Παρακολουθήστε Peacock από το εξωτερικό

Ίσως να μην έχετε ξανακούσει για το Peacock TV, όμως πιστέψτε μας έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη νέα πλατφόρμα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που δημιούργησε το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι NBC Universal. Η πλατφόρμα λειτουργεί μέσω διαδικτύου. Μιλάμε με άλλα λόγια για έναν ακόμη ανταγωνιστή του Netflix με μεγάλο περιεχόμενο και ενδιαφέρον. Το πρόβλημα για εμάς τους Έλληνες και για όλο τον κόσμο πλην των Αμερικανών, είναι πως η συγκεκριμένη υπηρεσία streaming είναι κλειδωμένη. Δεν προσφέρεται σε όσους ζουν εκτός των ΗΠΑ. Αυτό τόσο δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Peacock TV. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock μέσω ενός VPN. Θα σας δείξουμε πώς ακριβώς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Το μυστικό είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μία που να δείχνει στην πλατφόρμα πως βρίσκεστε στην Αμερική. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV και όλο το περιεχόμενό του.

Δείτε το εδώ
Δείτε το Peacock TV με ExpressVPN. Έκπτωση 49%!

Peacock TV διαθέσιμο μέσω ExpressVPN εκτός ΗΠΑ. Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμού, με εγγύηση χρημάτων 30 ημέρες. Μεγάλη Προσφορά με ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες.

Ενημερώθηκε στις: 17 Μάιος 2024

Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock εκτός των ΗΠΑ

Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά στους κατοίκους των  ΗΠΑ. Ουσιαστικά πρόκειται για άλλη μία υπηρεσία με γεωγραφικούς περιορισμούς. Λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δεν επιτρέπει η μετάδοση κάπου αλλού πλην πχ. των ΗΠΑ. Το λογικό ερώτημα που θα κάνετε είναι αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με το Peacock TV ή όχι. Από τη στιγμή που μπορείτε για παράδειγμα να παρακολουθήσετε το Netflix, χρειάζεστε ροή τηλεόρασης Peacock; Μπορούμε να σας πούμε ότι αξίζει. Μάλιστα μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικό περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Υπάρχει μεταξύ άλλων και δωρεάν συνδρομή στην τηλεοπτική υπηρεσία. Αυτό όπως είπαμε, όμως, δεν μπορείτε υπό κανονικές συνθήκες να το κάνετε στην Ελλάδα. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock με ένα έξυπνο τέχνασμα με τη χρήση VPN.

Πώς ακριβώς να αποκτήσετε πρόσβαση: παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε στη ζωντανή ροή Peacock TV είναι να βρείτε το κατάλληλο VPN. Εάν επιλέξετε ένα διακομιστή ΗΠΑ και στη συνέχεια συνδεθείτε στη ροή τηλεόρασης Peacock, η πλατφόρμα θα νομίζει πως βρίσκεστε στις ΗΠΑ και δεν θα μπλοκάρει πλέον το περιεχόμενο της.

Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη συνδρομή για το VPN που βρήκατε για τη ροή τηλεόρασης Peacock. Συνήθως αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται με μία μηνιαία συνδρομή και με εκπτώσεις για μεγαλύτερες συνδρομές (πχ. για εξάμηνη ή για ετήσια συνδρομή). Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε οποιοδήποτε άλλη συσκευή διαθέτετε. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV στο peacocktv.com ακολουθώντας και το τελευταίο βήμα.

Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι να επιλέξετε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ μέσα από τις ρυθμίσεις του VPN. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock με αυτόν τον τρόπο, αφού συνδεθείτε πρώτα και δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό χρήστη ζωντανή ροή Peacock TV.

Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock δωρεάν ή με κάποια μηνιαία συνδρομή

ζωντανή ροή peacock tv

Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV, είτε στη δωρεάν του έκδοση στην οποία προβάλλονται διαφημίσεις, είτε σε κάποιο από τα συνδρομητικά του προγράμματα. Στην πρώτη περίπτωση το κόστος είναι 4,99 δολάρια/μήνα. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στη ζωντανή ροή Peackock TV, σε εκπομπές, σε ταινίες, σε ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, στα νέα, σε παιδικό περιεχόμενο, ακόμη και στο περιεχόμενο που προσφέρεται για τους ισπανόφωνους. Στο πρόγραμμα αυτό στη ζωντανή ροή Peacock TV προβάλλονται διαφημίσεις, αλλά έχετε έκπτωση 50%. Τέλος υπάρχει και η ακριβή συνδρομή με 9,99 δολάρια/μήνα που δεν έχει καμία διαφήμιση. Παρακολουθήστε τηλεόρση Peacock, λοιπόν, στο πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Η χρήση των καλύτερων VPN για streaming: Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock

Η ομάδα της ιστοσελίδας μας αποτελείται από έμπειρους συντάκτες που χρησιμοποιούν VPN καθημερινά, αλλά και ροή τηλεόρασης Peacock. Μέσω της εμπειρίας και το γνώσεων που έχουμε αποκτήσει, δημιουργήσαμε μία λίστα με τα καλύτερα VPN της αγοράς αυτή τη στιγμή. Τα VPN που θα δείτε παρακάτω προσφέρουν πλήθος από χαρακτηριστικά τα οποία θα βρείτε ιδιαίτερα αξιόλογα. Θα τα αναλύσουμε αρκετά πιο λεπτομερώς παρακάτω. Αυτό που μπορείτε να ξέρετε είναι πως οποιοδήποτε από VPN της λίστας μας σας προσφέρει πρόσβαση στη ζωντανή ροή Peacock TV. Αυτό μάλιστα γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με ροή τηλεόρασης Peacock με/χωρίς επιπλέον διαφημήσεις. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV επιλέγοντας κάποιο από τα VPN που σας προτείνουμε:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV με δωρεάν VPN: Οι περιορισμοί και οι κίνδυνοι

Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε καθόλου χρήματα, έχετε μία δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή ροή Peacock TV. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock με ένα δωρεάν VPN και με μία συνδρομή στην υπηρεσία με διαφημίσεις. Δεν θα χρειαστεί θα πληρώσετε απολύτως τίποτα. Είναι, όμως, αυτή η κατάλληλη επιλογή; Αξίζει να γλιτώσετε πχ. 10 ευρώ το μήνα προκειμένου να χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν VPN;

Η απάντηση είναι πως δεν αξίζει. Παρακολυθήστε ζωντανά το Peacock TV με ένα καλό VPN για το οποίο θα πληρώσετε κάποια συνδρομή. Ο λόγος είναι πως μπορεί το δωρεάν VPN να σας επιτρέπει ενδεχομένως ζωντανή ροή Peacock TV, όμως δεν σας προσφέρει τα επιπλέον χαρακτηριστικά των VPN που προσφέρονται συνδρομητικά επί πληρωμή. Όλες οι δωρεάν εκδόσεις των VPN έχουν σημαντικούς περιορισμούς και έλλειψη χαρακτηριστικών. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει περιορισμένος όγκος δεδομένων που σας προσφέρουν. Ουσιαστικά δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε αρκετή ώρα τη ροή τηλεόρασης Peacock. Θα καλύψετε γρήγορα τα λίγα Gigabyte να σας προσφέρουν το μήνα. Επιπλέον, θα χάσετε τα σημαντικά χαρακτηριστικά το VPN που έχουν σημασία, πέρα από τη ροή τηλεόρασης Peacock.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και κίνδυνος ασφαλείας. Τα δωρεάν VPN ουσιαστικά σας γεμίζουν με διαφημίσεις, δίνουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για να αρχίσουν να σας βομβαρδίζουν και αυτοί με διαφημίσεις, πέρα από τη ζωντανή ροή Peacock TV με τις διαφημίσεις. Δεν σας προσφέρουν την ασφάλεια που θα έπρεπε και μάλιστα ενδεχομένως να μην το αντιληφθείτε καν. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock και χρησιμοποιήστε τα πλούσια χαρακτηριστικά ενός επί πληρωμή VPN. Με τον τρόπο αυτόν θα είστε 100% σίγουροι και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Τα πλεονεκτήματα των VPN και πώς να τα χρησιμοποιήσετε στη ροή τηλεόρασης Peacock

παρακολουθήστε ζωντανά το peacock tv

Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock συνεπώς με ένα αξιόπιστο VPN, όπως αυτά που σας δείξαμε στη λίστα μας. Μπορείτε να πατήσετε πάνω σε κάποιο VPN από αυτά και να δείτε για μία μεγάλη και αναλυτική αξιολόγηση με τα πλήρη χαρακτηριστικά τους. Γενικά πάντως, θα αναφέρουμε εδώ ποια είναι τα πιο κύρια από αυτά:

Πρόσβαση σε γεωγραφικά κλειδωμένο περιεχόμενο, όπως η ζωντανή ροή Peacock TV

Αυτό μάλλον το καλύψαμε. Ο βασικός λόγος για την επιλογή του VPN ήταν η ροή τηλεόρασης Peacock και η πρόσβαση σε αυτή από την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock απλά επιλέγοντας ως διακομιστή κάποιον την Αμερική Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω.

Ανωνυμία στο διαδίκτυο

Τα VPN σας προσφέρουν τη δυνατότητα να μένετε εντελώς ανώνυμοι. Έτσι ακριβώς αποκτάτε πρόσβαση στη ροή τηλεόρασης Peacock. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Όλες οι υπηρεσίες και οι ιστοσελίδες, ακόμα και η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες του Κράτους δεν μπορούν να αντιληφθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Η προσωπική σας διεύθυνση IP δεν μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε τρόπο δεν τη διεύθυνση IP που παίρνετε από το διακομιστή στον οποίο θα επιλέξετε στο VPN. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV έτσι εντελώς ανώνυμα.

Γενικότερη ασφάλεια κάθε φορά που είστε online

Tα VPN κρυπτoγράφουν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουν και στέλνουν. Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτά τα δεδομένα, ακόμα και αν με κάποιο τρόπο καταφέρει να τα υποκλέψει. Για παράδειγμα, ένας πολύ έμπειρος χάκερ μπορεί να καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Πραγματικά  πάντως, δεν θα μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτά και πώς να τα αποκωδικοποιήσει. Αυτό συμβαίνει λόγω των ισχυρών αλγορίθμων κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες VPN. Επίσης τα VPN της λίστας μας διαθέτουν πολιτική μην καταγραφής της δραστηριότητάς σας. Αυτό πάλι σημαίνει πως στην περίπτωση που ζητηθεί από κάποια υπηρεσία η κυβέρνηση να δοθούν στοιχεία για χρήστες, δεν θα υπάρχει απολύτως καμία καταγραφή της δραστηριότητας τους στους διακομιστές του VPN. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV με ασφάλεια και κρυπτογράφηση δεδεομένων.

Πιο φθηνές αγορές

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως αρκετές εταιρείες και υπηρεσίες έχουν διαφορετική τιμή από χώρα σε χώρα. Συνήθως σε χώρες με χαμηλότερη οικονομική δυνατότητα οι τιμές είναι χαμηλότερες και στις πιο πλούσιες χώρες οι τιμές είναι υψηλότερες. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλα κριτήρια για τη διαμόρφωση των τιμών από χώρα σε χώρα (πχ. διάφοροι τοπικοί φόροι κλπ). Με ένα VPN μπορείτε να επωφεληθείτε από χαμηλότερες τιμές και να εξοικονομήσετε πάρα πολλά χρήματα. Ιδίως στην τουριστική βιομηχανία και στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και δωμάτια σε ξενοδοχεία, Οι διαφορές στις τιμές είναι εκπληκτικές. Δοκιμάστε την επόμενη φορά να κλείσετε τις διακοπές σας με ένα VPN και θα καταλάβετε τη διαφορά στο πορτοφόλι σας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV και απολαύστε το περιεχόμενο του

Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε όλο αυτό το περιεχόμενο το οποίο απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι στη ζωντανή ροή Peacock TV, επειδή απλά βρίσκονται στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αποτελεί συνήθη τακτική πλέον πολλών ιστοσελίδων και υπηρεσιών να δίνουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς. Με ένα αξιόπιστο VPN μπορείτε να κάψετε αυτούς τους περιορισμούς για ζωντανή ροή Peacock TV ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας επιθυμείτε με παρόμοια λειτουργία. Παρακολουθήστε τηλεόραση Peacock είτε στο δωρεάν πρόγραμμα, είτε με κάποιο πρόγραμμα συνδρομής για πρόσβαση στην Premier League και αθλητικές μεταδόσεις, καθώς και σε μεγάλες παραγωγές τηλεοπτικών προγραμμάτων και σειρών. Παρακολουθήστε ζωντανά το Peacock TV.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com