Οι καλύτερες Netflix σειρές που αξίζουν να δεις το 2024

Το Netflix έφερε την επανάσταση πριν από λίγα χρόνια με την έλευση του στην Ελλάδα με Netflix σειρές που αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι γεγονός πως η ελληνική τηλεόραση είχε αρχίσει να κουράζει αρκετά και το πιο συνηθισμένο πράγμα που μπορούσε κανείς να δει ήταν τους «Απαράδεκτους» στην 30η τους επανάληψη στο Mega…

Οι νέες ελληνικές σειρές και ταινίες είναι πολύ σπάνιες, όπως αντίστοιχα και η προβολή ξένων παραγωγών στη χώρα μας. Τα περισσότερα κανάλια προβάλουν ξανά και ξανά τα ίδια. Ευτυχώς υπάρχουν Netflix σειρές που αξίζουν και μπορεί να τις παρακολουθήσει κανείς μέσα από τη δημοφιλή υπηρεσία του Netflix στο διαδίκτυο. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας για καλές σειρές Netflix.

Δείτε Netflix
Απεριόριστο Netflix με το ExpressVPN

Δείτε τις κορυφαίες παραγωγές του Netflix, απεριόριστα με την βιβλιοθήκη σειρών και ταινιών των ΗΠΑ μέσω του ExpressVPN

Ενημερώθηκε στις: 14 Ιούνιος 2024

Oι καλύτερες σειρές Netflix – 10 προτάσεις σειρών

Συγκεντρώσαμε 10 Netflix σειρές που αξίζουν κατά την άποψή μας είναι από τις καλύτερες σειρές Νέτφλιξ που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη στιγμή. Οι τοπ σειρές Νέτφλιξ ξεχωρίζουν, τόσο για τη θεματολογία τους, για τις ακριβές παραγωγές τους, για την εντυπωσιακή ερμηνεία των ηθοποιών για τη δημοτικότητα που έχουν ήδη αποκτήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, οι τοπ σειρές Νέτφλιξ που επιλέξαμε για εσάς είναι αμέσως παρακάτω. Οι καλύτερες σειρές του Netflix:

Lupin – οι καλύτερες σειρές Netflix

Lupin

Η συγκεκριμένη σειρά συγκαταλέγεται σίγουρα στις τοπ σειρές Νέτφλιξ και σχετίζεται με τον Αρσέν Λουπέν. O Ασαν Ντιόπ έχει ως σκοπό να εκδικηθεί για τον πατέρα του λόγω μιας αδικίας που τους προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια. Πρόκειται για μία γαλλική τηλεοπτική σειρά στην κατηγορία των θρίλερ μυστηρίου. Είναι παραγωγής του 2021. Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμα στο Netflix 10 επεισόδια για να παρακολουθήσετε. Πρωταγωνιστές είναι ο Ομάρ Σι, η Σιρίν Μπουτέλα, η Λουντιβίν Σανιέ και η Κλατίντ Εσμέ. Η σειρά είναι καλογυρισμένη και ιδιαίτερα αρμοσφαιρική, πραγματικά μία από τις τοπ σειρές Νέτφλιξ.

Unorthodox – Netflix σειρές που αξίζουν

Unorthodox

Μία κοπέλα 19 χρονών, η Etsy, νιώθει εγκλωβισμένη στη σκληροπυρηνική κοινωνία ο Χασιδιστών Εβραίων στη Νέα Υόρκη. Η σειρά που συγκαταλέγεται στις καλύτερες σειρές Νέτφλιξ αφηγείται την προσπάθειά της να ξεφύγει και να ανακαλύψει ένα δικό της νέο δρόμο. Στόχος της είναι να ξεφύγει από τις ασφυκτικές υποχρεώσεις που της επιβάλλει η συγκεκριμένη κοινωνία και η οικογένειά της. Η κοπέλα έχει το δικό της τρόπο έκφρασης και νιώθει φυλακισμένη, όμως είναι πολύ επικίνδυνο να καταφέρει να αποδεσμευτεί από την όλη κατάσταση. Η σειρά που συγκαταλέγεται στις καλές σειρές Netflix είναι του 2020. Πρόκειται για μία μίνι σειρά με μόλις 4 επεισόδια, διάρκειας της μιας ώρας, στις πιο καλές σειρές Netflix. Πρωταγωνιστούν η Σίρα Χας, ο Αρμιτ Ραχάβ και ο Τζεφ Γουίλμπους.

In the Dark – καλές σειρές Netflix

In the dark

Η συγκεκριμένη σειρά συγκαταλέγεται στις καλές σειρές Netflix πού όμως δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα παρά μόνο στις ΗΠΑ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σειρά μόνο χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα VPN. Μιλάμε για μία αμερικανική αστυνομική σειρά με τρεις σεζόν και 30 επεισόδια συνολικά από το 2018 έως το 2021. Μία τυφλή 20χρονη γυναίκα, η Μέρφι, αναγκάζεται να εξιχνιάσει η ίδια τις περίεργες συνθήκες θανάτου μιας από τις φίλες της, την ώρα που η αστυνομία φαίνεται να είναι αδιάφορη και δεν έχει διάθεση να ερευνήσει το θέμα. Πρωταγωνιστεί η Πέρι Μάτφελντ, ο Ριτς Σόμερ και η Μπλουκ Μάρκχαμ, σε μια από τις τοπ σειρές Νέτφλιξ.

La casa de papel – τοπ σειρές Νέτφλιξ

la casa de papel

Το La casa de papel δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλες συστάσεις. Δεν βρίσκεται απλά ανάμεσα στις Netflix σειρές που αξίζουν, αλλά ανάμεσα στις τοπ σειρές Νετφλιξ που προβλήθηκαν πότε. Οι καλύτερες σειρές Netflix στα καλύτερά τους. Πρόκειται για μία ισπανική τηλεοπτική σειρά των δύο σεζόν. Το θέμα της σειράς είναι δύο μεγάλες ληστείες από μία ομάδα που πλαισιώνονται από διάφορα άλλα γεγονότα. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλη προετοιμασία και πραγματοποιεί πολύ μεγάλες ληστείες που κάνουν άνω κάτω ολόκληρο τον κόσμο. Στη σειρά από τις πιο καλές σειρές Netflix πρωταγωνιστούν οι Άλβαρο Μόρτε, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Ούρσουλα Κορμπερό, Πάκο Τόους και άλλοι.

The crown – Netflix σειρές που αξίζουν

the crown

Οι καλύτερες σειρές Netflix δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν και μία βρετανική σειρά. Το The Crown αφηγείται ουσιαστικά η ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ από τα παιδικά της χρόνια έως και τις μέρες μας. Η σειρά προκάλεσε αναταραχές ακόμα και στη βρετανική βασιλική οικογένεια με την παρουσίαση γεγονότων και χαρακτήρων που ξέφευγαν συχνά από τα όσα επιβάλλει το αυστηρό πρωτόκολλο. Η βιογραφική αυτή σειρά έχει 4 σεζόν και 40 συνολικά επεισόδια. Πρωταγωνιστές σε μια από τις τοπ σειρές Νέτφλιξ είναι οι Κλερ Φόι, Ματ Σμιθ, Βανέσα Κίρμπι, Άιλιν Άτκινς και άλλοι.

Legacies – οι καλύτερες σειρές Netflix

legacies

Αυτή τη φορά έχουμε μία ταινία τρόμου, ανάμεσα στις Netflix σειρές που αξίζουν και σας προτείνουμε. Μιλάμε για μία αμερικανική παραγωγή του 2018 με 3 σεζόν συνολικά και 32 επεισόδια των 40 λεπτών. Η συγκεκριμένη σειρά αφηγείται τη ζωή της Χόουπ Μικάελσον, της κόρης ενός ζευγαριού βαμπίρ-λυκανθρώπου. Παρακολουθεί κανείς ήρωες και κακούς από τα Vampire Diaries και The Originals σε ένα γρηγόρης δράσης θρίλερ με υπερφυσικές καταστάσεις. Πρωταγωνιστές είναι οι ηθοποιοί Ντανιέλ, Ρόουζ Ράσελ, η Τζένη Μπόιντ, η Κάιλι Μπράιαντ και άλλοι. Η συγκεκριμένη σειρά στις καλές σειρές Netflix είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, όπως και άλλες καλές σειρές Netflix και χρειάζεστε VPN για να το παρακολουθήσετε.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Sex Education – καλές σειρές Netflix

sex education

Μιλάμε για μία δραματική και κωμική σειρά με θέμα τη σεξουαλική ζωή των εφήβων. Οι καλύτερες σειρές Netflix δεν μοιάζουν καθόλου με το Sex Education.  Ένας τέτοιος έφηβος, ο Ότις Μίλμπερν, νιώθει πολύ πιεσμένος από τη σεξουαλική ελευθερία της μητέρας του πού είναι σεξοθεραπεύτρια. Ο Ότις ανοίγει μια κλινική σεξουαλικής θεραπείας και εκπαιδεύει συμμαθητές του με διάφορα σεξουαλικά προβλήματα.  Πρωταγωνιστούν στη σειρά οι Άσα Μπάτερφιλντ, Τζίλιαν Άντερσον, Νσούτι Γκάτουα, Έμμα Μάκεϊ και άλλοι.  Η ιδιαίτερη αυτή θεματολογία φαίνεται πως έκανε τη σειρά πολύ δημοφιλή παγκοσμίως, ανάμεσα στις πιο καλές σειρές Netflix. Οι καλύτερες σειρές Netflix περιλαμβάνουν αυτή τη στιγμή το Sex Education. Η σειρά έχει δύο σεζόν και 18 συνολικά επεισόδια για να παρακολουθήσετε.

Stranger Things – τοπ σειρές Netflix

stranger things

Στις Netflix σειρές που αξίζουν δεν θα πρέπει κανείς να παραλείψει το Stranger Things. Μιλάμε για μία αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας – τρόμου που εξελίσσεται τη δεκαετία του 1980 σε μία επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε το 2016 και έχει συνολικά δύο σεζόν με 25 συνολικά επεισόδια. Οι καλύτερες σειρές Netflix πλέον περιλαμβάνουν ψηλά το Stranger Things. Όσον αφορά την υπόθεση, ένα εργαστήριο του στρατού πραγματοποιεί κρυφά πειράματα στα πλαίσια του υπερφυσικού, περιλαμβάνοντας ακόμη και ανθρώπινα τεστ. Χωρίς να το επιδιώκουν, οι επιστήμονες δημιούργησαν μία πύλη με μία άλλη διάσταση που δημιουργεί προβλήματα στην τοπική κοινωνία του μικρού χωριού της Ιντιάνα. Πρωταγωνιστούν οι Φιν Γουλφχαρντ, Νόα Σναπ, Γουινόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Χάρπερ και άλλοι.

The last dance – οι καλύτερες σειρές Netflix

the last dance

Οι καλύτερες σειρές Netflix περιλαμβάνουν και ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ μεταξύ άλλων. Μέσα σε 10 επεισόδια ξευτιλίσετε η περίοδος της κυριαρχίας των Σικάγο Μπουλς στο NBA τη δεκαετία του 1990. Πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο Μάικλ Τζόρνταν που αφηγείται περιστατικά με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή της θρυλικής ομάδας, τον Φιλ Τζάκσον. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τελευταία σεζόν του Τζόρνταν με τους Μπουλς και στο παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση της μεγάλης εκείνης της ομάδας. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι αθλητές και παράγοντες της μεγάλης εκείνης ομάδας, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν ο Σκότι Πίπεν, ο Τόνι Κούκοτς, ο Ντένις Ρόντμαν, ο Φιλ Τζάκσον και πολλοί άλλοι. Εάν σας αρέσουν τα αθλητικά ντοκιμαντέρ είναι από τις τοπ σειρές Νέτφλιξ της συγκεκριμένης κατηγορίας

Breaking Bad – τοπ σειρές Νέτφλιξ

breaking bad

Μιλάμε για μία αμερικανική σειρά θρύλο της τηλεόρασης. Το Breaking Bad αγαπήθηκε όσο λίγες σειρές και μέχρι και σήμερα, παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια την παραγωγή του, αποτελεί μία από εκείνες τις Netflix σειρές που αξίζουν να δεις και να ξαναδείς. Οι καλύτερες σειρές Netflix περιλαμβάνουν το Breaking Bad στο οποίο εξιστορούνται οι περιπέτειες ενός καθηγητής χημείας που ανακαλύπτει πως θα πεθάνει σύντομα επειδή πάσχει από καρκίνο. Σε μία προσπάθεια να βγάλει χρήματα για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του, αποφασίζει να προχώρησε στην παράνομη παραγωγή μεθαμφεταμίνης, μπαίνοντας ουσιαστικά στον υπόκοσμο. Η σειρά είναι παλιά, του 2008, και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 2013 με 5 συνολικά σεζόν. Πρωταγωνιστούν σε μια από τις Netflix σειρές που αξίζουν οι Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Πολ, Άννα Γκαν, Ντιν Νόρις και άλλοι.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Γιατί να χρησιμοποιήσετε κάποιο VPN για τις Netflix σειρές που αξίζει να δείτε

Παρότι το Netflix είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα κανονικά με συνδρομή, υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη χρήση. Μπορείτε να δείτε πολλές καλές σειρές Netflix, όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι τοπ σειρές Νετφλιξ, όπως τουλάχιστον δύο από τις παραπάνω που σας περιγράψαμε. Λόγω συγκεκριμένων γεωγραφικών περιορισμών η βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών πού απευθύνεται στο αμερικανικό κοινό είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη ελληνική και άλλων χωρών. Οι καλύτερες σειρές Netflix είναι περισσότερες στις ΗΠΑ.

Με ένα VPN μπορείτε να «ξεγελάσετε» στην ουσία την υπηρεσία του Netflix και θα αποκτήσετε πρόσβαση στην αμερικάνικη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Έτσι ουσιαστικά ξεπερνάτε τους γεωγραφικούς περιορισμούς με μία νέα διεύθυνση IP. Αυτό που κάνετε ουσιαστικά στο πρόγραμμα VPN, είναι να επιλέξετε για σύνδεση έναν διακομιστή στις ΗΠΑ. Μέσα από αυτόν θα δρομολογείται όλη η κίνησή σας στο διαδίκτυο και στον παγκόσμιο ιστό. Όλες οι ιστοσελίδες και υπηρεσίες που επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε αναγνωρίζουν τον αμερικανικό διακομιστή της επιλογής σας και όχι την ελληνική. Έτσι θα δείτε Netflix σειρές που αξίζουν. Τις Netflix καλύτερες σειρές.

Κατάταξη των κορυφαίων VPN για να παρακολουθήσει τις τοπ σειρές Netflix

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες σειρές του Netflix χωρίς περιορισμούς, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα παρακάτω VPN που σας προτείνουμε στη λίστα για τις καλύτερες σειρές Νέτφλιξ.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Διαβάστε περισσότερα εδώ πώς επιλέγουμε το καλύτερο VPN για το Netflix

Το VPN είναι απαραίτητο όχι μόνο για τις καλές σειρές Netflix – οι καλύτερες σειρές στο Netflix

Ένα VPN είναι απαραίτητο στις μέρες μας. Σας επιτρέπει να αποφύγετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλει το Netflix, το Hulu και πολλές άλλες αντίστοιχες συνδρομητικές υπηρεσίες. Σημειώστε πως η διαδικασία αυτή δεν είναι παράνομη σε καμία περίπτωση. Παράλληλα ένα πρόγραμμα VPN σας επιτρέπει να περιηγείστε ανώνυμα στο διαδίκτυο. Δεν θα πέσετε θύμα χάκερ και άλλων κακόβουλων χρηστών και θα έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε με μεγαλύτερη ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα online. Δεν είναι μόνο τα πάντα γύρω από την καλύτερη σειρά Νέτφλιξ.

Παρότι, λοιπόν, θα πρέπει να δώσετε κάποια χρήματα για να πραγματοποιήσετε μία συνδρομή, αυτά είναι πραγματικά πολύ λίγα. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα VPN, δεν θα το μετανιώσετε σε καμία περίπτωση. Οι καλύτερες σειρές Netflix είναι διαθέσιμες μόνο με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Δείτε ελεύθερα τις τοπ σειρές Νέτφλιξ, ακόμη και όσες προβάλλονται αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com