CyberGhost: Αξιολόγηση 2022

cyberghost vpn

Το CyberGhost είναι ένα μεγάλο VPN που εκτελείται από μια ρουμανική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε την υπηρεσία τους το 2011. Εκτελούν μια πραγματική δέσμευση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Και η θέση τους επιτρέπει στους χρήστες να αποφεύγουν τους νόμους περί διατήρησης δεδομένων της ΕΕ ή κυβερνητικής κατασκοπείας. Ενώ δεν μπορεί να είναι το ταχύτερο VPN γύρω, αντισταθμίζει το χαμηλό κόστος των πακέτων που προσφέρει. Επομένως, ελέγξτε το αν ψάχνετε για ένα προσιτό VPN για Netlifx, torrenting, κλπ. Εδώ είναι η λεπτομερής αξιολόγηση του CyberGhost μου παρακάτω.

CyberGhost VPN, πρώτα ιδιωτική ζωή

Ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, με ειδική προσφορά για εσένα! Η εταιρεία εδρεύει στη Ρουμανία και τη Γερμανία, όπου είναι αρκετά διάσημη. Πράγματι, η CyberGhost άρχισε να προσφέρει μετρητά απευθείας από τα καταστήματα εκεί, επειδή πραγματικά υποστηρίζουν και προωθούν τα πολιτικά δικαιώματα, μια ελεύθερη κοινωνία και ένα πολιτισμό χωρίς λογοκρισία στο Διαδίκτυο.

Και η κυρίως έδρα της στη Ρουμανία, βοηθάει. Πράγματι, είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν να καταργήσουν τους εθνικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας για τη διατήρηση δεδομένων 2006. Οπότε, το απόρρητό σας είναι εξασφαλισμένο.

Επιπλέον, οργανώνουν εκδηλώσεις σχετικές με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Πριν μερικά χρόνια, πραγματοποίησαν μια εκστρατεία για να καταπολεμήσουν την τουρκική λογοκρισία και έδωσαν δωρεάν άδειες στους τούρκους πολίτες. Και το 2016, ξεκίνησαν το πρόγραμμα CyberFreedom. Ο στόχος είναι να προσφέρει δωρεάν προστασία στους δημοσιογράφους MKO οι οποίοι υποστηρίζουν τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία του λόγου.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα freebiesτους!

Cyber Ghost VPN: Σχέδια και τιμολογηση

cyberghost price

Όπως συμβαίνει συνήθως με παρόχους VPN, υπάρχει μόνο ένα πακέτο, με έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις – για να συνδέσετε όλες σας τις συσκευές (ΗΥ, τηλέφωνο και tablet). Και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ συνδρομών 1 μήνα, 1 έτους, 2 έτους ή 3 έτους. Αλλά η συνδρομή 3 έτους είναι μια ειδική προσφορά για εσάς, αγαπητοί αναγνώστες! Και συμπεριλαμβάνει 3 μήνες δωρεάν! Οπότε είναι μια πολύ καλή προσφορά, καθιστώντας το ένα από τα φθηνότερα VPN στην αγορά.

Ως συνήθως, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν το παροχέα χωρίς κίνδυνο, χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 45 ημέρες. Παρά την πολύγλωσση ιστοσελίδα, μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους. Σαν αποτέλεσμα, θα συνιστούσα να διαβάσετε τις πολιτικές της εταιρίας στην ιστοσελίδα τους πριν εγγραφείτε.

Πάρτε τώρα 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Χαρτί σύνοψης για CyberGhost

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US
Ταυτόχρονες Συνδέσεις7 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρεςΠερισσότερες90χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευέςWindows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Android TV, Linux
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων45 Μέρες
ΠρωτόκολλαOpenVPN, L2TP-IPsec and PPTP
Δεδομένα κυκλοφορίαςΑπεριόριστα
ΚρυοτιγράφησηΙσχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IPΜυστικό
Διακομιστές7.100+

Το VPN CyberGhost λεπτομερώς

Απλή διεπαφή

Το γραφικό περιβάλλον του CyberGhost 6 είναι πολύ απλό. Επιπλέον, στην έκδοση 7 της εφαρμογής VPN είναι ακόμη πιο απλό! Από τον πίνακα των επιλογών μπορείτε να συνδεθείτε με 1 κλικ στην καλύτερη τοποθεσία διακομιστή. Με τη χρήση του πλέον διάσημου χρωματικού συνδυασμού που χρησιμοποιούν, ο σχεδιασμός του γραφικού περιβάλλοντος παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία στους χρήστες. Ακόμη και αν δεν ξέρετε πολλά όσον αφορά την τεχνολογία, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σαν επαγγελματίες μέσα σε λίγα λεπτά.

cyberghost

Φυσικά, μπορείτε πάντα να δείτε τη λίστα των διαθέσιμων διακομιστών, όπου μπορείτε να αποφασίσετε για κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα, όπως torrents και streaming. Υπάρχουν πολλές χώρες για να διαλέξετε. Το φιλτράρισμα είναι πολύ επαρκές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους αγαπημένους σας διακομιστές για ακόμη πιο γρήγορη πρόσβαση. Επιπλέον, έχετε διαθέσιμες τις πληροφορίες του κάθε διακομιστή ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο για τη δραστηριότητά σας. Αυτή είναι ακριβώς η λίστα διακομιστών που μας αρέσει, όπου μπορεί να γίνει αλλαγή ανά πάσα στιγμή.

Εστίαση σε δραστηριότητες

Αρχικά, τα VPN δημιουργήθηκαν για ασφάλεια και για την προστασία της ιδιωτικότητας. Οι χρήστες συνδέονται μόνο σε 1 διακομιστή και περιηγούνταν στον παγκόσμιο ιστό ανώνυμα. Από τότε, οι ανάγκες για VPN αυξήθηκαν και οι εταιρίες πραγματοποίησαν προσθήκες. Αυτό το κομμάτι της αξιολόγησης του Cyber Ghost αφιερώνεται στις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με ένα VPN.

Περιηγηθείτε ανώνυμα και ξεπεράστε τη λογοκρισία

Εάν απλά επιθυμείτε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας στο διαδίκτυο, μπορείτε απλά να επιλέξετε οποιονδήποτε διακομιστή και να συνδεθείτε. Όσο πιο κοντά βρίσκεται ο διακομιστής και όσο χαμηλότερος είναι ο φόρτος αυτού, τόσο το καλύτερο. Το Cyber Ghost κρυπτογραφεί όλη σας την κίνηση. Αλλά δεν θα τρέξει τον φυλλομετρητή σας σε κατάσταση ιδιωτικού απορρήτου! Απλά χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας όπως κάνετε κανονικά πάντα.

Επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποια ιστοσελίδα υπό περιορισμό, όπως το Facebook στην Κίνα; Κανένα πρόβλημα. Το CyberGhost μπορεί να σας βοηθήσει. Απλά επιλέξτε έναν διακομιστή εκτός Κίνας και απολαύστε το διαδίκτυο δίχως λογοκρισία!

Αποκλεισμός Ροής

Ένα άλλο φιλικό προς τον χρήστη χαρακτηριστικό είναι ότι παρέχουν το προφίλ για να παρακάμψουν τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς. Με το CyberGhost VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 40 υπηρεσίες συνεχούς ροής από όλο τον κόσμο. Οπότε, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε Αμερικανικό Netflix ή Hulu.

Αξιοσημείωτο είναι η 100% εγγύηση λειτουργικότητας. Επειδή υπηρεσίες συνεχούς ροής κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αποκλείσουν τις διευθύνσεις IP των διακομιστών VPN, για να ελέγχουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου μεταξύ των τοποθεσιών ροής και των VPN, οι χρήστες ενδέχεται να χάσουν την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Ωστόσο, το Cyber ​​Ghost διαβεβαιώνει συνεχώς ότι οι διακομιστές τους πραγματικά ξεκλειδώνουν τις ιστοσελίδες που θέλετε.

cyberghost

CyberGhost και Netflix – Λειτουργεί με το Αμερικανικό Netflix!

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αξιολόγησής μας για το CyberGhost, προσπαθήσαμε να παρακολουθήσουμε το αμερικανικό Netflix. Δεν μπορούσα να βρω κάποιον διακομιστή ώστε να ξεμπλοκάρω το αμερικανικό Netflix. Ωστόσο είναι ένα χαρακτηριστικό πάνω στο οποίο δούλεψαν. Τώρα πλέον μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάροχο αυτόν για να έχετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix. Πρόσθεσαν επίσης έναν διακομιστή για το ξεμπλοκάρισμα της βρετανικής βιβλιοθήκης. Σας είχαμε πει πως θα πρόσθεταν το χαρακτηριστικό σύντομα!

P2P και torrent μόνο σε επιλεγμένους διακομιστές

Εξαιρετικά νέα! Η πολιτική P2P του Cyber Ghost είναι φιλική όσον αφορά τα torrent. Έτσι, δραστηριότητες P2P όπως τα torrent και ο διαμοιρασμός αρχείων επιτρέπονται. Ωστόσο αυτό γίνεται μόνο σε επιλεγμένους διακομιστές, που έχουν παραμετροποιηθεί κατάλληλα για ανώνυμα torrent. Μπορείτε να έχετε εύκολα πρόσβαση σε αυτούς τους συγκεκριμένους διακομιστές που θα σας κρατήσουν προστατευμένους όταν χρησιμοποιείτε torrent. Υπάρχουν πολλές επιλογές, ακόμη και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, με βάση την πολιτική απορρήτου τους, δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφών για τη χρήση του VPN aκαι για το είδος της κίνησής σας. Το αποτέλεσμα είναι να μην μένει κανένα ίχνος. Παρόλα αυτά, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε άλλους παρόχους VPN, απαγορεύεται η πραγματοποίηση παράνομων δραστηριοτήτων μέσω της σύνδεσής τους.

Χωρίς πολιτική αρχείων καταγραφής & δέσμευση για διαφάνεια

Το Cyber Ghost VPN παρέχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής αρχείων. Επομένως, δεν τηρούν κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας (κυκλοφορία) ή της σύνδεσής σας (Timestamps, διεύθυνση IP),

Κάθε χρόνο, η CyberGhost δημοσιεύει μια έκθεση διαφάνειας. Σκοπός τους είναι να υπογραμμίσει τις ιδέες διαφόρων αιτημάτων για την αποκάλυψη της ταυτότητας των χρηστών του CyberGhost. Παρόλο που η εταιρεία δεν τηρεί αρχεία καταγραφής.

Ρυθμίσεις CyberGhost VPN

Αρχικά, στην καρτέλα Γενικά (General) μπορείτε να βρείτε όλες τις βασικές ρυθμίσεις. Περιλαμβάνουν τις πιο δημοφιλείς επιλογές γλωσσών. Πράγματι, στην πιο πρόσφατη έκδοση, οι ρυθμίσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό.

Μπορείτε ωστόσο να βρείτε ακόμη τις περισσότερες επιλογές στους Έξυπνους Κανόνες : Κανόνας εκκίνησης, Προστασία Wi-Fi και Εξαιρέσεις. Δεν θα αφιερώσουμε χρόνο στους κανόνες εκκίνησης – είναι αρκετά τυπικοί.

Ίσως αξίζει μια λέξη για την προστασία Wi-Fi protection: Το χαρακτηριστικό αυτό σας επιτρέπει ναξεκινήσετε αυτόματα τη VPN σύνδεσή σας σε κάθε δίκτυο WiFi. Εάν είστε πολύ καθοδόν, είναι απαράιτητο – αποτελεί την καλύτερη προστασία κόντρα στους κινδύνους των δημόσιων Wi-Fi και κακόβουλών ιστοσελίδων.

Μια εξαίρεση αποτελεί το χαρακτηριστικό split tunnelling. Όταν επιθυμείτε πρόσβαση σε ιστοσελίδες από την τοπική σας σύνδεση, ακόμη και όταν έχετε συνδεθεί σε διακομιστή VPN, αυτό είναι εφικτό. Πράγματι, μπορείτε να προσθέσετε τις ιστοσελίδες αυτές στην λίστα των εξαιρέσεων.

Επιπλέον το Cyber Ghost προσφέρει ένα είδος διαίρεσης χαρακτηριστικών σήραγγας στην καρτέλα Εξαίρεση. Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε ιστότοπους από την τοπική σας σύνδεση, ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN, είναι δυνατόν. Πράγματι μπορείτε να προσθέσετε αυτούς τους ιστότοπους στη λίστα εξαιρέσεων.

Συμβουλή από Al

Να είστε προσεκτικοί με αυτό το χαρακτηριστικό! Πράγματι, δημιουργείτε εξαιρέσεις για τις οποίες η κυκλοφορία δεν θα περάσει από τη σήραγγα VPN. Θυμηθείτε ότι όλα τα ευαίσθητα δεδομένα ή οι λήψεις σας θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη σύνδεση VPN ανά πάσα στιγμή!

Επιπλέον στην καρτέλα Σύνδεση, είναι δυνατή η τυχαία επιλογή της θύρας σύνδεσης. Και μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο μεταξύ UDP και του TCP. Σας υπενθυμίζω ότι το UDP είναι ταχύτερο από το TCP.cyberghost

Για να έχετε καλύτερη προστασία από τους δημόσιους κινδύνους Wi-Fi, αμπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία WiFi. Βασικά, θα ξεκινήσει αυτόματα μια σύνδεση VPN σε κάθε νέο WiFi. Αν έιστε πάντα εν κίνηση, είναι απαραίτητο.

Τελευταίο, εξίσου σημαντικό είναι η καρτέλα App Protection, όπου μπορείτε να αποφασίσετε ποιες εφαρμογές θα προστατεύσετε με το Cyber Ghost. Για παράδειγμα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης torrent θα χρησιμοποιεί πάντα το VPN. Και μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ποιο προφίλ θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Kill Switch

Από προεπιλογή, το CyberGhost ενεργοποιεί αυτόματα το Kill Switch σε Windowns και Mac. Αυτή η λειτουργία προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρυτο εάν πέσει η σύνδεση VPN. Πράγματι, ο πελάτης θα εμποδίσει όλη τη κίνηση της συσκευής σας μέχρι να συνδεθεί ξανά το VPN. Και η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν θα είναι ποτέ ξεκάθαρη.

Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να έχετε ένα Kill Switch όταν κάνετε torrenting!

Ιδιόκτητο DNS

Όταν είστε συνδεδεμένοι, ο IPS σας παρέχει τους διακομιστές DNS του. Ως εκ τούτου, έχετε πρόσβαση σε όλα τα αιτήματά σας… Δεν τόσο καλό για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να μειώσετετη λογοκρισία αλλάζοντας αυτά τα DNS. Και το Cyber Ghost έχει τα δικά του DNS που μπορείτε να χρησιμοποιείτε.

CyberGhost για Mac

cyberghost vpn mac

Cyber Ghost για Android

Cyberghost android

CyberGhost για iOS

cyberghost ios

Τελικές Σκέψεις

Το CyberGhost είναι μια αξιόπιστη λύση VPN, εστιάζοντας στο ιδιωτικό σας απόρρυτο. Είναι κατάλληλο για όλους αυτους που χρειάζονται ένα εύχρηστο VPN για να κάνουν surfing και torrent ανώνυμα και να παρακολουθήσουν streaming TV χωρίς όρια. Το πακέτο πολλαπλών συνδέσεων είναι λίγο ακριβό.

8.8 Συνολική βαθμολογία
CyberGhost αξιολόγηση

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
8
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
10
Πλεονεκτήματα
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone ναι Android
 • Επιτρέπονται P2P kai BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Φιλικό προς τον χρήστη
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει προστασία διαρροής IPv6
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (Τείχος προστασίας NAT)
 • Δεν υπάρχει σύνδεση IP Σχέση ποιότητας και τιμής

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Αφήστε κάποιο σχόλιο

   Diadiktiokaiasfalia.com