Paramount+ Ελλάδα και πως να το παρακολουθήσετε το 2024

Η εποχή του streaming ταινιών και σειρών έχει φτάσει εδώ και καιρό. Στην Ελλάδα είμαστε πάντα όμως λίγους μήνες πίσω σε σχέση με άλλες χώρες. Τελικά όμως κι εδώ απολαμβάνουμε παγκόσμιες υπηρεσίες μεταδόσεων, όπως το Disney+ και το Netflix, που πραγματικά άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε. Μία επίσης δημοφιλής υπηρεσία στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι και το Paramount+ Ελλάδα με το οποίο θα ασχοληθούμε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ
Δοκιμάστε το ExpressVPN με 49% έκπτωση για το Paramount+ Ελλάδα

Αποκτήστε πρόσβαση στο Paramount Plus δίχως ρίσκο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 μέρες και απολαύστε κορυφαία ταχύτητα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς!

Ενημερώθηκε στις: 16 Ιούλιος 2024

Διαθεσιμότητα της υπηρεσίας streaming του Paramount+ Ελλάδα

Όλοι οι λάτρεις του κινηματογράφου γνωρίζουμε το όνομα της Paramount. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής ταινιών και σειρών.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Paramount+ όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο περιεχόμενο, αλλά και για ανεξάρτητες παραγωγές, μπορούν να πραγματοποιήσουν τη συνδρομή τους, όπως ακριβώς κάνουν στις υπόλοιπες πλατφόρμες streaming.

paramount plus ελλάδα

Προς το παρόν, ωστόσο, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Καναδά στο Μεξικό, στην Αυστραλία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε κάποιες λίγες ακόμη χώρες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας, από το 2023 θα ξεκινήσει η εξάπλωση της υπηρεσίες και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη που μας ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση μόλις πριν λίγο καιρό ξεκίνησε η λειτουργία. Μιλάμε συγκεκριμένα για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Είναι συνεπώς πιθανό ακόμα και μέσα στο 2023 να δούμε την υπηρεσία να έρχεται στην Ελλάδα. Μέχρι τότε θα υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί όσον αφορά τη μετάδοση του περιεχομένου και θα πρέπει να περιμένουμε την έλευση της Paramount Plus Ελλάδα. Μήπως όμως τελικά δεν χρειάζεται και υπάρχει κάποια άλλη λύση; Ναι, διαβάστε τη συνέχεια.

Μεταδόσεις Paramount+ και σε άλλες μπλοκαρισμένες περιοχές

Εάν προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία η δοκιμάσετε να συνδεθείτε με κάποια υπάρχουσα εγγραφή στην Ελλάδα, δυστυχώς θα αποτύχετε. Θα ενημερωθείτε από τον ιστότοπο της υπηρεσίας πώς το Paramount+ δεν είναι διαθέσιμο ακόμα στην Ελλάδα.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη χώρα μας, αλλά γενικότερα όπου δεν υπάρχει επίσημη λειτουργία της υπηρεσίας. Ο λόγος έχει να κάνει με τα συμβόλαια τα οποία υπογράφει το Paramount+ με διάφορους δημιουργούς και παρόχους περιεχομένου.

Τα συμβόλαια αυτά αφορούν συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και συνεπώς υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί ως προς τη μετάδοση του περιεχομένου για να τηρούνται ακριβώς αυτές τις συμφωνίες.

paramount plus

Έτσι λοιπόν εάν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε Paramount Plus Ελλάδα ή όπου αλλού βρίσκεστε και δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η εν λόγω υπηρεσία, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν σας επιτρέπεται καν η πρόσβαση. Τα πάντα γίνονται μέσω της διεύθυνσης IP με την οποία κάθε χρήστη συνδέεται στο διαδίκτυο.

Η διεύθυνση IP περιέχει πληροφορίες για τη χώρα και την περιοχή από την οποία συνδέεται ο χρήστης. Όταν αυτή δεν είναι εντός του γεωγραφικού χώρου μεταδόσεων, τότε το περιεχόμενο μπλοκάρεται. Μην ανησυχείτε όμως καθώς υπάρχει μία λύση που ονομάζεται VPN.

Στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεκλειδώσετε όλους αυτούς τους περιορισμούς και να έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο Paramount Plus Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Βήματα για να ξεμπλοκάρετε το Paramount Plus Ελλάδα

Δημιουργήσαμε για εσάς έναν σύντομο αλλά ουσιαστικό και λειτουργικό οδηγό προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο Paramount+ Ελλάδα χρησιμοποιώντας κάποιο καλό VPN. Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:

  1. Πραγματοποιήστε την έρευνά σας και ανακαλύψτε ένα καλό VPN για να χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και να μας εμπιστευτείτε μπορούμε να σας πούμε πού στο ExpressVPN είναι το πλέον κατάλληλο γι’ αυτή τη δουλειά.
  2. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην υπηρεσία του VPN και ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Συνήθως όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή, τόσο καλύτερο το οικονομικό όφελος μακροπρόθεσμα.
  3. Προχωρήστε στην λήψη και την εγκατάσταση του απαραίτητου λογισμικού στην κάθε συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε. Στον ιστότοπο του VPN μπορείτε να βρείτε τους σχετικούς συνδέσμους για την κάθε διαφορετική συσκευή και λειτουργικό σύστημα.
  4. Τρέξτε το πρόγραμμα του VPN σε κάποια από τις συσκευές σας και απλά επιλέξτε τον κατάλληλο διακομιστή σε κάποια χώρα η οποία προσφέρει το Paramount+. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αυστραλία, στον Καναδά, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο κλπ.
  5. Το τελευταίο βήμα που απομένει είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της υπηρεσίας και να συνδεθείτε σε κάποιον υπάρχοντα λογαριασμό ή να δημιουργήσετε εναλλακτικά κάποιον καινούργιο. Το τηλεοπτικό περιεχόμενο και οι ταινίες είναι πλέον διαθέσιμα χωρίς περιορισμούς.

Δοκιμάζοντας το Express VPN δωρεάν για το Paramount+ Ελλάδα

Αναφερθήκαμε λίγο παραπάνω στο ExpressVPN το οποίο θεωρούμε ως το κορυφαίο VPN για να παρακολουθήσετε Paramount Plus Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Από πλευράς χαρακτηριστικών, λειτουργιών και πρακτικότητας το ExpressVPN πραγματικά ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό, ο οποίος είναι τεράστιος.

Τα καλά νέα της ημέρας είναι πώς μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN με 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Με άλλα λόγια, εάν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν μείνετε ικανοποιημένοι, τότε παίρνετε όλα σας τα χρήματα πίσω.

Έτσι δεν χρειάζεται απλά να αρκεστείτε στα δικά μας λόγια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα και να έχετε τη δική σας άποψη χωρίς κανένα απολύτως χρηματικό ή άλλο ρίσκο.

Τα καλύτερα VPN για να κάνετε streaming στο Paramount Plus Ελλάδα το 2024

Το ExpressVPN δεν αποτελεί τη μοναδική μας πρόταση για το Paramount+ Ελλάδα, αλλά και για γενικότερη καθημερινή χρήση στο διαδίκτυο. Πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη δοκιμή στην οποία χρησιμοποιήσαμε δεκάδες από τα κορυφαία VPN τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά.

Μέσα από εξονυχιστικές συγκρίσεις και αναλυτικές δοκιμές χαρακτηριστικών προχωρήσαμε σε μία κατάταξη τον VPN αυτών. Κάναμε ουσιαστική όλη την κοπιαστική δουλειά για εσάς, καταλήγοντας στην παρακάτω λίστα των καλύτερων VPN για Paramount Plus Ελλάδα:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα γενικότερα πλεονεκτήματα και οφέλη των VPN

Η ελεύθερη πρόσβαση στο Paramount Plus Ελλάδα αποτελεί στην ουσία το «κερασάκι της τούρτας» θα λέγαμε. Είναι ο λόγος για τον οποίο διαβάζετε αυτό το κείμενο, όμως θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως ένα VPN προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα.

Γι’ αυτό ακριβώς αποτελεί συνολικά μία καλή αγορά εφόσον χρησιμοποιείτε καθημερινά το διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ένα αξιόλογο VPN σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς όχι μόνο στο Paramount+ Ελλάδα, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως είναι το Netflix ή το Disney+, το Hulu και πολλά άλλα.

υπηρεσίες όπως

Ακόμα και αν αυτές οι υπηρεσίες υπάρχουν διαθέσιμες στην Ελλάδα, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε ως διακομιστή τις Ηνωμένες Πολιτείες για να έχετε διαφορετικό και κυρίως περισσότερο περιεχόμενο απ’ ότι θα είχατε κανονικά στη χώρα μας. Αποφεύγετε επιπλέον την οποιαδήποτε λογοκρισία και το μπλοκάρισμα ιστότοπων ώστε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνολικά τα VPN αποτελούν όμως και μία πολύ καλή προστασία για τα προσωπικά σας δεδομένα στο διαδίκτυο, για την προστασία της ιδιωτικότητας σας, των online οικονομικών συναλλαγών σας και πληρωμών κλπ. Με ένα VPN μπορείτε να αποκρύψετε πλήρως τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, ώστε πραγματικά ποτέ κανείς να μη γνωρίζει ποιον ιστότοπο επισκέπτεστε και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείται.

Μέσω τεχνικών όπως είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων και η απόκρυψη IP μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ακόμα και σε δημόσια δίκτυα IP, τα οποία αποτελούν τη χαρά των χάκερς, χωρίς καμία υπερβολή.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Μία τελευταία λέξη για την παρακολούθηση Paramount+ Ελλάδα

Η πλατφόρμα μεταδόσεων streaming Paramount+ δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη επίσημα στην Ελλάδα. Εάν δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία θα δείτε πώς δεν σας προσφέρεται αυτή η δυνατότητα σε χώρες στις οποίες η πλατφόρμα δεν είναι επίσημα διαθέσιμη. Αυτό συμβαίνει μέσω γεωγραφικών περιορισμών και μπλοκαρίσματος διευθύνσεων IP.

Η λύση είναι ένα VPN το οποίο παρακάμπτει όλες αυτές τις δραστηριότητες με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε Paramount Plus Ελλάδα και παντού στον κόσμο με λίγα μόλις κλικ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντίστοιχα και άλλες υπηρεεσίες streaming εξίσου αποτελεσματικά.

Tο κορυφαίο VPN για αυτή τη δουλειά είναι το ExpressVPN το οποίο μάλιστα κυριαρχεί σε όλες τις συγκρίσεις και δοκιμές που πραγματοποιήσαμε με τα κορυφαία VPN της παγκόσμιας αγοράς. Δοκιμάστε το χωρίς ρίσκο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, τόσο για το Paramount Plus Ελλάδα, αλλά και συνολικά για την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε τη διαφορά.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com