Τα καλύτερα πρόσθετα για Kodi το 2024

Το Kodi θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα Media Player και χρησιμοποιείται από όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα, σε ισχυρές και σε απλές συσκευές για την αναπαραγωγή κυρίως ταινιών και βίντεο. Ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του οφείλεται στα πρόσθετα για Kodi που το βοηθούν να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα και να διαχειριστεί περισσότερα είδη αρχείων και υπηρεσιών.

Δοκίμασε το ExpressVPN
Κάνε πιο λειτουργικό το Kodi με το ExpressVPN

Η εμπειρία χρήσης του Kodi και όλων των πρόσθετών του είναι πολύ καλύτερη με την χρήση ενός αξιόπιστου VPN όπως το εξαιρετικό ExpressVPN που σας προτείνουμε. Δοκιμάστε το με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 21 Ιούλιος 2024

Πόσο ασφαλή είναι τα πρόσθετα για Kodi

Εδώ δημιουργείται ένα σημαντικό πρόβλημα. Τα πρόσθετα για Kodi δεν είναι πάντα τόσο ασφαλή. Θα πρέπει να έχει κανείς κατά νου του πως αυτά τα πρόσθετα για Kodi τα δημιουργούν προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Βασίζονται σε κώδικα που δημιουργούν οι ίδιοι και που ανεβάζουν στο διαδίκτυο.

Αυτά τα πρόσθετα για Kodi υπάρχουν διαθέσιμα παντού, σε διάφορες ιστοσελίδες και μπορεί να ενσωματώνουν κακόβουλο λογισμικό. Συνήθως αυτά τα επικίνδυνα πρόσθετα για Kodi “μεταμφιέζονται” σε κάποια υπηρεσία που είναι αρκετά δημοφιλής, αλλά δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται ή ίσως και να το κάνουν, αλλά από πίσω περνούν τον κακόβουλο κώδικα στις συσκευές.

πρόσθετα για Kodi

Τα καλύτερα πρόσθετα για Kodi που μπορείτε να εγκαταστήσετε

Η αναζήτηση για καλά και χρήσιμα πρόσθετα για Kodi είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Καθημερινά δημιουργούνται νέα πρόσθετα για Kodi και κάποια άλλα ενδεχομένως να εγκαταλείπονται. Εμείς θα φροντίσουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα για Kodi με βάση τις υπηρεσίες για μεταδόσεις ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ας δούμε κάποιες πολύ κλασικές περιπτώσεις με πρόσθετα για Kodi που μάλλον χρειάζεται να εγκαταστήσετε.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Πρόσθετο Kodi Netflix

Αποτελεί την πιο δημοφιλή υπηρεσία streaming ταινιών και σειρών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στις καλύτερες σειρές του Netflix και να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Netflix πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση σε αυτό το Kodi πρόσθετο. Το Kodi πρόσθετο αυτό σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο Netflix.

Kodi Netflix

Η διαχείριση του περιεχομένου, το οποίο Άλλωστε είναι πολύ μεγάλο σε όγκο, γίνεται πολύ εύκολα. Θα χρειαστείτε τον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, σε μία ενεργή συνδρομή στο Netflix για να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο Kodi. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο που προσφέρετε στο εξωτερικό ή να έχετε πρόσβαση στο Netflix Ελλάδας από το εσωτερικό.

Ονομασία: CastagnaIT

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη αλλά με γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο

Πρόσθετο Kodi Disney+

Disney Kodi+

Το Disney+ αποτελεί άλλη μία εξαιρετικά δημοφιλή πλατφόρμα streaming ταινιών και σειρών. Το συγκεκριμένο πρόσθετο σας επιτρέπει και πάλι να έχετε πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου, αφού συνδεθείτε με τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη σας. Θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή στο Disney+. Δυστυχώς το Disney+ δεν προσφέρεται ως υπηρεσία ακόμα στην Ελλάδα. Υπάρχει, ωστόσο, λύση για να παρακολουθήσετε το Disney+ στην Ελλάδα.

Ονομασία: SlyGuy

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη αλλά με γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο

Πρόσθετο Kodi Tubi

Kodi Tubi

Το Tubi TV αποτελεί μία ελεύθερη πλατφόρμα streaming με πλήθος από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί πολύ καλά. Περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες και παρότι δεν έχει τις τελευταίες κυκλοφορίες, είναι φορτωμένο με περιεχόμενο για να πραγματοποιήσετε video streaming. Αποτελεί μία πολύ καλή πηγή για να αναζητήσετε παλιές ταινίες και σειρές κατά κύριο λόγο, εάν θέλετε να περάσετε ελεύθερα το χρόνο σας μπροστά από την τηλεόραση.

Ονομασία: Ezzer Macs Wizard

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Exodus Redux

πρόσθετα για Kodi: Exodus Redux

Το Exodus αποτέλεσε στο παρελθόν σημείο αναφοράς ως Kodi πρόσθετο. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται πλέον, όμως το Exodus Redux αποτελεί ένα νέο πρόσθετο που έρχεται να προσφέρει στη θέση του παλιού Exodus, με  πλούσιο περιεχόμενο για streaming. Το συγκεκριμένο πρόσθετο λαμβάνει ενημερώσεις πολύ τακτικά, ενώ οι ταινίες και οι σειρές είναι διαθέσιμες εντελώς δωρεάν σε πλήθος από αναλύσεις και ποιότητες μεταδόσεις.

Ονομασία: Exodus Redux (i-a-c)

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Venom

Kodi Venom

Το Venom αποτελεί ένα ακόμη δημοφιλές πρόσθετο που επιτρέπει streaming ταινιών και σειρών, χρησιμοποιώντας πολύ ποιοτικές πήγες. Το συγκεκριμένο πρόσθετο υποστηρίζει λειτουργίες όπως η σύνδεση με τη βιβλιοθήκη του trakt.tv, την προβολή βίντεο στο YouTube, τη διαχείριση υπηρεσιών cloud κλπ. Θα χρειαστείτε έναν Premium λογαριασμό προκειμένου το Kodi πρόσθετο να λειτουργήσει σωστά και αποδοτικά. Αυτό ισχύει για τη χρησιμοποιεί ένα εξωτερικό πακέτο, το οποίο είναι αυτό που φέρνει το περιεχόμενο στις αναζητήσεις του Venom.

Ονομασία: Venom

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Magic Dragon

Πρόσθετα για Kodi: Magic Dragon

Το Magic Dragon είναι ένα Kodi πρόσθετο που σας προσφέρει ένα νέο κόσμο περιεχομένου streaming. Υπάρχουν διαθέσιμες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ κάθε είδους. Πρόκειται για μία μετεξέλιξη του παλαιότερου The Dogs Bollocks, το οποίο μετεξελίχθηκε με αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υλικό. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα. Είναι ίσως το ταχύτερο Kodi πρόσθετο αυτής της κατηγορίας. Το υλικό προσφέρεται εντελώς δωρεάν και είναι ταξινομημένο πολύ καλά, ενώ το πρόσθετο επιτρέπει και αναζητήσεις.

Ονομασία: Ezzer Macs Wizard

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Covenant

Kodi πρόσθετο Covenant

Αποτελεί άλλο ένα δημοφιλές fork του παλιού καλού Exodus, το οποίο έχει πλέον εγκαταλειφθεί. Διαθέτει μία τεράστια βιβλιοθήκη από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε υψηλής ποιότητας συνδέσμους streaming. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν, ενώ ενημερώνεται τακτικά με νέο περιεχόμενο και συνδέσμους.

Ονομασία: Covenant

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Gaia

πρόσθετο Kodi Gaia

Ακόμη ένα fork αυτή τη φορά του addon Bubbles. Το συγκεκριμένο Kodi πρόσθετο σας προσφέρει και πάλι πρόσβαση σε ταινίες και σειρές. Αναζητά το διαδίκτυο και προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές. Είναι επίσης συμβατό με υπηρεσίες όπως το trakt.tv και το Real Debrid. Για λίγο καιρό ήταν μη λειτουργικό όμως έχει επιστρέψει και προσφέρει δωρεάν το περιεχόμενό του ανά τον κόσμο.

Ονομασία: Gaia

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Crackle

Kodi Crackle

Το Crackle είναι δωρεάν και διαθέτει μία βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών με παλιές και νέες προσθήκες. Με το συγκεκριμένο Kodi πρόσθετο οι διαθέσιμες επιλογές σας ως προς τη θέαση περιεχομένου είναι πλέον απεριόριστες. Το πρόσθετο Kodi αυτό λειτουργεί ταχύτατα και ανανεώνεται τακτικά, τόσο ως προς το λειτουργικό του κομμάτι όσο και προς τους συνδέσμους του υλικού.

Ονομασία: Eracknophobia

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi Popcornflix

Popcornflix Kodi

Άλλο ένα πρόσθετο για ντοκιμαντέρ, ταινίες και σειρές. Περιλαμβάνει πάρα πολλές κατηγορίες και η αναζήτηση είναι εύκολη. Η αναπαραγωγή του περιεχομένου γίνεται χωρίς διακοπές, με πολύ ποιοτικούς συνδέσμους σε υψηλή ανάλυση. Φυσικά, όλο αυτό το πλούσιο περιεχόμενο προσφέρεται δωρεάν.

Ονομασία: Kodi (προεπιλογή)

Σύνδεσμος: Εσωτερική εγκατάσταση Kodi

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi GreekSubs

Το συγκεκριμένο Kodi πρόσθετο είναι απαραίτητο για να απολαύσετε τις ταινίες και τις σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε να βρείτε υπότιτλους, καθώς το αναλαμβάνει το GreekSubs. Παρότι το συγκεκριμένο πρόσθετο υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, μπορείτε να βρείτε υπότιτλους και σε πληθώρα από άλλες γλώσσες.

Ονομασία: Denimnani

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi LocalSubtitles

Αυτή τη φορά μιλάμε για άλλη μία διεθνή υπηρεσία με υπότιτλους. Ανάμεσα στις γλώσσες φυσικά των υποτίτλων υπάρχουν και τα ελληνικά. Αποτελεί μία καλή εναλλακτική αν το GreekSubs δεν δουλεύει δεν σας ικανοποιεί.

Ονομασία: Peno64

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Το καλύτερο πρόσθετο Kodi για αθλητικές μεταδόσεις

Παρότι το να βρείτε κάποιο Kodi πρόσθετο για ταινίες και σειρές είναι εύκολη υπόθεση, δεν ισχύει το ίδιο και για τα πρόσθετα για Kodi που μεταδίδουν αθλητικούς αγώνες. Ωστόσο, υπάρχουν δύο πρόσθετα για Kodi τα οποία σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε και τα οποία λειτουργούν με καλά αποτελέσματα:

Πρόσθετο Kodi The Crew

Kodi The Crew

Το συγκεκριμένο πρόσθετο δεν είναι κατάλληλο μόνο για αθλητικές μεταδόσεις, αλλά για ταινίες και σειρές, καθώς και iptv. Πρόκειται δηλαδή για ένα γενικότερο Kodi πρόσθετο για βίντεο streaming. Όσον αφορά τα αθλήματα που μας απασχολούν εδώ, θα βρείτε διαθέσιμη μία συγκεκριμένη κατηγορία που ονομάζεται “Sports”, η οποία ανανεώνεται καθημερινά συνδέσμους για τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Ονομασία: Team Crew

Σύνδεσμος: Πατήστε εδώ

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi DAZN

Kodi DAZN

Το DAZN αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δημοφιλή υπηρεσία σε πρόσθετο για live και on demand κανάλια από όλο τον κόσμο. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μποξ. Σημειώστε πως η υπηρεσία είναι συνδρομητική και περιλαμβάνει χρηματικό κόστος. Η ποιότητα του υλικού είναι πάρα πολύ καλή, αν και οι μεταδόσεις 4K δεν είναι διαθέσιμες στο Kodi, παρά μόνο στον ιστότοπο του DAZN.

Ονομασία: Kodi (προεπιλογή)

Σύνδεσμος: Εσωτερική εγκατάσταση Kodi

Χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Καναδάς, Ιαπωνία

Διαθέσιμα πρόσθετα για Kodi παρακολούθησης anime

Η κατηγορία των anime είναι μία εξειδικευμένη αγορά και για αυτό χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο Kodi πρόσθετο. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε δύο:

Πρόσθετο Kodi Crunchyroll

Kodi Crunchyroll

Το Crunchyroll περιέχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές anime που είναι μάλιστα μεταγλωττισμένα και στα αγγλικά. Φυσικά το περιεχόμενο κατηγοριοποιείται για πιο εύκολη αναζήτηση, ενώ η ποιότητα των βίντεο ποικίλλει από μέτρια έως εξαιρετικά καλή ανάλογα με το σύνδεσμο τον οποίο θα βρείτε το συγκεκριμένο πρόσθετο.

Ονομασία: Kodi (προεπιλογή)

Σύνδεσμος: Εσωτερική εγκατάσταση Kodi

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πρόσθετο Kodi FunimationNOW

Kodi FunimationNOW

Όλα τα τελευταία σόου απευθείας από την Ιαπωνία με αγγλικούς υπότιτλους και αρκετές φορές με ελληνικούς υπάρχουν διαθέσιμα στο FunimationNOW. Πρόκειται για μία συνδρομητική υπηρεσία που όμως αξίζει τα λεφτά της για την ποικιλία και το μέγεθος του περιεχομένου. Δεν πρόκειται να χάσετε καμία από τις τελευταίες κυκλοφορίες, ενώ υπάρχει μία τεράστια βιβλιοθήκη και με πιο παλιές σειρές και ταινίες anime.

Ονομασία: Kodi (προεπιλογή)

Σύνδεσμος: Εσωτερική εγκατάσταση Kodi

Χώρες: Παγκόσμια κάλυψη

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Επικίνδυνα πρόσθετα για Kodi που πρέπει να αποφύγετε

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάρα πολλά κατανεμημένα πρόσθετα για Kodi. Μπορεί να λειτουργούσαν πολύ καλά στο παρελθόν, όμως κάποια στιγμή σταμάτησαν για διάφορους λόγους. Δυστυχώς πολλοί χάκερ και δημιουργοί κακόβουλου λογισμικού κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ιστότοπους των προσθέτων αυτών και να δημιουργήσουν κακόβουλο λογισμικό με τα ονόματα των παλιών προσθέτων.

Συνήθως ισχυρίζονται πως πρόκειται για μία νέα λειτουργική έκδοση ενός παλιού πρόσθετου. Ο χρήστης ξεγελιέται και εγκαθιστά το πρόσθετο αυτό το οποίο μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα. Για να αποφύγετε τους κινδύνους καλό είναι να χρησιμοποιείτε τα πρόσθετα για Kodi που σας προσφέρουμε και τους συνδέσμους παραπάνω.

Πώς να προχωρήσετε στην εγκατάσταση σε ένα πρόσθετο Kodi

Η εγκατάσταση σε ένα Kodi πρόσθετο από την ίδια συγκεκριμένη και τυποποιημένη διαδικασία. Πριν ξεκινήσετε θα θέλαμε να σας συστήσουμε να χρησιμοποιείτε κάποιο VPN κάθε φορά που κάνετε αυτή τη διαδικασία και χρησιμοποιείται ένα Kodi πρόσθετο. Με αυτό τον τρόπο θα είστε και πιο ασφαλείς αλλά και θα εξασφαλίσετε την απόλυτη λειτουργία στο πρόσθετο που επιθυμείτε. Άλλωστε, πολλά πρόσθετα έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς, τους οποίους ξεπερνά ένα VPN.

Εγκατάσταση από το επίσημο repository του Kodi

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε την εγκατάσταση από το επίσημο repository του Kodi. Εδώ υπάρχουν πάρα πολλά πρόσθετα. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο System (εικονίδιο με γρανάζι) -> Settings -> Add-ons -> Get Add-Ons -> Kodi Add-on Repository. Θα βρείτε διάφορα add-on κατηγοριοποιημένα θεματικά. Επιλέξτε πρώτα την κατηγορία και στη συνέχεια το Kodi πρόσθετο που επιθυμείτε. Στη συνέχεια πατήστε αριστερά το κουμπί που γράφει “ install” και μέχρι να δείτε την ειδοποίηση επιτυχούς εγκατάστασης. Στο μενού θα δείτε πως υπάρχει πλέον το πρόσθετο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εγκατάσταση από ανεπίσημο repository

Η διαδικασία είναι παρόμοια. Ξεκινάτε επιλέγοντας το System (εικονίδιο με γρανάζι) -> File Manager -> Add Source. Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέξτε το “None”. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του repository όπως αυτές που θα βρείτε παραπάνω. Πατήστε OK και από κάτω γράψτε κάποια ονομασία. Πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Στη συνέχεια στο βασικό μενού πατήστε “Add-ons” (εικονίδιο κουτιού) και κάντε κλικ στο “Install From Zip File”. Ανοίγει ο διαχειριστής αρχείων όπου επιλέγετε την πηγή που έχετε προσθέσει νωρίτερα. Αναζητήστε τον φάκελο Zip στο repository με την ονομασία που δώσατε. Τα αρχεία είναι σε αυτή τη μορφή: “repository.repositoryname-x.x.x.zip”. Αφού κάνετε κλικ στο αρχείο zip θα γίνει εγκατάσταση.

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο Kodi

Λύστε το πρόβλημα με το πάγωμα των πρόσθετων και τη συνεχή φόρτωση βίντεο για να λύσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ελέγξτε την ταχύτητα στο διαδίκτυο μήπως το πρόβλημα βρίσκεται εκεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερη ποιότητα βίντεο και να δείτε αν η συγκεκριμένη πηγή αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Kodi ή να μεγαλώσετε το μέγεθός της. Εάν τίποτα δεν δουλεύει, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση μιας νεότερης έκδοσης Kodi ή να χρησιμοποιήσετε το Kodi πρόσθετο από άλλη πηγή.

Αποφύγετε το μήνυμα σφάλματος “ failed to install dependency”

Το συγκεκριμένο σφάλμα εμφανίζεται αρκετά συχνά, αλλά η λύση του είναι σχετικά εύκολη. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι συνήθως να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη. Χρησιμοποιήστε το The Crew Wizard που θα βρείτε στο Add-ons -> Program Add-Ons. Αφού γίνει εγκατάσταση, πηγαίνετε Maintenance -> Clear Cache και κάντε επιβεβαίωση της διαδικασίας πατώντας το κουμπί “Clear Cache”.

Αντιμετώπιση του σφάλματος “Unable to connect” όταν προσθέτετε πήγες

Ελέγξτε αρχικά την ταχύτητα σας και τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Αν όλα είναι καλά ξαναδείτε τη διεύθυνσή του πρόσθετου μήπως έχετε κάνει κάποιο λάθος. Βεβαιωθείτε πως η πηγή λειτουργεί σωστά και χρησιμοποιήστε κάποιο VPN αν και πάλι υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας. Καλό είναι επίσης να κάνετε μία ενημέρωση όλων των πρόσθετων σας στο Kodi. Αν όλα αυτά δεν έχουν αποτέλεσμα ξανακάνετε εγκατάσταση του Kodi ή ενημερώστε το με την τελευταία έκδοση.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Χρησιμοποιώντας ένα VPN στο Kodi

Το Kodi χρησιμοποιεί δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, όπως είναι για παράδειγμα το Netflix, το Disney+ κλπ. Πολλές φορές οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν προσφέρονται στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες άλλες χώρες του κόσμου. Κάποιες άλλες φορές τα διαθέσιμα προγράμματα είναι περισσότερα σε κάποιες άλλες χώρες. Η χρήση ενός VPN σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να επιλέξετε π.χ. VPN για σύνδεση στην αμερικάνικη βιβλιοθήκη του Netflix που έχει απείρως περισσότερο περιεχόμενο. Επιπλέον ένα VPN έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, σημαντικότερη από τις οποίες είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ακολουθεί μία λίστα με τα κορυφαία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Kodi.

Γρήγορος οδηγός χρήσης VPN με πρόσθετα του Kodi

Για να χρησιμοποιήσετε αποδοτικά τα πρόσθετα του Kodi με τη χρήση ενός VPN ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Εγκαταστήστε το πρόσθετο που θέλετε με τις οδηγίες που σας δώσαμε παραπάνω. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ExpressVPN
  • Πραγματοποιήστε τη συνδρομή σας στο VPN και εγκαταστήστε το λογισμικό
  • Συνδεθείτε στο VPN με τον κωδικό πρόσβασης σας
  • Επιλέξτε τον κατάλληλο διακομιστή για την υπηρεσία. Αν π.χ. θέλετε το Αμερικανικό Netflix επιλέξτε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ.
  • Τρέξτε το Kodi και επιλέξτε το Kodi πρόσθετο που επιθυμείτε

Συνοψίζοντας για τα καλύτερα πρόσθετα για Kodi

Το Kodi αποτελεί μία εξαιρετική λύση λογισμικού για φορητές και σταθερές συσκευές σε πλήθος από λειτουργικά συστήματα. Λόγω της ευχρηστίας και της δυνατότητας χρήσης πολλαπλών πρόσθετων, αποτελεί αγαπημένη επιλογή εκατομμυρίων ανθρώπων. Δοκιμάστε κάθε Kodi πρόσθετο που σας αναφέραμε παραπάνω αν σας ενδιαφέρει να δείτε σειρές και ταινίες. Αρχικά η διαδικασία μπορεί να σας μπερδέψει, όμως πολύ γρήγορα θα μπείτε στο νόημα και θα ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο περιεχομένου που θα σας καθηλώσει.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com