Πόσο ασφαλές είναι το Popcorn Time το 2024;

Είναι γενικά αποδεκτό ότι το Popcorn Time Ελλάδα έχει γίνει ανάρπαστο καθώς σε αυτό μπορείτε να δείτε πληθώρα από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα σε αυτήν την πλατφόρμα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ακριβές συνδρομές καθώς η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Μέσω της πλατφόρμας του Popcorn Time Ελλάδα, μπορούν οι χρήστες να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο μέσω streaming, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να τελειώσουν τα spams και οι διαφημίσεις. Έτσι το Popcorn Time έγινε trusted πλατφόρμα στους χρήστες σε όλο τον κόσμο για stream τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Παρακολουθήστε το Popcorn Time GR με το ExpressVPN

Απολαύστε μια τεράστια έκπτωση και αποκτήστε την καλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο.

Τι είναι το PopcornTime;

Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι βέβαια η υποδομή της συγκεκριμένης πλατφόρμας, εάν ρωτάτε τι είναι το Popcorn Time. Μπορείτε νόμιμα να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time Ελλάδα, αλλά ενδέχεται να υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων των παραγωγών. Κανείς μας δε θα ήθελε να έχει μπλεξίματα με τις αρχές επειδή θέλει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του σειρά, ούτε θα ήθελε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο για να δει το περιεχόμενο που επιθυμεί. Η πιο καλή λύση λοιπόν για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στο PopcornTime έχει ένα και μόνο όνομα. To VPN.

popcorn time

Όπως είναι γνωστό ένα VPN μας εξασφαλίζει ότι το ιδιωτικό μας απόρρητο είναι ασφαλισμένο και οποιοδήποτε στοιχείο της περιήγησης μας δεν θα διαρρεύσει ποτέ σε τρίτους. Αυτό επιτυγχάνεται συνδέοντας τον υπολογιστή μας σε ένα απομακρυσμένο server (εξυπηρετητή) αλλάζοντας την διεύθυνση IP μας και κάνοντας την ίδια με αυτή του server. Μ’αυτό τον τρόπο αποφεύγεται οποιαδήποτε πιθανότητα υποκλοπής των στοιχείων μας και των δεδομένων της περιήγησης μας όταν χρησιμοποιούμε Popcorn Time Ελλάδα.

Φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο να μοιραζόμαστε δημιουργίες παραγωγών οι οποίες εναπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, πιστεύουμε όμως ότι η προστασία της ιδιωτικότητας και της προσωπικής σας ζωής είναι πάνω απ’ όλα.

Χρήση PopcornTime μέσω VPN

Η χρήση ενός VPN σε συνδυασμό με το PopcornTime είναι πολύ εύκολη. Δεν χρειάζεται να είστε ειδήμονες. Για να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε ότι ζητάτε σας προτείνουμε να κάνετε τα εξής:

  1. Επιλέξτε το καλύτερο δυνατό του VPN (όπως ExpressVPN) καθώς και της συνδρομής σε κάποιο πρόγραμμα VPN καθώς αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.
  2. Αφού το βρείτε εγκαταστήστε το σε όποια συσκευή επιθυμείτε.
  3. Συνδεθείτε στο server που θέλετε μέσα από αυτούς που διατίθενται για PopcornTime VPN.
  4. Τρέχετε το πρόγραμμα στη συσκευή σας και δείτε τις ταινίες ή τις σειρές που σας αρέσουν στο PopcornTime άφοβα, προστατευμένοι και χωρίς περιορισμούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time στην Ελλάδα

Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα VPN ώστε να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα σας μέσα στο Popcorn Time

Μπορείτε πάρα πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε το PopcornTime όμως αν δεν το κάνετε μέσω VPN θέτετε το εαυτό σας σε κίνδυνο. Είτε σας επιτρέπεται από τις αρχές να κάνετε λήψη torrents είτε όχι πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος κυρώσεων και επιβολής προστίμων για παρακολούθηση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Πολλά τα παραδείγματα όπου χρήστες του Popcorn Time έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο φως αρκετές περιπτώσεις στις οποίες οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών μήνυσαν χρήστες του PopcornTime επειδή είδαν περιεχόμενο δικής τους παραγωγής. Ζητήθηκαν μάλιστα και μεγάλες αποζημιώσεις οι οποίες επιδικάστηκαν καθώς οι παραγωγοί αξίωναν ποσά τα οποία υποστήριζαν ότι δικαιούνται λόγω της παρακολούθησης της πνευματικής τους ιδιοκτησίας η οποία διώκεται ποινικά.

Κανείς φυσικά δε θέλει να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις επειδή στριμάρει και βλέπει ταινίες. Εδώ έρχεται να λύσει όλα τα προβλήματα το VPN που μας ‘σώζει’ από τέτοιους κινδύνους και μας εξασφαλίζει ανωνυμία, ασφάλεια και την καλύτερη εμπειρία θέασης.

Ένα VPN μπορεί να κάνει δρομολόγηση της σύνδεσης σας μέσω ενός από τους δικούς του servers, αλλάζοντας την δική σας διεύθυνση IP για να διατηρήσει την ανωνυμία σας. Χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση σε όλη τη διακίνηση των πληροφοριών και κανένας κακόβουλος χρήστης δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Η ηλεκτρονική σας ταυτότητα παραμένει διασφαλισμένη και ‘άγνωστη’ στους άλλους χρήστες που πιθανόν να επιβουλεύονται τις προσωπικές σας πληροφορίες. Η χρήση του Popcorn Time Ελλάδα για stream θα είναι πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλής από ποτέ.

Τι να προσέξετε στην επιλογή του VPN για το Popcorn Time

Όταν αγοράζετε ένα VPN για να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time, το κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι θα απολαμβάνετε όλα του τα προνόμια. Προφανώς το γρήγορο streaming είναι απαραίτητο ώστε να μην κολλάνε οι ταινίες ή οι σειρές και να σταματάτε στο καλύτερο σημείο αλλά παράλληλα με την ταχύτητα θα πρέπει να είστε και ασφαλείς από τους χάκερς οι οποίοι καραδοκούν με στόχο να σας ‘κλέψουν’ τα προσωπικά σας στοιχεία. Ένα VPN που χρησιμοποιεί καλή κρυπτογράφηση θα πρέπει να προηγείται στις προτιμήσεις σας καθώς ασφαλίζει εσάς και το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για τα καλύτερα VPN για το PopcornTime:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Προβλήματα στα δωρεάν VPN

Μην επιλέξετε free VPN γιατί μπορεί να είναι δωρεάν αλλά εκτός της χαμηλής τους ποιότητας, των πολλών και συνεχιζόμενων διαφημίσεων, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της υποκλοπής των δεδομένων της περιήγησης σας. Μείνετε λοιπόν μακριά από μια τέτοια επιλογή και θα μας θυμηθείτε. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι το ExpressVPN. Το συγκεκριμένο VPN σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 1 μήνα από τη χρήση του εάν δεν σας κανοποιήσει με τα χαρακτηριστικά του.

Αισθανθείτε ασφαλείς στο Popcorn Time μέσω του VPN

Ένα VPN σας παρέχει ηλεκτρονική ασφάλεια και σας προστατεύει από όσους θέλουν να κάνουν υποκλοπή των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων. Η διεύθυνση IP σας παραμένει ανώνυμη και άγνωστη σε χάκερς και ηλεκτρονικούς ‘εγκληματίες’. Δείτε PopcornTime χωρίς να φοβάστε για το ιδιωτικό σας απόρρητο, με ασφάλεια, ταχύτητα και χωρίς περιορισμούς.

Εκτός όμως από τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς όταν σερφάρετε, όταν παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και όταν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο σε διαφορετική περίπτωση δε θα είχατε ποτέ.

popcorn time

Που αλλού μπορεί να χρησιμεύσει ένα VPN

Πολλές φορές θα έχετε βρεθεί προ εκπλήξεως, γιατί η αγαπημένη σας σειρά δεν προβάλλεται στη χώρα σας. Είναι γεωγραφικά περιορισμένη και εδώ έρχεται το VPN για να λύσει ακόμη μία φορά το πρόβλημα. Μέσω του VPN θα συνδεθείτε σε έναν server άλλης χώρας όπου προβάλλεται η αγαπημένη σας σειρά και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Ποτέ πια λοιπόν δε θα περιορίζεστε!

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Πως μπορώ να κατεβάσω κάποια ταινία με το Popcorn Time Ελλάδα;

Η διαδικασία για την λήψη και την παρακολούθηση μιας ταινίας ή σειράς στο Popcorn Time έχει ως εξής: Αρχικά τρέχετε το πρόγραμμα στη συσκευή σας, πχ στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο τάμπλετ. Στην πρώτη κιόλας οθόνη που θα εμφανιστείτε θα δείτε τα εξώφυλλα από πλήθος από προγράμματα, κυρίως τα πιο πρόσφατα. Στο πάνω μέρος της οθόνης μπορείτε να επιλέξετε την κατηγοριοποίηση για πιο εύκολη αναζήτηση ανά είδος. Επάνω δεξιά υπάρχει επίσης ένας μεγανθυντικός φακός που ενεργοποιηεί την αναζήτηση με βάση κάποιο κείμενο/λέξεις κλειδια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την ταινία ή σειρά που επιθυμείτε στο Popcorn Time Ελλάδα και να πατήσετε επάνω της. Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί “Watch now”. Θα δείτε πως ξεκινά η λήψη της ταινίας. Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα ξεκινήσει αυτόματα να παίζει στη συσκευή σας.

Εν κατακλείδι για το Popcorn time Ελλάδα

Τα VPN, το τονίζουμε για ακόμη μια φορά, σας προστατεύουν, σας παρέχουν πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές άφοβα και χωρίς περιορισμούς.

Με ένα καλό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time Ελλάδα προκειμένου να κατεβάζεστε και να παρακολουθείτε άμεσα στη συσκευή σας τις ταινίες και τις σειρές που θέλετε. Τα δύο προγράμματα συνεργάζονται εξαιρετικά. Το Popcorn Time Ελλάδα σας παρέχει πρόσβαση σε έναν απέραντο κόσμο προγραμμάτων, ενώ το VPN που θα χρησιμοποιήσετε προστατεύει την ιδιωτικότητά σας άψογα. Αποφεύγετε με τον τρόπο αυτόν όλους τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. Επιπλέον, είναι ουσιαστικά αδύνατο να εντοπιστεί η δραστηριότητά σας ότι κι αν κάνετε και παρακολουθείτε.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com