Τα καλύτερα VPN για gaming: Ποιο είναι το ταχύτερο Gaming VPN;

Φίλοι μου gamers, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης χαμηλό ping και καθόλου lag. Αυτά είναι η συνταγή για μια εξαιρετική εμπειρία online gaming. Επειδή το lagging μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο εκνευρισμό, το ξέρω, το έχω ζήσει… Αλλά μην τρελαίνεστε φίλοι μου. Και μην ρίχνετε τις ευθύνες στο lagging πια. Πράγματι, ένα VPN gaming μπορεί να είναι η λύση για να αυξήσετε της απόδοσής σας στο διαδίκτυο. Ας αξιολογήσουμε λοιπόν το καλύτερο λογισμικό VPN για gaming.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Αναζητάτε το καλύτερο VPN;

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, το ExpressVPN είναι αυτό που σας προτείνουμε για όλες σας τις διαδικτυακές δραστηριότητες.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για gaming;

Πράγματι, η χρήση ενός VPN για να παίξετε online μπορεί να μην φαίνεται σαν το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό σας. Ίσως να πιστεύετε ότι ένα VPN θα επιβραδύνει τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο. Αλλά έχετε πολλά ακόμη να μάθετε νεαροί μου. Και θα σας τα δείξω τώρα. Βελτιώστε το bandwidth σας με ένα VPN gaming

Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε μια καλή σύνδεση για να παίξετε online παιχνίδια. Και ο ISP σας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, παρέχοντας το bandwidth σας. Ωστόσο, ο πάροχός σας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη σύνδεσή σας, περιορίζοντάς την, ακόμη και ενώ διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Παίξτε League of Legends με ένα VPN

Παίξτε League of Legends με ένα VPN

Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαφορετική ταχύτητα ανάλογα με το πότε συνδέεστε. Επειδή ο πάροχός σας πρέπει να εγγυηθεί ότι οι περισσότεροι πελάτες του έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα. Και δεν έχει σημασία ότι παίζεις σ’έναν διαγωνισμό. Έτσι, αν ο Trevor θέλει να δει βίντεο του Minecraft στο Youtube, τότε θα χρησιμοποιήσει bandwidth. Αλλά ένα VPN θα σας εγγυηθεί ότι έχετε την καλύτερη ταχύτητα από τον ISP σας. Επειδή θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα κίνησης. Και η κρυπτογράφηση δεδομένων διασφαλίζει ότι ο ISP σας δεν μπορεί να διαβάσει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Επομένως, αν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να καθορίσει τι κάνετε στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει τρόπος να επιταχύνετε τη σύνδεσή σας.

Βελτιώστε τη σταθερότητα σύνδεσης με ένα λογισμικό VPN gaming

Υποθέτω ότι έχετε ακούσει ότι το πρωτόκολλο Internet βασίζεται στη μέθοδο επικοινωνίας μεταγωγής πακέτων. Για να το εξηγήσω πιο απλά, ας υποθέσουμε ότι στέλνετε ένα email σε κάποιον στην Αυστραλία. Δεν στέλνετε με τη μία όλα τα email (ακόμη κι αν φαίνεται έτσι). Πράγματι,το email χωρίζεται σε πακέτα. Κάθε πακέτο φέρει ετικέτα με τον τελικό του προορισμό και επιτρέπεται να ταξιδεύει χωριστά. Επομένως, όλα τα πακέτα θα μπορούν να ταξιδεύουν προς εντελώς διαφορετικές διαδρομές. Και όταν φτάσουν στον προορισμό τους, ξανασυναρμολογούνται για να δημιουργήσουν ξανά ένα email.

Παίξτε HearthStone με ένα VPN

Παίξτε HearthStone με ένα VPN

Και όλη αυτή η διακίνησή σας χρησιμοποιεί αυτή την ίδια μέθοδο, η οποία μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια σε περίπτωση απώλειας πακέτων. Ωστόσο, μπορείτε να την αυξήσετε με ένα VPN. Πράγματι, ένα VPN εξομοιώνει μερικές ιδιότητες ενός δικτύου μεταγωγής κυκλώματος μέσω ενός δικτύου μεταγωγής πακέτων. Επομένως απολαμβάνετε μια άμεση σύνδεση με το διακομιστή.

Αποκτήστε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο (geo-restricted) με ένα VPN για gamers

Το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό του VPN, το γνωστό ως ξεκλείδωμα περιεχομένου (content unblocking), είναι επίσης διαθέσιμο για gamers! Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να το απολαύσετε ειδικά για online gaming.

Παίξτε σαν τοπικός παίκτης – οπουδήποτε

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιώ ένα VPN για να παίξω online. Πράγματι, με ένα VPN μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε online τουρνουά. Είτε στις ΗΠΑ είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν είμαι στο εξωτερικό. Επίσης, θα μπορούσα να συνδεθώ με οποιοδήποτε διακομιστή και να παίξω περιορισμένα παιχνίδια (geo-restricted) οπουδήποτε στον κόσμο.

Παίξτε Overwatch με ένα VPN

Παίξτε Overwatch με ένα VPN

Επιπλέον, αυτό το ξεκλείδωμα λειτουργεί με το Xbox Live, το PlayStation Network και το Steam! Και ίσως άλλες υπηρεσίες που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια και να κατεβάσετε αποκλειστικό περιεχόμενο DLC από κάθε χώρα.Επιπρόσθετα, ένα VPN gaming δε σας επιτρέπει μόνο να παίζετε παιχνίδια. Αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην αγορά παιχνιδιών σε φθηνότερη τιμή.Ας πούμε ότι μετά από ένα μήνα μετάδοσης του Shenmue 3, το παιχνίδι έχει λιανική τιμή £49,99 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά στις ΗΠΑ η τιμή λιανικής πώλησης είναι £39,99. Ωστόσο, αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν συνδεθεί από τις Η.Π.Α. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε την IP σας σε έναν αμερικανικό διακομιστή μέσω ενός VPN gaming. Και τότε μπορείτε να κάνετε το καλύτερο deal!

Παίξτε παιχνίδια “πρώιμης πρόσβασης”

Ένα από τα επόμενα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι σε κλειστή beta έκδοση; Ή ένα νέο παιχνίδι μόλις βγήκε; Αλλά είναι διαθέσιμα μόνο σε Αμερικανούς ή Ιάπωνες παίκτες… Κρίμα.

Παίξτε World Of Warcraft με ένα VPN

Παίξτε World Of Warcraft με ένα VPN

Ίσως όχι στην πραγματικότητα, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε χώρα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προσποιείτε ότι είστε πραγματικός παίκτης στις Η.Π.Α. ή στην Ιαπωνία. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια νωρίτερα και να απολαύσετε αποκλειστικά πρόσθετα χάρη στη νέα σας διεύθυνση IP.

Παίξτε με τους φίλους σας, οπουδήποτε κι αν είστε όλοι

Μερικές φορές, θέλετε να παίξετε με φίλους σε άλλες χώρες. Αλλά οι διακομιστές του παιχνιδιού χωρίζονται ανά περιοχή. Και δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διακομιστές παιχνιδιών άλλων περιοχών … Πόσο απογοητευτικό!
Παίξτε Counter Strike: Global Offensive με ένα VPN

Παίξτε Counter Strike: Global Offensive με ένα VPN

Αντί να κλαίτε και να παραπονιέστε στη Nintendo, αποκτήστε ένα VPN gaming. Και μην ξεχάσετε να πάρετε ένα με αρκετές ταυτόχρονες συνδέσεις για εσάς και τους φίλους σας. Γιατί θα σας επιτρέψει να παίζετε όλοι μαζί στον ίδιο διακομιστή!

Αποφύγετε τις επιθέσεις DDoS και προστατέψτε τα δεδομένα σας με GPN (Gamers Private Network)

Έχετε ακούσει ποτέ για επιθέσεις DDoS; Γιατί γίνονται γρήγορα η μάστιγα των τουρνουά e-sport… Έτσι, μια κατανεμημένη επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS – distributed denial-of-service) είναι μια κυβερνοεπίθεση όπου ο δράστης προσπαθεί να καταστήσει την IP σας μη διαθέσιμη προσωρινά ή επ ‘αόριστον να την πλημμυρίσει με αιτήματα. Ως εκ τούτου, το σύστημά σας υπερφορτώνεται και δεν μπορεί να χειριστεί τα νόμιμα αιτήματα ώστε να τα εξυπηρετήσει. Και τότε η σύνδεσή σας γίνεται πολύ αργή για να παίξετε online.

Επίθεση DDoS

Και μερικές φορές, άλλες ομάδες χρησιμοποιούν ‘βρώμικες’ τακτικές για να στοχεύσουν τη διεύθυνση IP σας με επίθεση DDoS. Έτσι, χρειάζεστε ένα VPN με τείχος προστασίας NAT για να προστατεύσετε τη συσκευή σας απ’ αυτά. Πράγματι, ο δράστης θα επιτεθεί στον προστατευμένο διακομιστή VPN και όχι στη συσκευή σας. Έτσι μπορείτε να παίξετε κανονικά, δεν είστε εκτεθειμένοι πλέον.

Τοίχος Προστασίας NAT

Επιπλέον, μπορείτε να διατηρήσετε τα δεδομένα σας και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας με ασφάλεια πίσω από μια κρυπτογραφημένη σύνδεση VPN. Και μπορείτε να αφήσετε τη σύνδεσή σας ανοικτή σε ένα παιχνίδι για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να δημιουργήσετε κανένα κίνδυνο ασφαλείας.

Παράκαμψη απαγόρευσης IP

Αν έχετε υποστεί ban από ένα παιχνίδι που σας αρέσει, χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε στη δράση!

Πώς να ρυθμίσετε το online VPN gaming;

Δυστυχώς, μόνο οι PC master μπορούν να απολαύσουν έναν πελάτη VPN απευθείας από τη συσκευή τους. Και είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους. Απολαύστε το παιδιά!

Ωστόσο, υπάρχει μια λύση για τους λάτρες της κονσόλας, μην ανησυχείτε. Πράγματι, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στον δρομολογητή σας. Αλλά χρειάζεστε ένα δρομολογητή που υποστηρίζει τη σύνδεση VPN!

Πλεονεκτήματα:

 • Προστατέψτε όλες τις συσκευές στο δίκτυό σας
 • Χρησιμοποιήστε VPN με την κονσόλα σας και άλλες συσκευές TV
 • Απολαύστε απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις

Μειονεκτήματα:

 • Το εξωτερικό VPN χρησιμοποιεί το bandwidth
 • Πιθανώς αργότερη ταχύτητα στο internet
 • Ίδιος εντοπισμός για όλες τις συσκευές σας

Θα ασχοληθώ αργότερα με ένα άρθρο με ένα tutorial. Εν τω μεταξύ, ρωτήστε τη φίλη σας τη Google σχετικά με τη ρύθμιση ενός VPN στο δρομολογητή σας!

Το καλύτερο VPN gaming

Τώρα που καταλάβατε τα πλεονεκτήματα της χρήσης VPN gaming, ας μάθουμε ποιο είναι το ταχύτερο VPN για gaming. Ενώ στην κορυφή παρακάτω η ταχύτητα είναι το κορυφαίο κριτήριο, περιόρισα επίσης τη λίστα στα VPN που προσφέρουν τείχος προστασίας NAT.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ VPN!

Τίποτα δεν είναι πραγματικά δωρεάν σε αυτόν τον κόσμο… Αν με καταλαβαίνετε. Θα μπορούσαν να συλλέγουν τα δεδομένα σας και τις συνήθειες περιήγησης για εμπορικούς σκοπούς. Και προσφέρουν περιορισμένους διακομιστές, συνδεσιμότητα και bandwidth… Έτσι δεν μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε το gaming μ’ αυτά. Με ένα δωρεάν VPN, θα κάνετε στον εαυτό σας περισσότερο κακό παρά καλό.

1.VyprVPN

Το VyprVPN αυτο-προσδιορίζεται ως το γρηγορότερο VPN για gaming στο κόσμο! Αλλά συμφωνώ με αυτή τη δήλωση. Και δεν είμαι ο μόνος! Πράγματι, είναι το πιο δημοφιλές VPN μεταξύ των παικτών FPS και RTS στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και πρόσφατα, το VyprVPN επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στους παίκτες. Η ομάδα τους εργάζεται σε ένα βελτιστοποιημένο δίκτυο gaming για να προσφέρει στους παίκτες χαμηλότερο χρόνο ping και μειωμένo lag. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό τους.

2. CyberGhost

Από κοντά και το δεύτερο, το CyberGhost είναι επίσης ένα από τα ταχύτερα VPN με ενσωματωμένο τείχος προστασίας NAT. Και όπως και το VyprVPN προσφέρει ποιότητα δικτύου Tier 1, πράγμα που σημαίνει πολύ μικρό lag και μεγάλο bandwidth για gamers!

3.NordVPN

Τέλος, το χάλκινο μετάλλιο είναι για το NordVPN. Πράγματι, προσφέρουν ένα VPN με σοβαρές επιδόσεις και ενσωματωμένη προστασία DDoS.

Αυτός ήταν ο οδηγός μου: τα καλύτερα VPN gaming | Ποιο είναι το ταχύτερο VPN για gaming; Μείνετε συντονισμένοι για άρθρα που έρχονται σύντομα. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com