Σχετικά με Εμάς

Είμαστε μια ομάδα η οποία αποτελείται από πολλά και διαφορετικά άτομα με έναν κοινό στόχο: την εκπαίδευση και διάδοση της ευαισθητοποίησης για την κυβερνοασφάλεια και το προσωπικό απόρρητο στο διαδίκτυο. Η ψηφιακή εποχή έχει κάνει σχεδόν τα πάντα να εξαρτώνται από το διαδίκτυο, ενώ οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε όλους 24/7. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης πως σήμερα πλέον δημιουργούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ιδιωτικότητα περισσότερο από ποτέ. Το πιο λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι πως δεν το αντιλαμβάνονται όλοι αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι δεν παίρνουν το ζήτημα στα σοβαρά.

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε πως κάθε άτομο που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τις καθημερινές του δραστηριότητες αντιλαμβάνεται την αξία του ιδιωτικού απορρήτου. Ταυτόχρονα, θέλουμε όλοι να είναι πιο προσεχτικοί με την ασφάλειά τους. Το διαδίκτυο έχει ανοίξει τον δρόμο της επικοινωνίας και του εμπορίου, μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιηθεί επίσης και για απάτες, κλοπές, ζημιές και παρακολούθηση. Γι’ αυτό, επιθυμία μας είναι να μετασχηματίσουμε το πάθος μας για την τεχνολογία σε ένα μέσο με το οποίο οι κοινοί άνθρωποι θα μπορούν να είναι τελικά ελεύθεροι και να έχουν το μυαλό τους ήσυχο όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα αυτή διαθέτει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όσον αφορά την κυβερνοασφάλεια. Διαθέτουμε όλα τα τελευταία νέα που αφορούν την ασφάλεια, εκπτώσεις και προσφορές σε εργαλεία και λογισμικό, αξιολογήσεις προϊόντων που ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε και οδηγούς βήμα-προς-βήμα. Τα άρθρα μας έχουν γραφτεί έτσι ώστε όλοι, ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν τόσο καλά τον τομέα της τεχνολογίας, να μπορούν καταλάβουν.

Πραγματοποιούμε συνεχώς βελτιώσεις στις ιστοσελίδες μας, παράγοντας παράλληλα συνεχώς νέο περιεχόμενο. Εάν επιθυμείτε να γράψουμε κάποιο άρθρο με συγκεκριμένο θέμα για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, ενημερώστε μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας. Μπορείτε επίσης να μας στέλνετε τις απόψεις σας, σχόλια και παράπονα. Ελπίζουμε πως μέσω της ιστοσελίδα μας θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες  και θα τις χρησιμοποιήσετε για να προστατέψετε την κυβερνοασφάλειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Diadiktiokaiasfalia.com