Παρακολουθήστε το τένις αυστραλιανό όπεν live το 2023

Το τένις είναι ένα από αυτά τα αθλήματα το οποία διαθέτουν σταθερά ένα κοινό, που παρακολουθεί μικρές και μεγάλες διοργανώσεις. Το αυστραλιανό όπεν live είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τένις και αρκετός κόσμος επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Ποιος είναι όμως ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο;  

Δες εδώ
Δείτε το αυστραλιανό όπεν με ExpressVPN -49%

Πρόλαβε τώρα την προσφορά του ExpressVPN και δεν το αυστραλιανό όπεν χωρίς ρίσκο χωρίς ρίσκο με 3 έξτρα μήνες δωρεάν και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 19 Απρίλιος 2024

Οι καλύτεροι ιστότοποι streaming για το αυστραλιανό όπεν live 

Το αυστραλιανό όπεν λάιβ αποτελεί μια διοργάνωση τένις τα δικαιώματα μετάδοσης της οποίας στην Ελλάδα διαθέτει η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, μέσα από τα κανάλια Novasports

αυστραλιανό όπεν live

Μια αξιόπιστη πηγή είναι το Eurosport, είτε σε τηλεοράσεις, είτε σε ηλεκτρονικές συσκευές με δυνατότητα streaming από το διαδίκτυο.

Τα συγκεκριμένα κανάλια διαθέτουν τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα κι έχουν μάλιστα και ελληνικές περιγραφές των αγώνων. 

Όποιος δεν διαθέτει συνδρομής στην πλατφόρμα θα δυσκολευτεί να παρακολουθήσει το αυστραλιανό τουρνουά τένις, παρότι υπάρχουν και άλλες πηγές μετάδοσης μέσω streaming στο διαδίκτυο. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό, αλλά και άλλες επιλογές όπως θα φροντίσουμε να σας αποκαλύψουμε στη συνέχεια.  

Οι καλύτεροι δωρεάν streaming για το αυστραλιανό όπεν live 

Το δωρεάν είναι πάντα καλύτερο του να πληρώνεις, αν βέβαια η ποιότητα να είναι τουλάχιστον αποδεκτή

τενισ αυστραλιανο οπεν live

Υπάρχουν φυσικά στον κόσμο πάρα πολλά άλλα κανάλια τα οποία κανείς μπορεί να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου εντελώς δωρεάν.

Τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν για παράδειγμα το ServusTV (Αυστρία), το RTS (Ελβετία) και το 9Now (Αυστραλία), μεταξύ άλλων.

Πιθανότατα δεν θα ξέρετε πώς να δείτε το αυστραλιανό όπεν λάιβ, γιατί η διαδικασία δεν είναι τόσο άμεση, όπως εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους και να πατήσετε live παρακολούθηση. Εφόσον το κάνετε αυτό θα δείτε πως το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο.  

Μεταδόσεις streaming εκτός της ζώνης μετάδοσης των μέσων 

Εάν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε το αυστραλιανό τουρνουά τένις και πολλά άλλα προγράμματα, αθλητικά και μη, σε κανάλια του εξωτερικού μέσω διαδικτύου θα διαπιστώσετε πως το περιεχόμενο είναι τις περισσότερες φορές μπλοκαρισμένο.

Αυτό συμβαίνει λόγω των γεωγραφικών περιορισμών που ισχύουν για τις μεταδόσεις των μέσων αυτών. Όταν ένα μέσο μετάδοσης εξασφαλίζει μια μετάδοση όπως το τένις αυστραλιανό όπεν live, παίρνει τα δικαιώματα για μια συγκεκριμένη περιοχή ή χώρα. Σε κάποια άλλη χώρα υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχα που παίρνει τα συγκεκριμένα δικαιώματα.

Συνεπώς, όταν κανείς θέλει να παρακολουθήσει αυστραλιανό όπεν live, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το μέσο εκείνο που διαθέτει δικαιώματα μετάδοσης στη χώρα του. Το κάθε μέσο διαθέτει ανιχνευτή της διεύθυνσης IP του κάθε χρήστη, γεγονός που δείχνει στο σύστημα που βρίσκεται ο χρήστης.

Αντιστοίχως, το σύστημα επιτρέπει ή απαγορεύει την πρόσβαση στο περιεχόμενο. Για πρόσβαση στο αυστραλιανό όπεν λάιβ από ξένα κανάλια υπάρχει ωστόσο ένας πολύ καλός και γρήγορος τρόπος, με 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε το τένις αυστραλιανό όπεν live, αλλά και άλλα αντίστοιχα προγράμματα και μεταδόσεις.

Αυτό είναι ένα καλό και αποτελεσματικό VPN. 

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

 

Πως να ξεκλειδώσετε το streaming με τη χρήση ενός VPN 

Προκειμένου να καταλάβετε πως είναι εφικτό να παρακολουθήσετε τα ξένα κανάλια για τις μεταδόσεις στο αυστραλιανό τουρνουά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να σας δείξουμε ένα σύντομο οδηγό με απλά βήματα εγκατάστασης και χρήσης ενός VPN: 

  1. Αποφασίστε ποιο VPN θα χρησιμοποιήσετε και προχωρήστε στην εγγραφή σας, αλλά και την πληρωμή της συνδρομής για το χρονικό διάστημα που θα αποφασίσετε. Από την πλευρά μας σας προτείνουμε το ExpressVPN το οποίο θεωρούμε το πλέον κατάλληλο.
  2. Κατεβάστε το λογισμικό του VPN για τη συσκευή στην οποία πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε. Συνήθως τα προγράμματα είναι διαθέσιμα στον ExpressVPN
  3. Προχωρήστε στην εγκατάσταση του λογισμικού σε μία ή σε περισσότερες συσκευές που διαθέτετε. Η διαδικασία αυτή τις περισσότερες φορές είναι αυτοματοποιημένη.
  1. Τρέξτε το πρόγραμμα του VPN και απλά επιλέξτε να συνδεθείτε στον κατάλληλο διακομιστή, ανάλογα με την υπηρεσία και τη χώρα στην οποία βρίσκεται το κανάλι της μετάδοσης που θα χρησιμοποιήσετε. Συγκεκριμένα, επιλέξτε διακομιστή στην Αυστρία για το ServusTV, στην Ελβετία για το RTS, στην Αυστραλία για το 9Now, αλλά και το Eurosport στην Ευρώπη κλπ.
  2. Είστε πλέον έτοιμοι.

Δοκιμάστε το ExpressVPN εντελώς δωρεάν

Σε αυτό το σημείο μάλλον θα έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε ποιο να είναι άραγε το καλύτερο VPN το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το τένις αυστραλιανό όπεν live. Δίχως καμία αμφιβολία και με το χέρι στην καρδιά μπορούμε να σας πούμε πως το ExpressVPN πραγματικά ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό με τα υπόλοιπα VPN που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά του διαδικτύου.

Το ExpressVPN είναι κατάλληλο για το αυστραλιανό όπεν λάιβ, καθώς έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει όλους τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Επιπλέον, διαθέτει μια τεράστια σειρά από διακομιστές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι ταχύτατοι. Μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο το πρόγραμμα σε όλες σας τις συσκευές, σταθερές και φορητές και να δείτε μόνοι σας τις εξαιρετικές του δυνατότητες.

Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για όλη αυτή τη χρονική περίοδο για να το αξιολογήσετε. Εφόσον τελικά δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις δυνατότητές του, μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω στο σύνολό τους και θα τα πάρετε άμεσα, χωρίς προβλήματα, προσπάθειες να σας μεταπείσουν και άλλα προβλήματα.

Τα καλύτερα VPN για αυστραλιανό όπεν live

Σας προτείναμε ήδη το ExpressVPN που θεωρούμε πως υπερέχει ξεκάθαρα του ανταγωνισμού, ωστόσο υπάρχουν και άλλα πολλά αξιόλογα VPN τα οποία έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε.

Πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη έρευνα της αγοράς στον διαδίκτυο, δοκιμάζοντας οι ίδιοι προσωπικά και αξιολογώντας δεκάδες VPN. Πραγματοποιήσαμε εκτενείς συγκρίσεις προκειμένου να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα. Έτσι ακριβώς δημιουργήσαμε μια λίστα αξιολόγησης με τα καλύτερα κατά σειρά VPN της αγοράς για να δείτε αυστραλιανό τουρνουά, αγώνες όπεν Γαλλίας ATP και άλλα.

Ακολουθεί η λίστα μας, με κορυφαίες προτάσεις της αγοράς που πραγματικά αξίζει κανείς να χρησιμοποιήσει:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα πλεονεκτήματα των VPN

Πέρα από το τένις αυστραλιανό όπεν live, ένα καλό VPN όπως αυτή της λίστα μας σας προσφέρει και τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τους όποιους γεωγραφικούς περιορισμούς και σε άλλες υπηρεσίες και ιστότοπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα απεριόριστα υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, ξεκλειδώνοντας όλες τις διαθέσιμες ταινίες και σειρές.

Έχετε απεριόριστη πρόσβαση ακόμη και σε υπηρεσίες όπως το Hulu που δεν προσφέρονται καν εκτός των ΗΠΑ. Δίνετε, επίσης, ένα οριστικό τέλος στην λογοκρισία, η οποία δυστυχώς επιβάλλεται σε πολλές πηγές στο διαδίκτυο ακόμη και στην Ελλάδα.

αυστραλιανο οπεν λαιβ

Κατά δεύτερον αυξάνετε στο έπακρο την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο, με τις προηγμένες τεχνικές που σας προσφέρουν τα κορυφαία VPN της λίστας μας. Ορισμένες από αυτές τις τεχνικές είναι η κρυπτογράφηση των δεδομένων, η απόκρυψη της διεύθυνσης IP του χρήστη, ο διακόπτης τερματισμού, η προστασία διαρροών DNS και πολλά ακόμη.

Οι τεχνικές ασφαλείας αυτές κάνουν απόλυτα ασφαλείς τις διαδικασίες στο διαδίκτυο, ακόμη και σε δημόσια δίκτυα WiFi που είναι μένα ελεύθερα, αλλά κρύβουν πίσω τους τεράστιους κινδύνους που λίγοι σκέφτονται και κατανοούν.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

 

Συνοψίζοντας για τις μεταδόσεις στο αυστραλιανό όπεν λάιβ

Το αυστραλιανό όπεν live είναι μια από τις κορυφαίες μορφές αγώνα τένις με αυξανόμενο ενδιαφέρον χρόνο με τον χρόνο. Οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο άθλημα, εκτόξευσαν και τη δημοτικότητα του αθλήματος και το ενδιαφέρον για μεταδόσεις.

Παρακολουθήστε το αυστραλιανό όπεν live με τα διαθέσιμα VPN της αγοράς που χρησιμοποιήσαμε και σας προσφέρουμε ως επιλογές. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε ούτε καν στο ελάχιστο. Εάν πάλι θέλετε να μάθετε ποια είναι τώρα η κορυφαία πρόταση, θα σας πούμε από την πλευρά μας το ExpressVPN που κάνει την παρακολούθηση στο αυστραλιανό όπεν λάιβ και στις υπόλοιπες διοργανώσεις και άλλων αθλημάτων «παιχνιδάκι».

Διαβάστε τον οδηγός μας για το open της Μαδρίτης και επιπλέον, πως να παρακολουθήσετε τένις λεπτομερώς με όλα τα βήματα. Καλή θέαση!

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com