Παρακολουθώντας Μαδρίτη Όπεν live το 2024

Το Open της Μαδρίτης αποτελεί ένα από τα πιο υψηλού γοήτρου τουρνουά τένις στον κόσμο. Το τουρνουά είναι γνωστό και ως Masters De Madrid ή Mutua Madrid Open λόγω του χορηγού της διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό τουρνουά τένις ανδρών και γυναικών, από τα κορυφαία στην Ευρώπη και στον κόσμο. Δυστυχώς οι Έλληνες φίλαθλοι δεν έχουν πολλές πήγες προκειμένου να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο τουρνουά. Γι’ αυτό ακριβώς θα σας βοηθήσουμε να δείτε το Μαδρίτη Όπεν live στο διαδίκτυο.

Δείτε το εδώ
Δείτε το Open Μαδρίτης με ExpressVPN. ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Παρακολουθήστε του Open Μαδρίτης με το ExpressVPN, απεριόριστα από την Ελλάδα. Προσφορά έκπτωση 49% με ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και εγγύηση 30 ημερών περιορισμένης.

Ενημερώθηκε στις: 16 Μάιος 2024

Οι καλύτεροι ιστότοποι για το Όπεν Μαδρίτης live με streaming

Το τουρνουά στη Μαδρίτη Όπεν live είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και αυτό σημαίνει πως η μετάδοση πραγματοποιείται από αρκετές πλατφόρμες και κανάλια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν παράλληλα και τοπικές μεταδόσεις, αλλά αντίστοιχα και διεθνείς μεταδόσεις.

Όσον αφορά την Ελλάδα, παρακολουθήστε το Open της Μαδρίτης με τους δύο παρακάτω βασικούς τρόπους, αν και θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια για το πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση και εντελώς δωρεάν:

Η διαδικτυακή υπηρεσία streaming του Tennis TV

Προκύπτει και την επίσημη διαδικτυακή πλατφόρμα του Όπεν Μαδρίτης live. Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας πραγματοποιείται η μετάδοση των αγώνων live τένις της διοργάνωσης.

Παράλληλα μπορείτε να παρακολουθήσετε κι άλλους αγώνες από Μαδρίτη Όπεν live που έχουν πραγματοποιηθεί ήδη νωρίτερα, καθώς και στιγμιότυπα αυτών.

Αυτή η δυνατότητα προβολής του περιεχομένου της πλατφόρμας για το Open Μαδρίτης ζωντανά δίνεται μέσα από την έξυπνη τηλεόρασή σας, είτε από κάποιον υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Θα πρέπει, ωστόσο, να πληρώσετε συνδρομή στην υπηρεσία, η οποία καταβάλλεται μηνιαία ή ετήσια.

Η συνδρομητική πλατφόρμα τηλεόρασης της Cosmote TV

Τα δικαιώματα για την Madrid Open ζωντανή μετάδοση, αλλά και άλλων σημαντικών διοργανώσεων του αθλήματος έχει εξασφαλίσει ως πάροχος των μεταδόσεων στην Ελλάδα η Cosmote TV. Όπως Πιθανότατα γνωρίζετε η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι και αυτή συνδρομητική.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως θα πρέπει να έχετε συνδρομή για την λήψη των τηλεοπτικών καναλιών και κυρίως των αθλητικών καναλιών, στην ενότητα των οποίων εντάσσεται το τουρνουά στη Μαδρίτη Όπεν live.

Η Cosmote TV επιτρέπει επίσης την αγορά συγκεκριμένου περιεχομένου για το ATP Μαδρίτη live και για το WTA αντίστοιχα με το σύστημα του pay per view. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν δεν διαθέτετε ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα, μπορείτε και πάλι να αγοράσετε μεμονωμένα το Όπεν Μαδρίτης live και να το παρακολουθήσετε στις συσκευές σας.

Εάν αναζητάτε κάποια εναλλακτική και δωρεάν πηγή μετάδοσης στο Μαδρίτη Όπεν live, τότε δεν θα σας δυσαρεστήσουμε.

Το Open της Μαδρίτης στους καλύτερους ιστότοπους δωρεάν

Συγκεκριμένα, υπάρχει μία λειτουργική επιλογή ακόμα και για την Ελλάδα εφόσον γνωρίζετε τον τρόπο να την αξιοποιήσετε, τον οποίο θα σας αποκαλύψουμε στη συνέχεια.

Πρόκειται για την ισπανική υπηρεσία streaming με την ονομασία RTVE Play. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται ελεύθερα και χωρίς χρέωση στην Ισπανία, αλλά αποκλειστικά και μόνο στην Ισπανία.

οπεν μαδριτησ live

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως ακόμη και μέσω διαδικτύου, δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Mutua Madrid Open ζωντανά στην Ελλάδα ή οπουδήποτε εκτός Ισπανίας λόγω γεωγραφικών περιορισμών.

Πραγματοποιώντας streaming εκτός της ζώνης διαθεσιμότητας

Σε περίπτωση λοιπόν που βρίσκεστε στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού πέρα της Ισπανίας όπου γίνεται ελεύθερα η Madrid Open ζωντανή μετάδοση θα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένα βήματα για να δείτε τις μεταδόσεις.

Υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί στη μετάδοση του περιεχομένου και τα κανάλια και οι υπηρεσίες που μεταδίδουν το περιεχόμενο πρέπει να σέβονται τα συμβόλαια τους. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί και χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP του κάθε χρήστη για να εντοπίσει πού ακριβώς αυτός βρίσκεται.

madrid open ζωντανή μετάδοση

Έτσι, λοιπόν, με μία διεύθυνση IP η οποία δεν βρίσκεται στην σωστή γεωγραφική ζώνη υπάρχει μπλοκάρισμα του περιεχομένου από το μέσο της μετάδοσης.

Για να ξεπεράσει κάνεις αυτόν το γεωγραφικό περιορισμό και να έχει πρόσβαση στο Όπεν Μαδρίτης live οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο καλό VPN.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Πώς να ξεκλειδώσετε το streaming Μαδρίτη Όπεν live με ένα VPN

Εάν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει κάποιο VPN μπορούμε να σας πούμε πως είναι εύκολο να ξεκλειδώσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Με ένα VPN μπορεί κανείς να αλλάξει τη διεύθυνσή του IP επιλέγοντας κάποιον από δεκάδες ή και εκατοντάδες διακομιστές, παντού σε όλο τον κόσμο. Έτσι η κάθε υπηρεσία streaming δεν μπορεί να απαγορεύσει πλέον την πρόσβαση γιατί βλέπει κάποιο έγκυρο IP πλέον.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης ενός VPN για να έχετε πρόσβαση σε κάποια Μαδρίτη Όπεν μετάδοση;

  1. Επιλέγετε κάποιον πάροχο VPN που να διαθέτει διακομιστές στην Ελλάδα ή στην Ισπανία. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN.
  2. Κατεβάζετε το λογισμικό και κάνετε εγκατάστασή του στη συσκευή που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τους αγώνες.
  3. Συνδέεστε σε ένα διακομιστή στην Ελλάδα αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την Cosmote TV ή κάποιον διακομιστή στην Ισπανία αν πρόκειται αντίστοιχα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία RTVE Play.
  4. Επισκέπτεσαι τον ιστότοπο της υπηρεσίας και ξεκινάτε το streaming πατώντας το κουμπί της μετάδοσης στη σελίδα όπου γίνεται το streaming.

Παρακολουθήστε το Open της Μαδρίτης με το Express VPN δωρεάν

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN καθώς θεωρούμε πως αποτελεί τον καλύτερο πάροχο VPN για να παρακολουθήσετε μέσω streaming κάθε Madrid Open ζωντανή μετάδοση.

Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Ισπανίας που είναι χρήσιμες στη συγκεκριμένη περίπτωση.

παρακολουθήστε το open της μαδρίτης

Το ExpressVPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Παράλληλα το ExpressVPN σας παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς κανένα ρίσκο και με πλήρη επιστροφή χρημάτων εφόσον το επιθυμείτε. Δεν πρόκειται καν να σας ρωτήσει κανείς ποτέ κανείς γιατί αλλάξατε γνώμη.

Παρακολουθήστε το Open της Μαδρίτης με καλύτερα VPN για streaming

Θελήσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τα καλύτερα VPN τα οποία είναι κατάλληλα για να παρακολουθήσετε Μαδρίτης Όπεν live. Σε αυτή μας την προσπάθεια δοκιμάσαμε και συγκρίναμε πάρα πολλά VPN.

Με βάση την απόδοση του κάθε VPN καταλήξαμε στην εξής λίστα:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης των VPN

Σίγουρα το βασικό σας κριτήριο για να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο και να αναζητήσετε τα καλύτερα VPN είναι το να έχετε πρόσβαση στη Madrid Open ζωντανή μετάδοση κάθε χρόνο. Ωστόσο τα VPN κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από τις συγκεκριμένες αθλητικές μεταδόσεις τένις. Πιο συγκεκριμένα:

Σας βοηθούν να ξεπεράσετε τη λογοκρισία και να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο έχει μπλοκάρει η κυβέρνηση και τοπικές υπηρεσίες. Σε αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνονται οι ιστότοποι, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες torrent, πλατφόρμες streaming όπως το Netflix στο Hulu, το Amazon Prime Video κλπ.

Επιλέγοντας απλά ένα διαφορετικό διακομιστή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο αυτό το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Προστατεύουν την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα σας. Όταν χρησιμοποιείτε κάποιο VPN όλη η δραστηριότητα στο διαδίκτυο κρυπτογραφείται. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας αυτά είναι μη αξιοποιήσιμα και δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Επιπλέον, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Με τον τρόπο αυτό προστατεύεται την ιδιωτικότητα σας και κάνετε πιο δύσκολο το έργο των διαφημιστών που προσπαθούν να εντοπίσουν την συμπεριφορά σας στο διαδίκτυο για να σας προβάλλουν αντίστοιχο περιεχόμενο.

Σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια WiFi με ασφάλεια. Κάθε φορά που συνδέεστε σε κάποιο δίκτυο WiFi όπως αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα σε καφετέριες, αεροδρόμια, ξενοδοχεία κλπ, τα δεδομένα σας μεταδίδονται συνήθως σε μη κρυπτογραφημένη μορφή, κάτι το οποίο επιτρέπει στους χάκερς να υποκλέψουν και να τα χρησιμοποιήσουν.

Με τη χρήση όμως κάποιου VPN μπορείτε να είστε σίγουροι πως τα δεδομένα σας έχουν κρυπτογραφεί και πως η ασφάλεια και η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο είναι εξασφαλισμένη.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Συνοψίζοντας για τη χρήση VPN για το Όπεν Μαδρίτης live

Tο Όπεν Μαδρίτης live αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυαναμενόμενα τουρνουά τένις το οποίο έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από συνδρομητικές πηγές (Cosmote TV ή Tennis TV) ή από ελεύθερες πηγές στο εξωτερικό (RTVE Play).

Στη δεύτερη περίπτωση προκύπτουν θέματα γεωγραφικών περιορισμών που απαγορεύουν τη μετάδοση εκτός συγκεκριμένων χωρών, όμως με τη χρήση ενός VPN μπορείτε με πολύ απλά βήματα να έχετε πρόσβαση σε κάθε Madrid Open ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου ξεπερνώντας αυτούς τους περιορισμούς.

Εφόσον αναζητάτε κάποιο καλό VPN για το Open της Μαδρίτης τότε σας προτείνουμε το ExpressVPN. Ξεχωρίζει στην παγκόσμια αγορά λόγω της ταχύτητας, της αξιοπιστίας και της μεγάλης ασφάλειας που παρέχει. Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο και είναι φιλικό προς τους χρήστες, ακόμα και αν δεν έχετε ξανασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με κάποιο VPN. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ισπανικό Open και στο αγαπημένο σας περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Εάν σας ενδιαφέρουν τα τουρνουά τένις, φροντίστε να ρίξετε μία ματιά και στο άρθρο μας για τα καλύτερα VPN για να παρακολουθήσετε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τένις. Παρακολουθήστε το Open της Μαδρίτης με το κατάλληλο VPN για να μην χάσετε στιγμή από όλες τις κορυφαίες αναμετρήσεις τένις σε άνδρες και γυναίκες.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com