Προστατέψτε την ιδιωτικότητα σας με το καλύτερο iPhone VPN

Το iPhone δεν χρειάζεται ιδιαίτερες εισαγωγές και παρουσιάσεις, όπως χρειάζεται αντίστοιχα το τι είναι το vpn στο κινητό. Εάν ζείτε σε κάποια σπηλιά από το 2007, μπορώ να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μία σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων που παράγονται από την εταιρεία Apple. Παρότι το λειτουργικό σύστημα iOS είναι πολύ ασφαλές, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πράγματι, οι χάκερ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα iPhone, ακόμα και αν αυτό διαθέτει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πάντα απειλές όταν κάποιος συνδέεται σε ένα δίκτυο. Υπάρχουν κίνδυνοι που έχουν να κάνουν τόσο με την ασφάλεια όσο και με την ιδιωτικότητα. Για αυτό τον λόγο πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν iPhone VPN. Η ερώτηση είναι τι ακριβώς είναι το VPN στο iPhone και ποιο είναι το καλύτερο iPhone VPN;

Δείτε το εδώ
Επιλέξτε το ExpressVPN για iPhone. Έκπτωση 49%!

Το ExpressVPN προσφέρει στο iPhone σας όσα χρειάζεστε για προστασία της ιδιωτικότητάς σας. ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 30 Σεπτέμβριος 2022

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή VPN για το iPhone

Μερικές φορές γράφω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Το κάνω ωστόσο για καλό! Ο νούμερο ένα κανόνας μου είναι: χρησιμοποιήστε VPN iOS και άλλων λειτουργικών σε ΟΛΕΣ τις συσκευές με τις οποίες συνδέεστε στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε σύντομα τι είναι το VPN στο iPhone. Πιστέψτε με, ήδη μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες με δική σας επιλογή στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να αρχίσετε να αφήνετε επιπλέον ίχνη σε κάθε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

Χωρίς καν να το σκεφτούν, οι περισσότεροι άνθρωποι προχωρούν στην εγκατάσταση κάποιου antivirus στη νέα τους συσκευή, όμως δεν γνωρίζουν τι είναι το VPN στο iPhone και πόσο χρήσιμο είναι. Επίσης χρησιμοποιούν την κατάσταση “icognito” τον φυλλομετρητή τους για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο ανώνυμα. Ωστόσο, λίγοι χρησιμοποιούν κάποιο VPN στο κινητό και αναρωτιέμαι γιατί. Υποθέτω ότι το γεγονός αυτό οφείλεται πιθανότατα στην έλλειψη γνώσης. Με τις παραπάνω μεθόδους προστατεύεται κάνεις μόνο σε τοπικό επίπεδο. Συνεπώς μένει εντελώς ακάλυπτος στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν εταιρείες που δημιούργησαν λογισμικό VPN iOS και άλλων λειτουργικών προκειμένου να αντιμετωπίσουν την έλλειψη ασφάλειας στη συσκευή σας. Διαβάστε το άρθρο μου στο οποίο αναφέρω τι ακριβώς είναι ένα VPN για περισσότερες πληροφορίες. Για να το θέσω απλά και να καταλάβετε τι είναι το VPN στο iPhone και σε άλλες συσκευές: ένα VPN iOS ή Android πχ. είναι ένα δίκτυο το οποίο λειτουργεί σε ενδιάμεσο επίπεδο, ανάμεσα στη συσκευή σας και στο διαδίκτυο.

Η προστασία της ιδιωτικότητας σας

Ίσως να θυμάστε το σλόγκαν του iPhone πριν από μερικά χρόνια, όταν σίγουρα κανείς δεν μπορούσε καν να φανταστεί τι είναι το VPN στο iPhone: «έχει μία εφαρμογή για τα πάντα». Είναι αλήθεια, στις μέρες μας μπορεί κανείς να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή με ένα iPhone. Φυσικά, μπορείτε να στείλετε γραπτά μηνύματα και να τηλεφωνήσετε – είναι ούτως ή άλλως τηλέφωνο. Επιπλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να ψωνίζετε online ή να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας. Οι δημιουργοί λογισμικού κυκλοφορούν νέες εφαρμογές καθημερινά για να σας προσφέρουν όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά. Είναι σίγουρα μία συναρπαστική εποχή!

Ωστόσο, το αρνητικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι κίνδυνοι έκθεσης προσωπικών δεδομένων αυξάνονται ραγδαία. Εδώ ακριβώς μπορεί κανείς να πει ότι είναι χρήσιμο ένα VPN iPad ή άλλων συσκευών. Πράγματι, με ένα VPN iPhone ή άλλο μπορεί να προστατεύσει τις επικοινωνίες του και να αποφύγει τον κίνδυνο έκθεσης των προσωπικών του δεδομένων σε τρίτους. Το καλύτερο iPhone VPN είναι εκείνο που μπορεί να κρυπτογράφησει καλύτερα τα δεδομένα της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Συνεπώς, με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να περιηγείστε ανώνυμα σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, να διαβάζετε τα e-mail σας και να εισάγετε τους κωδικούς σας με ασφάλεια, αντιλαμβανόμενοι πλέον τι είναι το VPN στο iPhone.

Εάν κάποιος θέλει να σας παρακολουθήσει (η κυβέρνηση, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας ή κάποιος χάκερ), δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Είναι πραγματικά δυνατό για τα συγκεκριμένα άτομα να βρουν την πραγματική σας διεύθυνση IP και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε.

Εδώ είναι το καλύτερο VPN για το iPhone στην Ελλάδα

Μη ασφαλής σύνδεση σε δωρεάν δίκτυα WIFI

Για τι πράγμα μιλάω; Εάν αναρωτιέστε, τότε μάλλον δεν διαβάζετε αυτό το blog συχνά. Χρειάζεται επίσης να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τους κινδύνους του δωρεάν WI-FI. Τα δωρεάν WIFI είναι επικίνδυνα! Πιστέψτε με, δεν είστε ασφαλείς σε κάποιο δημόσιο δίκτυο. Είναι αδύνατο να είναι κανείς σίγουρος για την προέλευση του δικτύου. Υπάρχει απλά ο κίνδυνος να συνδέεστε στην παγίδα ενός 12χρονου παιδιού που διαθέτει δωρεάν κακόβουλο λογισμικό..

Έτσι λοιπόν, ακόμη και όταν δεν κατανοείτε πλήρως τι είναι το VPN στο iPhone, καλό είναι να αποφεύγετε τις συνδέσεις σε δωρεάν WIFI. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γράφετε κωδικούς και να αποκτάτε πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά είναι απροστάτευτα και μπορούν να πέσουν στα χέρια κάποιου ατόμου που επιθυμεί να τα αποκτήσει.

Η μοναδική αξιόπιστη προστασία είναι το λογισμικό VPN iPhone. Σχεδόν όλοι οι πάροχοι λογισμικού VPN προσφέρουν πλέον εφαρμογές για συσκευές iPhone. Ρίξτε μία ματιά στις αξιολογήσεις μου για να μάθετε ποια είναι αυτά. Τα VPN κινητά σας επιτρέπουν να συνδέεστε στα δωρεάν δίκτυα WIFI με ασφάλεια.

Πρόσβαση σε περιοχές με γεωγραφικούς περιορισμούς

Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν κάποια συνδρομή σε υπηρεσίες VPN iOS και άλλων λειτουργικών για αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό και όχι τόσο για την ασφάλεια… Το iPhone VPN προσομοιώνει την τοποθεσία σας, αλλάζοντας την με οποιαδήποτε είναι διαθέσιμη μέσω κάποιου διακομιστή στο εξωτερικό. Ο διακομιστής που βρίσκεται στη χώρα από την οποία θέλετε να φαίνεται πως βρίσκεστε, αποτελεί ουσιαστικά ένας μεσάζοντα. Συνδέεται στην ιστοσελίδα για τη λήψη του περιεχομένου και σας στέλνει εσάς τα στοιχεία πίσω.

Για να καταλάβετε τι είναι το VPN στο iPhone, θα σας πω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό αυτό για να παρακολουθήσετε το Αμερικανικό Netflix ή να κάνετε streaming στο AMC για παράδειγμα. Αυτή η διαδικασία έχει αποτέλεσμα σε όλες τις χώρες και σε κάθε γεωγραφικό αποκλεισμό – τουλάχιστον στις χώρες εκείνες στις οποίες η παροχή δεν διαθέτουν κάποιον διακομιστή.

Μείωση της χρήσης των δεδομένων σας

Τέλος, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό κατάλληλο για τις φορητές συσκευές. Ωστόσο είναι λίγα τα VPN iPhone που το προσφέρουν, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται το CyberGhost. Aυτή η κατάσταση σας προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον όγκο των δεδομένων που έχετε στη διάθεση σας έως και 5 φορές. Eξαιρετική περίπτωση όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του laptop ή κάποιας άλλης συσκευής την οποία διεθέτετε.

Η συμπίεση δεδομένων (ή συμπίεση αρχείων) είναι μία επιλογή που επηρεάζει τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζετε:

 1. Μειώνοντας το μέγεθος των εικόνων: τις κωδικοποιεί ξανά σε χαμηλότερη ποιότητα. Παρότι το χαρακτηριστικό αυτό μειώνει το μέγεθος τους δραστικά, ο απλός χρήστης δεν μπορεί να δει τη διαφορά αυτή ποιοτικά. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο επειδή η οθόνη του iPhone είναι πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 2. Αφαιρώντας και κάνοντας πιο μικρά αρχεία html, css και JavaScript: με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα, δίνοντας σας πρόσβαση ταχύτερα.

Επιλέξτε το καλύτερο VPN iOS

Πιθανότητα οι δεκάδες παροχοι λογισμικού VPN iPhone προσφέρουν iPhone VPN – που επιπλέον θα ισχυρίζονται πως είναι και τα καλύτερα της αγοράς. Η λίστα που σας παραθέτω παρακάτω περιλαμβάνει μόνο τα καλύτερα VPN iOS. Όλες είναι αξιόλογες υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για το iPhone σας και όχι μόνο.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN: Αξιολόγηση 2022
9.8
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS:
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
H καλυτερη αξια 2 NordVPN: Αξιολόγηση 2022
9.6
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS:
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP
3 SurfShark VPN: Αξιολόγηση 2022
9.4
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS:
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP
4 Atlas VPN: Αξιολόγηση 2022
9.2
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρκατηριστικά
8.5
Υποστήριξη
8.5
Τιμή
10
Ευκολία Χρήσης
9
PROS:
 • Πολύ χαμηλή τιμή
 • Καλά επίπεδα ασφάλειας
 • Υποστηρίζει Netflix και torrents
 • Εύκολη και γρήγορα εγκατάσταση και χρήση
 • Γρήγορες ταχύτητες γενικά
CONS:
 • Λίγο αόριστο καθεστώς για την πολιτική καταγραφών
 • Περιορισμένοι διακομιστές και χώρες
 • Έλλειψη προσθέτων φυλλομετρητών
 • Περιορισμένη εξυπηρέτηση πελατών μόνο με email
5 PrivateVPN: Αξιολόγηση 2022
9.1
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Σύνδεση υψηλής ταχύτητας
 • Εγγενής εφαρμογή για iPhone και Android
 • Επιτρέπονται P2P και BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Εύχρηστο
 • Προσιτό
 • Υπηρεσία εγκατάστασης εξ αποστάσεως
CONS:
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (τείχος προστασίας NAT)
 • Μη διαθέσιμο firewall (Εσωτερικό firewall)
 • Λίγες χώρες
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ VPN IOS! Τίποτα δεν είναι στην ουσία δωρεάν σε αυτό τον κόσμο… Θα καταλαβαίνετε τι εννοώ. Υπάρχει περίπτωση να συλλέγουν τα δεδομένα σας και να καταγράφουν τις συνήθειες σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή ακόμη και για χειρότερους σκοπούς. Με ένα δωρεάν VPN τηλέφωνο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνετε στον εαυτό σας μεγαλύτερο κακό από ότι καλό.

Οι ρυθμίσεις iOS VPN

Με μία εφαρμογή από το App Store

Εάν ο πάροχος σας VPN iPhone σας προσφέρει εφαρμογή iPhone VPN, η εγκατάσταση της είναι πραγματικά πολύ εύκολη υπόθεση. Επιπλέον, η εφαρμογή ενδεχομένως να προσφέρει το πρωτόκολλο OpenVPN (κάτι το οποίο δεν είναι δυνατό με χειροκίνητη εγκατάσταση). Παρότι όλες οι εφαρμογές είναι διαφορετικές, η διαδικασία είναι παρόμοια:

 •  Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του VPN iPhone
 •  Πηγαίνετε στο App Store
 •  Αναζητήστε το VPN iOS στο οποίο έχετε κάνει τη συνδρομή σας
 •  Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή
 •  Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και το συνθηματικό σας
 •  Επιλέξτε τον διακομιστή στη χώρα που θέλετε
 •  Κάντε κλικ στη σύνδεση και αυτό είναι!

Χειροκίνητες ρυθμίσεις iPhone VPN

Δημιούργησα τον οδηγό αυτό για να σας δείξω τι είναι το VPN στο iPhone με ένα iPhone VPN το οποίο χρησιμοποιεί iOS12, με το VyprVPN. Οι περισσότερες συσκευές iPhone έχουν παρόμοια διαδικασία εγκατάστασης.

 1. Στις ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά
  Ρυθμίσεις για το VPN του iPhone 1
 2. Στη συνέχεια πατήστε VPN
  Ρυθμίσεις για το VPN του iPhone 2
 3. Πατήστε προσθήκη ρυθμίσεις VPN
  Ρυθμίσεις για το VPN του iPhone 3
 4. Πατήστε L2TP και εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες.
  • Περιγραφή: VyprVPN
  • Διακομιστής: Εισάγεται το όνομα κάποιου διακομιστή από τη λίστα εδώ
  • Λογαριασμός: Το όνομα χρήστη σας στο VyprVPN
  • Συνθηματικό: Το συνθηματικό σας το VyprVPN
  • Μυστικό: thisisourkey
 1. Πατήστε Αποθήκευση
 2. Στις ρυθμίσεις, φροντίστε η επιλογή VPN να είναι ενεργοποιημένη.

Αυτός ήταν ο οδηγός μου: Τα 5 καλύτερα iPhone VPN: Προστατεύστε την ιδιωτικότητα σας με ένα VPN iPhone. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα άρθρα σύντομα.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Αφήστε κάποιο σχόλιο

   Diadiktiokaiasfalia.com