Πόσο ασφαλές είναι το Popcorn Time το 2020;

Είναι γενικά αποδεκτό ότι το Popcorn Time έχει γίνει ανάρπαστο καθώς σε αυτό μπορείτε να δείτε πληθώρα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα σε αυτήν την πλατφόρμα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ακριβές συνδρομές καθώς η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Μέσω της πλατφόρμας του Popcorn Time, μπορούν οι χρήστες να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο μέσω streaming, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να τελειώσουν τα spams και οι διαφημίσεις. Έτσι το Popcorn Time έγινε trusted πλατφόρμα στους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Παρακολουθήστε το Popcorn Time GR με το ExpressVPN

Απολαύστε μια τεράστια έκπτωση και αποκτήστε την καλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο.

Τι είναι το VPN για το Popcorn Time;

Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι βέβαια η υποδομή της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Μπορείτε νόμιμα να την χρησιμοποιήσετε αλλά ενδέχεται να υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων των παραγωγών. Κανείς μας δε θα ήθελε να έχει μπλεξίματα με τις αρχές επειδή θέλει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του σειρά, ούτε θα ήθελε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο για να δει το περιεχόμενο που επιθυμεί. Η πιο καλή λύση λοιπόν για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στο Popcorn Time έχει ένα και μόνο όνομα. To VPN.

Όπως είναι γνωστό ένα VPN μας εξασφαλίζει ότι το ιδιωτικό μας απόρρητο είναι ασφαλισμένο και οποιοδήποτε στοιχείο της περιήγησης μας δεν θα διαρρεύσει ποτέ σε τρίτους. Αυτό επιτυγχάνεται συνδέοντας τον υπολογιστή μας σε ένα απομακρυσμένο server (εξυπηρετητή) αλλάζοντας την διεύθυνση IP μας και κάνοντας την ίδια με αυτή του server. Μ’αυτό τον τρόπο αποφεύγεται οποιαδήποτε πιθανότηταυποκλοπής των στοιχείων μας και των δεδομένων της περιήγησης μας.

Φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο να μοιραζόμαστε δημιουργίες παραγωγών οι οποίες εναπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, πιστεύουμε όμως ότι η προστασία της ιδιωτικότητας και της προσωπικής σας ζωής είναι πάνω απ’ όλα.

Χρήση Popcorn Time μέσω VPN

Η χρήση ενός VPN σε συνδυασμό με το Popcorn Time είναι πολύ εύκολη. Δεν χρειάζεται να είστε ειδήμονες. Για να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε ότι ζητάτε σας προτείνουμε να κάνετε τα εξής:

  1. Επιλέξτε το καλύτερο δυνατό του VPN (όπως ExpressVPN) καθώς και της συνδρομής σε κάποιο πρόγραμμα VPN καθώς αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.
  2. Αφού το βρείτε εγκαταστήστε το σε όποια συσκευή επιθυμείτε.
  3. Συνδεθείτε στο server που θέλετε μέσα από αυτούς που διατίθενται για Popcorn Time VPN.
  4. Δείτε τις ταινίες ή τις σειρές που σας αρέσουν στο Popcorn Time άφοβα, προστατευμένοι και χωρίς περιορισμούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time στην Ελλάδα

Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα VPN ώστε να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα σας μέσα στο Popcorn Time

Μπορείτε πάρα πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time όμως αν δεν το κάνετε μέσω VPN θέτετε το εαυτό σας σε κίνδυνο. Είτε σας επιτρέπεται από τις αρχές να κάνετε λήψη torrents είτε όχι πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος κυρώσεων και επιβολής προστίμων για παρακολούθηση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Πολλά τα παραδείγματα όπου χρήστες του Popcorn Time έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο φως αρκετές περιπτώσεις στις οποίες οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών μήνυσαν χρήστες του Popcorn Time επειδή είδαν περιεχόμενο δικής τους παραγωγής. Ζητήθηκαν μάλιστα και μεγάλες αποζημιώσεις οι οποίες επιδικάστηκαν καθώς οι παραγωγοί αξίωναν ποσά τα οποία υποστήριζαν ότι δικαιούνται λόγω της παρακολούθησης της πνευματικής τους ιδιοκτησίας η οποία διώκεται ποινικά.

Κανείς φυσικά δε θέλει να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις επειδή στριμάρει και βλέπει ταινίες. Εδώ έρχεται να λύσει όλα τα προβλήματα το VPN που μας ‘σώζει’ από τέτοιους κινδύνους και μας εξασφαλίζει ανωνυμία, ασφάλεια και την καλύτερη εμπειρία θέασης.

Ένα VPN μπορεί να κάνει δρομολόγηση της σύνδεσης σας μέσω ενός από τους δικούς του servers, αλλάζοντας την δική σας διεύθυνση IP για να διατηρήσει την ανωνυμία σας. Χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση σε όλη τη διακίνηση των πληροφοριών και κανένας κακόβουλος χρήστης δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Η ηλεκτρονική σας ταυτότητα παραμένει διασφαλισμένη και ‘άγνωστη’ στους άλλους χρήστες που πιθανόν να επιβουλεύονται τις προσωπικές σας πληροφορίες. Η χρήση του Popcorn-Time θα είναι πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλής από ποτέ.

Τι να προσέξετε στην επιλογή του VPN για το Popcorn Time

Όταν αγοράζετε ένα VPN για να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time, το κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι θα απολαμβάνετε όλα του τα προνόμια. Προφανώς το γρήγορο streaming είναι απαραίτητο ώστε να μην κολλάνε οι ταινίες ή οι σειρές και να σταματάτε στο καλύτερο σημείο αλλά παράλληλα με την ταχύτητα θα πρέπει να είστε και ασφαλείς από τους χάκερς οι οποίοι καραδοκούν με στόχο να σας ‘κλέψουν’ τα προσωπικά σας στοιχεία. Ένα VPN που χρησιμοποιεί καλή κρυπτογράφηση θα πρέπει να προηγείται στις προτιμήσεις σας καθώς ασφαλίζει εσάς και το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Μην επιλέξετε free VPN γιατί μπορεί να είναι δωρεάν αλλά εκτός της χαμηλής τους ποιότητας, των πολλών και συνεχιζόμενων διαφημίσεων, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της υποκλοπής των δεδομένων της περιήγησης σας. Μείνετε λοιπόν μακριά από μια τέτοια επιλογή και θα μας θυμηθείτε.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για τα καλύτερα VPN για το Popcorn Time:

Αισθανθείτε ασφαλείς στο Popcorn Time μέσω του VPN

Ένα VPN σας παρέχει ηλεκτρονική ασφάλεια και σας προστατεύει από όσους θέλουν να κάνουν υποκλοπή των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων. Η διεύθυνση IP σας παραμένει ανώνυμη και άγνωστη σε χάκερς και ηλεκτρονικούς ‘εγκληματίες’. Δείτε Popcorn Time χωρίς να φοβάστε για το ιδιωτικό σας απόρρητο, με ασφάλεια, ταχύτητα και χωρίς περιορισμούς.

Εκτός όμως από τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς όταν σερφάρετε, όταν παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και όταν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο σε διαφορετική περίπτωση δε θα είχατε ποτέ.

Που αλλού μπορεί να χρησιμεύσει ένα VPN

Πολλές φορές θα έχετε βρεθεί προ εκπλήξεως, γιατί η αγαπημένη σας σειρά δεν προβάλλεται στη χώρα σας. Είναι γεωγραφικά περιορισμένη και εδώ έρχεται το VPN για να λύσει ακόμη μία φορά το πρόβλημα. Μέσω του VPN θα συνδεθείτε σε έναν server άλλης χώρας όπου προβάλλεται η αγαπημένη σας σειρά και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Ποτέ πια λοιπόν δε θα περιορίζεστε!

Τα VPN, το τονίζουμε για ακόμη μια φορά, σας προστατεύουν, σας παρέχουν πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες άφοβα και χωρίς περιορισμούς.

Νίκος

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

      Leave a reply

      Diadiktiokaiasfalia.com