Παρακολουθήστε το Hulu Ελλάδα με απλά βήματα το 2024

Στην Ελλάδα, πλατφόρμες βίντεο streaming όπως το Netflix και το Disney+ έχουν γίνει πάρα πολύ δημοφιλείς. Δυστυχώς, αυτές οι δύο είναι μόνο οι διαθέσιμες επιλογές, παρότι υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες όπως αυτή του Hulu. Το Hulu είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα. Ωστόσο ακόμη και αν κατοικείτε μόνιμα στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού, αυτό είναι εφικτό. Αλλά πως;

Δείτε το εδώ
Ξεκλειδώσετε το Hulu εκτός ΗΠΑ με το ExpressVPN; Έκπτωση 49%!

Ξεπεράστε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Hulu με το ExpressVPN παντού. Προσφορά ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 19 Απρίλιος 2024

Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας του Hulu Ελλάδα και εξωτερικό

Το Hulu αποτελεί μια πλατφόρμα η οποία ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω καλωδιακών δικτύων καθώς και του διαδικτύου, με εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από έξυπνες τηλεοράσεις, έξυπνα κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

hulu ελλάδα

Το Hulu έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες streaming τηλεόρασης και ταινιών, λόγω του μεγάλου του περιεχομένου. Διαθέτει μια πλούσια συλλογή η οποία αυξάνεται σε όγκο μέρα με την ημέρα και περιλαμβάνει νέες και κλασικές ταινίες, παιδικά, παλιές σειρές και νέες παραγωγές, ακόμη και αθλητικά γεγονότα και αγώνες. Στην τελευταία περίπτωση έχουμε και ζωντανές μεταδόσεις από ματς.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό, ούτε φυσικά και στην Ελλάδα. Μόνο συνδρομητές από τις ΗΠΑ έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του Hulu.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία streaming εκτός των ΗΠΑ

Το Hulu ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την αμερικανική αγορά και δεν έχει μπει στη διαδικασία εξάπλωσης στον υπόλοιπο κόσμο. Ένα λογικό ερώτημα είναι γιατί να το κάνει αυτό αφού υπάρχει όλος ο κόσμος στη διάθεσή του για εξάπλωση;

Ο κυριότερος παράγοντας έχει να κάνει με τα δικαιώματα μετάδοσης από τα συμβόλαια με τους δημιουργούς και διανομείς του περιεχομένου. Με λίγα λόγια είναι πιο εύκολο για το Hulu, αλλά αντίστοιχα και πιο οικονομικό, να αγοράζει τα δικαιώματα μετάδοσης μόνο για τις ΗΠΑ. Στην ουσία δεν του επιτρέπεται η μετάδοση σε άλλες χώρες.

hulu στην ελλάδα

Όταν ένας χρήστης από την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα προσπαθεί να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό του Hulu για να παρακολουθήσει κάποια ταινία ή σειρά, η πλατφόρμα αντιλαμβάνεται τη χώρα στην οποία βρίσκεται και μπλοκάρει το περιεχόμενο. Μόνο με διεύθυνση IP από τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί κανείς να συνδεθεί και να παρακολουθήσει τις εκπομπές και τις ταινίες.

Αυτός ο γεωγραφικός περιορισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί με έναν τρόπο, ο οποίος είναι η χρήση κάποιου VPN. Τα VPN σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν διακομιστή σε κάποια άλλη χώρα. Έτσι για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ και να ξεπεράσετε αυτό τον γεωγραφικό περιορισμό πολύ εύκολα, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Πως μπορω να δω hulu στην ελλαδα; Πρακτικός οδηγός

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα προκειμένου να παρακολουθήσετε το Hulu Ελλάδα και προκειμένου να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλη την ταινιοθήκη και τις σειρές της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming.

  1. Βρείτε και επιλέξτε το καλύτερο VPN για τη συγκεκριμένη δουλειά. Εμείς σας προτείνουμε το ExpressVPN που θεωρούμε πως αποτελεί την καλύτερη επιλογή λόγω του γεγονότος πως διαθέτει πληθώρα από διακομιστές στις ΗΠΑ και μάλιστα με πολύ καλές ταχύτητες.
  2. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του ExpressVPN και επιλέξτε ένα πρόγραμμα συνδρομής. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια έκπτωση 49% την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Μην την ξεχάσετε.
  3. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στον ιστότοπο και κατεβάστε το λογισμικό το οποίο στη συνέχεια θα εγκαταστήσετε στις συσκευές σας. Υπάρχει διαφορετική έκδοση για κάθε συσκευή και λειτουργικό
  4. Ανοίξτε την εφαρμογή του VPN κι επιλέξτε ένα διακομιστή που να βρίσκεται στις ΗΠΑ.
  5. Επισκεφθείτε τέλος τον ιστότοπο του Hulu εδώ για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming.

Δοκιμάζοντας το ExpressVPN δωρεάν στην Ελλάδα

Πέρα από την τιμή της έκπτωσης την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε άμεσα με τη συνδρομή σας στο ExpressVPN, έχετε έναν πρόσθετο λόγο για να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το ExpressVPN σας προσφέρει αυτή την περίοδο εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της συνδρομής σας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ενεργοποιείτε το VPN και προχωράτε στην εγκατάσταση του προγράμματος πληρώνοντας για τη συνδρομή σας.

Στη συνέχεια, έχετε έναν ολόκληρο μήνα προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα το οποίο θα είναι πλήρως λειτουργικό, με όλες τις δυνατότητες σου. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το πρόγραμμα ή δεν λειτουργεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της συνδρομής σας.

Αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε 30 ημέρες από την έναρξη της συνδρομή σας. Εφόσον επιλέξετε αυτή την ενέργεια, θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας χωρίς προβλήματα και χωρίς ερωτήσεις ή προσπάθειες το αίτημά σας να μην ολοκληρωθεί. Έτσι λοιπόν με το ExpressVPN έχετε διπλό όφελος και κανένα ρίσκο για τα χρήματά σας.

Τα καλύτερα VPN για Hulu στην Ελλάδα

Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τα καλύτερα VPN πού υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην αγορά. στα βασικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια πάνω-κάτω και μπορούν να σας προσφέρουν όλα πρόσβαση στο Hulu, στο Netflix αλλά και σε άλλες υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμός στο περιεχόμενο.

Υπάρχουν πιο συνθέτες διαφορές που μπορείτε να δείτε πατώντας πάνω στην αξιολόγηση και στην παρουσίαση της κάθε εφαρμογής VPN.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα γενικότερα πλεονεκτήματα των VPN

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν «το τερπνόν δια του ωφελίμου» και είχαν απόλυτο δίκιο. Ο λόγος για τον οποίο θα επιλέγατε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είναι φυσικά για να παρακολουθήσετε το Hulu Ελλάδα. Όμως, από τη στιγμή που θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση της συνδρομής σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το VPN προσφέρει και πρόσθετες υπηρεσίες και διευκολύνσεις.

Η διαδικασία με την οποία γλιτώνετε από τους γεωγραφικούς περιορισμούς δεν αφορά μόνο το Hulu στην Ελλάδα, αλλά και άλλα αντίστοιχα προγράμματα και υπηρεσίες. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να παρακολουθήσετε το αμερικανικό περιεχόμενο σε πλατφόρμες όπως είναι το Netflix και το Disney+. Με τον τρόπο αυτό έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερο περιεχόμενο.

hulu στην ελλάδα

Μπορείτε επίσης να ξεπεράσετε τη λογοκρισία που υπάρχει σε συγκεκριμένους ιστότοπους και υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα οι ιστότοποι αθλητικού στοιχήματος, οι ιστότοποι με torrents, οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι από τη Ρωσία κλπ, η πρόσβαση στα οποία είναι περιορισμένη στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες ή και πλήρως μπλοκαρισμένη.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως με ένα VPN αυξάνετε τα επίπεδα της ασφάλειάς σας κατακόρυφα. Μέσω της κρυπτογράφησης των δεδομένων και των άλλων τεχνικών που χρησιμοποιούν τα προγράμματα αυτά μπορείτε να έχετε πιο ασφαλή περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό, να προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα και να κρύβετε τη διεύθυνση IP σας.

Μπορείτε, επίσης, να έχετε πιο ασφαλείς συναλλαγές και ασφαλή περιήγηση ακόμα και σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το Hulu στην Ελλάδα

Τι ακριβώς είναι το Hulu;

Το Hulu είναι η πλατφόρμα διαδικτυακού streaming, όπως είναι αντίστοιχα το Netflix ή το Disney+. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν προσφέρεται στην Ελλάδα επίσημα και είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Διαθέτει πάρα πολλές πρωτότυπες σειρές και ταινίες.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Hulu;

Υπάρχει ένας απλός και εύκολος τρόπος για να κάνετε τη διαδικασία εγγραφής σας. Ακολουθήστε απλά τα επόμενα βήματα:

  1. Αγοράστε μια δωροκάρτα από τον σύνδεσμο εδώ και πραγματοποιήστε την πληρωμή σας είτε με κάποια τραπεζική κάρτα, είτε μέσω PayPal.
  2. Θα λάβετε μέσω email τον κωδικό της δωροκάρτας σας.
  3. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο αυτό για να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα σας. Τα επόμενα βήματα για το πώς ακριβώς να παρακολουθήσετε το Hulu Ελλάδα είναι εκείνα τα οποία αναφέραμε προηγουμένως.

Ένα συμπέρασμα για τη χρήση του Hulu στην Ελλάδα

Το Hulu είναι μια πολύ μεγάλη πλατφόρμα ταινιών και σειρών που προσφέρει το περιεχόμενό της μέσω streaming στις ΗΠΑ.

Ευτυχώς η υπηρεσία αυτή δεν υπάρχει διαθέσιμη στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, όμως υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο Hulu στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από ένα καλό VPN. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και σας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο Hulu Ελλάδα εύκολα, αλλά και σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.

Από την πλευρά μας σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN το οποίο σύμφωνα με τις δοκιμές και μέσω της εμπειρίας μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα αξιόπιστο VPN, όχι μόνο για να έχετε πρόσβαση στο Hulu Ελλάδα, αλλά και για να έχετε γενικότερα τις ευκολίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα καλό VPN.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com