PureVPN Αξιολόγηση 2024

purevpn

Η PureVPN είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και είναι στην αγορά εδώ και 10 χρόνια. Το σύνθημά της: Προσφορά του φθηνότερου VPN χωρίς γωνίες κοπής. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλής στους χρήστες VPN. Πράγματι, το Pure VPN είναι προσιτό αλλά όχι μόνο αφού προσφέρει επίσης σύνδεση υψηλής ταχύτητας. Ως εκ τούτου, οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο εκτός από το ξεκλείδωμα περιορισμένου περιεχομένου. Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση PureVPN παρακάτω.

Δοκίμασέ το τώρα
Το PureVPN προστατεύει την ιδιωτική σας

Με το PureVPN, προστασία της ιδιωτικές σας ζωής στο διαδίκτυο με ισχυρή κρυπτογράφηση και χαρακτηριστικά ασφαλείας

Ενημερώθηκε στις: 17 Μάιος 2024

Το PureVPN προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή χωρίς να σπάσει τον τραπεζικό λογαριασμό

Ενώ οι περισσότεροι από εσάς απολαμβάνετε πάντα μια καλή συμφωνία, γνωρίζετε ότι η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής έχει κόστος. Αλλά το PureVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN που μπορείτε να έχετε, με ένα ευρύ και γρήγορο δίκτυο διακομιστών (που βρίσκεται σε περισσότερες από 140 χώρες), και έρχεται με τη χαμηλότερη τιμή!

purevpn iOS

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα το αμερικανικό Netflix με υψηλότερη ποιότητα ή να κατεβάσετε torrents. Το PureVPN είναι όντως φιλικό προς τα torrent με αυστηρή πολιτική εναντιον τηε λογοκρισίας, μεταξύ άλλων θετικών.  Είναι επίσης φιλικ΄΄ο προς τον χρήστη:  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα χρήσης της λειτουργίας Επιλογής Έξυπνου Σκοπού (Smart Purpose Selection).  Επομένως επιλέγει αυτόματα τον καλύτερο διακομιστή ανάλογα με τη δραστηριότητα που επιθυμείτε να κάνετε.

Τέλος PureVPN είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις συσκευές (υπολογιστές, κινητά κ.λπ.) με εγγενείς εφαρμογές.

Συνοπτικό φύλλο για το PureVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Δεν είστε εανώνυμοι. Προσέξτε.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες Περισσότερες από 140 χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 Μέρες
Πρωτόκολλα PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Δεδομένα κυκλοφορίας Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Ισχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP Μυστικό
Διακομιστές 2.000+

PureVPN πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

PurevVPN

Split Tunneling (Διαίρεση σήραγγας)

Όταν χρειάζεστε ένα “à la carte” VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Split Tunneling του προγράμματος για τον πελάτη VPN. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια προγράμμα θα χρησιμοποιούν την σύνδεση VPN  και όλες οι εφαρμογές που δεν αναφέρονται θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την κανονική σας σύνδεση στον διαδίκτυο (για παράδειγμα το Skype).

Kill Switch

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι η απόλυτη ανάγκη για τους χρήστες που θέλουν να εγγυηθούν την προστασία τους και την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Πράγματι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει η σύνδεση VPN, ακόμα και με τo καλύτερο VPN, και όταν αυτό συμβαίνει το λειτουργικό σας σύστημα θα επαναφέρει τη σύνδεση χωρίς το VPN.  Ωστόσο, η διεύθυνση IP της συσκεύης σας και η κίνηση δεδομένων εμφανίζονται ξεκάθαρα.  Οπότε, αν κατεβάζετε torrents, για παράδειγμα, τότε είναι πιθανό να σας αναγνωρίσουν και τότε είστε σε κίνδυνο.

Τα καλά δίκτυα VPN (όπως το PureVPN) το γνωρίζουν. Ως εκ τούτου, ανέπτυξαν τη λειτουργία “Kill Switch” για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα ακόμη και όταν πέσει η σύνδεση VPN. Βασικά, ο πελάτης αποκλείει όλες τις εξερχόμενες κυκλοφορίες σας έως ότου το VPN επανασυνδεθεί.  Συνεπώς, διατηρεί την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας και διασφαλίζει ότι η ταυτότητά σας δεν είναι ποτέ εκτεθειμένη.

NAT τείχος προστασίας (NAT Firewall)

Ένα τείχος προστασίας NAT προσφέρει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας στη σύνδεση VPN, έτσι, δεν θα λάβετε ανεπιθύμητη επισκεψιμότητα στον υπολογιστή σας, και αυτό το τείχος προστασία είναι πάντα ενεργοποιημένο.  Βρίσκεται ήδη στους διακομιστές της PureVPN, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείται.  Η σύνδεσή σας είναι αυτόματα προστατευμένη από τον διακομιστή VPN εναντίον οποιασδήποτε απειλής.

Προστασία εναντίον DDoS για τυχερά παιχνίδια (Anti-DDoS)

Οι παίχτες είναι ανταγωνιστικοί και μερικές φορές είναι έτοιμοι να επιτεθούν στη σύνδεσή σας κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά για να την επιβραδύνουν.  Ως αποτέλεσμα, έχουν τεχνικό προβάδισμα εναντίον σας για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Αλλά ένα VPN είναι η καλύτερη προστασία εναντίον όλων των επιθέσεων DDoS. Πράγματι, το PureVPN μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο περίπλοκες επιθέσεις DDoS, οπότε δεν θα το καταλάβετε καν και μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Αφιέρωση στη Διεύθυνση IP

Οι περισσότεροι χρήστες VPN μοιράζονται την ίδια διεύθυνση IP από τον διακομιστή VPN από όπου είναι συνδεδεμένοι, και αυτό είναι εντάξει.  Όλη η κίνηση δεδομένων είναι αναμεμειγμένη και έτσι προστατεύει την ανωνυμία σας περισσότερο.

Αλλά αν χρειάζεστε τη δική σας διεύθυνση IP για οποιουσδήποτε λόγους (φήμη, ασφάλεια, η προστασία προσωπικής ζωής για παράδειγμα), είναι δυνατόν να αποκτήσετε μια ειδική διεύθυνση IP με το PureVPN, καταβάλλοντας επιπλέον χρέωση.

Πολιτική καταγραφής

Ίσως ψάχνετε για ένα VPN με σκοπό να αποφύγετε τον ISP ή την κυβέρνησή σας να καταγράφει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.  Οπότε δεν θέλετε ούτε το VPN να διατηρεί αρχεία καταγραφής.  Τότε, το PureVPN είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.  Πράγματι, επιβάλλει μια αυστηρή πολιτική χωρίς καταγραφή αρχείων.  Επομένως, δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής που θα μπορούσε κάποιος  να σας εντοπίσει ή να βοηθήσει στην παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας.

Σχετικό με αυτό είναι και το γεγονός ότι το PureVPN είναι φιλικό προς τα Torrent.  Οπότε μπορείς να κατεβάσεις torrent και να χρησιμοποιείς το πρωτόκολλο P2P χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές.

Παρακολουθώντας το αμερικανικό Netflix με PureVPN

Το  PureVPN μπορεί να μην είναι το καλύτερο VPN για το Netflix, μπορείς όμως να ξεμπλοκάρεις την Αμερικανική έκδοσή του και αυτό είναι ότι πραγματικά θέλουν το 95% των χρηστών από τα VPN τους.  Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα στην αρχική σελίδα για να ελέγξετε την κατάσταση της υπηρεσίας με το Netflix.

Λογισμικό PureVPN

PureVPN

Τιμές PureVPN

purevpn pricing

Λόγω της τοποθέτησής της, το PureVPN έχει μία από τις πιο επιθετικές πολιτικές πωλήσεων του κόσμου των  VPN. Πράγματι, υπάρχει πάντα μια νέα προσφορά στην ιστοσελίδα τους. Ως εκ τούτου μπορείτε να πάρετε πάνω από 70% έκπτωση σχεδόν όλο το χρόνο στην ετήσια συνδρομή τους!

Ενώ υπάρχει μόνο 1 πακέτο το οποίο τα συμπεριλαμβάνει όλα, μπορείτε να αποφασίσετε να εγγραφείτε για 1 μήνα, 6 μήνες, 12 μήνες ή 24 μήνες. Όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή, τόσο καλύτερη είναι η συμφωνία.

Και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέχρι 7 ημέρες μετά τη συνδρομή.

Τελικές Σκέψεις

Το PureVPN είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου VPN με γρήγορους διακομιστές στις περισσότερες χώρες και μπορείτε να ξεμπλοκάρετε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και να παρακολουθήσετε συνεχή ροή σε υψηλή ευκρίνεια (HD). Επιπλέον τι PureVPN συγκεντρώνετε στην προστασία της ιδιωτικές σας ζωής στο διαδίκτυο με ισχυρή κρυπτογράφηση και χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Kill Switch και το τείχος προστασίας NAT.

Τέλος είναι εύκολο και φθηνό , σίγουρα κατάλληλο για οποιονδήποτε και αντάξιο του βάθρου!

8.8 Συνολική βαθμολογία
Pure VPN Αξιολόγηση: Καλό

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.5
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
9
Πλεονεκτήματα
  • Υψηλή ανταγωνιστική τιμή
  • 5 πολλαπλές συνδέσεις
  • Εύχρηστος
  • Διαίρεση σήραγγας
  • Φιλικό προς το torrent και μη-αρχεία καταγραφής
Μειονεκτήματα
  • Λίγες χώρες που καλύπτονται στην Αφρική
nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com