SurfShark VPN: Αξιολόγηση (Εκσυγχρονίζω 2022)

Surfshark

Το SurfShark VPN είναι ένα φθηνό VPN με ελκυστικά κορυφαία χαρακτηριστικά. Πράγματι, χρησιμοποιεί υψηλής ταχύτητας διακομιστές, απεριόριστες ταυτόχρονες σύνδεσης, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφών και έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας, απευθείας ροής ή κατεβάσματος για οτιδήποτε θέλετε και μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Για αυτό λοιπόν αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε αυτή τη SurfShark αξιολόγηση και να δούμε αν αυτοί οι ισχυρισμοί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Αυτή Άλλωστε είναι η αποστολή μας: είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας. Ας ξεκινήσουμε να την SurfShark αξιολόγηση και να δούμε αν μπορεί να προστεθεί στη λίστα με τα κορυφαία μας VPN.


Ενημερώθηκε στις: 15 Μάιος 2022

SurfShark, είναι αυτό το καλύτερο VPN;

Προς το παρόν μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: εάν ο συγκεκριμένος πάροχος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που υπόσχεται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσετε το VPN SurfShark!

Σε αυτό το πρώτο μέρος της αξιολόγησης μου για το SurfShark VPN, θα μάθετε για την ίδια την εταιρεία. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ποιον έχετε να κάνετε όταν θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο δίκτυό του. σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να μάθετε αργότερα πως η ιδιωτικότητα σας βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ πιστεύεται ότι θα ήταν πλήρως προστατευμένη. Ακόμη περισσότερο δε όταν πληρώνετε για μία τέτοια υπηρεσία, όπως αυτή στην SurfShark αξιολόγησή μας.

Η SurfShark Ltd. παρέχει τις υπηρεσίες της με έδρα τις βρετανικές παρθένες νήσους από το 2018, όπως το αγαπημένο μας ExpressVPN. Η τοποθεσία της έδρας είναι σημαντική για την προστασία της ιδιωτικότητας σας. Η συγκεκριμένη περιοχή δεν δεσμεύεται από κάποια νομοθεσία διατήρησης δεδομένων. Για τον λόγο το VPN SurfShark σας προσφέρει μία υπηρεσία στην οποία δεν καταγράφεται η δραστηριότητα σας. Δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής από την εταιρεία για τους χρήστες και για τις ενέργειες που πραγματοποιούν στο διαδίκτυο. Συνεπώς μπορείτε να παραμείνετε πλήρως ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Τι είναι το Surfshark VPN

Δεν έχουμε πολλά να σας πούμε σε αυτή τη SurfShark αξιολόγηση σχετικά με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το SurfShark VPN. Οι μόνες πληροφορίες που μπορέσαμε να βρούμε στην ιστοσελίδα του SurfShark ήταν το όνομα του τεχνικού διευθυντή Magnus Steinberg. Μέσω αναζητήσεων στη Google ανακαλύψαμε ότι η εταιρεία SurfShark  αποτελεί παρακλάδι του κέντρου συντονισμού δικτύων RIPE. Ο χρόνος θα δείξει τελικά πόσο αξιόπιστος είναι ο συγκεκριμένος πάροχος.

Το αναπτυσσόμενο δίκτυο διακομιστών της εταιρίας SurfShark διαθέτει 500 διακομιστές διασκορπισμένους σε 50 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη, στη Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και στην Ασία. με τον τρόπο αυτό καλύπτει όλες τις δημοφιλείς τοποθεσίες: τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ άλλων.

Πώς συνδέεστε σε αυτό το εικονικό προσωπικό δίκτυο (VPN); Είναι πολύ απλό: υπάρχει μία εφαρμογή για ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Windows, MacOS, Linux), για φορητές συσκευές (Android, iOS) και για φυλλομετρητές (Firefox, Chrome). μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε τη σύνδεσή σας στο VPN χειροκίνητα, σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα – αλλά αυτό είναι αμφίβολο. Επίσης, σε αυτή τη SurfShark  αξιολόγηση θα πρότεινα τη χρήση των εφαρμογών τους, εάν επιθυμείτε να απολαύσετε αυτό που οι περισσότεροι ειδικοί στον χώρο των VIP θεωρούν ως το καλύτερο πρωτόκολλο: το OpenVPN.

SurfShark VPN: προγράμματα και τιμές

Surfshark VPN προγράμματα και τιμές

Υπάρχουν διαθέσιμα 3 διαφορετικά προγράμματα συνδρομής, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το VPN SurfShark. Μπορείτε να εγγραφείτε στο SurfShark για ένα μήνα, για έναν χρόνο ή για δύο χρόνια και θα έχετε τα ίδια ακριβώς πλεονεκτήματα σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο σημειώστε ότι δεν προσφέρεται κάποια έκπτωση στο μηνιαίο πρόγραμμα του SurfShark. Πρέπει να ομολογήσω επίσης ότι είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του: ποιος έχει τη δυνατότητα να πληρώνει VPN σε αυτή την τιμή στις μέρες μας; Κανείς. Είπα ότι είναι ένα φθηνό VPN και όντως αυτό ισχύει: χρειάζεται απλά να εγγραφείτε για δύο χρόνια ώστε να πάρετε τελική έκπτωση 82%.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου VPN που εντοπίσαμε σε αυτή την SurfShark αξιολόγηση είναι το γεγονός ότι προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα! Έτσι, μπορείτε να προστατεύσετε όλες σας τις συσκευές και όλες τις συσκευές της οικογένειάς σας με την ίδια τιμή. Δεν έχω δει πολλά VPN που να παρέχουν πάνω από πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις στους χρήστες… και μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα εάν σκοπεύετε να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με το VPN SurfShark στο σπίτι, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε PayPal, πιστωτική κάρτα και κρυπτονομίσματα για να πληρώσετε για τη συνδρομή σας στο VPN SurfShark. Έτσι αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμος, μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι εφικτό!

Παρότι δεν προσφέρεται κάποια περίοδος δοκιμής, σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε χωρίς κάποιο κίνδυνο το πρόγραμμα για 30 μέρες. θα σας προτείναμε σε αυτή την SurfShark  αξιολόγηση να το κάνετε, επειδή ενδεχομένως η ανάγνωση αυτής της παρουσίασης και η αξιολόγησης του SurfShark VPN να μην αρκεί, ενώ καλό είναι να το δοκιμάσετε με όλες σας τις συσκευές, για να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί και αν σας εξυπηρετεί, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Το SurfShark VPN με λεπτομέρειες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, IN, IT, NO, DE, AU, JP, KR, PL, FR, CA, TR, SE, SG, NL
Ταυτόχρονες Συνδέσεις∞ ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες63χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςiOS, Android, Windows, macOS, Linux, Chrome, Fire TV, Firefox
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 Μέρες
ΠρωτόκολλαIKEv2/IPsec
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IPΜυστικό
Διακομιστές1,700+

Χρήση και λειτουργίες

Εγκατάσταση του VPN SurfShark

Μου αρέσει όταν οι ρυθμίσεις του VPN γίνονται εύκολα (γιατί έχω εγκαταστήσει και αξιολόγηση πολλά από αυτά). Παρότι δεν διαθέτετε ενδεχομένως την εμπειρία μου, έχουμε ωστόσο τις ίδιες επιδιώξεις: κάτι που να μη θέλει παραμετροποιήσεις, Να το τρέχεις και να δουλεύει. Θα λατρέψετε λοιπόν το SurfShark VPN για αυτό το λόγο, γιατί ουσιαστικά υπάρχουν μόνο 2 κουμπιά στα οποία κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: Εγκατάσταση και Εκκίνηση.

Παρακολούθηση Netflix

Διαθέτετε κάποια συνδρομή; Θέλετε να βλέπετε Netflix στο εξωτερικό; τότε σας προτείνω σε αυτή τη SurfShark αξιολόγηση να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο VPN. Το VPN SurfShark είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το αμερικανικό Netflix εύκολα. Συνδέθηκα μέσω του SurfShark σε διάφορους τυχαίους διακομιστές στις ΗΠΑ και έτρεξα τη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών και σειρών. Μπόρεσα να παρακολουθήσω άψογα ταινίες χωρίς κανένα προβλήματα. Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να φορτώσει αρχικά το βίντεο, αλλά στη συνέχεια τα πάντα λειτούργησαν άψογα. Ας ελπίσουμε πως το SurfShark VPN θα είναι σε θέση να διατηρήσει αυτό το επίπεδο της υπηρεσίας όταν αρχίζουν να συνδέονται ταυτόχρονα χιλιάδες χρήστες. Tο λέω αυτό γιατί μπορεί να αποτελεί πρόβλημα σε μικρής δυναμικότητας παρόχους. θα περιμένουμε να δούμε.

Παρακολούθησε Netflix με το VPN SurfShark

Κατεβάζοντας torrents

Παραπάνω ανέφερα πως το SurfShark VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφών, κάτι που σας εξυπηρετεί απόλυτα στην περίπτωση που σκοπεύετε να κατεβάσετε torrents. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε οποιαδήποτε διαδικτυακή ενέργεια επιθυμείτε ανώνυμα. Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τα torrents, έτσι δεν είναι; Σε πολλές χώρες είναι παράνομα και μάλιστα επιβάλλονται πολύ υψηλά πρόστιμα στην περίπτωση που κάποιος κοινοποιεί και μοιράζεται αρχεία μέσω του πρωτοκόλλου P2P.

Είναι το VPN SurfShark είναι φιλικό όσον αφορά τα torrents; ΝAI! Διαπιστώσαμε σε αυτή την SurfShark αξιολόγηση πως το SurfShark επιτρέπει κατέβασμα torrents και έτσι δεν παραβιάζεται τους όρους και τις συνθήκες του προγράμματος όταν τα κατεβάζετε. Απλά συνδεθείτε σε οποιοδήποτε διακομιστή και τρέξτε το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζετε τα torrents για να ξεκινήσετε. Να ξέρετε επίσης πως οι ταχύτητες κατεβάσματος ήταν πολύ καλές όταν έγραφα την SurfShark  αξιολόγηση αυτή.

Χαρακτηριστικά του SurfShark VPN

Διακόπτης κλεισίματος (kill switch)

Παρότι το λογισμικό VPN παρέχει το χαρακτηριστικό του διακόπτη κλεισίματος, αυτό είναι απενεργοποιημένο ως προεπιλογή. Για αυτό ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να τον ενεργοποιήσετε, ιδιαίτερα δε αν σκοπεύετε να κατεβάζετε torrents. το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μπορεί να σας σώσει πραγματικά τη ζωή, επειδή απενεργοποιεί την πρόσβασή σας στο διαδίκτυο όταν πέσει η σύνδεση του VPN. Έτσι, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχίσει το κατέβασμα των αρχείων με την κανονική IP σας. Η ιδιωτικότητα σας είναι συνεπώς πλήρως προστατευμένη όταν το VPN σταματήσει να λειτουργεί.

CleanWeb

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο υπάρχει διαθέσιμο στα περισσότερα προγράμματα VPN, παρότι η ονομασία μπορεί να διαφέρει (η συγκεκριμένη είναι κατοχυρωμένη εμπορικά). Για τι ακριβώς πρόκειται; Πρόκειται για μία λειτουργία που μπλοκάρει τις διαφημίσεις, τις καταγραφές, καθώς και το κακόβουλο λογισμικό. Όταν είναι ενεργοποιημένη στο VPN SurfShark, σας επιτρέπει να περιηγείστε στον παγκόσμιο ιστό με ασφάλεια και ανωνυμία. Οι διαφημίσεις είναι πολύ ενοχλητικές αρκετές φορές και αυτή είναι η τέλεια λύση για να τις ξεφορτωθείτε.

Surfshark

Whitelister

Άλλη μία εμπορικά κατοχυρωμένη ονομασία του VPN SurfShark. Ουσιαστικά επιτρέπει σε εφαρμογές και σε ιστοσελίδες να παρακάμπτουν τη σύνδεση του VPN σας. Θα σας πρότεινα γενικά να προστατεύετε όλη σας την κίνηση με το VPN. Ωστόσο αρκετές φορές αυτό είναι αντιπαραγωγικό, εάν χρειάζεται να αλλάζετε διακομιστές όλη την ώρα.

Ας πούμε ότι πως έχετε συνδεθεί σε κάποιο διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να ξεκλειδώσετε κάποιο περιεχόμενο που προσφέρει το BBC. Θέλετε παράλληλα να δείτε μία τοπική ιστοσελίδα. Αυτό ίσως να μην είναι εφικτό λόγω κάποιου γεωγραφικού περιορισμού που έχει η ιστοσελίδα…. η λύση είναι η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού και η προσθήκη της ιστοσελίδας στη λευκή λίστα. Ωστόσο προσοχή: στο εξής δεν θα επισκέπτεστε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μέσω της VPN σύνδεσή σας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να σας παρακολουθήσει και να δει τι κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση βεβαιωθείτε πως περιηγείστε μέσω https – είναι πάντα καλύτερο αυτό τίποτα.

Προστασία Wi-Fi

Υπάρχει άλλο ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στη συσκευή σας να μένει προστατευμένη όταν συνδέεστε σε ένα νέο δίκτυο WiFi. Όταν συνδέεστε σε κάποιο ελεύθερο Wi-Fi δίκτυο, υπάρχει πάντα κίνδυνος. Είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζετε ποιος βρίσκεται στην άλλη άκρη. Είναι το router αξιόλογο; μήπως έχει ρυθμιστεί από κάποιον χάκερ για να πραγματοποιεί επιθέσεις; Καλύτερα να είστε ασφαλείς παρά να φτάσετε στο σημείο να ανησυχείτε, για αυτό ενεργοποιήστε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και θα το εκτιμήσετε.

Multihop

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του VPN SurfShark σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε δύο διακομιστές VPN για αυξημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Παρότι η σύνδεση σε ένα διπλό VPN είναι εξαιρετική ιδέα όσον αφορά την ασφάλεια που προσφέρει, είναι παράλληλα και πιο αργή ως διαδικασία από μία κανονική σύνδεση VPN. Γι’ αυτό καλό είναι να τη χρησιμοποιείτε μόνο όταν τη χρειάζεστε.

Λειτουργία NoBorders

Διαπιστώσαμε σε αυτή την SurfShark αξιολόγηση πως οι άνθρωποι που δημιούργησαν το συγκεκριμένο VPN έχουν καταχωρήσει εμπορικά την ονομασία όλων των χαρακτηριστικών του. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό υπάρχει για να μπερδεύεται την κίνηση του VPN σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε χώρες όπου η χρήση VPN είναι περιορισμένη, όπως για παράδειγμα η Κίνα.΄Οταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία του VPN SurfShark, μπορείτε να παρακάμψετε την απαγόρευση χρήσης VPN, ώστε να περιηγηθείτε χωρίς περιορισμούς στο διαδίκτυο. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένετε πιο αργή σύνδεση – Αυτό είναι το μειονέκτημα της συγκεκριμένης λειτουργίας.

Surfshark One

Το Surfshark One αποτελεί αυτή τη στιγμή την υπέρτατη σουίτα απαραίτητων εργαλείων κυβερνοασφάλειας και είναι πλέον διαθέσιμη. Το συγκεκριμένο πακέτο που μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνει:

 • Ένα χρήσιμο και αξιόπιστο VPN
 • Λογισμικό Antivirus για Windows και Android
 • Alert: ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο προστασίας κατά της διαρροής δεδομένων που σας ενημερώνει όταν τα προσωπικά σας δεδομένα διαρρεύσουν. Έτσι αποτρέπετε εγκαίρως τη όποια ζημιά.
 • Αναζήτηση: ένα πολύτιμο εργαλείο προσωπικής αναζήτησης που λειτουργεί μάλιστα χωρίς διαφημίσεις

Πρόγραμμα για Windows

Surfshark

Ένα απλοϊκό γραφικό περιβάλλον

Για άλλη μια φορά, το VPN SurfShark θα σας κάνει να χαρείτε, εάν σας αρέσουν τα απλά περιβάλλοντα εργασίας. Ο σχεδιασμός είναι όμορφος και μινιμαλιστικός. μπορείτε να συνδεθείτε μόνο με ένα κλικ στην καλύτερη τοποθεσία. Για να είμαι ειλικρινής, μου θυμίζει λίγο το ExpressVPN, κάτι που προσωπικά το θεωρώ κοπλιμέντο. ως συνήθως, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο διακομιστή VPN από μία λίστα, στην οποία  πραγματοποιείτε αναζήτησεις. Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά τον κάθε διακομιστή, μόνο το όνομα της χώρας και της πόλης. Επίσης δεν μπορείτε να κάνετε κάποια ταξινόμηση με βάση την απόσταση η την ταχύτητα. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε το Multihop σας, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Παρότι δεν βρήκα κάποια λειτουργία προσθήκης διακομιστών σε λίστα αγαπημένων, οι διακομιστές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Στην κορυφή υπάρχει μία λίστα με όλες τις τοποθεσίες. Αυτό είναι αρκετά πρακτικό εάν μεταφέρεστε από κάποιον αγαπημένο server σε κάποιον άλλον.

Βασικές ρυθμίσεις

Όταν πατάτε πάνω στο γρανάζι, ανοίγει η οθόνη με τις ρυθμίσεις. Στην παρούσα SurfShark αξιολόγηση, Θα εστιάσω την προσοχή μόνο στην συνδεσιμότητα, την ασφάλεια και τις ρυθμίσεις για προχωρημένους. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι αρκετά τυπικά και μπορείτε να τα βρείτε μόνοι σας κάνοντας κλικ πάνω σε αυτά. Επίσης, δεν έχουμε ουσιαστικά και πολλά να πούμε πέρα από όσα μάλλον ήδη γνωρίζετε.

Surfshark macOS

Οι αγαπημένες μου ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στο SurfShark! Μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή με την εκκίνηση των Windows και να συνδεθείτε αυτόματα σε κάποιον επιλεγμένο διακομιστή. Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω και  να τα ρυθμίσετε όπως εσείς επιθυμείτε στο VPN SurfShark. Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρωτόκολλο το οποίο επιθυμείτε. Ως προεπιλογή, το πρόγραμμα βρίσκει αυτόματα το καλύτερο πρωτόκολλο. Όμως, στην περίπτωση που θέλετε να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε το OpenVPN, αυτό είναι απόλυτα εφικτό στο SurfShark.

Άλλες εφαρμογές

Surfshark devices

Το VPN SurfShark  δεν είναι διαθέσιμο μόνο για Windows. Σας δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να προστατέψετε όλες σας τις συσκευές Android (έξυπνα κινητά, tablet και TV boxes), με iOS (iPhone και iPad) και Mac OS. Ανεξάρτητα από τη συσκευή, θα δείτε ότι το λογισμικό παντού έχει παρόμοια εμφάνιση.

Υποστήριξη

Λόγω του ότι πρόκειται να χρησιμοποιείτε το VPN σας συνεχώς, είναι σημαντικό να διαθέτετε αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν θέλετε να μείνετε απροστάτευτοι, αδύναμοι να προστατεύσετε τα δεδομένα σας η να μην μπορείτε να ξεκλειδώσετε την τάδε ή κάποια άλλη ιστοσελίδα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το γεγονός πως το SurfShark VPN διαθέτει ένα εξειδικευμένο ιστότοπο βοήθειας, πέρα φυσικά από την επικοινωνία με email και μέσω ζωντανής συνομιλίας. Οι μέθοδοι αυτές είναι διαθέσιμες συνεχώς, 24/7.

Συμπέρασμα

Μπορώ να πω ότι ολοκλήρωσα αυτή την αξιολόγηση μου του SurfShark VPN. Ελπίζω να καταφέρω να απαντήσω σε όλες σας τις ερώτηση σχετικά με την εταιρεία, εταιρία της και το πρόγραμμα VPN της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο VPN, το οποίο είναι εξαιρετικά φθηνό, στην περίπτωση που θα κάνετε μία συνδρομή διάρκειας άνω του ενός μήνα.

Αν χρειάζεται να προστατεύσετε την ιδιωτικότητα σας στο διαδίκτυο, να παρακολουθείτε βίντεο και να κατεβάζετε torrents, μπορώ να σας προτείνω να κατεβάσετε το SurfShark. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σύνολο της διαδικτυακής σας δραστηριότητας, ενώ παράλληλα είναι πολύ φιλικό στη χρήση. Ακόμα και αν δεν έχετε τόσο πολλές γνώσεις στον τομέα της τεχνολογίας, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πώς ακριβώς λειτουργεί το πρόγραμμα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ίσως μετά από αυτή την SurfShark αξιολόγηση να θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για το συγκεκριμένο VPN παρακάτω, ώστε να μάθουν και τη δική σας άποψη άλλοι χρήστες. Όσο περισσότερες κριτικές και αξιολογήσεις, τόσο το καλύτερο!

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την SurfShark αξιολόγησή μου. Δοκιμάστε τώρα, χωρίς ρίσκο.

Τα λέμε αργότερα

9.4 Total Score
SurfShark αξιολόγηση: Πολύ καλό!

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
9
PROS
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com