StrongVPN: Αξιολόγηση 2021

strong vpn

Το StrongVPN είναι ένα συνηθισμένο VPN. Και υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Μοιάζει λίγο σαν τον Dr. Jekyll και τον Mr. Hyde: Σε ορισμένες πτυχές, είναι ένα πραγματικά μεγάλο VPN, με ωραία κάλυψη των ΗΠΑ και καλή χρηστικότητα στην Κίνα. Αλλά σε μερικές άλλες πτυχές, δεν μπορεί απλά να ανταγωνιστεί, όπως ο αριθμός των server switch είναι περιορισμένος… Ωστόσο, το λογισμικό ανανεώθηκε. Και τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει! Οπότε εδώ λοιπόν είναι η αναλυτική μου αξιολόγηση για το StrongVPN.

StrongVPN, μια σχέση αγάπης / μίσους

Το StrongVPN διατίθεται στην αγορά εδώ και δεκαετίες, με την πρώτη του έκδοση να ξεκινά το 2005. Πίσω από αυτό το Virtual Private Network είναι μια αμερικανική εταιρεία από την South Lake Tahoe της Καλιφόρνια. Ενώ ξεκίνησαν ως ηλεκτρονικό κατάστημα το 1994, είναι τώρα ειδικοί στην ασφάλεια των πληροφοριών. Και το ισχυρό σημείο τους είναι ότι έχουν εφαρμόσει ad-hoc πακέτα, για να επιτρέψουν στους πελάτες τους να υπερβούν τους περιορισμούς του δικτύου.

Ας πάρουμε το παράδειγμα της Κίνας: Με οποιαδήποτε από τα πακέτα τους, μπορείτε να περάσετε από το διάσημο Great Firewall. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί! Έτσι, έχετε πρόσβαση στο Facebook, στο YouTube, στο Twitter και σε όλους τους άλλους ιστότοπους που απαγορεύονται γενικά στην Κίνα. Και είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Επειδή με την απαγόρευση VPN, οι περισσότερες υπηρεσίες δεν λειτουργούν πλέον στην Κίνα.

Επιπλέον, με αυτήν την τελευταία έκδοση, φαίνεται ότι τα όρια των server switch έχουν καταργηθεί! Έτσι, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διακομιστών όσες φορές θέλετε. Και αυτό είναι πραγματικά μια καλή είδηση, επειδή οι περιορισμοί των server switch είναι κάτι από το παρελθόν …

Ο πάροχος διαδικτύου σας με το StrongVPN

Δυστυχώς όμως, δεν καλύπτει τόσες πολλές χώρες: Μόνο 20 χώρες μέχρι στιγμής. Και δεν έχει βελτιωθεί από την πιο πρόσφατη ενημέρωσή μου σχετικά με αυτή την κριτική του StrongVPN… Επομένως, εάν θέλετε ένα VPN που λειτουργεί στην Κίνα, αλλά με περισσότερες επιλογές διακομιστή, θα συνιστούσα VyprVPN. Έτσι, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερο γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Το StrongVPN προσφέρει τώρα εγγενείς εφαρμογές στον υπολογιστή (μόνο για Windows και Mac, αλλά μπορείτε να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα σε Linux). Και στα κινητά: Android και iOS (iPhone και iPad).

StrongVPN: Πλάνα και τιμολόγηση

Συνδρομές και τιμές για το StrongVPN

Στην ιστοσελίδα τους, το StrongVPN προσφέρει μόνο 2 πλάνα: ετήσια συνδρομή ή μηνιαία συνδρομή. Ως συνήθως, το ετήσιο πλάνο εγγραφής είναι το φθηνότερο, φυσικά. Επειδή μπορείτε να πάρετε μια σημαντική έκπτωση: μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 40% στο μηνιαίο πλάνο. Ενώ ορισμένα δίκτυα VPN προσφέρουν πάντα νέα πλάνα και προωθήσεις, αυτοί όχι. Πράγματι, παρά την ανανέωση του site τους, η προσφορά τους παραμένει η ίδια.

Ωστόσο, έχουν σημειωθεί κάποιες βελτιώσεις. Πρώτον, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων αυξήθηκε από 5 ημέρες σε 30 ημέρες! Και είναι ένα καλό νέο. Παραπονιόμουν ότι ήταν πολύ μικρό. Αλλά τώρα είναι εξαιρετικό να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς κίνδυνο. Αφού αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Δεύτερον, έχουν αυξήσει τις ταυτόχρονες συνδέσεις τους σε 5. Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας. Ή μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με φίλους. Πριν υπήρχαν μόνο 2. Και αυτό δεν ήταν αρκετό.

Σύνοψη StrongVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής? Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents? Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Ταυτόχρονες Συνδέσεις12 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες35χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςAndroid, iOS, Windows, MacOs, Router, Fire TV
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 Μέρες
ΠρωτόκολλαWireGuard, L2TP, SSTP, OpenVPN, IPSec, IKEv2
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP59,500+
Διακομιστές950+

Το StrongVPN είναι εύκολο στη σύνδεσηΠρώτα απ ‘όλα, η ανανέωση του client VPN ήταν απαραίτητη… Επειδή το interface τους ήταν πραγματικά ξεπερασμένο. Και δεν ήταν φιλικό προς το χρήστη. Το συνειδητοποίησα όταν ενημερώσα αυτήν την αξιολόγηση Strong VPN. Αλλά τώρα φαίνεται απλοποιημένο. Και δείχνει μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε, με ένα ωραίο design. Μπορείτε να συνδεθείτε στην Kαλύτερη Διαθέσιμη Τοποθεσία μόνο με ένα κλικ, το οποίο είναι απλά τέλειο. Και αν θέλετε να αλλάξετε την τοποθεσία, απλώς επιλέξτε τη χώρα από την οποία θέλετε να συνδεθείτε και κάντε κλικ στο Connect.

Περιορισμένες επιλογές

Εάν κάνετε κλικ στο γρανάζι, θα βρείτε τις επιλογές. Και αν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το VPN στο παρελθόν, μπορείτε να δείτε ότι τις απλοποίησαν πολύ. Πράγματι, δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε τη θύρα DNS ή να αλλάξετε τις θύρες. Αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το kill switch. Και μπορείτε ακόμα να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN. Ως συνήθως, θα συνιστούσα το OpenVPN. Και μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Scramble για να παρακάμψετε τη λογοκρισία VPN. Αλλά αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας χωρίς αυτό, μην το ενεργοποιήσετε. Επειδή θα έχετε μια πιο αργή σύνδεση.

Το StrongVPN έχει νέες ρυθμίσεις

Αμερικανική και Αγγλική λίστα συμβατότητας TV

Σας συνιστώ το StrongVPN για να παρακολουθήσετε TV streaming των ΗΠΑ. Είναι ειδικό με πάνω από 200 διακομιστές μόνο στις ΗΠΑ. Παρακάτω είναι η λίστα του ιστοτόπου που εγγυάται ότι λειτουργούν καλά:

CBShttp://www.cbs.com
Huluhttp://www.hulu.comΑπαιτείται αγορά συνδρομής
Netflixhttp://www.netflix.comΑπαιτείται αγορά συνδρομής
Amazonhttp://www.amazon.com/vodΑπαιτείται αγορά συνδρομής
ABChttp://www.abc.com
FOXhttp://www.fox.com
NBChttp://www.nbc.com
NBC Sportshttp://nbcsports.msnbc.com
theWBhttp://www.thewb.com/
MTVhttp://www.mtv.com
South Park Studioshttp://www.southparkstudios.com/
adultswim.comhttp://www.adultswim.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
tbs.comhttp://www.tbs.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
TNThttp://www.tnt.tvΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
trutv.comhttp://www.trutv.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
Rhapsodyhttp://www.rhapsody.com
Cracklehttp://www.crackle.com
Rdiohttp://www.rdio.com/
vevohttp://www.vevo.com
CinemaNowhttp://www.cinemanow.com
Spotifyhttp://www.spotify.com
HGTVhttp://www.hgtv.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
FoodNetworkhttp://www.foodnetwork.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
USA Networkhttp://www.usanetwork.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
PBS Videohttp://video.pbs.org
BBChttp://www.bbc.co.uk
Channel 4http://www.channel4.com
Yahoo Sport UK & Irelandhttp://uk.eurosport.yahoo.com
msn Videohttp://video.uk.msn.com/
ITVhttp://www.itv.com
Pandorahttp://www.pandora.com
ABC Familyhttp://abcfamily.go.com/Απαιτείται συνδρομή καλωδιακής
ABC Newshttp://abcnews.go.com
TV.comhttp://www.tv.com
ESPNhttp://espn.go.comΑπαιτείται συνδρομή καλωδιακής
Sky.comhttp://www.sky.com
NBC Olympicshttp://www.nbcolympics.com
PBS KIDShttp://pbskids.org
LOVEFiLMhttp://www.lovefilm.comΑπαιτείται αγορά συνδρομής
WWE.COMhttp://www.wwe.com

Ιδιόκτητο DNS

Ένα καλό σημείο για να αναφερθώ στην αξιολόγηση μου για το StrongVPN είναι ότι χρησιμοποιούν τους δικούς τους tweaked διακομιστές DNS. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές στους διακομιστές τους, είναι αδύνατον να αποκλειστείτε σε ορισμένες χώρες με υψηλό κίνδυνο λογοκρισίας (Κίνα, Ρωσία, Τουρκία, Ιράν, Βόρεια Κορέα).

Ιδιόκτητο DNS strongvpn

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το StrongDNS για να αποκτήσετε ένα ασφαλές Open Internet παγκοσμίως. Με το StrongDNS, χρησιμοποιείτε το DNS τους για να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, οι συσκευές σας θα φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένες από τις ΗΠΑ.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας δεν είναι κρυπτογραφημένη και δεν προστατεύεται. Και διατηρείτε τη δική σας διεύθυνση IP. Δεν πρόκειται για μια υπηρεσία VPN.

Η κύρια δύναμη του StrongDNS έιναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες εύρος ζώνης σας. Αυτό το DNS είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν ο στόχος σας είναι να παρακολουθήσετε το Netflix, αυτό είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

8.5 Total Score
Αξιολόγηση StrongVPΝ: Πολύ καλό

StrongVPN είναι ένα πολύ καλό VPN αν θέλετε να κάνετε πλοήγηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να παρακολουθήσετε TV streaming των ΗΠΑ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από χώρες με λογοκρισία στο διαδίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην μπλέκετε μεταξύ του StrongVPN και του StrongDNS.

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
6
Σχέση ποιότητας-τιμής
7.5
Ευκολία χρήσης
8
PROS
 • Ιδανικό για τη σύνδεση στις ΗΠΑ
 • Λειτουργεί σε χώρες με υψηλά επίπεδα λογοκρισίας
 • Ιδιόκτητο DNS
 • Value Pack για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ολλανδία
CONS
 • Περιορισμένα ή επί πληρωμή server switches
 • Καλύπτει λίγες χώρες
 • Μόνο συνδρομές 1 μήνα ή 1 έτος

Θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει κανείς φρικιό του διαδικτύου! Γι’ αυτό στην ιστοσελίδα αυτή βρίσκομαι σε καλά χέρια. Επιδιώκω να γνωρίζω οτιδήποτε αφορά το Διαδίκτυο. Για μένα, είναι χαρά μου να κάνω αναλύσεις εις βάθος σε τεχνικά ζητήματα – όσο πιο πολύπλοκα, τόσο το καλύτερο. Ως πρώην χάκερ, δεν γνωρίζω απλά πολύ καλά από κώδικα, αλλά μ’ αρέσει επίσης να είμαι ιδιαίτερα δημιουργικός.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com