Το καλύτερο VPN iPhone για όλες σας τις ανάγκες το 2024

Εάν είστε κάτοχος iPhone τότε ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε για τη λειτουργικότητα, αλλά και για την ασφάλεια της συσκευής σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN για iPhone που θα σας καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Γράψαμε το συγκεκριμένο άρθρο προκειμένου να σας δώσουμε τις βέλτιστες λύσεις για τα καλύτερα VPN iPhone το 2024, προκειμένου να σας γλιτώσουμε από κόπο και χρήμα.

Δείτε το εδώ
Επιλέξτε το ExpressVPN για iPhone. Έκπτωση 49%!

Το ExpressVPN προσφέρει στο iPhone σας όσα χρειάζεστε για προστασία της ιδιωτικότητάς σας. ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 23 Φεβρουάριος 2024

Τα καλύτερα VPN για iPhone το 2024

Πραγματοποιήσαμε μία έρευνα δοκιμάζοντας και συγκρίνοντας τα καλύτερα VPN της αγοράς. Στη διάθεσή του έχει κανείς πολλές προτάσεις, γι’ αυτό χρειάζεται αρκετός κόπος προκειμένου κανείς να βρει τις καλύτερες επιλογές.

Φροντίσαμε να είμαστε πολλοί προσεκτικοί και να δούμε επιμέρους πολλά χαρακτηριστικά για να διαμορφώσουμε συνολικά μία άποψη. Έτσι δημιουργήσαμε την ακόλουθη λίστα για να δείτε μόνοι σας τι είναι το VPN στο iPhone και ποια είναι τα καλύτερα από αυτά που θα βρείτε στο διαδίτκυο:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας τα καλύτερα VPN iPhone

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς καταλήξαμε στην παραπάνω λίστα; Με χαρά μας θα σας τις δώσουμε. Ουσιαστικά βασιστήκαμε σε κάποιες παραμέτρους που θεωρούμε απαραίτητα κριτήρια για την αξιολόγηση και ταξινόμηση των VPN.

Οι επιλογές που τοποθετήσαμε στη λίστα είναι σε φθίνουσα σειρά από την καλύτερη στην κορυφή. Ας δούμε όμως ένα-ένα τα κριτήρια τα οποία χρησιμοποιήσαμε:

Συμβατότητα

Εφόσον επιλέξετε κάποιο VPN για το iPhone σας, αυτό θα πρέπει να λειτουργεί καλά με το λειτουργικό σας σύστημα iOS ή ακόμη και με τον υπολογιστή σας Mac καθώς το “οικοσύστημα” των προϊόντων της Apple είναι διασυνδεδεμένο. Έτσι είναι σημανστικό να φροντίσετε προκειμένου το VPN που θα χρησιμοποιήσετε να λειτουργεί καλά σε όλες σας τις συσκευές. Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί καλά και με άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως Android και Windows.

Παγκόσμια κάλυψη διακομιστών

Συνήθως χρειάζεται κανείς πληθώρα από διακομιστές διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι χρήσιμο για διάφορους λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι πως έτσι μας επιτρέπεται να ξεπεράσουμε τους οποίους γεωγραφικούς περιορισμούς ισχύουν σε διαδικτυακές υπηρεσίες.

Για παράδειγμα μπορείτε να παρακολουθήσετε το αμερικάνικο περιεχόμενο του Netflix στην Ελλάδα, να συνδεθείτε στην υπηρεσία Hulu που δεν υπάρχει διαθέσιμη στη χώρα μας καν, να παρακολουθήσετε τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο εξωτερικό κλπ.

vpn iphone

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσετε την όποια λογοκρισία υπάρχει σε ιστότοπους και υπηρεσίες, επιλέγοντας απλά έναν διακομιστή σε χώρα στην οποία δεν υπάρχει αυτή η λογοκρισία.

Ταχύτητα σύνδεσης

Αν έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει κάποιο VPN θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει πως υπάρχει μία πτώση της ταχύτητας. Το ίδιο θα πρέπει να περιμένετε σε μεγάλο βαθμό και από τα VPN iPhone.

Αυτό συμβαίνει επειδή πραγματοποιούνται λειτουργίες όπως είναι η κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση των δεδομένων, αλλά και άλλες τεχνικές που έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις και πτώση της ταχύτητας σύνδεσης στο διαδίκτυο. Σε κάποια VPN αυτό είναι πιο εύκολο και σε κάποια άλλα πάλι όχι.

Επίσης, σε κάποια VPN μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή να έχουμε καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης, καθώς με κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές αντιμετωπίζονται καθυστερήσεις που οφείλονται στους ίδιους τους παρόχους των υπηρεσιών διαδικτύου. Στη λίστα μας υπάρχουν τα VPN που κάνουν καλύτερα αυτές τις δουλειές.

Ιδιωτικότητα και προσωπικό απόρρητο

Τα VPN τα οποία έχουμε επιλέξει στη λίστα μας είναι τα κορυφαία από πλευράς προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με προηγμένες τεχνικές και εργαλεία, όπως είναι οι διακόπτες τραυματισμού (kill switches), η προστασία διεύθυνσης IP, η στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση.

Αντίστοιχα αυτό γίνεται και με την απόκρυψη των διευθύνσεων IP, που συμβάλλει τα μέγιστα την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων. Παρότι σε γενικές γραμμές το iOS είναι ένα ασφαλές σύστημα για προσωπικά δεδομένα του στυλ “να ζητηθεί από τη συσκευή να μην καταγράφει” που σας προστατεύει σε έναν βαθμό μην αποκαλύπτοντας την πραγματική σας τοποθεσία, ένα VPN έχει πολύ περισσότερες επιλογές προστασίας σας στο διαδίκτυο.

Υπάρχει για παράδειγμα ο διακόπτης τερματισμού (kill switch) για την απόκρυψη της πραγματικής σας διεύθυνσης IP όταν χαθεί η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και άλλα αντίστοπιχα εργαλεία.

Εξυπηρέτηση πελατών

Τα VPN τα οποία έχουμε επιλέξει στη λίστα διαθέτουν καλή εξυπηρέτηση πελατών. Πρόκειται για ένα δύσκολο ζήτημα όταν κάνεις αναφέρεται στην αγορά των VPN που δυστυχώς δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση το συγκεκριμένο παράγοντα. Τα VPN της λίστας μας πάντως σας παρέχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω live chat, μέσω email, μέσω τηλεφώνου και άλλων μεθόδων επικοινωνίας.

Σημαντική επίσης παράγοντες είναι η μέση αναμονή και οι καθυστερήσεις όσον αφορά τις απαντήσεις. Είναι σημαντικό οι πάροχοι να είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν και οι άνθρωποί τους να έχουν επίσης την όρεξη της επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, πράγμα που συμβαίνει με τα VPN για iPhone της λίστας μας.

Τιμή

Δώσαμε έμφαση και στην τιμή των VPN της λίστας μας, υπό την έννοια πως επιλέξαμε αυτή να είναι λογική. Έτσι τα VPN τα οποία σας προτείνουμε δεν είναι ούτε ακριβά, αλλά ούτε και φθηνά και μπορούμε να πούμε πως υπάρχει μια σωστή σχέση σε αυτό που αποκαλούμε “value for money”, δηλαδή αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους.

Καλό είναι επίσης όταν επιλέγετε κάποιο VPN, αυτό να παρέχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε πλέον ή εφόσον επιθυμείτε πρώτα να το δοκιμάσετε για κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι, εφόσον δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δοκιμή σας αυτή, τότε μπορείτε να ζητήσετε εύκολα επιστροφή χρημάτων.

Δώστε προσοχή στα δωρεάν VPN

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αναζητούν κάποια δωρεάν πρόταση για VPN. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετές τέτοιες προτάσεις στην αγορά, όμως η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι και μη λειτουργικά, αλλά πολλές φορές και επικίνδυνα.

Το πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν πολλούς περιορισμούς που τα κάνουν δυσλειτουργικά ή και καθόλου λειτουργικά. Κλασικές περιπτώσεις είναι ο μεγάλος περιορισμός του αριθμού των διακομιστών και των χωρών, αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις και τα προβλήματα ταχύτητας.

Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τον όγκο των δεδομένων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει. Τις περισσότερες φορές αυτά δεν αρκούν ούτε για μία με δύο μέρες. Επιπλέον τα VPN αυτά θα σας ζητήσω να κάνετε αναβάθμιση με χρήματα, προκειμένου να αρθούν οι συγκεκριμένοι περιορισμοί.

vpn iphone

Υπάρχουν παράλληλα και προβλήματα ασφαλείας και κακόβουλες τακτικές από τους ίδιους τους δημιουργούς των δωρεάν VPN. Τα προγράμματα αυτά θα κλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα και θα τα χρησιμοποιήσουν τα ίδια, φορτώνοντάς σας με διαφημίσεις, είτε θα τα πουλήσουν σε τρίτους για να βγάλουν χρήματα.

Τώρα σε τι χέρια θα πέσουν τα δεδομένα σας ένας θεός ξέρει. Πέρα από τις διαφημίσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για απάτες και γενικά η όλη κατάσταση αυτή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Είναι σίγουρα καλύτερο να προτιμήσετε κάποιο εμπορικό VPN για το οποίο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε μία συνδρομή επί πληρωμή. Σας προτείνουμε το ExpressVPN, το οποίο είναι εξαιρετικό και βρίσκεται στην κορυφή των περισσότερων από τις δοκιμές μας.

Έχετε την ευκαιρία να το δείτε στην πράξη και σε πλήρη λειτουργικότητα για έναν ολόκληρο μήνα. Εκμεταλλευτείτε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζατε, ζητήστε άμεσα τα λεφτά σας πριν τις 30 ημέρες λειτουργίας. Τώρα δεν έχετε πραγματικά καμία δικαιολογία να μην χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN.

Τα πλεονεκτήματα των VPN iPhone

Ας δούμε λίγο συνοπτικά τα πλεονεκτήματα τα οποία έχουν τα VPN iPhone. Αναφέραμε ήδη πως μπορείτε να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και τη λογοκρισία. Πάρα πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τα VPN για iPhone γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά τις περισσότερες φορές.

Τα VPN αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP σας και την αλλάζουν με κάποια άλλη, σε άλλη χώρα, ώστε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τους ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν. Ξεχάστε τους περιορισμούς και τις απαγορευμένες σελίδες. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψετε όλα αυτά τα προβλήματα.

vpn για iphone

Ένα δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως έχετε ιδιαίτερα αυξημένη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα VPN. Τα εργαλεία για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος είναι η κρυπτογράφηση των δεδομένων και η απόκρυψη των διευθύνσεων IP που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Οι  διευθύνσεις με τον τρόπο αυτόν προσωρινά αλλάζουν με εκείνες των διακομιστών στους οποίους συνδέεται κάνεις. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να εντοπίσουν εσάς και την δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ελεύθερα δίκτυα WiFi χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των χρηματικών συναλλαγών σας όταν πραγματοποιείτε αγορές online ή όταν δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την εγγραφή σας σε κάποια υπηρεσία.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάρτιος 2024

Εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας

Αρκετός κόσμος αποφεύγει την εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή του επειδή θεωρεί πως είναι δύσκολη ως διαδικασία. Αυτό δεν ισχύει και για σας το αποδείξουμε δημιουργήσαμε έναν σύντομο οδηγό με απλά βήματα. Ακολουθήστε τα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα έχετε εγκαταστήσει το VPN για iPhone σας και θα το χρησιμοποιείτε με καλά αποτελέσματα στη συσκευή σας:

  1. Επιλέξτε το VPN που θα χρησιμοποιήσετε. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ExpressVPN, το οποίο πραγματικά ξεχώρισε με την απόδοσή του. Επιλέγετε, επίσης, ένα πρόγραμμα συνδρομής το οποίο θα ακολουθήσετε.
  2. Κατεβάστε το λογισμικό στη συσκευή σας. Θα βρείτε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπο του VPN που θα σας κατευθύνει στο App Store της Apple. Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογή, ενώ η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα.
  3. Επιλέξτε έναν διακομιστή VPN κατάλληλο για τη δραστηριότητα που επιθυμείτε. Αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς πχ. και να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο του αμερικανικού Netflix, τότε επιλέξτε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ.
  4. Πηγαίνετε στον ιστότοπο που επιθυμείτε και Απολαύστε το περιεχόμενο!

Συμπέρασμα για τα VPN iPhone και τη χρήση τους σήμερα

Συμπερασματικά, εάν είστε χρήστης iPhone, πρέπει να λάβετε υπόψη τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την ασφάλεια της συσκευής σας. Η χρήση ενός VPN για το iPhone σας είναι μια εξαιρετική λύση καθώς σας παρέχει και τις δύο δυνατότητες.

Έχουμε καταγράψει τα καλύτερα VPN για iPhone για το 2024 με βάση την αξιολόγηση και τα κριτήριά μας, όπως η συμβατότητα, η παγκόσμια κάλυψη διακομιστή, η ταχύτητα σύνδεσης, το απόρρητο και η εξυπηρέτηση πελατών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ υπάρχουν δωρεάν VPN, τα περισσότερα από αυτά έχουν περιορισμούς και πιθανά ζητήματα ασφάλειας και συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε ένα αξιόπιστο VPN επί πληρωμή.

Η σύστασή μας είναι το ExpressVPN που μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλέστερη και πιο ευέλικτη διαδικτυακή εμπειρία. Δοκιμάστε το ExpressVPN με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα προσφορά και δεν θα ξανακοιτάξετε πότε σας πίσω.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com