Παρακολουθήστε το Love Island UK από την Ελλάδα

Το Love Island είναι ένα πρωτότυπο ριάλιτι σόου το οποίο ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία και επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Το βρετανικό σόου εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλη τηλεθέαση, όμως αντίστοιχα ξεκίνησε πλέον και το ελληνικό αντίστοιχο Love Island. Το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το Love Island UK από την Ελλάδα και αντίστοιχα το Love Island Ελλάδα εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό. Η απάντηση είναι «ναι» και σας έχουμε τις λεπτομέρειες στη συνέχεια.

Δες το εδώ
Love Island με την προσφορά του ExpressVPN 3 μήνες έξτρα

Δοκίμασε το ExpressVPN για το Love Island. Δοκιμή χωρίς ρίσκο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έκπτωση 49%

Ενημερώθηκε στις: 19 Απρίλιος 2024

Διαθεσιμότητα του Love Island σε όλο τον κόσμο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο βρετανικό Love Island, το οποίο προβάλλεται αντίστοιχα στη βρετανική τηλεόραση, αλλά και στο Ελληνικό Love Island το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τα δύο σόου βρίσκονται σε ελεύθερα κανάλια και συγκεκριμένα στο ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα.

love island uk από την ελλάδα

Θεωρητικά μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα σόου μέσω διαδίκτυο στον περιηγητή τον οποίο χρησιμοποιεί, καθώς τα δύο κανάλια έχουν υπηρεσίες streaming και μάλιστα δωρεάν. Το πρόβλημα είναι πως στην πράξη αυτό φαίνεται να μην ισχύει, καθώς υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί ως προς το περιεχόμενο.

Παρακολουθώντας το Love Island στο εξωτερικό

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και στις αντίστοιχες περιπτώσεις είναι πως το βρετανικό Love Island προβάλλεται αποκλειστικά στην Βρετανία και αντίστοιχα το ελληνικό Love Island προβάλλεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Υπάρχουν κλειστά συμβόλαια τα οποία υποχρεώνουν το ITV και τον ΣΚΑΪ αντίστοιχα να προβάλλουν το περιεχόμενό τους μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελλάδα.

Αυτό είναι εύκολο μέσω της επίγειας τηλεόρασης, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη εμβέλεια στους πομπούς των καναλιών σε εθνικό επίπεδο. Στο διαδίκτυο, όμως, πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί οι οποίοι ενεργοποιούνται μέσω της διεύθυνσης IP που έχει ο κάθε χρήστης. Εάν ο χρήστης που συνδέεται στο διαδίκτυο έχει βρετανικό IP τότε μπορεί να παρακολουθήσει το βρετανικό Love Island, ενώ αντίστοιχα ο χρήστης που έχει ελληνική IP, δηλαδή συνδέεται από την Ελλάδα, μπορεί να παρακολουθήσει το ελληνικό πρόγραμμα.

Στις άλλες περιπτώσεις, δηλαδή όταν το IP βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα, τότε υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και το περιεχόμενο είναι περιορισμένο. Η υπηρεσία δηλαδή μπλοκάρει το βρετανικό Love Island εκτός Βρετανίας και το ελληνικό Love Island αντίστοιχα εκτός Ελλάδας. Η λύση για παρακολούθηση του Love Island UK από την Ελλάδα, η οποία δίνει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς, ονομάζεται VPN. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Love Island Ελλάδα από το εξωτερικό.

Θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε ουσιαστικά το Love Island και άλλες αντίστοιχες εκπομπές και κανάλια, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Πώς να ξεκλειδώσετε το streaming του Love Island μέσω VPN

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα καλό VPN για να φέρετε σε πέρας την αποστολή. Δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό τον οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να καταφέρετε να παρακολουθήσετε το ελληνικό Love Island στο εξωτερικό και το βρετανικό Love Island στην Ελλάδα ή οπουδήποτε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

Βήμα 1ο: Επιλέγεται το κατάλληλο VPN για αυτή τη δουλειά με κάποια επιλογή που θα βρείτε στη λίστα που δημιουργήσαμε, αξιολογώντας τα κυριότερα VPN αυτή τη στιγμή.

Βήμα 2ο: Πραγματοποιείτε τη συνδρομή σας και πληρώνετε για την ενεργοποίησή της.

Βήμα 3ο: Κατεβάζετε το λογισμικό από τον ιστότοπο του VPN και προχωράτε στην εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή ή σε οποιοδήποτε άλλη συσκευή διαθέτετε.

Βήμα 4ο: Τρέχετε το λογισμικό του VPN και απλά επιλέγετε τον κατάλληλο διακομιστή. Εάν θέλετε να δείτε το βρετανικό Love Island και βρίσκεσαι εκτός Ηνωμένου Βασίλειου, θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν αντίστοιχα επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το ελληνικό Love Island και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό, τότε απλά επιλέγετε έναν διακομιστή στην Ελλάδα.

Βήμα 5ο: Το πέμπτο και τελευταίο βήμα αυτής της διαδικασίας αποτελεί η επίσκεψη σας διαδικτυακά μέσω του παγκόσμιου ιστού στον ιστότοπο του καναλιού που προβάλει το πρόγραμμα. Εάν όλα πάνε καλά τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το Love Island UK από την Ελλάδα στον ιστότοπο του ITV και αντίστοιχα το Love Island Ελλάδα από τον ιστότοπου του ΣΚΑΪ. Πλέον το περιεχόμενο είναι ελεύθερο και δεν έχετε κανένα γεωγραφικό περιορισμό.

Δοκιμάζοντας το ExpressVPN δωρεάν για πρόσβαση στο Love Island

Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά την αγορά ή βαριέστε να ψάχνετε, μπορούμε να σας πούμε πως η κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις συγκριτικές έρευνες μας, είναι το ExpressVPN. Πρόκειται για ένα εκπληκτικά καλό και χρήσιμο VPN το οποίο έχει τη δυνατότητα να σας ξεκλειδώσει πλήρως τους γεωγραφικούς περιορισμούς στο Love Island, προκειμένου να το παρακολουθήσετε την αγγλική του έκδοση εκτός Βρετανίας είτε στην ελληνική του έκδοση εκτός Ελλάδας.

love island ελλάδα εύκολα και γρήγορα

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε μεταξύ άλλων και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με τη συγκεκριμένη προσφορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN στην πλήρη του έκδοση με όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του έως και 30 ημέρες. Εάν μέσα στο διάστημα αυτό και προτού παρέλθει η προθεσμία ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, τότε η συνδρομή σας ακυρώνεται αυτόνομα και παίρνετε τα χρήματα που έχω δώσει για το προϊόν.

Αυτό μάλιστα θα γίνει χωρίς ερωτήσεις, γκρίνιες και παράπονα από την εταιρεία. Θα λάβετε τα χρήματά σας πολύ γρήγορα εφόσον τα ζητήσετε εντός της χρονικής περιόδου του ενός μήνα και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι.

Τα καλύτερα VPN για streaming του Love Island UK από την Ελλάδα

Έχουμε εκφράσει την προτίμησή μας για το ExpressVPN, το οποίο προτείνουμε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, γνωρίζοντας καλά πως αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα κι άλλες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ίδιο λόγο.

Πραγματοποιήσαμε πολλές συγκριτικές δοκιμές και αναλύσεις σε κορυφαίες υπηρεσίες VPN που υπάρχουν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έτσι δημιουργήσαμε μία λίστα με τα κορυφαία VPN για να παρακολουθήσετε Love Island, αλλά και για τις πρόσφατες υπηρεσίες που θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα οφέλη της χρήσης των VPN

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είσαστε ικανοποιημένοι, καθώς έχετε λύσει το πρόβλημα παρακολούθησης του Love Island Ελλάδα στο εξωτερικό, αλλά και του Love Island UK από την Ελλάδα αντίστοιχα. Ουσιαστικά μπορούμε να πούμε πως οι δοκιμές μας ήταν εξαντλητικές. Δοκιμάσαμε τα VPN τόσο στην απόδοσή τους, όσον αφορά το Love Island, καθώς και σε διάφορους άλλους τομείς για να καταλήξουμε στην κατάταξη και στα συμπεράσματά μας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα VPN που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας έχουν τη δυνατότητα τόσο να ξεπεράσουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς του περιεχομένου, όσο και τη λογοκρισία την οποία επιβάλλουν συγκεκριμένα κράτη, ακόμα και η Ελλάδα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που θεωρούνται ελεύθερες. Μπορεί να μην είμαστε ίσως Κίνα να σε τέτοια ζητήματα, όμως και στην Ελλάδα υπάρχει λογοκρισία στο περιεχόμενο και απαγόρευση πρόσβασης σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, πράγματα το οποίο παρακάμπτεται εύκολα με ένα VPN.

love island ελλαδα

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα παράλληλα να παρακολουθήσετε κι άλλες πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix με το Αμερικανικό περιεχόμενο (το οποίο είναι πιο μεγάλο) ή το Hulu (μία υπηρεσία streaming που δεν υπάρχει καν διαθέσιμη στην Ελλάδα).

Σε δεύτερο επίπεδο σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε δραματικά το επίπεδο της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας σας ότι κι αν κάνετε στο διαδίκτυο. Το VPN διαθέτει σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης των δεδομένων, αλλά κι άλλες δικλείδες ασφαλείας που σας επιτρέπουν να έχετε ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο σε ιστότοπους και σε υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Η διεύθυνση IP σας μένει κρυφή, καθώς χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο διακομιστή οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς οι άλλοι να γνωρίζουν τι κάνετε και από που συνδέεστε. Ακόμα και η ασφάλεια των δημόσιων δικτύων WiFi που είναι η χειρότερη που μπορείτε να βρείτε, αυξάνεται κατακόρυφα, σε βαθμό που να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα ή για τις συναλλαγές στις οποίες πραγματοποιείται online.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Συνοψίζοντας για το Love Island Ελλάδα

Το Love Island είναι μία σειρά ριάλιτι η οποία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Μέσω ενός προγράμματος VPN έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το δημοφιλές βρετανικό Love Island από την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των Ηνωμένων Βασιλείου.

Το ίδιο αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε με το ελληνικό Love Island το οποίο ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό. Το VPN παρακάμπτει τους γεωγραφικούς περιορισμούς προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο δίχως προβλήματα. Αυτό γίνεται τόσο από σταθερές συσκευές όπως υπολογιστές και λάπτοπ, όσο και από φορητές συσκευές όπως τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα.

Δοκιμάστε τη λίστα με τα VPN την οποία δημιουργήσαμε και πάνω από όλα το ExpressVPN το οποίο θεωρούμε πως αποτελεί την κορυφαία λύση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι το πιο πλήρες VPN το οποίο θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Love Island UK από την Ελλάδα και το Love Island Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες άλλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του που το έχουν φέρει στην πρώτη επιλογή όσων ζητούν ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό VPN.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com