Τα καλύτερα HBO Max VPN της αγοράς

Η υπηρεσία HBO Max δεν προσφέρεται στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον πλανήτη. Αν είστε στην Αμερική είστε τυχεροί, όμως τι κάνετε σε αντίθετη περίπτωση; Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε ένα HBO Max VPN. Θα έχετε έτσι πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία streaming.

Δοκιμάστε χωρίς ρίσκο
Παρακολουθήστε HBOmax με το ExpressVPN

Το ExpressVPN σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο HBO Max με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων του εντός των 30 αυτών ημερών, χωρίς δεσμεύσεις και προβλήματα

Τα καλύτερα HBO Max VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Υπάρχουν πάρα πολλά VPN στην παγκόσμια αγορά. Το να βρει κανείς τα καλύτερα, αλλά και κατάλληλες επιλογές για HBO Max VPN είναι μία μικρή πρόκληση από πλευράς χρόνου και κόπου. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις και την εμπειρία από τη χρήση VPN στο παρελθόν.

Προκειμένου να διευκολύνουμε την κατάσταση, φροντίσαμε να κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Βρήκαμε τις διαθέσιμες λύσεις στην αγορά. Φροντίσαμε να δοκιμάσουμε πολλές από αυτές και να τις συγκρίνουμε. Έτσι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τις καλύτερες επιλογές για HBO Max VPN που μπορείτε αυτή τη στιγμή να δοκιμάσετε με επιτυχία. Κατατάξουμε τα HBO Max VPN σε μία λίστα με φθίνουσα σειρά από το καλύτερο κατά την άποψή μας, προς λιγότερο καλές λύσεις. Ακολουθεί η λίστα:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN: Αξιολόγηση 2022
9.8
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.7
Χαρακτηριστικά
9.2
Ταχύτητα και απόδοση
9.2
Σχέση ποιότητας-τιμής
8.7
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS:
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
H καλυτερη αξια 2 NordVPN: Αξιολόγηση 2022
9.6
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS:
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP
3 SurfShark VPN: Αξιολόγηση (Εκσυγχρονίζω 2022)
9.4
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
8.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
8.5
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS:
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP
4 CyberGhost: Αξιολόγηση 2022
9.2
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
8
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone ναι Android
 • Επιτρέπονται P2P kai BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Φιλικό προς τον χρήστη
CONS:
 • Δεν υπάρχει προστασία διαρροής IPv6
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (Τείχος προστασίας NAT)
 • Δεν υπάρχει σύνδεση IP Σχέση ποιότητας και τιμής
5 IPVanish: Αξιολόγηση 2022
9
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.5
Χαρακτηριστικά
8.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Η ταχύτητα των διακομιστών, ιδανική για gaming
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Εξαιρετική κάλυψη των ΗΠΑ και της Ευρώπης
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, τέλεια για P2P και BitTorrent
CONS:
 • Δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές

Κριτήρια επιλογής για το καλύτερο VPN HBO Max

Είναι λογικό να μας ρωτήσετε ποιοι ήταν οι λόγοι και τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για την εξεύρεση αυτών των HBO VPN και την κατάταξη τους με αυτή τη σειρά. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα θα αναφερθούμε πιο αναλυτικά στα κριτήρια αυτά.

Παγκόσμια κάλυψη διακομιστών VPN HBO Max

Αναφερόμαστε εδώ στον αριθμό των διακομιστών που υπάρχουν διαθέσιμοι μέσω του HBO Max VPN. Αναφερόμαστε και στις τοποθεσίες που βρίσκονται αυτοί. Στόχος, γενικά, όταν επιλέγει κάποιος ένα VPN είναι να υπάρχει μεγάλος αριθμός διακομιστών και διασποράς σε όλο τον κόσμο. Έτσι μπορεί κανείς να παρακάμψει τους γεωγραφικούς περιορισμούς για σύνδεση στο VPN HBO Max. Αποτέλεσμα είναι να έχει πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο, χωρίς λογοκρισία.

Ταχύτητες σύνδεσης των VPN

Άλλο ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την ταχύτητα του HBO Max VPN που θα επιλέξετε. Όταν ειδικά μιλάμε για υπηρεσίες streaming που πλέον φτάνουν έως τα επίπεδα απαιτήσεων του 4K βίντεο, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Τα VPN χρησιμοποιούν αλγόριθμους κρυπτογράφησης και ανακατεύθυνση δεδομένων μέσω άλλων διακομιστών. Αυτά έχουν ως επίπτωση την πτώση της ταχύτητας της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο κι άλλα τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με το θέμα αυτό. Κάποια VPN, ωστόσο, καταφέρνουν να διατηρήσουν πολύ υψηλά τα επίπεδα της ταχύτητας, χωρίς ουσιαστικές ή παρατηρήσιμες μειώσεις.

Προστασία προσωπικού απορρήτου και ασφάλειας

Δεν είναι μόνο φυσικά η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο streaming μέσα από το HBO Max VPN που ενδιαφέρει ένα χρήστη. Σκοπός είναι να χρησιμοποιήσει και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά και λειτουργίες ενός HBO Max. Σε αυτά συγκαταλέγονται η ασφάλεια και το προσωπικό απόρρητο. Υπάρχουν λειτουργίες στα VPN, όπως είναι για παράδειγμα ο διακόπτης τερματισμού, η διαρροή προστασίας DNS και το υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης, που έχουν ως αποτέλεσμα την απόκρυψη διευθύνσεων IP και την προστασία του απορρήτου οποιουδήποτε χρήστη περιηγείται online.

Εξυπηρέτηση πελατών του VPN HBO Max

Αρκετοί χρήστες θεωρούν πως η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι κάτι το ουσιαστικό. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που θα χρειαστεί κάνεις γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία με τους ανθρώπους του HBO Max. Αυτό θα είναι πραγματικά χρήσιμο. Τα VPN που έχουμε επιλέξει στη λίστα μας προσφέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω συστημάτων live chat, αποστολής e-mail ή γραπτών αιτημάτων από την ιστοσελίδα τους. Θα χρειαστείτε κάποιες πληροφορίες που αφορούν τους διακομιστές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο VPN, διάφορα ζητήματα ρυθμίσεων, τεχνικά προβλήματα που θα προκύψουν ενδεχομένως κλπ.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα δωρεάν VPN HBO Max

Είναι αλήθεια πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ακόμα και δωρεάν VPN HBO Max. Εδώ βέβαια κρύβεται μία παγίδα ή μάλλον πολύ περισσότερες παγίδες. Καταρχάς, το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός πως η τεράστια πλειοψηφία των δωρεάν VPN δεν είναι ούτε λειτουργικά, αλλά ούτε και τίμια. Ας δούμε τις δύο αυτές περιπτώσεις ξεχωριστά.

vpn hbo max

Τεχνικά προβλήματα και περιορισμοί του VPN HBO Max

Φυσικά τα δωρεάν VPN δεν έχουν τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των εμπορικών προγραμμάτων. Ότι πληρώνεις παίρνεις λέει η παροιμία και έχει απόλυτο δίκιο. Από πλευράς δυνατοτήτων θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν πολλοί περιορισμοί. Τις περισσότερες φορές οι περιορισμοί αυτοί έχουν να κάνουν με τον όγκο δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει ένα όριο ανά μήνα που είναι π.χ. 10GB κλπ.

Αν ξεπεράσετε αυτό το όριο, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ εύκολο όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες HBO Max ή άλλες υπηρεσιών streaming, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί. Δεν θα σας προσφέρει πλέον την υπηρεσία του. Υπάρχουν, επίσης, διευθύνσεις IP “δεύτερης κατηγορίας” που χρησιμοποιούνται πιθανότατα πολλές φορές και είναι μάλλον ήδη μπλοκαρισμένες στις περισσότερες υπηρεσίες. Άρα, δώρο άδωρο. Σημαντικές επίσης πτώσεις ταχύτητας παρατηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνοντας ακόμα και αδύνατη την παρακολούθηση προγραμμάτων σε υπηρεσίες streaming.

HBO Max

Τα πιο επικίνδυνα προβλήματα των δωρεάν HBO Max VPN

Το πιο σημαντικό όμως, πέρα από τα λειτουργικά προβλήματα, είναι οι κίνδυνοι που κρύβουν τα δωρεάν VPN HBO Max. Ένα τεράστιο ποσοστό αυτής της κατηγορίας χρησιμοποιούν κακόβουλο λογισμικό. Ουσιαστικά είναι ένας κρυμμένος κίνδυνος, μεταμφιεσμένος σε VPN. Για να βγάλουν χρήματα εταιρείες που τα δημιουργούν, είτε σας κλέβουν τα προσωπικά σας δεδομένα και τα πωλούν σε άλλους, κατά κύριο λόγο διαφημιστές ή τα χρησιμοποιούμε ενδεχομένως και οι ίδιες.

Σε πολλές περιπτώσεις, το κακόβουλο λογισμικό είναι της κατηγορίας των ransomware που μπορεί να σας προκαλέσει τόσο λειτουργικά προβλήματα, όσο και να σας κάνει θύμα κάποιο εκβιασμού. Είναι πραγματικά ειρωνικό καθώς τα VPN σκοπό έχουν να σας προστατεύουν από όλους αυτούς τους κινδύνους και όχι να τους ενισχύουν τα ίδια. Το τελικό συμπέρασμα είναι πως με ένα δωρεάν HBO Max VPN δεν θα κάνετε σωστά τη δουλειά σας, εκτός αν είστε ιδιαίτερα τυχεροί και πέσετε σε κάποια τρομερή περίπτωση, την οποία εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα.

Καταλαβαίνουμε πως το χρηματικό ζήτημα έχει τη σημασία του. Από την άλλη, τα εμπορικά VPN δεν είναι τελικά τόσο ακριβά και σας προσφέρουν υπηρεσίες που δεν θα είχατε αλλιώς, αλλά και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά πού εγγυώνται την ασφάλεια εσάς και τις οικογένειες σας.

Θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα VPN αυτή τη στιγμή στην αγορά, εάν όχι το καλύτερο. μάλιστα, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για ένα μήνα προκειμένου να το δοκιμάσετε, χρησιμοποιώντας τα πλήρη χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση της συνδρομής σας. Δοκιμάστε το και αν δεν σας αρέσει δεν έχετε να χάσετε τίποτα. θα πάρετε αμέσως πίσω τα χρήματά σας χωρίς ερωτήσεις και δυσκολίες.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

Τα υπόλοιπα χρήσιμα χαρακτηριστικά και οφέλη των VPN

Μπορούμε σε αυτό το σημείο να πούμε πως έχουμε κατανοήσει τη χρήση ενός HBO Max VPN όσον αφορά την γνωστή και δημοφιλή υπηρεσία streaming. Με λίγα λόγια, χωρίς αυτό δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στο HBO Max καθόλου στην Ελλάδα. Ποια είναι, όμως, γενικότερα τα οφέλη ενός VPN HBO Max και γενικότερα όλων των VPN;

Τα VPN HBO Max παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς

Όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του HBO Max, το ίδιο συμβαίνει και για άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες. Μιλάμε για το Netflix, το Hulu κλπ. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά και με ένα VPN. Έτσι, λοιπόν, έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Ούτε γεωγραφικούς περιορισμούς.

Έχετε αυξημένη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικότητας

Το VPN που θα επιλέξετε, σας προσφέρει ασφάλεια. Αυτό γίνεται μέσω της κρυπτογράφησης των δεδομένων, της απόκρυψης της διευθύνσεις IP σας, της ασφάλειας που σας προσφέρει σε δημόσια δίκτυα WiFi κλπ. Αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλεια σας γενικότερα. Ακόμα και όταν ένας κακόβουλος χρήστης κλέψει τα δεδομένα σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν θα είναι σε θέση να τα διαβάσει και να τα χρησιμοποιείς. Αυτό σας δίνει τεράστια ευελιξία και ασφάλεια στις χρηματικές συναλλαγές, στην επικοινωνία σας κλπ. Στις μέρες μας αυτό είναι ένα ανεκτίμητο δώρο.

Το HBO Max VPN και οι επιλογές του

Πώς να παρακολουθήσετε HBO Max με απλά βήματα

Ας δούμε τώρα συγκεκριμένα και βήμα προς βήμα πώς μπορείτε με ένα VPN HBO Max να παρακολουθήσετε τη δημοφιλή υπηρεσία βίντεο streaming για να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

 • Επιλέξτε το Max VPN HBO που επιθυμείτε από τη λίστα των προτάσεών μας.
 • Επισκεφτείτε τη σελίδα του VPN και ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας πληρώνοντας με την πιστωτική χρεωστική σας κάρτα.
 • Ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας μέσω της επιβεβαίωσης του email που θα λάβετε ως μήνυμα.
 • Κατεβάστε το λογισμικό από τον ιστότοπο της εταιρείας. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας.
 • Εγκαταστήστε το λογισμικό σε μία είσαι περισσότερες συσκευές που θα χρησιμοποιήσετε.
 • Τρέξτε το πρόγραμμα του VPN και συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.
 • Επιλέξτε έναν διακομιστή μέσα από τις ρυθμίσεις HBO Max VPN, κατά προτίμηση στις ΗΠΑ, για να έχετε πρόσβαση στο HBO Max.
 • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του HBO Max και παρακολουθήστε χωρίς περιορισμό στο πρόγραμμα της υπηρεσίας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το HBO Max στο σχετικό μας άρθρο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

Συνοψίζοντας για την αποτελεσματική χρήση του VPN HBO Max

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να παρακολουθήσει κανείς HBO Max είναι με τη χρήση ενός HBO Max VPN. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καταφέρει να παρακάμψει όλους τους γεωγραφικούς περιορισμούς μιας υπηρεσίας που κυρίως απευθύνεται για την αγορά των ΗΠΑ, αλλά και πλήθος από παρόμοιες άλλες υπηρεσίες που έχουν αυτή τη στιγμή γεμίσει το διαδίκτυο.

Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένα VPN HBO Max προσφέρει πολλά περισσότερα. Μιλάμε για την ισχυρή ασφάλεια και την προστασία του προσωπικού απορρήτου σας που καθημερινά βρίσκονται σε κίνδυνο, όσο περιηγείστε στο διαδίκτυο. Σημειώστε πως τα free VPNs είναι πολύ επικίνδυνα. Συνεπώς καλύτερο θα είναι να τα αποφύγετε εντελώς. Αφιερώστε ένα μικρό ποσό για μία μηνιαία συνδρομή ενός καλού VPN, όπως είναι ακριβώς αυτά που σας προσφέρουμε και σας προτείνουμε στη λίστα που δημιουργήσαμε. Θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και θα ξεπεράσετε την οποία ταλαιπωρία.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com