Αναζητώντας τα καλύτερα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2024

Το διαδίκτυο αποτελεί μία καθημερινότητα για τους περισσότερους από εμάς και όσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε το μέσο τόσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας. Επειδή οι κίνδυνοι είναι πολλοί και υπάρχουν ζητήματα τα οποία απαιτούν αποτελεσματικές και σταθερές λύσεις, η χρήση ενός VPN είναι επιβεβλημένη. Αναζητήσαμε για εσάς και βρήκαμε τα καλύτερα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο τα οποία σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια. Μάθετε ποια είναι και πως φτάσαμε στη δημιουργία μιας λίστας στην οποία πραγματικά πρέπει να δώσετε προσοχή.

Δες το εδώ
Δοκίμασε ExpressVPN για Βρετανία με χαμηλή τιμή -49%

ExpressVPN το ταχύτατο VPN για Βρετανία με πολλούς βρετανικούς διακομιστές, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ρίσκο + 3 μήνες δωρεάν!

Ενημερώθηκε στις: 14 Μάιος 2024

Τα καλύτερα VPN για τη Βρετανία το 2024

Σε κάθε επιλογή υπάρχουν υποκειμενικά και αντικειμενικά κριτήρια. Το τι αρέσει στον καθένα είναι θέμα προσωπικό και σίγουρα οι απόψεις διίστανται.

Υπάρχουν όμως και αντικειμενικά κριτήρια τα οποία δεν χωρούν αμφισβήτηση και πάνω στα οποία βασιστήκαμε για να δημιουργήσουμε αυτό το συγκριτικό τεστ. Φροντίσαμε να πραγματοποιήσουμε δοκιμές σε πάρα πολλά VPN της αγοράς και να συγκρίνουμε τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Για τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια. Αυτή είναι η λίστα που δημιουργήσαμε αναζητώντας τα καλύτερα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δείτε τις προτάσεις μας με φθίνουσα σειρά από τις κορυφαίες προς λιγότερο καλές προτάσεις:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN του Ηνωμένου Βασιλείου

Πως καταλήξαμε λοιπόν σε αυτή την κατάταξη; Τι κριτήρια χρησιμοποιήσαμε προκειμένου να κάνουμε την αξιολόγηση μας και να βαθμολογήσουν κάποια VPN πιο υψηλά σε σχέση με κάποια άλλα; Ας δούμε κάπως πιο αναλυτικά:

Ιδιωτικότητα

Τα προσωπικά μας δεδομένα και η δραστηριότητά μας αποτελούν σήμερα περισσότερο από ποτέ ένα πολύτιμο αγαθό. Είναι δικαίωμα όλων μας σε έναν ελεύθερο κόσμο να μπορούμε να διαχειριζόμαστε εμείς το τι γνωρίζουν οι άλλοι για τον εαυτό μας. Το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί σε γενικές γραμμές μία ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, όμως κι εδώ υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.

Ένα μεγάλο ζήτημα είναι η λογοκρισία η οποία επιβάλλεται σε υπηρεσίες και περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για παράδειγμα για ιστότοπους από τη Ρωσία η άλλους, ιστότοπους με torrents, στοιχηματικούς ιστότοπους κλπ.

Υπάρχουν πολλές απαγορεύσεις που δεν επιτρέπουν πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση σε ένα μέσο το οποίο δημιουργήθηκε προκειμένου να είναι ανοιχτό και ελεύθερο προς όλους. Τα κορυφαία VPN του Ηνωμένου Βασιλείου τα οποία έχουμε στη λίστα μας καταφέρνουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα προσφέροντας πρόσβαση παντού, χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία.

Παγκόσμια κάλυψη διακομιστών

Μία βασική λειτουργία που χρειάζεται να έχει ένα VPN για να θεωρηθεί ως το καλύτερο VPN του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σίγουρα πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές στη χώρα.

Πολλές φορές όμως οι χρήστες επιθυμούν για διάφορους λόγους όσο το δυνατόν περισσότερους και πιο διασκορπισμένους διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Συνεπώς τα VPN για τη Βρετανία είναι χρήσιμα και λειτουργικά εφόσον επιτρέπουν την πρόσβαση σε μεγάλο πλήθος διακομιστών σε όλον τον κόσμο.

vpn για τη βρετανία

Το κόστος της υπηρεσίας

Δεν έχει σημασία πάντα μόνο το τι αγοράζεις, αλλά και πόσο το αγοράζεις. Ο δείκτης ποιότητας και τιμής αποτελεί πάντα ένα ζητούμενο το οποίο ισχύει και στην περίπτωση που μιλάμε για τα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν ακριβά και φθηνότερα VPN, όπως αντίστοιχα υπάρχουν VPN τα οποία είναι πολύ καλύτερα συνολικά από κάποια άλλα.

Ο κόσμος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τιμή και αυτό συμβαίνει δικαιολογημένα. στην αξιολόγηση μας λάβαμε λοιπόν υπόψη μας σοβαρά το κόστος σε βάση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε VPN και καταλήξαμε στην αξιολόγηση και την κατάταξη των VPN για τη Βρετανία.

Ταχύτητα σύνδεσης

Τα VPN του Ηνωμένου Βασιλείου και γενικότερα στον κόσμο έχουν μία αδυναμία που σχετίζεται κυρίως με την ταχύτητα σύνδεσης.

Λόγω του γεγονότος τους χρησιμοποιούν αλγόριθμους υψηλής κρυπτογράφησης και άλλες μεθόδους που ενισχύουν την ασφάλεια ή τη λειτουργικότητα, αυτό έχει τελικά επιπτώσεις την ταχύτητα της σύνδεσης. Όχι πάντα, όμως, γιατί υπάρχουν VPN του Ηνωμένου Βασιλείου τα οποία είναι πολύ ταχύτερα από κάποια άλλα.

Έτσι ουσιαστικά η πτώση της ταχύτητας είναι πάρα πολύ μικρή και σε μερικές περιπτώσεις μηδαμινή. Υπάρχουν επίσης και κάποια VPN του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι ακόμα γρηγορότερα σε ορισμένους τομείς. Όταν πληρώνετε ακριβά για μία γρήγορη σύνδεση θέλετε να απολαμβάνετε αυτή την ταχύτητα και να είναι πραγματική.

Εξυπηρέτηση πελατών

Τα ζητήματα που δημιουργούνται καθημερινά στο διαδίκτυο είτε έχουν να κάνουν με την απλή πλοήγηση στον παγκόσμιο ιστό, είτε με πιο σύνθετα ζητήματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας ενδέχεται να σας κάνουν κάποια στιγμή να χρειαστείτε βοήθεια.

Σε γενικές γραμμές τα VPN δεν φημίζονται για τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών. Συνεπώς θα δυσκολευτείτε να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο ενός VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και να βγάλετε άκρη στα προβλήματα και στα ερωτήματα σας.

Υπάρχουν συγκεκριμένα VPN για τη Βρετανία όμως που έχουν υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών ή έστω λειτουργική ώστε τα πράγματα να μην μένουν στην τύχη τους. Δώσαμε έμφαση στο συγκεκριμένο κριτήριο πριν δημιουργήσουμε τη λίστα με τα κορυφαία VPN το Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Γιατί τα δωρεάν VPN για τη Βρετανία είναι επικίνδυνα

Το καλύτερο του φθηνού είναι το τζάμπα λένε μερικοί και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να ‘χουν δίκιο. Στην περίπτωση όμως που μιλάμε για τα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τα δωρεάν VPN είναι σίγουρα αναποτελεσματικά και μερικές φορές ακόμα και επικίνδυνα.

Έχουν ένα σωρό περιορισμούς που κάνουν ουσιαστικά τη χρήση τους ανέφικτη. Τα ίδια μάλιστα πολλές φορές διαθέτουν μία premium έκδοση και την οποία σε καλούν να πληρώσεις για να έχεις τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι.

vpn του ηνωμένου βασιλείου

Θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς υπάρχουν και δωρεάν VPN τα οποία λειτουργούν με δόλιες πρακτικές. Ο στόχος τους είναι ουσιαστικά να υποκλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα για να τα πουλήσουν σε διαφημιστές ή ακόμα χειρότερα να τα χρησιμοποιήσουν σε κάποια απάτη. Μην περιμένετε λοιπόν προκοπή από τα δωρεάν VPN του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εάν έτσι απλά φοβάστε να δώσετε τα χρήματα σας για να ενεργοποιήσετε κάποια συνδρομή σε ένα VPN για τη Βρετανία το οποίο δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, τότε έχετε εν μέρει δίκιο. Η λύση που σας προτείνουμε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN το οποίο προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η κορυφή επιλογή εδώ είναι το ExpressVPN, το οποίο είναι ασφαλές στη χρήση και διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας και αν μέσα σε 30 ημέρες δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένο προϊόν τότε θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω μέχρι την τελευταία δεκάρα.

Πως να πάρετε διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ενδεχομένως να χρειαστείτε ένα VPN για τη Βρετανία. Μπορεί να το χρειαστείτε εφόσον βρίσκεστε στη Βρετανία, είτε επειδή θέλετε να δείξετε ότι συνδέεστε με κάποια βρετανική IP. Μπορείτε ωστόσο να λύσετε το πρόβλημα εύκολα με ένα καλό VPN όπως αυτά που αναφέρουμε στη λίστα μας. Κάντε τα ακόλουθα βήματα;

  1. Εγγραφείτε και εγκαταστήστε την ExpressVPN. Δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα η διαδικασία που είναι πραγματικά εύκολη.
  2. Συνδεθείτε στο πρόγραμμα του VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο που επιλέξατε. Είναι η στιγμή να επιλέξετε τον διακομιστή που επιθυμείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδεχομένως ή και κάπου αλλού στον κόσμο αν θέλετε κάτι διαφορετικό.
  3. Η διεύθυνση IP σας έχει αλλάξει και είστε ήδη ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία υπάρχει στον κόσμο ακόμα και αν αυτή είναι μπλοκαρισμένη.

Τα γενικότερα οφέλη των προγραμμάτων VPN

Τα VPN για τη Βρετανία και ολόκληρο τον κόσμο παρέχουν αυξημένη πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο και πρακτικές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά μας. Για παράδειγμα, δίνουν σε όλους όσους τα χρησιμοποιούν αυξημένη πρόσβαση και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την οποία λογοκρισία υπάρχει σε όλες τις χώρες.

Έτσι για παράδειγμα μπορούν να μπλοκάρουν ακόμα και δημοφιλείς ιστοσελίδες streaming επειδή απλά δεν έχουν τα δικαιώματα μετάδοσης σε συγκεκριμένες χώρες. Το ίδιο συμβαίνει και σε κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες υπηρεσίες.

το καλύτερο βρετανικό vpn

Από την άλλη, τα VPN μας δίνουν κορυφαία ασφάλεια την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο. Οι απειλές και οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα και δεν μπορεί κανείς να νιώθει ασφάλεια πουθενά και πότε.

Χάκερς οι οποίοι προσπαθούν να κλέψουν τα δεδομένα μας, ακόμα και υπηρεσίες και κυβερνήσεις που φαινομενικά δεν θέλουν το κακό μας, χώνουν πολλές φορές τη μύτη τους και ψάχνουν πράγματα τα οποία έχουμε δικαίωμα να προστατεύουμε.

Επειδή, επίσης, χρησιμοποιούμε καθημερινά δίκτυα WiFi χρειαζόμαστε τα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες για αυξημένη ασφάλεια, σε ένα μέσο το οποίο είναι σίγουρα το πιο μη ασφαλές κι επικίνδυνο. Η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν τα VPN για τη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο είναι εκείνα που μας εγγυώνται την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα μας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Συνοψίζοντας για τα κορυφαία VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η χρήση ενός VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις για όσους ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και όσους ζουν στο εξωτερικό. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το καλύτερο βρετανικό VPN και να ξεκλειδώσει γεωγραφικούς περιορισμούς σε υπηρεσίες streaming ή για να αποφύγει την λογοκρισία και να έχει πρόσβαση ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη συγκριτική έρευνα και φτάσαμε στο σημείο με βάση πολλά και διαφορετικά κριτήρια να δημιουργήσουμε μία λίστα με τα κορυφαία VPN του Ηνωμένου Βασιλείου.

Βασιστήκαμε σε πολλά και διαφορετικά κριτήρια για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αυτά. Ένα από τα πορίσματα είναι πως πρέπει κανείς να αποφεύγει τα δωρεάν VPN γιατί είναι πολύ επικίνδυνα. Με ένα καλό VPN επί πληρωμή τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά. Η λύστα με τα VPN που πορτείνουμε είναι:

  1. ExpressVPN - Το καλύτερο
  2. CyberGhost
  3. Private Internet Access (PIA)
  4. IPVanish VPN
  5. NordVPN

Δοκιμάστε το ExpressVPN σε κορυφαία τιμή. Το οποίο θεωρούμε το κορυφαίο VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν καθώς προσφέρει μία περίοδο 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό σημαίνει πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τις λειτουργίες του μπορείτε απλά να ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω και θα τα καταλάβετε χωρίς ερωτήσεις και προβλήματα.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com