Παρακολουθήστε ERTflix Live ελεύθερα σε όλο τον κόσμο

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία streaming βίντεο, σειρών και ταινιών την Ελλάδα είναι το Netflix, χωρίς καμία αμφιβολία. Η συνδρομή, ωστόσο, κοστίζει κάποια χρήματα και μάλιστα αυξήθηκε λίγο το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει, όμως, και μία καλή εναλλακτική που είναι εντελώς δωρεάν και δεν είναι άλλη από το ΕΡΤFlix Live. Η υπηρεσία του ERTFlix Live είναι με δωρεάν στην Ελλάδα. Όσοι ζουν στο εξωτερικό, θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα, τα οποία μπορούν να λυθούν εύκολα με τον παρακάτω οδηγό.

Δοκιμάστε ExpressVPN
Παρακολουθήστε ERTflix Live με το καλύτερο VPN χωρίς ρίσκο

Δοκιμάστε το ExpressVPN για να παρακολουθήσετε ERTFlix χωρίς καμία δέσμευση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 21 Απρίλιος 2024

Διαθεσιμότητα streaming του ERTflix Live

Όπως αναφέραμε ήδη, το ERTflix Live είναι δωρεάν μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα. Τι συμβαίνει όμως αν βρίσκεστε στο εξωτερικό; Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό, καθώς υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί ως προς τη μετάδοση του περιεχομένου. Αυτό συμβαίνει λόγω περιορισμών που έχουν κυρίως να κάνουν με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και μετάδοσης συγκεκριμένων εκπομπών από το ΕΡΤφλιξ Live.

ερτflix live

Από την άλλη πλευρά, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο εξωτερικό μόνο το ελεύθερο κανάλι ΕΡΤ World, το οποίο μεταδίδεται μέσω δορυφορικής τηλεόρασης και διαδικτύου. Το συγκεκριμένο κανάλι μεταδίδει μόνο συγκεκριμένες εκπομπές και πολύ περιορισμένο περιεχόμενο σε σχέση με το ΕΡΤφλιξ Λάιβ.

Κάνοντας streaming το ΕΡΤFlix Live εκτός Ελλάδας

Η λύση που υπάρχει για να παρακολουθήσετε μέσω streaming στο διαδίκτυο το ΕΡΤφλιξ Λάιβ ονομάζεται VPN. Το VPN είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί κανείς να εγκαταστήσει σε πλήθος από διαφορετικές συσκευές. Το VPN σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε κάποιον απομακρυσμένο διακομιστή, κάπου αλλού στον κόσμο και να παρακολουθήσετε μέσω αυτού το περιεχόμενο streaming. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις περιηγήσεις σας στον παγκόσμιο ιστό ή γενικότερα να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο με μία διαφορετική διεύθυνση IP στο εξωτερικό.

Στην περίπτωση του ERTflix Live εφόσον κάνεις βρίσκεται εκτός Ελλάδας, μπορεί να βρει και να επιλέξει ένα διακομιστή στην Ελλάδα για να συνδεθεί μέσω του VPN. Όλη η κίνηση και το περιεχόμενο του ΕΡΤFlix Live θα περνά πλέον μέσα από το συγκεκριμένο διακομιστή. Η υπηρεσία του ΕΡΤφλιξ Λάιβ θα θεωρήσει πώς ο χρήστης χρησιμοποιεί IP διεύθυνση από την Ελλάδα, βρίσκεται δηλαδή στη χώρα μας. Αμέσως θα του επιτρέψει την πρόσβαση στο περιεχόμενο του ΕΡΤFlix Live ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Οδηγός για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο ΕΡΤφλιξ Λάιβ

Ας δούμε στο σημείο αυτό πώς μπορεί κανείς πρακτικά να ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο ERTflix Live:

  1. Βρείτε το κατάλληλο VPN για ΕΡΤφλιξ Live: Θα χρειαστεί να ψάξετε αρκετά, καθώς στην αγορά Υπάρχουν χιλιάδες προτάσεις VPN που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο ERTflix Live. Είναι δύσκολη δουλειά και απαιτεί χρόνο. Ευτυχώς, από την πλευρά μας φροντίσαμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας τη λίστα που υπάρχει παρακάτω με τα καλύτερα VPN για ΕΡΤφλιξ Λάιβ που μπορείτε αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιήσετε.
  2. Ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας το VPN: Προκειμένου να παρακολουθήσετε ΕΡΤφλιξ Λάιβ και γενικότερα να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του VPN θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Τα προγράμματα αυτά λειτουργούν με μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα online στον ιστότοπο του VPN που θα επιλέξετε για το ΕΡΤφλιξ Live.
  3. Ενεργοποίησε τη συνδρομή σας: Θα λάβετε ένα email μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Εκεί υπάρχει ένας σύνδεσμος τον οποίο θα πρέπει να πατήσετε για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Χρησιμοποιείτε τα στοιχεία που δώσατε στη φόρμα εγγραφής σας κατά την ενεργοποίηση της συνδρομής σας στο ΕΡΤFlix Live στο προηγούμενο βήμα.
  4. Εγκαταστήστε το λογισμικό στις συσκευές σας: Στην ίδια τη σελίδα του VPN που επιλέξατε για το ΕΡΤFlix Live θα ανακαλύψετε μία ενότητα με λήψεις αρχείων. Eκεί υπάρχουν διαφορές εκδόσεις του VPN, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η συσκευή σας. Κατεβάζετε το πρόγραμμα να προχωρήσετε σε εγκατάσταση.
  5. Εκκίνηση και σύνδεση στην υπηρεσία VPN για να δείτε ΕΡΤφλιξ Live: Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή. Μόλις ανοίξει θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσή σας που συνήθως είναι ένα email (αυτό που δώσατε κατά την εγγραφή σας) και ένας κωδικός σύνδεσης που έχετε επιλέξει από νωρίτερα στην εγγραφή. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε για να παρακολουθήσετε ΕΡΤφλιξ Λάιβ.
  6. Επιλογή του κατάλληλου διακομιστή για ΕΡΤFlix Live: Η μόνη ρύθμιση που ουσιαστικά έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο διακομιστή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αφορά το ΕΡΤφλιξ Λάιβ θα πρέπει να βρείτε έναν διακομιστή στην Ελλάδα και να συνδεθείτε σε αυτόν. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.
  7. Επισκεφτείτε το ΕΡΤφλιξ Live και παρακολουθήστε απεριόριστα το περιεχόμενο: Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την επίσκεψη στον επίσημο ιστότοπο του ERTflix LIve. Αυτό γίνεται από οποιονδήποτε φυλλομετρητή χρησιμοποιείται. Λέων έχετε απόλυτη πρόσβαση σε περιεχόμενο on demand. Σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές, τις ταινίες, τις εκπομπές, σειρές ντοκιμαντέρ, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ και του ΕΡΤFlix Live.

Επιλέξτε το κατάλληλο VPN για ERTflix Live

Όπως αναφέραμε παραπάνω, κάναμε τη δύσκολη δουλειά για λογαριασμό σας. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα VPN για ΕΡΤFlix Live που δημιουργήσαμε:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Μπορώ να παρακολουθήσω ΕΡΤφλιξ Live με δωρεάν VPN;

Πρόκειται για μία πολύ καλή ερώτηση. Η απάντηση είναι κάπως μπερδεμένη, θεωρητικά μπορείτε, αλλά πρακτικά πάλι όχι. τι σημαίνει αυτό;

Υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί στα δωρεάν VPN

Το πιο ουσιαστικό πρόβλημα έχει να κάνει με τους περιορισμούς των δωρεάν VPN. Φυσικά δεν θα περιμένατε να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των εμπορικών VPN. Μερικοί από τους περιορισμούς περιλαμβάνουν τον περιορισμένο όγκο δεδομένων που θα σας δυσκολέψει πολύ στη θέαση. Επίσης, τον περιορισμένο αριθμό διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να πούμε εδώ πως είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ελληνικό διακομιστή για να παρακολουθήσετε ΕΡΤφλιξ Λάιβ στα δωρεάν προγράμματα VPN. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν μόνο 5-6 διακομιστές για να χρησιμοποιήσετε και αυτοί σε πάρα πολύ μεγάλες χώρες. Σίγουρα όχι στην Ελλάδα.

ertflix live

Tα δωρεάν VPN είναι πολύ επικίνδυνα

Δεν είναι όμως μόνο το γεγονός πως δεν θα κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Tα δωρεάν VPN για να παρακολουθήσετε ΕΡΤFlix Live ή οποιαδήποτε άλλη χρήση έχετε κατά νου είμαι και επικίνδυνα. Ενσωματώνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό κακόβουλο λογισμικό. Όχι μόνο δεν θα κάνετε δουλειά, αλλά θα μολυνθεί ο υπολογιστής σας αν δεν έχετε την κατάλληλη προστασία antivirus και antimalware. Υπάρχουν περιπτώσεις που το λογισμικό λειτουργεί ως malware, κάνοντας ζημιά στον υπολογιστή σας, ζητώντας λύτρα για να τον ξεκλειδώσει, κλέβοντας Τα προσωπικά σας δεδομένα κλπ.

Η κλοπή των προσωπικών δεδομένων αποτελεί το πιο συχνό φαινόμενο. Είναι εντελώς παράλογο το λογισμικό που υποτίθεται πως σας προστατεύει να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Τα προσωπικά σας δεδομένα πωλούνται σε διαφημιστές, που σας βομβαρδίζουν στη συνέχεια με διαφημίσεις και ενοχλητικά email.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Τα υπόλοιπα οφέλη των VPN πέρα από το ERTflix Live

Όταν αγοράζετε μία συνδρομή σε ένα VPN, αυτό δεν το κάνετε μόνο για να έχετε πρόσβαση σε ERTflix και ERTFlix Sport Live. Τα VPN έχουν πολλά ακόμα οφέλη τα οποία είναι τα εξής:

ερτφλιξ λαιβ

  • Παράκαμψη στους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ότι ακριβώς συμβαίνει με το ΕΡΤφλιξ Live μπορείτε να κάνετε και με υπηρεσίες, όπως το Netflix ή το Hulu ή τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ. Οι υπηρεσίες είτε δεν προσφέρονται καν στην Ελλάδα, είτε έχουν πολύ περιορισμένο περιεχόμενο στη χώρα μας.
  • Αποκτάτε αυξημένη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικότητας. Τα προσωπικά σας δεδομένα και ευαίσθητες πληροφορίες είναι σχεδόν αδύνατο να υποκλαπούν. Αυτό γίνεται λόγω της κρυπτογράφησης των δεδομένων. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε δημόσια και απροστάτευτα δίκτυα WiFi, η κρυπτογράφηση και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ασφαλείας των VPN σας προστατεύουν στο μέγιστο.
  • Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Με την απόκρυψη της κανονικής σας διευθύνσεις IP, ακόμα και ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να ξέρει τι κάνετε.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Παρακολουθώντας ΕΡΤφλιξ Live με ένα VPN

To ERTflix Live αποτελεί μία ελεύθερη και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση πλατφόρμας περιεχομένου streaming. Όλο το περιεχόμενο του ΕΡΤφλιξ Live είναι στα ελληνικά και υπάρχει μεταγλωτισμός και υποτιτλισμός, τον οποίο έχει κάνει η ΕΡΤ ή οι συνεργάτες της. Αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική λύση που είναι εντελώς δωρεάν συγκριτικά με υπηρεσίες όπως είναι το Netflix. Το περιεχόμενο είναι σίγουρα μικρότερο σε όγκο, όμως το δωρεάν είναι πάντα ωραίο.

Η πρόσβαση στο ΕΡΤφλιξ Λάιβ είναι δωρεάν σε όποιον βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου. Υποστηρίζονται, επίσης, από το ΕΡΤφλιξ Live και υπηρεσίες υβριδικής τηλεόρασης. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος βρίσκεται στο εξωτερικό. Η λύση είναι η χρήση ενός VPN για απεριόριστη παρακολούθηση του περιεχομένου ΕΡΤ Φλιξ Live. Αυτό γίνεται με συγκεκριμένα βήματα τα οποία ήδη αναλύσαμε.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com