδή οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών διεξάγουν πόλεμο στα VPN. Επομένως εργάζονται πάντα με τους καλύτερους πιθανούς τρόπους για να περιορίσουν την πρόσβαση των χρηστών στο διαδίκτυο.

Παρόλο που το πρωτόκολλο OpenVPN μείωσε σημαντικά τη λογοκρισία της κυβέρνησης, δεν σας προστατεύει από τη βαθιά επιθεώρηση πακέτων (DPI).

Vypr VPN

Ως αποτέλεσμα, η VyprVPN αποφάσισε να αναπτύξει και να κατοχυρώσει ένα δικό της πρωτόκολλο. Χρησιμοποιεί OpenVPN αλλά με ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας το οποίο μετατρέπει τα μεταδεδομένα (metadata) των πακέτων και το νέο πρωτόκολλο Chameleon εμποδίζει το DPI από το να μπλοκάρει και να στραγγαλίζει τα VPN.

Το VyprDNS, το DNS από το VyrpVPN

Κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα διακομιστή DNS για να μεταφράσει τα ονόματα τομέα-domain names (για να έχετε φιλικές προς το χρήστη διευθύνσεις όπως diadiktiokaiasfalia.com). Πιθανότατα, χρησιμοποιείτε τους διακομιστές DNS για τις Παροχές Υπηρεσιών Διαδικτύου. Παρόλα αυτά, το ISP σας γνωρίζει όλες τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να αλλάξετε τους διακομιστές DNS με αυτά της Google DNS ή με OpenDNS, το VyprDNS όμως προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα. Πρώτα απ’ όλα, το DNS δεν έχει αρχεία καταγραφής, οπότε η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα είναι αποκλειστικά δική σας χωρίς την οποιαδήποτε καταγραφή. Επίσης μπορείτε να παρακάμψετε όλη τη λογοκρισία DNS και τέλος, μπορείτε να έχετε ανοιχτή πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς περιορισμούς. Πράγματι, το Google DNS και άλλοι περιορίζουν την πρόσβαση σε ιστότοπους τους οποίους κρίνουν επικίνδυνους ή παράνομους, αλλά αυτό δεν ισχύει για το VyprDNS, το οποίο τηρεί πολιτική μηδενικής λογοκρισίας.

VyprVPN NAT Firewall

Όταν εγγραφείτε στο VyprVPN, το τείχος προστασίας NAT συμπεριλαμβάνετε. Ανεξάρτητα από το αν έχετε τείχος προστασίας στον υπολογιστή σας, το τείχος προστασίας ΝΑΤ είναι μια καλή προστασία από ανεπιθύμητες κινήσεις. Είναι γεγονός ότι ο πελάτης του VPN θα αποκλείσει κάθε σύνδεση που θα προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στη συσκεύη του χωρίς να ζητήσει άδεια από αυτόν.

Επιπλέον, είναι ‘ανώδυνη’: δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη συσκευή σας, επειδή το τείχος προστασίας NAT εγκαθίσταται άμεσα και διαμορφόνεται στους διακομιστές του VyprVPN.

VyprVPN Kill Switch

Όταν ασχολείστε με την πληροφορική, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η σύνδεση VPN μπορεί να σταματήσει στιγμιαία, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί και στο καλύτερο VPN, και όταν κάτι τέτοιο συμβεί, συνήθως το λειτουργικό σας σύστημα θα επανασυνδεθεί με την τυπική σας σύνδεση. Επομένως είστε ξανά ‘καθαροί’. Οπότε εάν κατεβάζετε torrents, είναι πιθανό να αποκτήσετε την πραγματική σας διεύθυνσή IP.

Αλλά με το Kill Switch, είστε καλυμμένοι. Πράγματι, αποτρέπει όλες τις εφαρμογές από το να στέλνουν και να λαμβάνουν οποιαδήποτε δεδομένα όταν η σύνδεση VPN είναι εκτός λειτουργίας. Επομένως, δεν υπάρχει διαρροή του DNS ή της διεύθυνσης IP.  Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε μέχρις ότου επανέλθει η σύνδεση VPN.

VyprVPN Kill Switch

Πολιτική Καταγραφής και συγχρονισμού (torrenting)

Καθώς το VyprVPN δεν καταγράφει τη δραστηριότητά σας, καταγράφφει τα μεταδεδομένα (metadata) σχετικά με τη σύνδεση VPN (χρονικά σήματα, εύρος ζώνης, διεύθυνση IP). Ως εκ τούτου, θα ήταν δυνατό να ενωθεί η διεύθυνση IP του διακομιστή με την πραγματική σας διεύθυνση IP από τα αρχεία καταγραφής τους…

Επιπλέον, VyprVPN είναι σαφώς εναντίον της κοινής χρήσης αρχείων P2P και torrenting. Οπότε θα πρέπει να επιλέξετε άλλο VPN εάν σκοπεύατε να κατεβάσετε παράνομα Torrents…

Πολιτική Καταγραφής & Χρήσης Torrent

Το VyprVPN είναι πλέον επίσημα ένα VPN που δεν κρατά αρχεία καταγραφών. Έτσι δεν καταγράφει την δραστηριότητά σας ή άλλα μεταδεδομένα σχετικά με τη VPN σύνδεσή σας (Χρονικά σημεία, Εύρος ζώνης, Διεύθυνση IP). Συνεπώς είστε ασφαλείς όσον αφορά την υπηρεσία τους και μπορείτε να παραμένετε ανώνυμοι συνεχώς.

Επιπλέον, το VyprVPN επιτρέπει πλέον διαμοιρασμό αρχείων μέσω P2P  και torrent. Έτσι, εάν σκοπεύετε να κατεβάσετε αρχεία torrent, καλό είναι να έχετε υπόψη σας αυτό το VPN. Επειδή προσφέρει παράλληλα εξαιρετικές ταχύτητες.

Χρήση Αμερικανικού Netflix με VyprVPN

Με τέτοια χαρακτηριστικά, VyprVPN θα ξεκλειδώσει φυσικά το Netflix των ΗΠΑ, αλλά όχι μόνο: υπάρχουν και άλλες αγγλόφωνες εκδόσεις όπως η Καναδική, Αυστραλιανή ή η Ολλανδική έκδοση Netflix. Εν ολίγοις, οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε διακομιστή VPN!

Netflix με VyprVPN

Απλά επιλέξτε ένα διακομιστή στη χώρα της οποίας θέλετε να παρακολουθήσετε την έκδοση, ενωθείτε και παρακολουθήστε Netflix. Αυτό είναι! Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα στην αρχική σελίδα για να επαληθεύσετε τη συμβατότητα του VPN με το Netflix. Με τον πόλεμο που η Netflix έχει διακυρήξει με τα VPN, μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Εκτός από το ξεκλείδωμα περιεχομένου συνεχούς ροής, το VyprVPN μπορεί να αυξήσει την απόδοση ροής και να επιτύχει γρηγορότερες ταχύτητες ροής. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το Netflix στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση.

Λογισμικό VyprVPN

VyprVPN Software

VyprVPN Τιμολόγηση και πακέτα
vyprvpn pricing

Ενώ τα περισσότερα VPN προσφέρουν τα ίδια πακέτα με διαφορετικές διάρκειες συνδρομής, το VyprVPN προσφέρει 2 πακέτα με διαφορετικές λειτουργίες. Το πρότυπο πακέτο περιλαμβάνει μόνο 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Και το πακέτο πριμοδότησης περιλαμβάνει το πρωτόκολλο Chameleon μαζί με 5 multi-logins.

Αφού επιλέξετε το πακέτο σας, μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια της συνδρομής σας: Μηνιαία ή ετησίως. Με ετήσια συνδρομή μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν το 50% της μηνιαίας τιμής.

Παρά το γεγονός ότι το πρότυπο πακέτο είναι 30% φθηνότερο, θεωρείτε ανόητο, μια και έχει μόνο 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και δεν συμπεριλαμβάνει το πρωτόκολλο Chameleon™. Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει το VyprVPN για θέματα ασφαλείας ή για την παράκαμψη λογοκρισίας θα χρειαστείτε το αποκλειστικό πατενταρισμένο πρωτόκολλο, οπότε το πακέτο πριμοδότησης.

Τελικές Σκέψεις

Το VyprVPN είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα VPN για να προστατεύσετε την δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και την παράκαμψη λογοκρισίας. Το ευρύ του δίκτυο διακομιστών, σας δίνει πρόσβαση στα περισσότερα γεωγραφικά απαγορευμένα περιεχόμενα. Οι γρήγοροι διακομιστές εγγυώνται εξαιρετική εμπειρία ροής ανά πάσα στιγμή.

Η τιμή του VyprVPN είναι στο μέσω όρο της αγοράς, αλλά κυριολεκτικά προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Το μοναδικό αδύναμο σημείο για τους περισσότερους χρήστες: δεν επιτρέπουν παράνομα torrents στις υπηρεσίες τους.

8.5 Συνολική βαθμολογία
VyprVPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.5
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
9.5
Πλεονεκτήματα
  • Πρωτόκολλο Chameleon™
  • Κρυπτογραφημένο νέφος
  • Τείχος προστασίας NAT
  • VyprDNS
  • Πολύ γρήγορα
Μειονεκτήματα
  • Το τυποποιημένο πακέτο
nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com