Χρήση του ExpressVPN με torrents. Οδηγό βήμα προς βήμα 2024

Τα torrents αποτελούν για τεχνολογία αποκεντρωμένης διαμοιρασμού αρχείων. Το πλεονέκτημά τους είναι πώς μπορεί κανείς με μεγάλες ταχύτητες να στείλει και να λάβει αρχεία, χωρίς να τα κατεβάζει από ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά από άλλους χρήστες οι οποίοι βρίσκονται παντού στον κόσμο. Πολλές είναι οι υπηρεσίες που μπλοκάρουν τα torrent για διάφορους λόγους. Στη συνέχεια θα δούμε τα ExpressVPN torrent και θα εξηγήσουμε πολλά πράγματα γι’ αυτά.

Δείτε το εδώ
Δοκίμασε το ExpressVPN με torrents - ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες!

Το ExpressVPN είναι το πλέον κατάλληλο για torrent και παράλληλα ασφαλές και γρήγορο. Προσφορά έκπτωση 49% και εγγύηση 30 ημερών περιορισμένης.

Ενημερώθηκε στις: 19 Απρίλιος 2024

Οδηγός για να κατεβάσετε με το ExpressVPN torrent

Δημιουργήσαμε για σας ένα εύχρηστο οδηγό προκειμένου να εξηγήσουμε σχετικά με τη λήψη torrent Express VPN. Παρουσιάζουμε συγκεκριμένα βήματα ώστε τα πάντα να είναι ξεκάθαρα:

  1. Εγγραφή: Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ExpressVPN και να δώσετε τα στοιχεία σας για την εγγραφή σας. θα πρέπει να ενεργοποιήσετε κάποια συνδρομή όμως, έχετε υπόψη σας πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια, για δοκιμή χωρίς κίνδυνο για τα χρήματά σας.
  2. Έναρξη και ενεργοποίηση torrent Express VPN: Το δεύτερο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το λειτουργικό και να το τρέξετε. Δύο είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε στις επιλογές. Αυτές είναι να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη τερματισμού (Kill Switch), καθώς επίσης και την προστασία διαρροής DNS (DNS Leak Detection). Αυτά γίνονται για δική σας προστασία και προκειμένου να χρησιμοποιήσετε torrent Express VPN αποτελεσματικά, χωρίς να μπορεί κανείς να σας εντοπίσει.
  3. Επιλέξτε κοντινό διακομιστή για torrent ExpressVPN: Όλοι οι διακομιστές του ExpressVPN υποστηρίζουν τη λειτουργία για torrents. Έτσι, όταν καλείστε να επιλέξετε διακομιστή για να συνδεθείτε στο πρόγραμμα δεν χρειάζεται να ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για μέγιστη ταχύτητα ExpressVPN torrent είναι να επιλέξετε διακομιστή κοντά στην τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε. Αυτό θα αυξήσει πολύ την ταχύτητα με την οποία κατεβάζετε ή ανεβάζετε περιεχόμενο μέσω των torrents.
  4. Βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχουν διαρροές: Μπορεί τα πάντα να δείχνουν πως λειτουργούν σωστά, όμως καλό είναι να βεβαιωθείτε πώς είστε εντελώς προστατευμένοι και δεν μπορεί κανείς να σας εντοπίσει. Εφόσον υπάρχουν διαρροές δεδομένων, ίσως κάποιος τελικά να έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει τα ίχνη σας. Για να βεβαιωθείτε πώς τα πάντα είναι καλά και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο επισκεφθείτε τον ιστότοπο του IPLink για να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας. Τώρα έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε torrents με τις καλύτερες ρυθμίσεις από πλευράς ταχύτητας και ασφάλειας.

Δες το ExpressVPN εδώ

Γιατί να χρησιμοποιήσετε torrent Express VPN

Εφόσον ασχολείστε με τα torrents προτείνεται πάντα η χρήση ενός καλού VPN όπως το ExpressVPN. Το ExpressVPN κρυπτογραφεί τη διεύθυνση IP σας και αποτρέπει τον πάροχο διαδικτύου σας από το να γνωρίζει και να καταγράφει τη δραστηριότητά σας.

Έχετε υπόψη σας πως πχ. στη Γερμανία η λήψη torrent σε μεγάλο βαθμό έχει απαγορευτεί και μάλιστα υπάρχουν σοβαρά πρόστιμα. Αυτό δεν ισχύει στην Ελλάδα όμως αποτελεί μία ένδειξη για το πού πάνε τα πράγματα όσον αφορά την καταγραφή των δεδομένων των χρηστών. Εφόσον επιθυμείτε την ιδιωτικότητα σας και κανείς να μη γνωρίζει τι κάνετε στο διαδίκτυο σε torrents και άλλες δραστηριότητες, η χρήση του ExpressVPN είναι επιβεβλημένη.

Σημειώστε, επίσης, πως δοκιμάσαμε εκτός από το ExpressVPN torrent κι άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες VPN. Προχωρήσαμε σε σύγκριση όλων των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών για να καταλήξουμε σε μία λίστα με τα καλύτερα προγράμματα VPN. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα και ειλικρίνεια πως το ExpressVPN πραγματικά βρίσκεται στην κορυφή από πλευράς απόδοσης και ασφάλειας και είναι η κορυφαία λύση για torrents και γενικότερα για χρήση στο διαδίκτυο.

torrent ExpressVPN

Πολύ γρήγορες συνδέσεις

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ExpressVPN torrent είναι η ταχύτητά του. Όταν κάνεις χρησιμοποιεί ένα VPN η όλη διαδικασία ανδρομολόγησης των δεδομένων από άλλους διακομιστές έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της ταχύτητας λήψης και μετάδοσης δεδομένων. Με το ExpressVPN η πτώση της ταχύτητας είναι σχεδόν μηδαμινή και σίγουρα μη διακριτή σε σχέση με άλλα VPN στα οποία παρατηρείται τεράστια πτώση ταχύτητας.

Απεριόριστος όγκος δεδομένων

Σε πολλές περιπτώσεις πολλά VPN έχουν περιορισμούς στον όγκο των δεδομένων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Ιδίως εάν χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν VPN θα απογοητευτείτε πλήρως, καθώς είναι ελάχιστα τα δεδομένα τα οποία μπορείτε ουσιαστικά να χρησιμοποιήσετε σε βαθμό που κάνουν τη λειτουργία τους ανέφικτη. Το ίδιο ισχύει και για εμπορικά VPN και μάλιστα με κάποια κορυφαία. Το ExpressVPN δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς παρέχει απεριόριστο όγκο δεδομένων και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, χωρίς να χρειάζεται να μετράτε τα megabytes που στέλνετε και δέχεστε.

Αρχεία καταγραφής

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τη χρήση ενός VPN είναι η ανωνυμία και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Δυστυχώς αρκετά VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τη βασική λειτουργία τους. Ότι κάνετε καταγράφεται σε κάποιο αρχείο και μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτό, είτε είναι η εταιρεία του VPN, είτε ίσως οι αρχές που για οποιοδήποτε λόγο θα αναζητήσουν στοιχεία για τη δραστηριότητα χρηστών από την εταιρεία. Το ExpressVPN έχει πολιτική κατά της καταγραφής δεδομένων. Ότι κάνετε στο διαδίκτυο δεν καταγράφεται πουθενά στους διακομιστές του προγράμματος και τα ίχνη χάνονται για πάντα.

torrent Express VPN

Ισχυρή κρυπτογράφηση

Μία από τις βασικές πρακτικές ασφάλειας των VPN έχει να κάνει με την κρυπτογράφηση δεδομένων. Ακόμα και αν ένας κακόβουλος χρήστης καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας, δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει καθώς θα είναι σε μορφή η οποία δεν είναι αναγνωρίσιμη. Το ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας λόγω της ισχυρής κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί. Χωρίς υπερβολές η κρυπτογράφηση αυτή είναι στρατιωτικού επιπέδου και κάνεις θα χρειαζόταν χρόνια για να καταφέρει να αποκωδικοποιήσει έστω και μικρό μέρος των δεδομένων σας.

Διακομιστές σε όλο τον κόσμο

Κάθε VPN προσφέρει διαφορετικό αριθμό από διακομιστές τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλος αριθμός, αλλά και διασπορά σε όλο τον κόσμο. Αυτό ακριβώς κάνει το ExpressVPN με εκατοντάδες διακομιστές σε ολόκληρο τον πλανήτη, που δεν συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις VPN. Όταν επιλέγετε ExpressVPN torrent μπορείτε να διαλέξετε έναν κοντινό διακομιστή, ενώ  όταν χρησιμοποιείτε μία συγκεκριμένη υπηρεσία με γεωγραφικούς περιορισμούς μπορείτε να επιλέξετε διακομιστή στην κατάλληλη χώρα.

Δες το ExpressVPN εδώ

Τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN

Ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα διαβάζετε αυτό το κείμενο είναι τα torrent Express VPN. Όμως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν ασχολείται μόνο με torrent. Βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών μας για διάφορους λόγους. Η χρήση του ExpressVPN σας προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα. Θα αναφερθούμε στη συνέχεια σε κάποια βασικά από αυτά, ωστόσο σας προτείνουμε να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση του ExpressVPN που έχουμε ετοιμάσει.

Πλήρη ανωνυμία

Έχετε πλήρη ανωνυμία σε ότι κάνετε στο διαδίκτυο και σε όλες τις υπηρεσίες και ιστότοπους χωρίς να αποκαλύπτετε τη διεύθυνση IP σας. Ακόμα και ο πάροχος του διαδικτύου σας δεν θα μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς κάνετε και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε, κάτι το οποίο αυξάνει κατακόρυφα την ανωνυμία σας.

Υπέρβαση γεωγραφικών περιορισμών

Πολλές υπηρεσίες, λόγω κυρίως πνευματικών δικαιωμάτων, έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς στις μεταδόσεις τους. Αυτό ισχύει κατά κόρον με υπηρεσίες streaming. Με το ExpressVPN μπορείτε να ξεπεράσετε αυτούς τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσατε να δείτε στην Ελλάδα. Μιλάμε για υπηρεσίες όπως το Netflix, για μεταδόσεις αθλητικών αγώνων, για ξένες μεταδόσεις τηλεοπτικών σταθμών κλπ.

Τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται και χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης και προστασία στους. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα WiFi δεν θα αισθάνεστε κίνδυνο με το ExpressVPN. Κανείς δεν μπορεί να υποκλέψει τις προσωπικές σας πληροφορίες και να γνωρίζει τι κάνετε, απ’ όπου κι αν συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Δες το ExpressVPN εδώ

Δοκιμάστε το ExpressVPN χωρίς δεσμεύσεις και ρίσκο

Το ExpressVPN διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά το πρόγραμμα και όλες τους τις λειτουργίες χωρίς περιορισμούς για έως και ένα μήνα από την ενεργοποίηση της συνδρομής σας. Είμαστε πεπεισμένοι πως δεν θα αλλάξετε γνώμη και θα αγαπήσετε το ExpressVPN. Ωστόσο στην αντίθετη περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή σας και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στο σύνολό τους. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε, ούτε θα σας κάνουν ερωτήσεις γιατί ζητήσατε επιστροφή χρημάτων.

Συνοψίζοντας για το torrent Express VPN

Χρησιμοποιώντας για torrent Express VPN έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και πλήρη λειτουργικότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στη χρήση δικτύου P2P. Τα δίκτυα αυτά έχουν αποκτήσει κακή φήμη τα τελευταία χρόνια, όμως είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και κανείς δεν θα πρέπει να καταδικάζει το ίδιο το μέσο, αλλά αυτόν που το χρησιμοποιεί λάθος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ExpressVPN torrent, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα. Το ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών μας και όλων των συγκριτικών δοκιμών που πραγματοποιήσαμε με τα κορυφαία VPN της αγοράς.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com