Παρακολουθήστε ERT TV Live στο εξωτερικό

Η ΕΡΤ αποτελεί το συνώνυμο της ποιοτικής τηλεόρασης και στη σύγχρονη πλέον εποχή υπάρχει και το ΕΡΤ live streaming. Η ΕΡΤ έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια, όμως φαίνεται πως αυτή τη στιγμή ίσως να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το πρόγραμμα του ERT TV Live, δίνοντας στη Δημόσια Τηλεόραση και στα κανάλια της ένα καλό ποσοστό τηλεθέασης που πολύ σπάνια είχε στο παρελθόν.

Δες ΕΡΤ λαιβ
ExpressVPN για απεριόριστο ERT TV Live

Το ExpressVPN αποτελεί την πιο ποιοτική και αξιόπιστη λύση για να παρακολουθήσετε ΕΡΤ ζωντανά σε όλες σας τις συσκευές.

Ενημερώθηκε στις: 14 Ιούνιος 2024

Πώς μπορεί κανείς να δει ERT TV Live

Η ΕΡΤ ζωντανά εκπέμπει στην ουσία 3 τηλεοπτικά κανάλια στην επίγεια τηλεόραση μέσω του δικτύου σε επίγειας τηλεόρασης. Μιλάμε για την ΕΡΤ1, για την ΕΡΤ2, για την ΕΡΤ3. Παράλληλα υπάρχουν και άλλα κανάλια στην ΕΡΤ ζωντανά, όπως το ΕΡΤ World, τα κανάλια ΕΡΤ Sports, αλλά κι άλλα έκτακτα κανάλια, πού εκπέμπουν μέσω διαδικτύου από το ΕΡΤ live streaming.

Για παράδειγμα, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, υπήρχαν πιο πολλά διαδικτυακά κανάλια για να μεταδίδεται περισσότερο από το τεράστιο πρόγραμμα της διοργάνωσης μέσω του ΕΡΤ λαιβ. Έτσι, λοιπόν, οποιοσδήποτε διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο ή κεραία πηγές τηλεόραση στην Ελλάδα, έχει πρόσβαση στο πρόγραμμά της ΕΡΤ ζωντανά. Σε φορητές συσκευές υπάρχει το ΕΡΤ live streaming.

ερτ λαιβ

Όσοι Έλληνες του εξωτερικού επιθυμούν να παρακολουθήσουν ΕΡΤ ζωντανά θα δυσκολευτούν. Στην ουσία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δορυφορική τους κεραία, αλλά θα έχουν πρόσβαση μόνο στο ΕΡΤ World, το οποίο έχει επιλεγμένες σειρές από το πρόγραμμα του ΕΡΤ λαιβ και τις περισσότερες φορές τίποτα το ιδιαίτερα αξιόλογο.

Αν προσπαθήσει κανείς να μπει μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ θα διαπιστώσει πως δυστυχώς το πρόγραμμα της ΕΡΤ ζωντανά δεν είναι διαθέσιμο, επειδή δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν γεωγραφικό περιορισμό που έχουν τα περισσότερα κανάλια στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και το ERT TV Live.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Ο εύκολος τρόπος για να δείτε ΕΡΤ λαιβ στο εξωτερικό με VPN

Εάν μένετε στο εξωτερικό ή επισκέπτεστε της συχνά κάποιο προορισμό εκτός Ελλάδος, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες πρόγραμμα που ΕΡΤ λαιβ μέσω διαδικτύου. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακάμψετε τον γεωγραφικό περιορισμό του ΕΡΤ λαιβ χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα VPN.

Τα VPN αποτελούν προγράμματα λογισμικού πού χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους και κυρίως για να προσφέρουν ανωνυμία και ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Ο βασικός τρόπος λειτουργίας τους είναι για να δρομολογεί τις κινήσεις και τα δεδομένα μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται σε κάποια άλλη χώρα.

Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ζείτε στη Γαλλία, αλλά να επιλέξετε έναν ελληνικό διακομιστή στο VPN σας. Για τα διάφορα προγράμματα, εφαρμογές και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο θα φαίνεται πως είστε συνδεδεμένοι και βρίσκεστε στην Ελλάδα και όχι στη Γαλλία. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το ΕΡΤ live streaming και αντίστοιχες υπηρεσίες, χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο. Ας δούμε πιο αναλυτικά τη διαδικασία για να δείτε ΕΡΤ live streaming.

Βήματα που χρειάζεται να κάνετε για ΕΡΤ ζωντανά μέσω VPN

  • Το πρώτο βήμα έχει να κάνει με την αναζήτηση και επιλογή του κατάλληλου VPN. Υπάρχουν χιλιάδες VPN στην αγορά, τα περισσότερα από τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν πρόσβαση στο ΕΡΤ λαιβ. Αναζητήστε τα καλύτερα από αυτά και κάντε την τελική επιλογή σας με βάση όχι μόνο το ΕΡΤ λαιβ αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που το VPN σας προσφέρει.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πόσο στην περίοδο θα επιλέξετε για ενεργοποίηση. Ταυτόχρονα, θα κάνετε και την εγγραφή σας στην υπηρεσία, επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη και κάποιο κωδικό πρόσβασης. Αυτά θα τα χρειαστείτε αργότερα για να συνδεθείτε στο λογισμικό του VPN.
  • Ως τρίτο βήμα, προχωράτε στη λήψη του λογισμικού και την εγκατάσταση στις συσκευές σας. Τα περισσότερα VPN διαθέτουν εκδόσεις του λογισμικού τους για υπολογιστές Windows και Mac και για φορητές συσκευές με Android και iOS. Ανάλογα με τη συσκευή σας επιλέγεται και κατά την κατάσταση στην αντίστοιχη εφαρμογή.
  • Επόμενο βήμα είναι να τρέξετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε σε αυτή με το όνομα χρήστη το email και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας. Θα πρέπει φυσικά να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε κάποιο VPN. Το μόνο που έχετε να κάνετε πλέον είναι να επιλέξετε ένα διακομιστή, στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Ελλάδα, εφόσον θέλετε να παρακολουθήσετε ERT TV Live.
  • Το τελευταίο Βήμα της διαδικασίας είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ERT TV Live και να επιλέξετε το κανάλι ΕΡΤ ζωντανά που θέλετε από το μενού του ιστότοπου. Η επιλογή βρίσκεται στο μενού live όπου υπάρχουν οι πέντε επιλογές καναλιών πού είναι ERT 1 Live, ΕΡΤ2 Live, ΕΡΤ3 λαιβ, ΕΡΤ Sports HD Live και ΕΡΤ World Live. θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα ξεκινάει κανονικά και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και ειδοποίηση αποτυχίας. Ολόκληρο το πρόγραμμα του ERT TV live είναι πλέον στη διάθεσή σας.

Βρείτε αμέσως τα καλύτερα VPN για να παρακολουθήσετε ERT TV Live

Επειδή η αναζήτηση για τα καλύτερα VPN για να παρακολουθήσετε TV live μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και ασχολείται καθημερινά με το χώρο της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Γνωρίζουμε, λοιπόν, πολύ καλύτερα από όλους ποια είναι τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, τόσο για να παρακολουθήσετε TV live, αλλά και για στις υπόλοιπες δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

Οι παρακάτω προτάσεις μας έχουν αξιολογηθεί ανάλογα με όλα τα χαρακτηριστικά τους, που συμπεριλαμβάνουν την ταχύτητα, το κόστος της συνδρομής, το πλήθος των χαρακτηριστικών, την ασφάλεια, την ποικιλία διακομιστών κλπ. Δεν αφορούν δηλαδή αποκλειστικά στην πρόσβαση στην ΕΡΤ live TV:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Αποτελούν τα δωρεάν VPN καλή επιλογή για το ΕΡΤ λαιβ;

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε κάποιο εμπορικό VPN για ΕΡΤ ζωντανά, υπάρχει και η λύση των δωρεάν VPN. Μπορείτε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν VPN για να παρακολουθήσετε on TV live, αλλά με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα. Θα πρέπει να ψάξετε πολύ για κάποιο VPN που να σας δίνει τη δυνατότητα για παράδειγμα να συνδεθείτε από κάποιον διακομιστή που να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Για να παρακολουθήσετε ΕΡΤ λαιβ αυτό αποτελεί την πιο βασική προϋπόθεση. Στα δωρεάν VPN, όμως, είναι πολύ σπάνιο έως αδύνατο να βρείτε διακομιστή στην Ελλάδα, καθώς αυτά προσφέρουν 2-3 δοκιμαστικούς διακομιστές στον κόσμο. Αυτά δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε ΕΡΤ ζωντανά.

Ένα επίσης πρόβλημα που θα συναντήσετε στο ΕΡΤ τν Live είναι ο περιορισμένος όγκος δεδομένων που δεν επαρκεί για ΕΡΤ live streaming. Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πάρα πολλά λεπτά ή ώρες προγράμματος στο ERT TV Live καθώς κάποια στιγμή θα  διακοπεί η υπηρεσία.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε παραπέρα θα πρέπει να πληρώσετε. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάτε το γεγονός πως θα γεμίσετε με διαφημίσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό ιδιαίτερα όταν παρακολουθείς ένα πρόγραμμα ΕΡΤ ζωντανά ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα streaming.

ερτ ζωντανα

Υπάρχει, όμως ,και μία πιο επικίνδυνη, μαύρη πτυχή των δωρεάν VPN. Δυστυχώς πολλοί χρησιμοποιούν τα VPN που προσφέρονται δωρεάν ως τρόπο για να σας εξαπατήσουν. Προσφέρουν στην ουσία μία υπηρεσία που όχι μόνο δεν είναι ασφαλής, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Συχνά σας κλέβουν τα ίδια τα προσωπικά σας στοιχεία για να τα πουλήσουν σε διαφημιστές ή τα ίδια να τα χρησιμοποιήσουν εμπορικά για να βγάλουν χρήματα.

Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και πολύ πιο επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό ενσωματωμένο στα δωρεάν VPN. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα σας ζητηθούν λύτρα για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας ή για να μη σας διαγράψουν τα δεδομένα σας. Καλύτερα να αποφύγετε όλες αυτές τις διαδικασίες. Δεν αξίζει τόσο μεγάλο ρίσκο για το ΕΡΤ live streaming.

Μία καλή επιλογή για το ΕΡΤ live streaming είναι να δοκιμάσετε ένα εμπορικό πρόγραμμα VPN που τελικά δεν είναι τόσο ακριβό όπως ίσως να φαντάζεστε. Για παράδειγμα, αυτή που θεωρούμε εμείς ως πιο αξιόπιστη λύση, το ExpressVPN έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει απεριόριστη παρακολούθηση στο ERT TV Live, καθώς και πολλά άλλα οφέλη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ένα ολόκληρο μήνα το ExpressVPN στην πλήρη έκδοση του και να το αξιολογήσετε. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ακυρώσετε άμεσα τη συνδρομή σας και θα πάρετε πίσω το πλήρες ποσό των χρημάτων σας, χωρίς μάλιστα κανένα εμπόδιο και ερωτήσεις.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα το VPN, πέρα από παρακολούθηση του ERT TV Live

Αναφέραμε προηγουμένως προς τα VPN δεν είναι μόνο για παρακολούθηση του ΕΡΤ λαιβ. Μπορείτε αντίστοιχα, για παράδειγμα, να παρακολουθήσετε και άλλα κανάλια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που έχουν αντίστοιχους γεωγραφικούς περιορισμούς, όπως το ΕΡΤ live streaming. Στην ουσία, τα περισσότερα κανάλια στον κόσμο ακολουθούν αυτή την τακτική.

Επιπλέον, γεωγραφικούς περιορισμός έχουν και διάφορες πλατφόρμες streaming, όπως είναι για παράδειγμα το Netflix, το Amazon Prime, το Apple+ ή ακόμη και το Hulu, το οποίο δεν προσφέρεται καν στην Ελλάδα. Φυσικά, με την επιλογή του κατάλληλου διακομιστή, όχι μόνο έχετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, αλλά και σε πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο από ότι κανονικά έχει κανείς πρόσβαση στην Ελλάδα.

ert tv live

Πάνω από όλα, όμως, ένα VPN σας προσφέρει ασφάλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κρύψετε πλήρως τη δραστηριότητά σας και να μη γνωρίζει κανείς, ούτε ακόμα ο πάροχος του διαδικτύου σας τι κάνετε και σε ποιες σελίδες μπαίνετε. Επιπλέον, γίνεται πολύ πιο ασφαλής η χρήση δημόσιων δικτύων WiFi. Φυσικά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε στο ελάχιστο για τις αγορές και χρηματικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν online, ακόμα και σε ένα δημόσιο wi-fi δίκτυο.

Επιπλέον, με ένα VPN μπορείτε να ξεπεράσετε την λογοκρισία σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, το οποίο γίνεται και στην Ελλάδα. Υπάρχουν για παράδειγμα περιορισμοί όσον αφορά τους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να επισκεφτείτε, τους ιστότοπους torrent κλπ. Όλο αυτό το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο με ένα VPN.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Θα καταφέρω να δω ΕΡΤ ζωντανά με ένα VPN;

Όχι μόνο θα καταφέρετε να δείτε ERT TV Live, αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ κανένα πρόβλημα όσον αφορά το ΕΡΤ live streaming. Επιλέξτε ένα VPN από τη λίστα των καλύτερων VPN σας προτείνουμε ή βρείτε μόνοι σας αυτό που σας καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε μέχρι σήμερα VPN θα διαπιστώσετε πως πέρα από την πρόσβαση στο ΕΡΤ λαιβ θα ανοίξει ένας καινούργιος κόσμος δυνατοτήτων και ασφάλειας στο διαδίκτυο για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι ένας δρόμος άνευ επιστροφής για ΕΡΤ live streaming και διαδικτυακές υπηρεσίες.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com