Παρακολούθηση NFL Super Bowl – National Football League 2022

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο ή ράγκμπι όπως θα το αποκαλούσαμε στην Ελλάδα, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας. Οι Αμερικανοί, ωστόσο, το θεωρούν το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα τους. Κάθε χρόνο η διοργάνωση του NFL ή Super Bowl όπως το αποκαλούν σπάει όλα τα ρεκόρ όσον αφορά την τηλεθέαση, την πώληση εμπορευμάτων, τις τιμές των εισιτηρίων κλπ. Λόγω της δημοτικότητας του συγκεκριμένου αθλήματος στη χώρα μας, δεν είναι εύκολο να το παρακολουθήσει κάνεις εφόσον ασχολείται και του αρέσει το συγκεκριμένο άθλημα.

Το σούπερ μπόουλ δεν μεταδίδεται από κάποιο κανάλι συνδρομητικής ή ελεύθερης τηλεόρασης. Διαδικτυακά, ο μόνος τρόπος ουσιαστικά για να το δει κανείς είναι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πρωταθλήματος, στο nfl.com. Αυτό ισχύει μόνο για τους κατοίκους των ΗΠΑ, καθώς η υπηρεσία μπορεί να προσφέρεται μέσω διαδικτύου για τη μετάδοση των αγώνων, όμως είναι περιορισμένη γεωγραφικά και διαθέσιμη μόνο στην Αμερική. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία σίγουρη και αποτελεσματική λύση που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να παρακολουθήσει το Super Bowl και στην Ελλάδα.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Αναζητάτε το καλύτερο VPN;

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, το ExpressVPN είναι αυτό που σας προτείνουμε για όλες σας τις διαδικτυακές δραστηριότητες.

Παρακολουθήστε ζωντανά σούπερ μπολ με ένα VPN

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στους αγώνες του Super Bowl εφόσον ζείτε στην Ελλάδα είναι μέσω ενός VPN. Τα VPN είναι προγράμματα τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες του διαδικτύου να διατηρούν προστατευμένη την ιδιωτικότητα τους και τα προσωπικά τους δεδομένα. Επίσης, μπορείτε να συνδέεστε «πλασματικά» από κάποιο άλλο σημείο, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα πως μπορεί ο χρήστης να συνδεθεί σε κάποιο διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ για την υπηρεσία μετάδοσης με ζωντανή ροή σούπερ μπολ, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η πλατφόρμα θα θεωρήσει απλά ότι ο χρήστης βρίσκεται στις ΗΠΑ, καθώς η διεύθυνση IP του και όλα τα στοιχεία δείχνουν πώς συνδέεται από εκεί.

Οι καλύτεροι αγώνες Super Bowl

Όλα τα βήματα για την παρακολούθηση του Super Bowl

Για να παρακολουθήσετε το Super Bowl μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στο διαδίκτυο, θα πρέπει να κάνετε Τα ακόλουθα βήματα:

Βρείτε το κατάλληλο VPN για Super Bowl

Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά VPN τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τα χαρακτηριστικά τους ποικίλουν και κάποια είναι καλύτερα από κάποια άλλα. Παρακάτω θα δείτε μία λίστα με τα καλύτερα VPN που μπορούμε να σας προτείνουμε. Ανακαλύψτε ποιο είναι καλύτερο για την περίπτωσή σας, για να παρακολουθήσετε το σούπερ μπόουλ και για γενικότερη χρήση της υπηρεσίας.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία VPN

Δίνοντας απλά και μόνο κάποια πολύ βασικά στοιχεία σας και πληρώνοντας μία μικρή συνδρομή έχετε πρόσβαση στο VPN που διαλέξατε. Θα σας σταλεί κάποιος κωδικός πρόσβασης τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το email σας για να συνδεθείτε στην υπηρεσία και να παρακολουθήσετε το σούπερ μπόουλ.

Λήψη και εγκατάσταση του VPN

Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία του VPN θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτετε το λογισμικό του VPN. Υπάρχουν συνήθως διαφορετικές εκδόσεις για σταθερούς υπολογιστές και για φορητές συσκευές. Κατεβάζετε απλά την αντίστοιχη έκδοση και προχωράτε στην εγκατάσταση του λογισμικού. Εκεί ακριβώς βάζετε το email και τον κωδικό πρόσβασης σας για να συνδεθείτε στην υπηρεσία του σούπερ μπολ.

Σύνδεση και επιλογή του κατάλληλου διακομιστή

Για να παρακολουθήσετε λοιπόν Super Bowl θα πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή τουλάχιστον ισχύει «φαινομενικά» κάτι τέτοιο. Αφού συνδεθείτε στο πρόγραμμα VPN, επιλέγετε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ και πλέον η σύνδεσή σας είναι αμερικάνικη.

Εγγραφείτε στο nfl.com και παρακολουθήστε σούπερ μπολ ζωντανά

Το τελευταίο βήμα που απομένει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του nfl για να παρακολουθήσετε τους αγώνες σούπερ μπόουλ που σας ενδιαφέρουν. Η ιστοσελίδα θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε τους αγώνες που επιθυμείτε κάθε φορά που θα συνδέεστε μέσο κάποιου αμερικανικού διακομιστή στο VPN. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες του σούπερ μπολ, αλλά και παλιότερους αγώνες σούπερ μπόουλ. Θα δείτε πως δεν υπάρχει πλέον κανένας γεωγραφικός περιορισμός.

Το σούπερ μπόουλ μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα

Τα καλύτερα VPN για να κάνετε stream τους αγώνες του Super Bowl

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι επιλογές όσον αφορά την επιλογή κάποιου καλού VPN είναι πάρα πολλές. Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει στην αγορά είναι πολύ λογικό να χαθείτε και να μην ξέρετε από πού να αρχίσετε την έρευνά σας. Υπάρχουν επίσης για κάποια χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να μην γνωρίζετε και να σας μπερδεύουν. Επειδή ασχολούμαστε καθημερινά με τα VPN και την ασφάλεια του διαδικτύου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Έχουμε αξιολογήσει και δοκιμάσει τα κορυφαία προγράμματα VPN που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε κάποια από αυτά. Στη λίστα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας. Ότι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να ξέρετε πως θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, όχι μόνο όσον αφορά τη ζωντανή ροή σούπερ μπόουλ, αλλά και γενικότερα τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN: Αξιολόγηση 2022
9.8
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.7
Χαρακτηριστικά
9.2
Ταχύτητα και απόδοση
9.2
Σχέση ποιότητας-τιμής
8.7
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Ο αριθμός των χωρών που καλύπτει
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής (εκτός από την κατανάλωση)
 • Επιτρέπεται το P2P και το BitTorrent
 • Φιλικό προς το χρήστη
CONS:
 • Δεν είναι το φθηνότερο VPN
 • Λίγες επιλογές διαμόρφωσης
H καλυτερη αξια 2 NordVPN: Αξιολόγηση 2022
9.6
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Διακομιστές για OnionBrowsing
 • Έχει συμπεριληφθεί ο διακομιστής μεσολάβησης HTTP
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Σύνδεση DoubleVPN (multi-hop)
 • Πολιτική μη καταγραφής αρχείων και φιλική προς τα torrent
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone και Android
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
CONS:
 • Απαιτείται χειροκίνητη ρύθμιση για τη χρήση του PPTP / L2TP
3 SurfShark VPN: Αξιολόγηση (Εκσυγχρονίζω 2022)
9.4
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
8.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
8.5
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Υλικό για το χρήστη
 • Δεν γίνεται καταγραφή αρχείων
 • Φιλικό για torrent
 • Συμβατό με αμερικανικό Netflix
 • Οικονομικό
CONS:
 • Νέο στην αγορά
 • Έλλειψη ρυθμίσεων προστασίας διαρροής IP
4 CyberGhost: Αξιολόγηση 2022
9.2
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
9
Ταχύτητα και απόδοση
8
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
10
PROS:
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Εγγενείς εφαρμογές για iPhone ναι Android
 • Επιτρέπονται P2P kai BitTorrent, χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Φιλικό προς τον χρήστη
CONS:
 • Δεν υπάρχει προστασία διαρροής IPv6
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο τείχος προστασίας (Τείχος προστασίας NAT)
 • Δεν υπάρχει σύνδεση IP Σχέση ποιότητας και τιμής
5 IPVanish: Αξιολόγηση 2022
9
Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9.5
Χαρακτηριστικά
8.5
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.5
Ευκολία χρήσης
9.5
PROS:
 • Η ταχύτητα των διακομιστών, ιδανική για gaming
 • Περιλαμβάνεται το τείχος προστασίας NAT
 • Εξαιρετική κάλυψη των ΗΠΑ και της Ευρώπης
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, τέλεια για P2P και BitTorrent
CONS:
 • Δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές

Γιατί τα δωρεάν VPN για παρακολούθηση Super Bowl είναι επικίνδυνα

Η παρακολούθηση των αγώνων του Super Bowl είναι εφικτή με ένα κατάλληλο VPN. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε λίγα χρήματα για κάποια. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε τα δωρεάν VPN που υπάρχουν σε μεγάλο όγκο στην αγορά. Τα δωρεάν VPN υπόσχονται περισσότερα από ότι ουσιαστικά σας παρέχω. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα διαπιστώσετε πώς είναι δύσκολο να κάνετε ακόμη και τα αυτονόητα. Σε άλλες περιπτώσεις τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς τα VPN που προσφέρονται δωρεάν μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Περιορισμοί των προγραμμάτων VPN

Καταρχάς θα πρέπει να τονίσουμε πως τα δωρεάν VPN έχουν ένα σωρό από περιορισμούς. Για παράδειγμα, σας προσφέρουν περιορισμένο όγκο δεδομένων για να χρησιμοποιήσετε. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε να κάνετε stream τους αγώνες σούπερ μπολ δεν θα έχετε πρόβλημα. Τα δεδομένα θα είναι πολύ λίγα για να καλύψουν έστω και την παρακολούθηση ενός αγώνα. Σε άλλες περιπτώσεις είναι πιθανό να μη βρείτε καν διακομιστή στις ΗΠΑ για να συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του σούπερ μπόουλ. Υπάρχουν επίσης και άλλα ενοχλητικά, όπως είναι η εμφάνιση διαφημίσεων όλη την ώρα πού γίνεται πολύ ενοχλητική, ιδίως όταν γίνεται ζωντανή ροή σούπερ μπολ.

Τα δωρεάν VPN κατά το πλείστο δεν σας παρέχουν επίσης απόλυτη ανωνυμία. Εάν τα χρησιμοποιείτε για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την παρακολούθηση του σούπερ μπόουλ και θέλετε να κρύψετε τη δραστηριότητά σας, τότε αυτό μάλλον είναι αδύνατο. Διατηρούν συστήματα καταγραφής των ενεργειών του κάθε χρήστη και γνωρίζουν και καταγραφούν το κάθε σας βήμα στο διαδίκτυο. Έχουν επίσης πολλά κενά ασφαλείας που επιτρέπουν στους χάκερ να καλύπτουν εύκολα την ταυτότητά σας. Παρακολουθήστε ζωντανά σούπερ μπολ, αλλά φροντίστε και για την ασφάλειά σας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

Κίνδυνοι των προγραμμάτων VPN

Πέραν όμως από τους περιορισμούς, υπάρχουν και πολύ πιο σοβαροί κίνδυνοι από τη χρήση των δωρεάν VPN. Για παράδειγμα, πολλά δωρεάν VPN όχι μόνο δεν κρύβουν τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά τα προσφέρουν σε τρίτους προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για διαφημιστικούς και άλλους σκοπούς. Υπάρχουν, επίσης, περιπτώσεις κατά τις οποίες τα ίδια τα VPN αποτελούν κακόβουλο λογισμικό. Σκοπός τους στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να σας αποσπάσουν χρήματα με δόλιους τρόπους. Γι’ αυτό λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη τον συνδρομητικών VPN που παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και δεν προσπαθούν να σας ξεγελάσουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα περισσότερα από αυτά (πχ. το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων) για κάποια δοκιμαστική περίοδο και να δείτε τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι θα διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλα για την παρακολούθηση αγώνων σούπερ μπολ.

πρωτάθλημα NFL σούπερ μπολ ζωντανά

Τα πλεονεκτήματα των VPN για Super Bowl

Τα πλεονεκτήματα των VPN είναι πολλά. Τα πιο βασικά από αυτά είναι πως:

 • σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε αγώνες και υπηρεσίες όπως το σούπερ μπόουλ ή το Hulu κλπ, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς,
 • κρύβουν την πραγματική διεύθυνση IP σας και σας προσφέρουν ανωνυμία στο διαδίκτυο,
 • σας επιτρέπουν να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές. Θα διαπιστώσετε πως επιλέγοντας διαφορετικό διακομιστή χώρας, οι τιμές πολλές φορές είναι πολύ διαφορετικές,
 • αποφεύγετε τη λογοκρισία, καθώς έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και υπηρεσία του διαδικτύου, ακόμα και αν αυτή έχει μπλοκαριστεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας,
 • προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διακίνηση αρχείων και προσωπικών πληροφοριών, με ισχυρή κωδικοποίηση και άλλα συστήματα.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN

Ένα τελικό συμπέρασμα για τη χρήση VPN, ώστε να παρακολουθήσετε αγώνες Super Bowl

Εάν σας αρέσουν οι αγώνες του σούπερ μπόουλ και οι δυνατές αναμετρήσεις στα playoffs μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα VPN που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση μέσω διαδικτύου στους αγώνες της ομάδας που υποστηρίζετε και οποιασδήποτε άλλης ομάδας στο πρωτάθλημα. Θα διαπιστώσετε, επίσης, πως τα VPN παρέχουν επιπρόσθετα πλεονεκτήματα, τα οποία θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και σε άλλες περιπτώσεις. Αποφύγετε αντίθετα τα δωρεάν VPN, καθώς ούτε τη δουλειά σας θα κάνετε σωστά, αλλά ούτε και ασφάλεια θα έχετε, καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Παρακολουθήστε σούπερ μπολ ζωντανά με ένα ασφαλές και λειτουργικό VPN.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

   Leave a reply

   Diadiktiokaiasfalia.com