Πώς να παρακολουθήσετε Open TV live μετάδοση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Η Open TV Live μετάδοση έχει έρθει στη ζωή μας σχετικά πρόσφατα, αλλά έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων. Αποτελεί έναν τηλεοπτικό σταθμό με πλούσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα κατά την λήψη του σήματος του σταθμού. Ακόμα και μέσω διαδικτύου με live streaming, το Open TV λάιβ δεν είναι πάντα διαθέσιμo.

Δείτε Open Tv Live
ExpressVPN για απροβλημάτιστη λειτουργία

Το καλύτερο VPN που έχετε να δοκιμάστε για Open TV λάιβ και με έναν μήνα εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Πώς να δείτε Οπεν ΤΒ λάιβ στην Ελλάδα

H πιο κλασική μέθοδος για να παρακολουθήσει κάνεις Οπεν ΤΒ λάιβ στην Ελλάδα είναι μέσω του τηλεοπτικό σήματος. Αυτό στέλνεται πλέον με ψηφιακό τρόπο από τους διαφορές κεραίες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Υπεύθυνη για τις μεταδόσεις είναι η DIGEA. Το Open TV λάιβ είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Ωστόσο σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές και σε νησιά μας, το σήμα δεν είναι ισχυρό. Έτσι πολύς κόσμος δεν έχει πρόσβαση σε Οπεν ΤΒ λάιβ, αλλά και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

open tv live μεταδοση με vpn

Μία λύση είναι η χρήση του διαδικτύου για να παρακολουθήσει κάνεις Οπεν ΤΒ λάιβ. Όμως κι εδώ δημιουργούνται κάποια προβλήματα. Για τους κατοίκους του εξωτερικού αυτή αποτελεί και τη μοναδική λύση για να παρακολουθήσουν Open TV live μετάδοση. Παρότι η χρήση του διαδικτύου είναι πάρα πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό, το Open TV λάιβ δεν είναι πάντα διαθέσιμο σε όλες τις χώρες. Αυτό οφείλεται στο περιεχόμενο του που πολλές φορές δεν μπορεί να μεταδοθεί εκτός Ελλάδας. Αυτό λόγω γεωγραφικών περιορισμών και πνευματικών δικαιωμάτων στο Οπεν ΤΒ λάιβ.

Εάν ζείτε κυρίως στο εξωτερικό και δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Οπεν ΤΒ λάιβ, τότε υπάρχει τρόπος να δείτε το κανάλι και το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Θα χρησιμοποιήσετε φυσικά το διαδίκτυο για να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Open TV λάιβ για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που μεταδίδεται εκεί σε πραγματικό χρόνο.

Σε περίπτωση που ο παραπάνω σύνδεσμος δεν δουλεύει και σας βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Πώς να παρακολουθήσετε Open TV live μετάδοση παντού χωρίς προβλήματα

Τι είναι όμως ένα VPN; Είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού το οποίο σας επιτρέπει να ξεγελάσετε ουσιαστικά την υπηρεσία αυτή και άλλες υπηρεσίες, ώστε να νομίζουν ότι είστε συνδεδεμένοι σε κάποιον υπολογιστή στην Ελλάδα ή κάπου αλλού στον κόσμο που δεν είστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον γεωγραφικό περιορισμό που επιβάλλει το Οπεν ΤΒ λάιβ στους κατοίκους του εξωτερικού. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Βρείτε το κατάλληλο VPN για Οπεν ΤΒ λάιβ: Εάν δεν γνωρίζετε από VPN, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις συστάσεις μας. Ουσιαστικά σας προσφέρουμε ακριβώς παρακάτω σε μία λίστα με τα καλύτερα VPN. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία συνδρομή στην υπηρεσία που δεν θα σας κοστίσει πολύ, και πραγματικά αξίζει τα λεφτά της.
  • Εγκαταστήστε το λογισμικό για Open Live TV τηλεόραση: Θα βρείτε στην ιστοσελίδα του VPN που επιλέξατε προγράμματα τα οποία θα κατεβάσετε. Υπάρχουν διαφορετικές εφαρμογές για σταθερούς υπολογιστές Mac Windows η Linux. Προσφέρονται αντίστοιχα και εφαρμογές για Android ή iOS. Ανάλογα με τις συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε θα προχωρήσετε και στην εγκατάσταση του λογισμικού. Σημειώστε πως τα περισσότερα VPN επιτρέπουν πολλαπλές συνδέσεις από πολλαπλές συσκευές.
  • Τρέξτε το VPN και συνδεθείτε για Open TV Live μετάδοση: Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την έναρξη του προγράμματος στη συσκευής σας. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή και τη συνδρομή σας. Στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν διακομιστή στην Ελλάδα. Ουσιαστικά κάθε φορά που συνδέεστε στο VPN, αυτή θα είναι η μοναδική σας επιλογή. Πατήστε το κουμπί σύνδεσης και τίποτα περισσότερο.
  • Συνδεθείτε στο Open TV λάιβ και παρακολουθήστε: Πλέον, εάν δοκιμάσετε να συνδεθείτε σε Open TV live μετάδοση από τη διεύθυνση σε αυτόν τον ιστότοπο θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει  κανένας περιορισμός όπως αυτός που είχατε πριν. Είναι σαν να έχετε συνδεθεί από την Ελλάδα, συνεπώς έχετε πλήρη πρόσβαση των περιεχομένων. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταλάβει πώς βρίσκεστε ενδεχομένως κάπου αλλού στον κόσμο. Καλή διασκέδαση παρακολουθώντας Open TV live μετάδοση!

Τα καλύτερα VPN για να καταφέρετε να συνδεθείτε στο Οπεν ΤΒ λάιβ

Για να σας γλιτώσουμε από περιττή αναζήτηση και κόπο δημιουργήσαμε μία λίστα με τα καλύτερα VPN. Η λίστα αυτή προέκυψε μετά από ενδελεχή έλεγχο και δοκιμές που πραγματοποιήσαμε. Χρησιμοποιούμε άλλωστε και εμείς καθημερινά τα VPN και ξέρουμε ποια είναι τα καλύτερα, όχι μόνο για Open TV λάιβ, αλλά και για άλλες διαδικασίες στις οποίες θα σας αναλύσουμε παρακάτω. Η λίστα που ακολουθεί δημιουργήθηκε με βάση τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων VPN συνολικά. Είναι επίσης σε σειρά επιλογής από το καλύτερο προς το λιγότερο καλό για Οπεν τω λιωε:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Αποφύγετε τα δωρεάν VPN γιατί δεν θα καταφέρετε να δείτε Open TV live μετάδοση

Μία επιλογή που ίσως να διαβάσετε ή να σας προτείνουν κάποιοι είναι τα δωρεάν VPN για Οπεν ΤΒ λάιβ. Θεωρητικά με τα δωρεάν VPN γλυτώνετε το κόστος της συνδρομής και μπορείτε να έχετε τη συγκεκριμένη και άλλες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο στη θεωρία γιατί στην πράξη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και αυτό όχι μόνο για το Οπεν TV Live αλλά γενικότερα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο πρώτος λόγος είναι επειδή δεν θα καταφέρετε να βρείτε διακομιστή στην Ελλάδα σε αυτά τα δωρεάν VPN για το Οπεν τν λάιβ. Σε αντίθεση με τα εμπορικά VPN που προσφέρουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες διακομιστές όλο τον κόσμο, το δωρεάν VPN δεν ξεπερνούν του 4-5 διακομιστές σε όλο τον κόσμο και σε μεγάλες χώρες πλην της Ελλάδας. Αν δεν καταφέρετε όμως να συνδεθείτε σε διακομιστή στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε Open TV λάιβ.

Ο δεύτερος λόγος είναι επειδή ακόμα κι αν καταφέρετε να βρείτε κάποιο δωρεάν VPN με διακομιστή στην Ελλάδα για το Οπεν τιβι λάιβ, αυτό σίγουρα δεν συνεπάγεται επιτυχία. Ένας άλλος περιορισμός που έχουν τα δωρεάν VPN έχει να κάνει με τον όγκο δεδομένων που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε. Όταν μιλάμε όμως για μία υπηρεσία streaming όπως είναι το Οπεν ΤΒ λάιβ, τότε τα δεδομένα είναι πάρα πολλά. Δεν θα καταφέρετε λοιπόν να δείτε πέρα από λίγα λεπτά Open TV live μετάδοση και μετά θα πρέπει να πληρώσετε για να αναβαθμίσετε σε μία καλύτερη συνδρομή με περισσότερα χαρακτηριστικά.

open tv λάιβ εύκολα και γρήγορα

Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τότε κάποιο από τα VPN τους σας προτείνουμε. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN που αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις και βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών μας πάντα. Ακόμα και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το ExpressVPN, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός ενός μήνα. Είναι εξαιρετική προσφορά.

Τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα των VPN πέρα από Open TV live μετάδοση

Δεν είναι όμως μόνο το Open TV λάιβ το οποίο θα καταφέρετε να «ξεκλειδώσετε» με ένα καλό VPN. Τα VPN σας δίνουν πρόσβαση και σε άλλα αξιόλογα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς περιορισμό:

  • μεγαλύτερη ασφάλεια λόγω της κρυπτογράφησης των δεδομένων
  • ανωνυμία στο διαδίκτυο και απόκρυψη της IP σας ώστε κανείς να μη γνωρίζει τι κάνετε
  • απόκρυψη κάθε δραστηριότητας και αρχείων καταγραφής ώστε να μην μπορεί κανείς να ελέγξει στο μέλλον τη δραστηριότητά σας
  • αποφυγή γεωγραφικών περιορισμών και σε άλλες υπηρεσίες όπως είναι το Hulu ή το Netflix
  • εκπτώσεις σε προϊόντα και κυρίως σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια καθώς μπορείτε να κάνετε αγορές από άλλες χώρες που έχουν φθηνότερες τιμές
  • παράκαμψη των λογοκρισιών και μπλοκαρισμένων ιστότοπο στο διαδίκτυο, όπως είναι για παράδειγμα ιστοσελίδες με torrent, στοιχηματικής ιστοσελίδες και online καζίνο κλπ.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Παρακολουθήστε Open TV λάιβ και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα των VPN

Με ένα οικονομικό αλλά καλό VPN μπορείτε να έχετε καθημερινά πρόσβαση σε Open TV live μετάδοση, είτε βρίσκεστε στο εξωτερικό είτε και στην Ελλάδα. Απ’ ότι θα έχετε καταλάβει ούτως ή άλλως, η λήψη του σήματος του Open TV λάιβ δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Στο εξωτερικό θα αποφύγετε φυσικά τους γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται στις μεταδόσεις για το Open TV λάιβ.

Παράλληλα θα έχετε πρόσβαση σε πάρα πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που αφορούν κυρίως την ασφάλειά σας και την πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήσετε με πολύ χαμηλή τιμή πραγματοποιώντας μία συνδρομή σε κάποιο VPN για Ορεν TV Live. Σημειώστε πως όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή που πραγματοποιείτε τόσο πιο χαμηλή είναι γενικά η τιμή που επιτυγχάνετε. Εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το VPN για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό είναι σημαντικό όφελος για εσάς και για την τσέπη σας.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com