Δείτε το PGA Tour ζωντανά στην Ελλάδα το 2024

Το γκολφ δεν είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα. Ωστόσο υπάρχει κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για το άθλημα και για μεγάλες διοργανώσεις όπως το PGA Tour live. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κάποιο κανάλι στην Ελλάδα που να μεταδίδει τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ωστόσο, όπως θα εξηγήσουμε στην συνέχεια, υπάρχει εύκολος και πρακτικός τρόπος προκειμένου κανείς να παρακολουθήσει το PGA Tour ζωντανά στην Ελλάδα, αλλά και όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Όλα αυτά θα σας τα αποκαλύψουμε στη συνέχεια, μαζί με έναν οδηγό για τα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Δείτε το εδώ
Παρακολουθήστε το PGA Tour στο ExpressVPN. ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Δείτε το PGA Tour παντού χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς με το ExpressVPN. Προσφορά έκπτωση 49% με ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και εγγύηση 30 ημερών περιορισμένης.

Ενημερώθηκε στις: 21 Ιούλιος 2024

Οι καλύτεροι ιστότοποι streaming για το PGA Tour ζωντανά

Όπως αναφέραμε ήδη στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι που να μεταδίδει το PGA Tour ζωντανά ή έστω και σε μαγνητοσκόπηση.

PGA Tour μετάδοση

Ευτυχώς ωστόσο που υπάρχει και το διαδίκτυο, καθώς κανάλια του εξωτερικού προσφέρουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες αθλητικές μεταδόσεις και σε άλλες διοργανώσεις του γκολφ. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστείτε συνδρομή σε αυτά, όμως σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν δωρεάν δοκιμαστικές περίοδοι για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά και διαφορετικά μέσα όπως έξυπνες τηλεοράσεις, εφαρμογές για κινητά κλπ. για να δείτε τους αγώνες. Μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε τα αμερικανικά δίκτυα CBS Sport και ESPN+ που είναι διαθέσιμα και με δωρεάν δοκιμή. Παρακολουθήστε PGA μέσψ αυτών.

Streaming PGA Tour μετάδοση σε μη διαθέσιμες ζώνες μετάδοσης

Δυστυχώς το να παρακολουθήσει κανείς στην Ελλάδα το PGA Tour live μέσω κάποιου μέσου μετάδοσης από το εξωτερικό δεν προϋποθέτει μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο. εάν συνδεθείτε στη υπηρεσία και προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο, θα διαπιστώσετε πως δεν θα σας επιτρέπεται η πρόσβαση.

PGA Tour live

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί στις μεταδόσεις. Όταν για παράδειγμα ένα αμερικανικό κανάλι παίρνει τα δικαιώματα των αγώνων, αυτά αφορούν τη μετάδοση μόνο στις ΗΠΑ.

Πραγματοποιείται έλεγχος της διεύθυνσης IP του χρήστη που αποκαλύπτει που βρίσκεται αυτός και είτε του επιτρέπεται η σύνδεση, είτε του απαγορεύεται. Για να παρακολουθήσετε PGA Tour μετάδοση στην Ελλάδα υπάρχει λύση, ωστόσο, και αυτή είναι η χρήση ενός καλού VPN για παρακολούθηση της μεγάλης διοργάνωσης του γκολφ όπου κι αν βρίσκεστε.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη PGA Tour μετάδοση με VPN

Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε PGA Tour live Ελλάδα με πολύ απλά και εύκολα βήματα. Πιο συγκεκριμένα:

 1. Αναζητάτε και βρίσκετε ένα καλό VPN, που να μπορεί να σας ξεκλειδώσει το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο για PGA Tour Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λίστα που σας προτείνουμε παρακάτω με τα πιο αξιόπιστα VPN αν και σας προτείνουμε το ExpressVPN το οποίο είναι απλά το καλύτερο.
 2. Πραγματοποιείτε τη συνδρομή σας πληρώνοντας και πάρτε τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία του VPN για να παρακολουθήσετε PGA Tour ζωντανή μετάδοση.
 3. Κατεβάστε το λογισμικό του VPN στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, στο laptop ή σε οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή διαθέτετε.
 4. Τρέξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τους κωδικούς πρόσβασης σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ ή σε κάποια άλλη χώρα που γνωρίζετε πως μεταδίδει PGA Tour ζωντανή μετάδοση αγώνων.
 5. Επισκεφτείτε τη σελίδα του ξένου καναλιού της χώρας που επιλέξατε, που μεταδίδει τη διοργάνωση ζωντανά. Παρακολουθήστε PGA για παράδειγμα στο CBS Sport ή αντίστοιχα στο NBC Sport.

Έχετε ξεκλειδώσει πλέον το περιεχόμενο και μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.

Δοκιμάστε το ExpressVPN δωρεάν για να δείτε PGA Tour live

To ExpressVPN είναι ένα δοκιμασμένο VPN που πραγματικά ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό με όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του χώρου. Οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε έφεραν σχεδόν πάντα το ExpressVPN και όσον αφορά συγκεκριμένα το PGA Tour live δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα.

Αντίθετα το streaming δούλεψε αμέσως και χωρίς διακοπές. Μπορείτε να δοκιμάσετε ο ExpressVPN εντελώς δωρεάν και να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Το πρόγραμμα προσφέρεται δοκιμαστικά για 30 ημέρες με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν δεν σας ικανοποιήσει πλήρως τότε μπορείτε να ζητήσετε άμεσα τα χρήματά σας πίσω και θα τα πάρετε δίχως ερωτήσεις και προβλήματα. Έτσι μπορείτε να το δοκιμάσετε προσωπικά και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τα καλύτερα VPN για PGA Tour ζωντανά στο διαδίκτυο το 2024

Όπως αναφέραμε παραπάνω, έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μία λίστα από τα πιο αξιόλογα και κατάλληλα VPN, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ζωντανή ροή PGA από τις συσκευές που διαθέτετε. Δείτε πιο συγκεκριμένα τι σας προτείνουμε:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Πλεονεκτήματα των VPN πέρα από το PGA Tour live

Παρακολουθήστε PGA Tour με ένα αξιόπιστο VPN, όμως εκμεταλλευτείτε και τις υπόλοιπες τις δυνατότητες του. Πιο συγκεκριμένα, με ένα VPN μπορείτε:

παρακολουθήστε PGA

 • Να περιηγείστε εντελώς ανώνυμα στο διαδίκτυο χωρίς κανείς να γνωρίζει την IP σας.
 • Να στέλνετε και να λαμβάνετε δεδομένα κάθε είδους με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια που σας προσφέρουν οι ρουτίνες κρυπτογράφησης.
 • Να πραγματοποιείται ακόμα με μεγαλύτερη ασφάλεια οικονομικές συναλλαγές και πληρωμές στο διαδίκτυο.
 • Να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο όπως είναι για παράδειγμα η παρακολούθηση PGA Tour ζωντανά Ελλάδα, παρακολούθηση Netflix, Hulu κλπ.
 • Να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και ιστοσελίδες που έχουν λογοκριθεί και στις οποίες δεν παρέχεται πρόσβαση στην Ελλάδα (πχ. στοιχηματικές ιστοσελίδες).
 • Να εκμεταλλεύεστε προσφορές που ισχύουν σε άλλες χώρες, πχ. για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία σε πολύ χαμηλότερες τιμές.
 • Να χρησιμοποιείτε προγράμματα torrent χωρίς κανένα περιορισμό και ανησυχία για την ασφάλειά σας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Μπορώ να παρακολουθήσω PGA Tour ζωντανά και στο εξωτερικό;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το PGA Tour ζωντανά, όπου κι αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, δίχως κανένα πρόβλημα. Μέσω του VPN επιλέγετε έναν κατάλληλο διακομιστή και η διεύθυνσή σας IP αλλάζει αμέσως, κάτι το οποίο παρακάμπτει τον οποιοδήποτε γεωγραφικό περιορισμό δημιουργείται και σας απαγορεύει την πρόσβαση στους αγώνες.

Πώς να παρακολουθήσετε PGA Tour μετάδοση στην Ελλάδα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το PGA Tour μετάδοση στην Ελλάδα ακριβώς όπως θα κάνατε και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Και πάλι το βασικό είναι να επιλέξετε την κατάλληλη χώρα ως διακομιστή του VPN, πχ. στις ΗΠΑ εφόσον σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες στο CBS Sport ή στο NBC Sport κλπ.

Συνοψίζοντας για το PGA Tour ζωντανά και την χρήση VPN

Παρότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαθέσιμη κάποια μετάδοση των αγώνων, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια PGA Tour μετάδοση μέσω κάποιου μέσου μετάδοσης από το εξωτερικό. Είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά και η χρήση ενός καλού VPN ως εργαλείο για να ξεπεράσετε κάθε γεωγραφικό περιορισμό που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μέσω του VPN επιλέγεται έναν κατάλληλο διακομιστή στη χώρα μετάδοσης και τα πάντα λειτουργούν πλέον άψογα. Θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσετε το ExpressVPN, δηλαδή το κορυφαίο VPN όπως έδειξαν οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε στα καλύτερα προγράμματα της αγοράς.

Παρακολουθήστε PGA με το ExpressVPN δωρεάν για έως και 30 ημέρες με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και μην χάσετε την σημαντική έκπτωση που σας παρέχουμε αποκλειστικά ως προσφορά.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com