Υπηρεσίες με το πιο φθηνό VPN του 2022 στην Ελλάδα

Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα από αυτά τα premium VPN; Με αυτούς τους φθηνούς παρόχους VPN, θα έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας.

Στον κόσμο του VPN, όπως και στους περισσότερους τομείς, θα μπορούσατε να πείτε ότι όσα περισσότερα ξοδεύετε σε μια υπηρεσία, τόσο καλύτερα είναι. Αλλά μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει… Και αυτό είναι προς το καλύτερο! Πράγματι, το φθηνότερο μηνιαίο VPN σ’αυτόν τον ιστότοπο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Επομένως, οι προσφορές VPN δεν εξαρτώνται μόνο από το μέγεθος του δικτύου και την ποιότητα της υπηρεσίας. Αλλά εξαρτώνται επίσης από τη στρατηγική πωλήσεων της εταιρείας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φθηνό VPN στην Ελλάδα που θέλετε είναι μια καλή φθηνή υπηρεσία VPN. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να ανακαλύψετε τους καλύτερους και φθηνότερους παρόχους VPN στην αγορά.

Δείτε το εδώ
Δοκιμάστε το Surfshark, είναι το φθηνότερο με ΕΚΠΤΩΣΗ 82%!

Το Surfshark αποτελεί οικονομική και λειτουργική λύση VPN. Μεγάλη προσφορά με 2 μήνες δωρεάν και εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 30 Σεπτέμβριος 2022

Το κόλπο για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN δωρεάν

Θέλετε να δοκιμάσετε το ExpressVPN δωρεάν; Όπως συμβαίνει και με άλλα, το συγκεκριμένο λογισμικό σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30-ημερών. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα άλλα, η επιστροφή χρημάτων γίνεται χωρίς ερωτήσεις. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε το λογισμικό. Στη συνέχεια θα έχετε 30 ημέρες για να το χρησιμοποιήσετε και για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από την εξυπηρέτηση πελατών (μέσω του ζωντανού chat για παράδειγμα). Δεν χρειάζεται να βρείτε κάποια δικαιολογία. Μπορείτε να τους πείτε πως απλά αλλάξατε γνώμη, πως απλά θέλατε να δοκιμάσετε ή ότι δεν έχετε λεφτά. Δεν έχει σημασία. Εντός 5 ημερών, θα λάβετε πλήρη αποζημίωση. Πολλοί αναγνώστες μας επιβεβαιώνουν πως δουλεύει!

Αποκτήστε ένα premium VPN για μερικά ευρώ με την αποκλειστική μου έκπτωση: Βίντεο ροής, λήψη torrents και προστασία της ιδιωτικότητάς σας.

Φθηνά VPN της Ελλάδας: Αξίζει πραγματικά;

Ψάχνετε για ένα προσιτό VPN; Αποκτήστε ένα premium VPN για μερικά ευρώ με την αποκλειστική μου έκπτωση: Βίντεο ροής, λήψη torrents και προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Πρώτα απ ‘όλα, φαίνεται ότι γνωρίζετε ήδη τι είναι το VPN αν διαβάζετε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω δύο πράγματα: Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο είναι μια από άκρο σε άκρο κρυπτογραφημένη σύνδεση. Και τη χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο κυρίως για τους ακόλουθους λόγους:

Ανώνυμη περιήγηση και προστασία της ιδιωτικότητας

Η προστασία της ιδιωτικότητας είναι ένα δικαίωμα και πρέπει να την υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια. Επίσης, δεν έχει σημασία αν έχετε ή δεν έχετε κάτι να κρύψετε. Επειδή ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί απλώς να καταγράψει τι κάνετε στο Διαδίκτυο. Και η κυβέρνησή σας μπορεί νόμιμα να κατασκοπεύει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, χωρίς καν να χρειαστεί κάποιο ένταλμα.

Οι ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους άνθρωποι σαν εσάς αναζητούν τα καλύτερα φθηνά VPN αυτές τις μέρες. Ενώ το Διαδίκτυο είναι ένα όμορφο (και παράξενο) μέρος, μπορεί να γίνει επικίνδυνο σε μια στιγμή. Και δεν γίνομαι παρανοϊκός αφού αφήνετε ίχνη των επισκέψεών σας σε όλους τους ιστοτόπους. Αυτά τα bits πληροφοριών είναι ανώνυμα. Αλλά εξακολουθεί να είναι δυνατό οι ‘αδιάκριτοι’ να αποκαλύψουν την τοποθεσία και την ταυτότητά σας συλλέγοντάς τα.

Και γι ‘αυτό σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, σε όλες τις συσκευές σας (χρειάζεστε αρκετές ταυτόχρονες συνδέσεις γι’ αυτό). Καλύτερα να είστε προσεκτικοί παρά να λυπάστε…

Ενώ η καλύτερη υπηρεσία VPN δεν διαγράφει όλα τα ίχνη που έχετε αφήσει, σας επιτρέπει να μην αφήσετε κανένα ψηφιακό αποτύπωμα. Πράγματι, ένα V.P.N. δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη δίοδο μεταξύ της συσκευής σας και των τοποθεσιών διακομιστή της. Επομένως, προστατεύει τα δεδομένα σας από τους ‘αδιάκριτους’ (τον ISP σας, την κυβέρνησή σας ή τους hackers).

Επιπλέον, κάνει τη διεύθυνση IP σας ανώνυμη. Στην πραγματικότητα, την αντικαθιστά με την IP του δικού της διακομιστή. Ως εκ τούτου, οι ιστότοποι δεν έχουν καμιά ένδειξη ότι τους επισκέπτεστε. Επειδή θεωρούν ότι ‘είστε’ εσείς ο διακομιστής. Και μπορείτε πραγματικά να περιηγηθείτε ανώνυμα. Γνωρίζουν φυσικά τα αιτήματά σας, αλλά δεν μπορούν να συνδέσουν τα αιτήματα με την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Πρόσβαση σε περιεχόμενο και αποφυγή λογοκρισίας

Μια άλλη δημοφιλής χρήση του VPN είναι η ενασχόληση με τη λογοκρισία και η πρόσβαση σε όλο το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Επειδή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook στην Κίνα. Επίσης, δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το US Netflix από την Ελλάδα. Και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer από το εξωτερικό. Πιστέψτε με, το προσπάθησα ήδη κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων επαγγελματικών μου ταξιδιών.

Αλλά ένα VPN μιμείται την τοποθεσία σας οπουδήποτε στον κόσμο. Τουλάχιστον, οπουδήποτε ο πάροχός σας προσφέρει διακομιστές. Τα περισσότερα δίκτυα VPN χαμηλού κόστους παρέχουν διακομιστές σε όλες τις ηπείρους. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε στη χώρα όπου είναι προσβάσιμο το περιεχόμενο και να αποφύγετε τους περιορισμούς.

Πρόσβαση σε περιεχόμενο από την Ελλάδα με VPN

Είστε στην Ελλάδα και ο πάροχός σας έχει 3 διακομιστές. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ, στη Δανία ή στην Αυστραλία. Μπορείτε να παρακάμψετε την λογοκρισία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε αυτές τις 3 χώρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Το ξεμπλοκάρισμα περιεχομένου είναι ένα πράγμα. Αλλά μην ξεχνάτε την ταχύτητα της υπηρεσίας. Μπορεί να θέλετε πρόσβαση σε ένα streaming ιστότοπο. Και για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, πρέπει να έχετε μια τέλεια σύνδεση και υψηλή ταχύτητα. Διαφορετικά, θα βλέπετε την ένδειξη φόρτωσης πολύ συχνά!

Τι χρειάζεστε: Το καλύτερο φθηνό VPN στην Ελλάδα

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε πραγματικά είναι ένα VPN που λειτουργεί – δεν θα θέλατε ένα VPN που δεν προστατεύει το ιδιωτικό σας απόρρητο και διαρρέει τα ευαίσθητα δεδομένα σας. Αλλά θέλετε έναν πάροχο που να εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική χωρίς logs και προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Kill Switch και προστασία από διαρροές DNS, για παράδειγμα. Επίσης, δεν θα θέλατε ένα VPN που να μην ξεμπλοκάρει το γεωγραφικό περιεχόμενο ή να μην επιτρέπει τη λήψη torrent. Αλλά θέλετε ένα VPN που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και να κατεβάζετε torrents. Επειδή αυτό το είδος φθηνότερων μηνιαίων VPN θα ήταν πολύ ακριβό… Αλλά αν το VPN είναι καλό, τότε μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πλάνα τιμών.

Πόσο κοστίζει ένα VPN;

Πρώτα απ ‘όλα, το φθηνότερο μηνιαίο VPN δεν είναι δωρεάν, συγχωρέστε με. Ενώ υπάρχουν διαθέσιμα δεκάδες δωρεάν VPN, θα σας συνιστούσα να μείνετε μακριά από αυτά. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: Είναι αναξιόπιστοι στην καλύτερη περίπτωση και επικίνδυνοι στη χειρότερη περίπτωση. Γιατί τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη ζωή. Και αυτές οι εταιρείες δεν το κάνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αλλά το κάνουν με έναν μοναδικό σκοπό: Το κέρδος. Και έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε υποδομές και ομάδες επαγγελματιών. Έτσι πρέπει να πληρώσετε για το εύρος ζώνης που υποτίθεται ότι έχετε δωρεάν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτοί οι πάροχοι δωρεάν υπηρεσιών δεν χρεώνουν τίποτα. Πώς λοιπόν βγάζουν χρήματα; Λοιπόν, αυτό είναι πολύ απλό: Είστε το πραγματικό προϊόν τους! Εσείς και τα δεδομένα πλοήγησής σας. Και ό, τι κάνετε στο Διαδίκτυο μέσω του ‘πελάτη’ τους είναι συνδεδεμένος στους διακομιστές τους. Στη συνέχεια πωλούνται σε τρίτους, στον πλειοδότη. Επειδή οι πληροφορίες σας αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό. Και αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. Υπάρχουν θλιβερές περιπτώσεις στις οποίες αυτά τα κακοπροαίρετα άτομα ή εταιρείες πωλούν προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες, όπως την ταυτότητά σας, τα στοιχεία πιστωτικών καρτών κλπ. Και άλλοι, όπως Hola πουλήστε το εύρος ζώνης σας. Φανταστείτε απλά: Όταν συμβαίνει αυτό, πέσατε στα βαθιά…

Αντ ‘αυτού, διαλέξτε ένα πραγματικά προσιτό VPN που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. Και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Το φθηνότερο μηνιαίο VPN

Υπάρχουν χιλιάδες πάροχοι VPN στην αγορά. Πολλοί από αυτούς προσφέρουν μακροχρόνια πλάνα για τη μείωση του λογαριασμού. Και τα εξέτασα όλα, ακολουθώντας συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του κορυφαίου λογισμικού VPN. Ενώ η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια αξιόπιστη λύση, δεν έκανε το επόμενο βήμα εδώ. Παρακάτω είναι οι παροχείς που θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα φθηνά VPN. Εκτός από την προσφορά της φθηνότερης μηνιαίας τιμής VPN, είναι εξαιρετικοί: Γρήγοροι, φιλικοί προς το χρήστη και αξιόπιστοι. Επιτρέψτε μου να συστήσω καθένα από αυτούς:

1 SurfShark VPN: Αξιολόγηση 2022
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
10
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS:
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP
2 Atlas VPN: Αξιολόγηση 2022
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
10
Χαρκατηριστικά
8.5
Υποστήριξη
8.5
Τιμή
10
Ευκολία Χρήσης
9
PROS:
 • Πολύ χαμηλή τιμή
 • Καλά επίπεδα ασφάλειας
 • Υποστηρίζει Netflix και torrents
 • Εύκολη και γρήγορα εγκατάσταση και χρήση
 • Γρήγορες ταχύτητες γενικά
CONS:
 • Λίγο αόριστο καθεστώς για την πολιτική καταγραφών
 • Περιορισμένοι διακομιστές και χώρες
 • Έλλειψη προσθέτων φυλλομετρητών
 • Περιορισμένη εξυπηρέτηση πελατών μόνο με email
H καλυτερη αξια 3 NordVPN: Αξιολόγηση 2022
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
10
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
10
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS:
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP
4 PrivateVPN: Αξιολόγηση 2022
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9
PROS:
 • Σύνδεση υψηλής ταχύτητας
 • Εγγενής εφαρμογή για iPhone και Android
 • Επιτρέπονται P2P και BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Εύχρηστο
 • Προσιτό
 • Υπηρεσία εγκατάστασης εξ αποστάσεως
CONS:
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (τείχος προστασίας NAT)
 • Μη διαθέσιμο firewall (Εσωτερικό firewall)
 • Λίγες χώρες
5 ProtonVPN Αξιολόγηση 2022
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
8.5
Ταχύτητα και απόδοση
8
Ταχύτητα και απόδοση
8.1
Ευκολία χρήσης
8.5
PROS:
 • Διαθέτει δωρεάν έκδοση με λίγους περιορισμούς
 • Υποστηρίζει torrent και Netflix
 • Δεν καταγράφεται η δραστηριότητα των χρηστών
 • Η πληρωμή μπορεί να γίνει εντελώς ανώνυμα με Bitcoin
CONS:
 • Αρκετά υψηλή τιμή
 • Ταυτόχρονη χρήση σε έως και 5 μόνο συσκευές

Συμπεράσματα

Η προσπάθειά σας να βρείτε το καλύτερο φτηνό VPN της Ελλάδας είναι αποδεκτή. Επειδή η τιμή δεν αντανακλά πάντα την ποιότητα της υπηρεσίας. Και μπορείτε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας χωρίς να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Ελπίζω να απολαύσατε τις προτάσεις μου. Και μπορείτε να έρθετε σε επαφή εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση.

Πηγαίνετε στο Surfshark
Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών!

Αυτός ήταν ο οδηγός μου: Φθηνά VPN Greece 2022: Ποιό είναι το καλύτερο φθηνό VPN; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα άρθρα που έρχονται σύντομα.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Αφήστε κάποιο σχόλιο

   Diadiktiokaiasfalia.com