MotoGP αγώνας live 2023: Grande Prémio de Portugal

Οι MotoGP αγώνες live αποτελούν το δεύτερο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά τη Formula 1. Παρότι στην Ελλάδα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει Formula 1 από την τηλεόραση, είναι κάπως πιο δύσκολο, εφόσον του αρέσουν οι μοτοσικλέτες, να παρακολουθήσει το μια MotoGP μετάδοση αντίστοιχα.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ
Κυρίες και κυριοι. Είναι ώρα για το Grande Prémio de Portugal ! Ο MotoGP αγώνας live θα διεξαχθεί σε Autódromo Internacional do Algarve, Portugal, στις 27 Μαρτίου, 2023. Όλες οι πληροφορίες για πρόσβαση στο Moto GP Live υπάρχουν παρακάτω. Για να έχετε πρόσβαση σε δωρεάν κανάλια, χρησιμοποιήστε ExpressVPN. Δοκιμάστε την περιορισμένης διάρκειας προσφορά και έκπτωση με το καλύτερο VPN !

Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουάριος 2023

Οι καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης για το MotoGP

Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις που έχει κανείς στη διάθεσή του εφόσον βρίσκεται στην Ελλάδα και επιθυμεί να παρακολουθήσει το Μοτο GP live σε μία Smart τηλεόραση, στο κινητό του τηλέφωνο ή στον υπολογιστή κλπ.

motogp αγωνασ live

Cosmote TV

Η πιο προφανής λύση για να παρακολουθήσει κανείς μια MotoGP μετάδοση είναι να διαθέτει μία συνδρομή στην Cosmote TV. Η Cosmote TV αποτελεί τον κύριο πάροχο που πραγματοποιεί κάθε live MotoGP μετάδοση επίσημα στην Ελλάδα και σε αποκλειστικότητα. Το μεγάλο πρόβλημα με την Cosmote TV και μια MotoGP ζωντανή μετάδοση είναι πως θα πρέπει να διαθέτετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία, κάτι το οποίο δυστυχώς κοστίζει πολύ ακριβά. Η Cosmote TV μάλιστα είναι πιο ακριβή από την αντίστοιχη πλατφόρμα της Nova, που βέβαια δεν προσφέρει τηλεοπτική MotoGP ζωντανή μετάδοση, αλλά αντίστοιχα άλλα αθλήματα και μεταδόσεις.

Οι καλύτερες δωρεάν πλατφόρμες streaming για το MotoGP αγώνες live

Υπάρχουν αντίστοιχα και δωρεάν κανάλια μέσω των οποίων μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το Μοτο GP live. Μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε αρκετά κανάλια αυτού του είδους ανά τον κόσμο. Εμείς από την έρευνά την οποία και πραγματοποιήσαμε έχουμε ξεχωρίσει δύο κανάλια στο διαδίκτυο, τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά και σας επιτρέπουν πλήρη πρόσβαση και παρακολούθηση όλων των αγώνων του Μοτο GP live χωρίς τεχνικά προβλήματα και με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αυτά είναι το PPTV από την Ταϊλάνδη, καθώς επίσης το RTL από το Λουξεμβούργο που μεταδίδουν MotoGP αγώνες live.

PPTV

PPTV από την Ταϊλάνδη. Προκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στην Ταϊλάνδη. Έχει αρκετό αθλητικό περιεχόμενο και μεταξύ άλλων πρόσφατα εαπέκτησε και τα δικαιώματα μετάδοσης της γερμανικής Bundesliga.

RTL

RTL από το Λουξεμβούργο. Το συγκεκριμένο κανάλι είναι αρκετά γνωστό στο ελληνικό κοινό, καθώς ήταν από τα πρώτα δουφορικά κανάλια που μεταδόθηκαν στην Ελλάδα. Ο όμιλος RTL διαθέτει δεκάδες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ευρώπη κσι την Ασία.

Γεωγραφικοί περιορισμοί σε μια MotoGP μετάδοση

Τα παραπάνω κανάλια που σας δώσαμε προσφέρουν δωρεάν το περιεχόμενο σε κάθε MotoGP ζωντανή μετάδοση και όλων των υπολοίπων μεταδόσεων τους. Ωστόσο μπορούμε να πούμε πως υπάρχει εδώ και ένας περιορισμός. Συγκεκριμένα, λόγω γεωγραφικών περιορισμών δεν είναι εφικτή η πρόσβαση σε αυτά από την Ελλάδα και από άλλες χώρες στο εξωτερικό. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα δύο συγκεκριμένα κανάλια και σε κάθε MotoGP ζωντανή μετάδοση. Οι γεωγραφικοί περιορισμοί ισχύουν λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων κυρίως, που περιορίζουν τη μετάδοση σε συγκεκριμένες περιοχές. Επομένως, όταν κάνεις βρίσκεται μακριά, πχ. στην Ελλάδα που είναι εκτός της Ταϊλάνδης και του Λουξεμβούργου, οι ιστότοποι μπλοκάρουν την πρόσβαση στο περιεχόμενο. Δεν είναι έτσι εφικτή κάποια MotoGP ζωντανή μετάδοση.

Αυτό γίνεται μέσω της διεύθυνσης IP που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης, ο οποίος συνδέεται στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα η διεύθυνση IP αποτελεί την ταυτότητα του κάθε χρήστη και μέρος της ταυτότητας αυτής περιλαμβάνει τη χώρα και την περιοχή από την οποία συνδέεται ο χρήστης στο διαδίκτυο.

motogp μεταδοση

Η υπηρεσία παροχής διαδικτύου στην Ελλάδα φυσικά προσφέρει διευθύνσεις IP ελληνικές. Μόλις η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού καναλιού εντοπίσει πως η διεύθυνση IP είναι από την Ελλάδα ή από κάποια άλλη χώρα, μπλοκάρει το περιεχόμενο και αποτρέπει την πρόσβαση σε αυτό. Υπάρχει, ωστόσο, μία καλή λύση για να ξεπεράσει κάνεις τον συγκεκριμένο γεωγραφικό περιορισμό. Δεν έχετε φτάσει άσκοπα έως αυτό το σημείο.

Μην απελπίζεστε με το Μοτο GP live. Σας έχουμε την καλύτερη λύση για να παρακολουθήσετε MotoGP αγώνες live δωρεάν μέσω της υπηρεσίας streaming των δύο παραπάνω καναλιών που αναφέραμε ή ενδεχομένως και κάποιας άλλης αντίστοιχης ιστοσελίδας τηλεοπτικού καναλιού που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Η λύση για να ξεπεράσετε τον γεωγραφικό περιορισμό που επιβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια στο Μοτο GP live και σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν είναι άλλη από ένα VPN. Με ένα VPN αυτό που καταφέρνει ο χρήστης είναι ουσιαστικά να αλλάξει τη διεύθυνση IP, συνδεόμενος σε κάποιο διακομιστή άλλης χώρας. Ο ίδιος ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον διακομιστή που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Πώς να ξεκλειδώσετε το streaming για MotoGP μετάδοση

Το VPN αποτελεί επιπλέον ένα εργαλείο ασφαλείας, το οποίο σκοπό έχει να προστατεύει την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Στις μέρες μας άλλωστε είναι όλο και περισσότερες οι περιπτώσεις στις οποίες μπορεί κανείς να πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου ή κακόβουλου λογισμικού. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιθυμούν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας προκειμένου να τα πουλήσουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν απάτες κάθε είδους και κυρίως οικονομικές.

Για να παρακολουθήσετε MotoGP ζωντανή μετάδοση θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα το VPN της επιλογής σας, αφού πληρώσετε για κάποια συνδρομή σε αυτό. Στη συνέχεια και αφού εγκαταστήσετε και τρέξετε το VPN, το μόνο που κάνετε είναι να επιλέγετε τον κατάλληλο διακομιστή για την υπηρεσία που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, αν παρακολουθήσετε MotoGP αγώνες live μέσω της Cosmote TV Θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή στην Ελλάδα (εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό). Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του PPTV θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή στην Ταϊλάνδη. Αντίστοιχα, εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε το Μοτο GP live μέσω του RTL, θα πρέπει να συνδεθείτε στο VPN σας σε ένα διακομιστή ο οποίος θα βρίσκεται στο Λουξεμβούργο. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε πρόσβαση σε κάθε MotoGP ζωντανή μετάδοση.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιανουάριος 2023

Δοκιμάζοντας το ExpressVPN για MotoGP live δωρεάν για 30 ημέρες

Η λύση της χρήσης ενός δωρεάν VPN για να παρακολουθήσετε Moto GP live είναι απλά και μόνο θεωρητική. Στην πράξη θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί όσον αφορά τη MotoGP μετάδοση. Συγκεκριμένα κάνουν ανέφικτη την παρακολούθηση σε κάθε MotoGP ζωντανή μετάδοση, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλοί σημαντικοί κίνδυνοι που κρύβονται πίσω από το λογισμικό αυτού του είδους.

Για παράδειγμα, πολλά VPN που προσφέρονται δωρεάν αποτελούν στην ουσία λογισμικό το οποίο σκοπό έχει να κλέψει τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα πουλήσει. Στην καλύτερη περίπτωση τα δεδομένα θα πέσουν σε χέρια τρίτων δεδομένα από τα κοινωνικά σας δίκτυα, αλλά υπάρχει και περίπτωση να δείτε στοιχεία πληρωμών και e-banking να υποκλέπτονται. Αυτό φυσικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και κινδυνεύετε να χάσετε πολλά χρήματα ή να πέσετε θύμα κάποιας απάτες και να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα. Σίγουρα πάντως δεν θα δείτε MotoGP αγώνες live.

Η λύση είναι να μη χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν VPN για MotoGP αγώνες live. Σας προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάσετε το ExpressVPN που αποτελεί ένα από τα καλύτερα VPN για MotoGP αγώνες live, αλλά και γενικότερα για χρήση στο διαδίκτυο. Το ExpressVPN προσφέρεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι τις πρώτες 30 ημέρες που θα το χρησιμοποιήσετε. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε ίσως το κορυφαίο VPN που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά και να δείτε στην πράξη πώς μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε κάποια MotoGP μετάδοση μέσω των υπηρεσιών δωρεάν streaming.

Τα καλύτερα VPN για MotoGP αγώνες live

Δεν είναι φυσικά μόνο το ExpressVPN που μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της παρακολούθησης του Μοτο GP live. Έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με τα καλύτερα VPN που πιστεύουμε πως είναι οι πιο αξιόλογες επιλογές για κάποια MotoGP μετάδοση και γενικότερα για ασφάλεια στο διαδίκτυο. Θα δείτε πώς συνεχίζουμε να προτείνουμε το ExpressVPN, όμως εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν σας ικανοποιεί το συγκεκριμένο VPN μπορείτε να δοκιμάσετε τα υπόλοιπα που θα βρείτε στη λίστα μας. Τα έχουμε μάλιστα αξιολογήσει και κατατάξει σε σειρά ανάλογα με τη βαθμολογία που τους δίνουμε και τα χαρακτηριστικά τους.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2023
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2023
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2023
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2023
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2023
9.1

Τα πλεονεκτήματα των VPN πέρα από το Μοτο GP live

Αναφέραμε παραπάνω πως πέρα από την παρακολούθηση σε κάποια MotoGP ζωντανή μετάδοση, τα VPN έχουν και άλλες λειτουργίες. Είμαστε σίγουροι πως ένα VPN σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο και σε πολλές άλλες περιπτώσεις και δραστηριότητες. Το γεγονός πώς ξεκλειδώνουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Μοτο GP live ισχύει και για άλλες υπηρεσίες μέσω του VPN, όπως για παράδειγμα για το Netflix, το Hulu κλπ. Και αυτές οι υπηρεσίες αντίστοιχα, αλλά και πολλές άλλες έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hulu ενώ δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα ή να έχετε πρόσβαση στην αμερικάνικη βιβλιοθήκη του Netflix. Αυτή η βιβλιοθήκη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

μοτο gp live σε όλες σας τις συσκευές

Η διαδικασία είναι η ίδια όπως συμβαίνει και με τη MotoGP μετάδοση. Απλά επιλέγετε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ. Έχετε τη δυνατότητα, επίσης, να επισκεφτείτε ιστοσελίδες που είναι μπλοκαρισμένες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Τέτοια παραδείγματα είναι ιστοσελίδες torrent, στοιχηματικές ιστοσελίδες, online καζίνο κλπ. Μπορείτε αν θέλετε να έχετε και πρόσβαση σε ρωσικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, που είναι μπλοκαρισμένες στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Πέραν των υπηρεσιών streaming και των γεωγραφικών περιορισμών έχετε πάντα αυξημένη προστασία για τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα VPN χρησιμοποιούν αλγόριθμους κρυπτογράφησης για τη μεταφορά των δεδομένων. Αυτό σημαίνει πως είναι πλέον απίθανο να υποκλαπούν τα δεδομένα σας και να πέσετε θύμα κάποιας υποκλοπής ή και κάποιας απάτης. Όταν χρησιμοποιείτε ακόμα και δημόσια δίκτυα πλέον, δεν θα πρέπει να νιώθετε απροστάτευτοι και θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ακόμα και χρηματικές συναλλαγές χωρίς κανένα κίνδυνο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιανουάριος 2023

Το πρόγραμμα αγώνων του MotoGP 2022

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την κάθε MotoGP μετάδοση το 2022. Περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες με γκραν πρι σε πίστες απ’ όλο τον κόσμο με MotoGP αγώνες live.

Γκραν Πρι Πίστα και χώρα Ημερομηνία
Grand Prix of Qatar Lusail International Circuit, ΚΑΤΑΡ 6 Μαρτίου
Pertamina Grand Prix of Indonesia Pertamina Mandalika Circuit, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 20 Μαρτίου
Gran Premio Michelin de la República Argentina Termas de Río Hondo, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 3 Απριλίου
Red Bull Grand Prix of The Americas Circuit Of The Americas, ΗΠΑ 10 Απριλίου
Grande Prémio de Portugal Autódromo Internacional do Algarve, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 24 Απριλίου
Gran Premio Red Bull de España Circuito de Jerez – Angel Nieto, ΙΣΠΑΝΙΑ 1 Μαΐου
Shark Helmets Grand Prix de France Le Mans, ΓΑΛΛΙΑ 15 Μαΐου
Gran Premio d’Italia Oakley Autodromo Internazionale del Mugello, ΙΤΑΛΙΑ 29 Μαΐου
Gran Premi Monster Energy de Catalunya Circuit de Barcelona-Catalunya, ΙΣΠΑΝΙΑ 5 Ιουνίου
Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland Sachsenring, Allemagne, ΓΕΡΜΑΝΙΑ 19 Ιουνίου
Motul TT Assen TT Circuit Assen, ΟΛΛΑΝΔΙΑ 26 Ιουνίου
Grand Prix of Finland KymiRing, Finlande, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 10 Ιουλίου
Monster Energy British Grand Prix Silverstone Circuit, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 7 Αυγούστου
Motorrad Grand Prix von Österreich Red Bull Ring – Spielberg, ΑΥΣΤΡΙΑ 21 Αυγούστου
Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini Misano World Circuit Marco Simoncelli, ΙΤΑΛΙΑ 4 Σεπτεμβρίου
Gran Premio de Aragón MotorLand Aragón, ΙΣΠΑΝΙΑ 18 Σεπτεμβρίου
Motul Grand Prix of Japan Twin Ring Motegi, ΙΑΠΩΝΙΑ 25 Σεπτεμβρίου
Thailand Grand Prix Chang International Circuit, ΤΑΪΛΑΝΔΗ 2 Οκτωβρίου
Australian Motorcycle Grand Prix Phillip Island, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 16 Οκτωβρίου
Malaysia Motorcycle Grand Prix Sepang International Circuit, ΜΑΛΑΙΣΙΑ 23 Οκτωβρίου
Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana Circuit Ricardo Tormo, ΙΣΠΑΝΙΑ 6 Νοεμβρίου

Παρακολουθώντας MotoGP χωρίς περιορισμούς

Η χρήση ενός VPN για να παρακολουθήσετε MotoGP αγώνες live από την Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο μέσω διαδικτύου είναι ιδιαίτερα εύκολη ως διαδικασία. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια MotoGP ζωντανή μετάδοση στις smart τηλεοράσεις σας, σε φορητές συσκευές. Μπορείτε αντίστοιχα να παρακολουθήσετε και κάποια MotoGP μετάδοση και σε φορητούς και σταθερούς υπολογιστές.

Ξεχάστε εντελώς τα δωρεάν VPN για κάποια MotoGP μετάδοση, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουν τη δουλειά. Αποτελούν εστίες μόλυνσης και κινδύνου για τις συσκευές και τα δεδομένα. Αξίζει πραγματικά να επενδύσετε λίγα χρήματα σε μία συνδρομή ενός αξιόλογου VPN όπως το ExpressVPN και τα υπόλοιπα που έχουμε στη λίστα μας.

Πέρα από τους MotoGP αγώνες live θα χρησιμοποιήσετε το VPN καθημερινά. Θα καταλάβετε πόσο πιο ασφαλής είναι η περιήγηση. Αντίστοιχα θα δείτε πώς προφυλάσσεται την ιδιωτικότητα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό γίνεται νε ένα απλό και μόνο πρόγραμμα, με ένα καλό VPN. Με το ίδιο πρόγραμμα άλλωστε για το Μοτο GP live και με έναν και μόνο λογαριασμό μπορείτε να έχετε προστασία σε πολλαπλές συσκευές για εσάς και για την οικογένειά σας. Σας προτείνουμε το ExpressVPN ως την πλέον κατάλληλη επιλογή.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com