CyberGhost VPN | περιορισμένη προσφορά

CyberGhost VPN | περιορισμένη προσφορά

Ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, με ειδική προσφορά για εσένα!

CyberGhost VPN, πρώτα ιδιωτική ζωή

Η εταιρεία εδρεύει στη Ρουμανία και τη Γερμανία, όπου είναι αρκετά διάσημη.  Πράγματι, η CyberGhost άρχισε να προσφέρει μετρητά απευθείας από τα καταστήματα εκεί, επειδή πραγματικά υποστηρίζουν και προωθούν τα πολιτικά δικαιώματα, μια ελεύθερη κοινωνία και ένα πολιτισμό χωρίς λογοκρισία στο Διαδίκτυο.

Και η κυρίως έδρα της στη Ρουμανία, βοηθάει.  Πράγματι, είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν να καταργήσουν τους εθνικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας για τη διατήρηση δεδομένων 2006.  Οπότε, το απόρρητό σας είναι εξασφαλισμένο.

Επιπλέον, οργανώνουν εκδηλώσεις σχετικές με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.  Πριν μερικά χρόνια, πραγματοποίησαν μια εκστρατεία για να καταπολεμήσουν την τουρκική λογοκρισία και έδωσαν δωρεάν άδειες στους τούρκους πολίτες.  Και το 2016,  ξεκίνησαν το πρόγραμμα CyberFreedom.  Ο στόχος είναι να προσφέρει δωρεάν προστασία στους δημοσιογράφους MKO οι οποίοι υποστηρίζουν τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία του λόγου.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ.  Ωστόσο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα freebiesτους!

Cyber Ghost VPN: Σχέδια και τιμολογηση

Cyber Ghost VPN: Σχέδια και τιμολογηση 2018

Όπως συμβαίνει συνήθως με παρόχους VPN, υπάρχει μόνο ένα πακέτο, με έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις – για να συνδέσετε όλες σας τις συσκευές (ΗΥ, τηλέφωνο και tablet).  Και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ συνδρομών 1 μήνα, 6 μηνών ή 1 έτους.  Αλλά η συνδρομή ενός έτους είναι μια ειδική προσφορά για εσάς, αγαπητοί αναγνώστες! Και συμπεριλαμβάνει 6 μήνες δωρεάν! Οπότε είναι μια πολύ καλή προσφορά, καθιστώντας το ένα από τα φθηνότερα VPN στην αγορά.

Ως συνήθως, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν το παροχέα χωρίς κίνδυνο, χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 45 ημέρες.  Παρά την πολύγλωσση ιστοσελίδα, μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους.  Σαν αποτέλεσμα, θα συνιστούσα να διαβάσετε τις πολιτικές της εταιρίας στην ιστοσελίδα τους πριν εγγραφείτε.

Πάρτε τώρα 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Χαρτί σύνοψης για CyberGhost

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής Απεριόριστα
Τύπος υποστήριξης Φόρουμ, εισητήριο
Υποστήριξη OpenVPN Supported by SSL-based OpenVPN protocol with 256-bit data encryption. Υποστηρίζεται από το SSL-based OpenVPN πρωτόκολλο με 256-bit κρυπτογράφηση δεδομένων
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες 60+ χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα OpenVPN (TCP, UDP), L2TP/IPSEC, PPTP
Τύπος Δικτύου Ιδιωτικός
Κρυοτιγράφηση Military(στρατιωτικό) 256 bit
Διεύθυνση IP n/a
Διακομιστές 1550+

Το VPN CyberGhost λεπτομερώς

Απλή διεπαφή

Το περιβάλλον χρήστη του CyberGhost VPN είναι πολύ απλό.  Πράγματι θα βρείτε τα πέντε προφίλ τους και επιλογή διακομιστών στην σελίδα υποδοχής.  Απλά επιλέξτε τη δραστηριότητα που θέλετε και ο πελάτης θα σας καθοδηγήσει.  Πιθανώς ακόμη και να ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης ή το torrent client για εσάς!

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Επιλογή του διακομιστή VPN μου, θα φτάσετε σε μια καινούρια οθόνη με μια λίστα με όλους τους διακομιστές.  Το φιλτράρισμα είναι πολύ αποτελεσματικό.  Και μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένους διακομιστές για ταχύτερη πρόσβαση.  Επιπλέον,  θα λάβετε λεπτομέρειες για κάθε διακομιστή: το φορτίο, το ping και αν δέχεται torrenting.  Αυτό είναι πραγματικά το είδος διακομιστών που μου αρέσει.

cyberghost servers

Περιηγηθείτε ανώνυμα με το CyberGhost VPN

Εάν θέλετε να προστατεύσετε το προσωπικό σας απόρρητο, χρησιμοποιήστε το προφίλ ανώνυμης περιήγησης.  Απλά ελέγξτε τη χώρα στην οποία θέλετε να συνδεθείτε και ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες.  Και το CyberGhost θα σας ενώσει με τον καλύτερο διακομιστή και θα σας ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης!

Αποκλεισμός Ροής

Ένα άλλο φιλικό προς τον χρήστη χαρακτηριστικό είναι ότι παρέχουν το προφίλ για να παρακάμψουν τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς. Με το CyberGhost VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε  περισσότερες από 40 υπηρεσίες συνεχούς ροής από όλο τον κόσμο.  Οπότε, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε BBC iPlayer ή  Hulu.

cyberghost streaming

Αξιοσημείωτο είναι η 100% εγγύηση λειτουργικότητας.  Επειδή υπηρεσίες συνεχούς ροής κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αποκλείσουν τις διευθύνσεις IP των διακομιστών VPN, για να ελέγχουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.  Κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου μεταξύ των τοποθεσιών ροής και των VPN, οι χρήστες ενδέχεται να χάσουν την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.  Ωστόσο, το Cyber ​​Ghost διαβεβαιώνει συνεχώς ότι οι διακομιστές τους πραγματικά ξεκλειδώνουν τις ιστοσελίδες που θέλετε.

CyberGhost και Netflix – Λειτουργεί με το Αμερικανικό Netflix!

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αναθεώρησης του CyberGhost, προσπάθησα να παρακολουθήσω Αμερικανικό Netflix. Και δεν μπορούσα να βρω έναν διακομιστή για να ξεμπλοκάρει το US Netflix.  Αλλά εχουν εργαστεί σε αυτό.  Και τώρα μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον παροχέα για να πάρετε το US Netflix.

Προστετάψτε το δίκτυό σας

Αυτό το προφίλ είναι πολύ παρόμοιο με το ανώνυμο surfing. Αλλά το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το γεγονός ότι η CyberGhost θα εντοπίσει αυτόματα ιδιωτικά και δημόσια WiFi και θα προστατεύσει την σύνδεσή σας αναλόγως.

P2P και torrent μόνο σε επιλεγμένους διακομιστές

Στη υγεία σας! Η πολιτική P2P του Cyber Ghost είναι φιλική προς το torrent. Οπότε, επιτρέπονται δραστηριότητες P2P όπως torrenting. Αλλά μόνο σε επιλεγμένους διακομιστές. Αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ως εκ τούτου, δημιούργησαν ειδικά προφίλ στον πελάτη και βελτιστοποιημένους διακομιστές για ανώνυμο torrenting. Και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους συγκεκριμένους διακομιστές που θα σας προστατεύσουν κατά τη διάρκεια χρήσης torrents.

P2P και torrent μόνο σε επιλεγμένους διακομιστές

Επιπλέον, σύμφωνα με την πολιτική του απορρήτου τους, δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής σχετικά με τη χρήση του VPN  και τον τύπο της επισκεψιμότητάς σας. Ως αποτέλεσμα, δεν αφήνετε καθόλου ίχνη.  Ωστόσο, όπως και με άλλους παρόχους VPN, απαγορεύεται η συμμετοχή σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα μέσω της σύνδεσής τους.

Ξεμπλοκάρετε βασικούς ιστότοπους

Χρειάζεστε πρόσβαση σε έναν περιορισμένο ιστότοπο, όπως το Facebook στην Κίνα;  Κανένα πρόβλημα.  Το CyberGhost σας καλύπτει. Απλά επιλέξτε τον ιστότοπο από τη λίστα και θα συνδεθεί με τον καλύτερο διακομιστή για να το επιτύχει.  Με αυτό το προφίλ, μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε ένα διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία!

Kill Switch

Από προεπιλογή, το CyberGhost ενεργοποιεί αυτόματα το Kill Switch σε Windowns και Mac.  Αυτή η λειτουργία προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρυτο εάν πέσει η σύνδεση VPN. Πράγματι, ο πελάτης θα εμποδίσει όλη τη κίνηση της συσκευής σας μέχρι να συνδεθεί ξανά το VPN.  Και η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν θα είναι ποτέ ξεκάθαρη.

Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να έχετε ένα Kill Switch όταν κάνετε torrenting!

Ιδιόκτητο DNS

Όταν είστε συνδεδεμένοι, ο IPS σας παρέχει τους διακομιστές DNS του.  Ως εκ τούτου, έχετε πρόσβαση σε όλα τα αιτήματά σας… Δεν τόσο καλό για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.  Μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να μειώσετετη λογοκρισία αλλάζοντας αυτά τα DNS. Και το Cyber Ghost έχει τα δικά του DNS που μπορείτε να χρησιμοποιείτε.

Ρυθμίσεις CyberGhost VPN

Αρχικά, στην καρτέλα Γενικά μπορείτε να βρείτε τις βασικέ ρυθμίσεις.  Συμπεριλαμβάνουν την επιλογή γλωσσών, την αυτόματη εκτέλεση κατά την εκκίνηση του συστήματος και το προεπιλεγμένο προφίλ(εάν μεταδίδετε κυρίως ροές βίντεο, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε μερικά δευτερόλεπτα!)

cyberghost general settings

Επιπλέον το Cyber Ghost προσφέρει ένα είδος διαίρεσης χαρακτηριστικών σήραγγας στην καρτέλα Εξαίρεση.  Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε ιστότοπους από την τοπική σας σύνδεση, ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN, είναι δυνατόν. Πράγματι μπορείτε να προσθέσετε αυτούς τους ιστότοπους στη λίστα εξαιρέσεων.

Συμβουλή από Al

Να είστε προσεκτικοί με αυτό το χαρακτηριστικό! Πράγματι, δημιουργείτε εξαιρέσεις για τις οποίες η κυκλοφορία δεν θα περάσει από τη σήραγγα VPN. Θυμηθείτε ότι όλα τα ευαίσθητα δεδομένα ή οι λήψεις σας θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη σύνδεση VPN ανά πάσα στιγμή!

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης, μπορείτε να το ορίσετε στην καρτέλα Διαμεσολαβητής. Το CyberGhost υποστηρίζει διαμεσολαβητές SOCKS5 και HTTP.

Επιπλέον στην καρτέλα Σύνδεση, είναι δυνατή η τυχαία επιλογή της θύρας σύνδεσης.  Και μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο μεταξύ UDP και του TCP.  Σας υπενθυμίζω ότι το UDP είναι ταχύτερο από το TCP.

cyberghost connection settings
Για να έχετε καλύτερη προστασία από τους δημόσιους κινδύνους Wi-Fi, αμπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία WiFi.  Βασικά, θα ξεκινήσει αυτόματα μια σύνδεση VPN σε κάθε νέο WiFi.  Αν έιστε πάντα εν κίνηση, είναι απαραίτητο.

Τελευταίο, εξίσου σημαντικό είναι η καρτέλα App Protection, όπου μπορείτε να αποφασίσετε ποιες εφαρμογές θα προστατεύσετε με το Cyber Ghost.  Για παράδειγμα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης torrent θα χρησιμοποιεί πάντα το VPN.  Και μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ποιο προφίλ θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Χωρίς πολιτική αρχείων καταγραφής & δέσμευση για διαφάνεια

Το Cyber Ghost VPN παρέχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής αρχείων.  Επομένως, δεν τηρούν κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας (κυκλοφορία) ή της σύνδεσής σας (Timestamps, διεύθυνση IP),

Κάθε χρόνο, η CyberGhost δημοσιεύει μια έκθεση διαφάνειας.  Σκοπός τους είναι να υπογραμμίσει τις ιδέες διαφόρων αιτημάτων για την αποκάλυψη της ταυτότητας των χρηστών του CyberGhost.  Παρόλο που η εταιρεία δεν τηρεί αρχεία καταγραφής.

CyberGhost για Mac

Cyber Ghost για Android

CyberGhost για iOS

CyberGhost αναθεώρηση: Καλή

Το CyberGhost είναι μια αξιόπιστη λύση VPN, εστιάζοντας στο ιδιωτικό σας απόρρυτο. Είναι κατάλληλο για όλους αυτους που χρειάζονται ένα εύχρηστο VPN για να κάνουν surfing και torrent ανώνυμα και να παρακολουθήσουν streaming TV χωρίς όρια. Το πακέτο πολλαπλών συνδέσεων είναι λίγο ακριβό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Υψηλή ταχύτητα
  • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone ναι Android
  • Επιτρέπονται P2P kai BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
  • Φιλικό προς τον χρήστη
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Δεν υπάρχει προστασία διαρροής IPv6
  • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (Τείχος προστασίας NAT)
  • Δεν υπάρχει σύνδεση IP Σχέση ποιότητας και τιμής

Πηγαίνετε στον ιστότοπο CyberGhost

Comments are closed.