Παρακολουθήστε Eurosport Live στο εξωτερικό

Το Eurosport Live είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά δίκτυα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Προσφέρει καθημερινά πλήθος από αγώνες σε όλα τα αθλήματα, από ποδόσφαιρο έως μπιλιάρδο, βελάκια και κέρλινγκ. Οι τηλεθεατές στην Ευρώπη μπορούν να απολαύσουν τα δύο διαφορετικά αθλητικά κανάλια του δικτύου, δορυφορικά ή μέσω διαδικτύου. Μάλιστα τας κανάλια υπάρχουν διαθέσιμα και με ελληνική περιγραφή και ομιλία. Εάν δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη αλλά δεν θέλετε μνα χάσετε το αγαπημένο σας άθλημα στο Eurosport, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Τα κανάλια Eurosport με ExpressVPN

Παρακολουθήστε το Eurosport και τα 2 κανάλια του μέσω διαδικτύου, ακόμη και εκτός Ευρώπης με ExpressVPN

Ενημερώθηκε: 19 Μάιος 2024

Παρακολουθώντας Eurosport Live στην Ελλάδα – διαθεσιμότητα των καναλιών

Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει Eurosport Live είτε μέσω κάποιας συνδρομητικής πλατφόρμας όπως είναι η Nova και η Cosmote TV, είτε μέσω του διαδικτύου. Αυτό γίνεται  από την ίδια την ιστοσελίδα και την πλατφόρμα streaming που προσφέρει το Live Eurosport. Εάν διαθέτετε πρόσβαση στο πρόγραμμα του Ευροσπόρτ Live συνδρομητικά από τη δορυφορική σας τηλεόραση, τότε δεν πληρώνετε από κάτι έξτρα, πέρα από το πακέτο της συνδρομής. Εφόσον θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικτυακή πλατφόρμα θα πρέπει να πληρώσετε κάποιο μικρό ποσό για μια μηνιαία ή κάποια ετήσια συνδρομή. Αξίζει, ωστόσο, τα λεφτά του γιατί το Eurosport έχει πάρα πολύ καλό και καθημερινό αθλητικό περιεχόμενο.

eurosport live

Το πρόβλημα, ωστόσο, δημιουργείται όταν κάνεις επιθυμεί να παρακολουθήσει Eurosport Live και δεν βρίσκεται στην Ευρώπη. Εάν για παράδειγμα έχετε πάει για διακοπές ή κάποιο επαγγελματικό εκπαιδευτικό ταξίδι εκτός Ευρώπης, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη θέαση του Eurosport Live stream. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικτυακή πλατφόρμα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο από το σημείο εκείνο. Ουσιαστικά δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Eurosport εκτός Ευρώπης ακόμα και αν διαθέτετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία. Το πρόβλημα, βέβαια, λύνεται με ένα VPN. Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τον τρόπο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Πώς να παρακολουθήσετε Eurosport Live stream εκτός Ευρώπης με ένα VPN

Για να παρακολουθήσετε Live Eurosport εκτός Ευρώπης μέσω διαδικτύου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο VPN. Υπάρχουν πάρα πολλά διαθέσιμα VPN που μπορούν να σας κάνουν αυτή τη δουλειά, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω. Ας δούμε όμως πρώτα τα βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε το Eurosport με αυτή τη διαδικασία. Σημειώστε στο σημείο αυτό πως δεν είναι παράνομη η συγκεκριμένη διαδικασία. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση στο Eurosport, αν και υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές εξαιρέσεις σε συγκεκριμένες χώρες.

  • Βήμα 1: Βρείτε το VPN για το Live Eurosport και κάντε τη συνδρομή σας

Αφού καταλήξετε στο ποιο VPN θα χρησιμοποιήσετε τελικά, πραγματοποιείτε online τη συνδρομή σας για το διάστημα που επιθυμείτε. Γενικά όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της συνδρομής σας τόσο καλύτερες τιμές θα επιτύχετε. Υπάρχουν πολύ αξιόλογα VPN τα οποία θα σας κοστίσουν μόλις 1-2 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό είναι ασήμαντο εάν φανταστείτε πόσα επιπλέον πλεονεκτήματα κερδίζετε με τον τρόπο αυτόν. Δεν είναι για πολλούς ζητούμενο μόνο η παρακολούθηση του Live Eurosport. Θα τα πούμε και λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

  • Βήμα 2: Εγκαταστήστε το VPN στις συσκευές σας

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία VPN και πληρώσετε τη συνδρομή σας, ακολουθεί το επόμενο βήμα. Θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του VPN και να βρείτε και να κατεβάσετε το λογισμικό του VPN. Συνήθως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις διαθέσιμες για πολλαπλές συσκευές πχ, για Windows, για MacOS, για Linux, για φορητές συσκευές Android και iOS κλπ. Κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή στην συσκευή που θέλετε και τρέξτε την.

  • Βήμα 3: Συνδεθείτε στο VPN για το live Eurosport

Αφού τρέξετε το πρόγραμμα θα σας ζητηθεί να γράψετε τα συνθηματικά σας. Αυτά είναι συνήθως ο κωδικός πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας και το e-mail σας. Μόλις τα πληκτρολογήσετε και πατήσετε το κουμπί σύνδεσης είστε έτοιμοι.

  • Βήμα 4: Επιλέξτε τον κατάλληλο διακομιστή

Το VPN θα διαπιστώσετε πως σας προσφέρει μία μεγάλη λίστα από διαφορετικούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Eurosport Live, αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε ένα διακομιστή πού να βρίσκεται εκτός Ευρώπης. Επιλέξετε έναν διακομιστή στην Ελλάδα για παράδειγμα, παρότι βρίσκεστε πχ. στις ΗΠΑ. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο στο πρόγραμμα VPN αυτή τη στιγμή. Ελαχιστοποιήστε το παράθυρο και είστε έτοιμοι.

  • Βήμα 5: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Eurosport Live και παρακολουθήστε το πρόγραμμα

Το τελευταίο βήμα που απομένει είναι να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο στο Eurosport Live. Επισκεφτείτε την διαδικτυακή πλατφόρμα του Eurosport Live στο www.eurosportplayer.com. Πατήστε το κανάλι που επιθυμείτε (px. Eurosport 2 stream) και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν δεν διαθέτετε ήδη λογαριασμό στο Live Eurosport, μπορείτε να δημιουργήσετε εκείνη τη στιγμή. Πλέον θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς καμία άλλη διαδικασία και περιορισμό.

Τα καλύτερα VPN για να παρακολουθήσετε Live Eurosport εκτός Ευρώπης

Εάν δεν έχετε καλή γνώση της αγοράς των VPN μην ανησυχείτε. Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι και δεν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος να έχετε τόσο εξειδικευμένες γνώσεις αν δεν τις χρειάζεστε καθημερινά. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την αγορά των VPN. Για να σας βοηθήσουμε δημιουργήσαμε μία λίστα με τα πιο κατάλληλα VPN για να παρακολουθήσετε Γιούροσπορτ Λάιβ. Τα έχουμε τοποθετήσει στον παρακάτω πίνακα κατά σειρά κατάταξης και προτεραιότητας. Αυτά προκύπτουν από τις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, αλλά και τις προτιμήσεις μας.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN

Ίσως σας πει κάποιος ή να διαβάστε πώς μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε και δωρεάν VPN για να παρακολουθήσετε Live Eurosport. Στη θεωρία κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι εφικτό, όμως στην πράξη δεν είναι. Χρειάζεστε ένα καλό και εμπορικό VPN για να κάνετε τη δουλειά σας. Τα περισσότερα δωρεάν VPN ακόμα και κάποια επί πληρωμή VPN δεν είναι σε θέση να ξεμπλοκάρουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Eurosport Live. Μάλιστα, ορισμένα VPN έχουν μπλοκαριστεί πλήρως από την πλατφόρμα του Eurosport. Σε άλλες περιπτώσεις τα δωρεάν VPN έχουν κάποιους περιορισμούς που είναι δυσλειτουργικοί και κάνουν αδύνατη την παρακολούθηση του Live Eurosport.

live eurosport

Για παράδειγμα, πολλά δωρεάν VPN δεν θα σας παρέχουν αρκετό όγκο δεδομένων, προκειμένου να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα στο Eurosport. Μετά από λίγα λεπτά θα διαπιστώσετε πως έχετε φτάσει στα όριά και θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε κάποια έκδοση του VPN επί πληρωμή. Άδικος κόπος και χαμένος χρόνος. Σε άλλες περιπτώσεις πάλι, η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο πέφτει δραματικά, γεγονός που και πάλι κάνει αδύνατη την παρακολούθηση του προγράμματος του Eurosport. Σίγουρα δεν θέλετε σε καμία περίπτωση σπασίματα και κωλύματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι εντελώς εκνευριστικό και μη πρακτικό.

Σε άλλες περιπτώσεις πάλι, κρύβονται μέσα στα προγράμματα κακόβουλες ρουτίνες και λογισμικό, που σκοπό έχουν υποκλέπτουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε μερικές περιπτώσεις μπορούν ακόμα και να βλάψουν τον υπολογιστή σας και τα αρχεία σας. Χρησιμοποιήστε συνεπώς κάποια από τα κορυφαία VPN για να γλιτώσετε τον πονοκέφαλο και τον κόπο αυτό. Είναι σίγουρα πολύ πιο ασφαλή και λειτουργικά. Αξίζουν τα λίγα λεφτά που χρειάζονται για τη συνδρομή σε κάθε περίπτωση. Προτιμήστε για παράδειγμα το ExpressVPN, το οποίο προσφέρει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 1 μήνα, εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από υη χρήση του.

Τα πλεονεκτήματα των VPN Πέρα από την παρακολούθηση του Live Eurosport

Τα πλεονεκτήματα των VPN δεν τελειώνουν με την παρακολούθηση του Eurosport. Το λογισμικό αυτό μπορεί να σας παρέχει πολλά ακόμη πλεονέκτημα. Ανάμεσα στα πιο βασικά από αυτά είναι η αντιμετώπιση της λογοκρισίας και η χρήση ιστοσελίδων torrent, τυχερών παιχνιδιών και όλων των μπλοκαρισμένο ιστότοπων, χωρίς κανένα περιορισμό. Τα VPN επιτρέπουν επίσης να ξεκλειδώσετε κι άλλες υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς, όπως είναι για παράδειγμα η υπηρεσία streaming του Hulu που δεν είναι καν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Ακόμα και στο Netflix μπορείτε να έχετε πολύ αυξημένο περιεχόμενο εφόσον συνδεθείτε στον αμερικανικό διακομιστή, που έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο.

eurosport Live

Σημαντικά επίσης είναι τα οφέλη που σας προσφέρει ένα καλό VPN στον τομέα της ασφάλειας. Δεν θα ανησυχείτε ποτέ για τις χρηματικές συναλλαγές που πραγματοποιείτε, ακόμα και σε δημόσια δίκτυα WiFi. Αυτά κατά κοινή ομολογία αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τα δεδομένα σας. Στην περίπτωση του VPN όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται και είναι αδύνατο κάποιος να υποκλέψει τα στοιχεία σας. Παράλληλα, με τη χρήση ενός VPN αποφεύγετε την παρακολούθηση από τα αδιάκριτα μάτια, τόσο των διωκτικών αρχών, όσο και των χάκερς. Κανείς δεν θα μπορεί να γνωρίζει τη διεύθυνση IP σας και τι ακριβώς κάνετε στο διαδίκτυο. Ακόμα και αν δεν κάνετε κάτι παράνομο έχετε το δικαίωμα της ιδιωτικότητας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Συνοψίζοντας για την παρακολούθηση του Eurosport Live

Ένας καλός τρόπος πρόσβασης στο Live Eurosport και στα δύο κανάλια, στο Eurosport 1 Live και στο Eurosport 2 Live , είναι μέσω διαδικτύου. Αυτή, όμως, η χρήση των συγκεκριμένων καναλιών δεν είναι εφικτή εκτός Ευρώπης. Οι συγκεκριμένη γεωγραφικοί περιορισμοί σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών γεγονότων και αγώνων. Υπάρχει, ωστόσο λύση, που είναι ένα VPN για τη χρήση του Eurosport. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας, τόσο για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα στο Live Eurosport, αλλά και για αυξημένη ασφάλεια και καθημερινή περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com