Super Bowl LVII μετάδοση: Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles

Το Super Bowl αποτελεί την κορύφωση του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, με τον μεγάλο τελικό, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο. Σην Αμερική ο συγκεκριμένος τελικός αποτελεί το πιο πολυαναμενώμενο και δημοφιλές τηλεοπτικά προϊόν. Επίσης, υπάρχει αρκετός κόσμος που ενδιαφέρεται για τη Super Bowl μετάδοση αυτού του αθλητικύ γεγονότος στην Ελλάδα. Πού και πώς να το παρακολουθήσετε; Σας έχουμε τη λύση.

Δοκίμασε τώρα
Δοκίμασε δωρεάν το Super Bowl με το ExpressVPN για 30 μέρες

ExpressVPN - Η καλύτερη προσφορά για να παρακολουθήσεις το Super Bowl live στην Ελλάδα είναι το ExpressVPN, με έκπτωση 49% και 3 μήνες επιπλέον δώρο!

Ενημερώθηκε στις: 17 Ιούνιος 2024

Παρακολουθήστε ζωντανά σούπερ μπόουλ

Φέτος ο τελικός του Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου (13 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη). Στον μεγάλο αγώνα θα αναμετρηθούν οι Kansas City Chiefs κόντρα στους Philadelphia Eagles στο State Farm Stadium, στο Grendale της Αριζόνας. Διάσημοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν τους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, στο ημίχρονο του 2022 Super Bowl με πιο σημαντική φέτος την εμφάνιση της Rihanna.

super bowl μεταδοση

Στην Ελλάδα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Super Bowl μετάδοση του τελικού εάν είστε συνδρομητές στην Cosmote TV ή στη Nova. Οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες προσφέρουν τις Super Bowl μεταδόσεις αυτές μέσω του καναλιού Fox Sports που γενικότερα πραγματοποιεί μεταδόσεις αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η μετάδοση είναι διαθέσιμη είτε μέσω δορυφορικής σύνδεσης, είτε μέσω internet από τις σελίδες μετάδοσης και τις εφαρμογές streaming των δύο πλατφορμών, εφόσον είστε συνδρομητές.

Εάν δεν έχετε συνδρομή στη Nova ή την Cosmote TV, τότε μια ακόμη εναλλακτική είναι η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μέσω του λεγόμενου NFL Game Pass. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε συνδρομή στην υπηρεσία για να πρακολουθήσετε μέσω live streaming στον περιηγητή σας Super Bowl live.

Πέρα από τις εγχώριες συνδρομητικές επιλογές και την απευθείας συνδρομή στη σελίδα του NFL, υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες επιλογές παρακολούθησης, οι οποίες είναι μάλιστα και δωρεάν.

Οι καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε Super Bowl live

Ωστόσο υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε Super Bowl live από ελεύθερα κανάλια του εξωτερικού και συγκεκριμένα από το L’Équipe από τη Γαλλίας και την ITV από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Super Bowl live

Για να μπορέσει να παρακολουθήσει κανείς μια μετάδοση θα πρέπει να βρίσκεται γεωγραφικά στην περιοχή εκείνη στην οποία πραγματοποιείται αυτή. Ουιαστικά το κάθε κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης για τη χώρα του. Έτσι το L’Équipe απευθύνεται αποκλειστικά στο κοινό στη Γαλλία και η ITV αντίστοιχα απευθύνεται αποκλειστικά στο κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γιατί συμβαίνει αυτός ο περιορισμός;

Μεταδόσεις εκτός των ορίων των συμβολαίων

Τα δικαιώματα για τη Super Bowl μετάδοση πωλούνται από τη διοργανώτρια αρχή του NFL σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο, είτε σε συνδρομητικά, είτε σε ελεύθερα κανάλια. Προκειμένου όμως να στηριχθεί το συγκεκριμένο προϊόν και να προστατευτούν τα δικαιώματα μετάδοσης, υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί στην παρακολούθηση μέσω διαδικτύου.

Έτσι οι Γάλλοι για παράδειγμα μπορούν να παρακολουθήσουν τη Super Bowl μετάδοση από το ελεύθερο κανάλι L’Équipe, όχι όμως από άλλα άλλα κανάλια στον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και με την Ελλάδα, με τις πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV που ήδη αναφέραμε.

Με την επίσκεψη σε κάθε ιστότοπο, γίνεται έλεγχος της διεύθυνσης IP του χρήστη, η οποία αποκαλύπτει την χώρα στην οποία αυτός βρίσκεται. Έτσι επιτρέπεται η παρακολούθηση ή απαγορεύεται αντίστοιχα, με βάση το συγκεκριμένο κριτήριο.

Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσετε το εμπόδιο των γεωγραφικών περιορισμών και να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση δωρεάν με ένα VPN.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Η διαδικασία για να ξεμπλοκάρετε το streaming με ένα VPN

Ας δούμε με απλά και κατανοητά βήματα πως μπορείτε να πραγματοιήστε το ξεμπλοκάρισμα των υπηρεσιών streaming στις οποίες αναφερθήκαμε ήδη για να έχετε πρόβαση στo Super Bowl live του τελικού:

  1. Επιλέξτε το VPN που θεωρείτε καλύτερο και ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας. Σας προτείνουμε από την πλευρά μας το ExpressVPN.
  2. Προχωρήστε σε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού του VPN σε μία ή σε περισσότερες συσκευές που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει διαφορετικό λογισμικό για το κάθε λειτουργικό σύστημα.
  3. Τρέξτε την εφαρμογή του VPN, επιλέξτε έναν διακομιστή στην κατάλληλη χώρα ανάλογα με το ποια υπηρεσία θα χρησιμοποιήσετε (Ελλάδα για την Cosmote TV ή τη Nova, Ηνωμένο Βασίλειο για ITV, Γαλλία για L’Équipe και ΗΠΑ για NFL Game Pass) και πατήστε το κουμπί σύνδεσης.
  4. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της υπηρεσίας μετάδοσης και παρακολουθήστε την Super Bowl μετάδοση. Cosmote TV ή Nova, ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο, L’Équipe στη Γαλλία, NFL Game Pass στις ΗΠΑ.

Δοκιμάζοντας το ExpressVPN δωρεάν

Εάν μας ρωτήσετε ποιο είναι κατά την άποψή μας το καλύτερο VPN για τη Super Bowl μετάδοση, αλλά και γενικότερα για χρήση στο διαδίκτυο, θα σας πούμε δίχως ενδοιασμό, το ExpressVPN. Το συγκεκριμένο λογισμικό VPN πραγματικά ξεχώρισε σε όλες τις συγκρίσεις και δοκιμές που πραγματοποιήσαμε με δεκάδες άλλα VPN της αγοράς.

Επειδή δεν θέλουμε απλά να σας κάνουμε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις μας στα “τυφλά”, σας λέμε πως μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας άποψη για το συγκεκριμένο λογισμικό. Συγκεκριμένα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που προσφέρει το πρόγραμμα. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN με τα πλήρη του χαρακτηριστικά.

Εάν το πρόγραμμα δεν σας καλύψει σε οποιονδήποτε τομέα, μπορείτε να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας και θα τα πάρετε χωρίς ερωτήσεις και προβλήματα. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερη προσφορά για να δοκιμάσετε το εξαιρετικό αυτό VPN και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τα καλύτερα VPN για να κάνετε stream τους αγώνες του Super Bowl

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι επιλογές όσον αφορά την επιλογή κάποιου καλού VPN για Super Bowl Ελλάδα είναι πάρα πολλές. Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει στην αγορά είναι πολύ λογικό να χαθείτε και να μην ξέρετε από πού να αρχίσετε την έρευνά σας. Υπάρχουν επίσης για κάποια χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να μην γνωρίζετε και να σας μπερδεύουν.

Επειδή ασχολούμαστε καθημερινά με τα VPN και την ασφάλεια του διαδικτύου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στο θέμα του Super Bowl Ελλάδα και σε οτιδήποτε άλλο αφορά τα VPN.

Έχουμε αξιολογήσει και δοκιμάσει τα κορυφαία προγράμματα VPN που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε κάποια από αυτά για Super Bowl live. Στη λίστα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας. Ότι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να ξέρετε πως θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, όχι μόνο όσον αφορά τη ζωντανή ροή σούπερ μπόουλ, αλλά και γενικότερα τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Τα πλεονεκτήματα των VPN για Super Bowl live 2024

Τα πλεονεκτήματα των VPN είναι πολλά. Τα πιο βασικά από αυτά είναι πως:

super bowl ελλαδα μεταδοση

  • σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε αγώνες και υπηρεσίες όπως το σούπερ μπόουλ ή το Hulu κλπ, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς,
  • κρύβουν την πραγματική διεύθυνση IP σας και σας προσφέρουν ανωνυμία στο διαδίκτυο,
  • σας επιτρέπουν να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές. Θα διαπιστώσετε πως επιλέγοντας διαφορετικό διακομιστή χώρας, οι τιμές πολλές φορές είναι πολύ διαφορετικές,
  • αποφεύγετε τη λογοκρισία, καθώς έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και υπηρεσία του διαδικτύου, ακόμα και αν αυτή έχει μπλοκαριστεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας,
  • προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διακίνηση αρχείων και προσωπικών πληροφοριών, με ισχυρή κωδικοποίηση και άλλα συστήματα.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Συνοψίζοντας για την Super Bowl μετάδοση στην Ελλάδα

Το super Bowl είναι διαθέσιμο στα μέσα Φεβρουαρίου τηλεοπτικά εφόσον είστε συνδρομητές της Nova ή της Cosmote TV. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να παρακολουθήστε τον μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός ακόμη και δωρεάν, σε κανάλια όπως το ITV ή το L’Équipe και την επίσημη σελίδα του NFL με ένα VPN.

Με ένα αξιόπιστο VPN όπως το ExpressVPN έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη Super Bowl Ελλάδα μετάδοση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και να μην πληρώσετε καν χρήματα, παρακολουθώντα;ς εντελώς δωρεάν τη μετάδοση, ακόμη και χωρίς κάποια συνδρομή. Δεν θέλει κόπο, θέλει απλά τον κατάλληλο τρόπο.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com