Οι κορυφαίες 15 ιστοσελίδες με GR Torrent το 2024

Η αναζήτηση για ιστοσελίδες με τόρρεντ είναι σίγουρα δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι ως χρήστης θα πρέπει να έχει πάντα γνώ συνέχεια πως κατεβάζει ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους δωρεάν και ελληνικά torrent. Υπάρχει ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ανάμεσα στις αρχές της κάθε χώρας και στις δημοφιλείς ιστοσελίδες με ξένα και gr torrent, που έχει ως αποτέλεσμα να κλείνουν πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι δύσκολη η διαδικασία. Κατά δεύτερο, υπάρχουν πολλά ελληνικά τορρεντάδικα, τα οποία έχουν ελληνικά torrent αλλά είναι κυριολεκτικά γεμάτα με διαφημίσεις και τα οποία προσφέρουν πολύ χαμηλής ποιότητας αρχεία ή ακόμη και ψεύτικα τόρεντζ.

Δείτε το εδώ
ExpressVPN, το καλύτερο VPN για torrents. Έκπτωση 49%!

Το ExpressVPN είναι το πιο κατάλληλο για διαμοιρασμό torrent σε υψηλές ταχύτητες. Μεγάλη Προσφορά με ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες και εγγύηση χρημάτων.

Ενημερώθηκε στις: 19 Απρίλιος 2024

Πριν αρχίσετε να κατεβάζετε τόρρεντ, μείνετε ασφαλής

Η ιστοσελίδα αυτή δεν συναινεί με την παραβίαση στα πνευματικά δικαιώματα. Συνεπώς δεν θα βρείτε εδώ συνδέσμους σε ξένα και σε ελληνικά τορρεντάδικα για περιεχόμενο που προστατεύεται από αυτά. Δεν συνιστούμε τον διαμοιρασμό και κατέβασμα παράνομων αρχείων.

Παρόλα αυτά, είμαστε επίσης εναντίον της λογοκρισίας και προωθούμε την ελευθερία του διαδικτύου. Όλοι θα πρέπει κανονικά να έχουν πρόσβαση σε κάποιο torrent site από αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Λόγω του γεγονότος πως αυτά τα αρχεία αποτελούν πολύτιμες πληροφορίες, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους δωρεάν μέσα από τον υπολογιστή τους μετά από λίγο ψάξιμο. Επιπλέον, δεν παραβιάζουν όλα τα αρχεία τα πνευματικά δικαιώματα.

Πριν πάτε μέσω Wi Fi ή σταθερής σύνδεσης στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες σε ξένα και ελληνικά τορρεντάδικα με gr torrent και αρχίσετε να κατεβάζετε το Game of Thrones και διάφορα άλλα αρχεία, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που έχουμε δοκιμάσει. Θα προστατέψει την ταυτότητά σας και θα κρύψει τις δραστηριότητές σας από τη διαδικασία καταγραφής που κάνει η εταιρία που σας παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (ISP) και άλλους που σχετίζονται με τα πνευματικά δικαιώματα.

Ιδιαίτερα, εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στις Η.Π.Α. ή στη Γερμανία. Η κορυφαία επιλογή όσον αφορά την χρήση ξένων και gr torrent (τόσο με βάση την ταχύτητα όσο και την ιδιωτικότητα) είναι το ExpressVPN – ελέγξτε στη σελιδα μας τη λίστα με τα καλύτερα VPN για τορρεντ παρακάτω, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε μπλεγμένοι μετά από λίγο καιρό, είτε πρόκειται για ελληνικά τορρεντάδικα με ελληνικά torrent, είτε για ξένα. το ζήτημα έχει περιορισμούς που πρέπει να ξεπεράσετε.

Καλύτερης ιστοσελίδας με gr torrent

Για να λύσουμε το πρόβλημα αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τα καλύτερα ελληνικά τορρεντάδικα με ελληνικα torrent από αυτά που μπορείτε να βρείτε το 2024, παρέχοντας παράλληλα τις ακόλουθες πληροφορίες, ώστε να σας δώσουμε μια εικόνα για την κατάσταση που έχουν τα τόρρενζ στην ιστοσελίδα και να κάνουμε πολύ εύκολο το έργο σας:

 • Έτος δημιουργίας: Πρόκειται για ένα “χαρακτηριστικό αξιοπιστίας.” Όσο πιο παλιά είναι μια ιστοσελίδα, τόσο πιο αξιόπιστη είναι. Ένα δημοφιλές torrent site που καταφέρνει να επιβιώσει για 5, 10 ή περισσότερα χρόνια χωρίς να κλείσει θα πρέπει να είναι πολύ αξιόπιστο.
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Περιλαμβάνουμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή φορμά περιεχομένου διαθέσιμα στις ιστοσελίδες με gr torrent τα οποία περιγράφουμε.
 • Απαγορευμένα στις ακόλουθες χώρες: Εάν διαθέτετε πληροφορίες πως κάποιο από τις ιστοσελίδες με ξένα και gr torrent έχουν απαγορευτεί σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, περιλαμβάνουμε τις πληροφορίες αυτές.
 • Υποστηρίζουν άμεσο κατέβασμα: Σας αναφέρουμε εάν κάποια ιστοσελίδα με τόρρεντ υποστηρίζει άμεσο κατέβασμα ή όχι.
 • Αριθμός από τόρεντ: Περιλαμβάνουμε τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων τορρεντ στη λίστα που δημιουργήσαμε.

Πολλά από αυτά τα ξένα και ελληνικά τορρεντάδικα με ελληνικά torrent μπορεί να βρίσκονται μπλοκαρισμένα στην Ελλάδα, όπως άλλωστε και σε πολλές χώρες. Γι’ αυτό, για να αποκατασταθεί η πρόσβασή σας, χρειάζεστε ένα VPN.

Όχι μόνο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες μέσω ενός VPN, αλλά μπορείτε παράλληλα να είστε σίγουροι πως η δραστηριότητά σας αναφορικά με τα gr torrent δεν θα μπορέσει να καταγραφεί, ώστε κάποια στιγμή να λάβετε κάποια απρόσμενη ειδοποίηση από τη διεύθυνση της εταιρίας που σας παρέχει υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να σας προτείνουμε τη χρήση του ExpressVPN για την πραγματοποίηση όλων των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό. Το συγκεκριμένο λογισμικό μπορείτε να το βρείτε και για το κινητό σας μέσω του Google Play. Γενικά, μετά από πολλή έρευνα, καταλήξαμε στην παρακάτω λίστα με ιστοσελίδες για τορρεντ, που περιέχουν και ελληνικά torrent:

Torrentz2

torrentz2 για λήψη torrents

Το Torrentz2 αποτελεί μια δημοφιλή μηχανή αναζήτησης τόρεντ που μπήκε στις πιο δημοφιλείς του είδους της το 2016 όταν έκλεισε το Torrentz. Το Torrentz2 συνδυάζει αποτελέσματα από άλλες μηχανές αναζήτησης ώστε να παρέχει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων με τόρεντ. Η μηχανή αναζήτησης τόρεντ διαθέτει 61 εκατομμύρια τόρρεντ και μέσω της έρευνάς μας ανακαλύψαμε πως διαθέτει πιο πολλά αρχεία ταινιών και σειρών όπως το Game of Thrones και πλήθος αρχείων ήχου, παρά άλλα ήδη τόρρεντ.

 • Έτος δημιουργίας: 2016
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Μουσική, Εφαρμογές, Παιχνίδια.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Καμία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 61 εκατομμύρια+

iDope

idope για λήψη torrents

Το iDope είναι μια μηχανή αναζήτησης για τόρεντ που παρέχει άμεσους συνδέσμους προς τόρρεντ. Πέρα από τη πραγματικά τεράστια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει 18 εκατομμύρια τόρεντ, διαθέτει ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας και μια έκδοση για κινητά, που κάνει εύκολο το κατέβασμα τορρεντ ακόμη και από φορητές συσκευές.

 • Έτος δημιουργίας: 2016
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Μουσική, Παιχνίδια.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Καμία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 18,450,000+

The Pirate Bay

the pirate bay για λήψη torrents

Το Pirate Bay είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα torrent sites στον κόσμο και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα που υπήρξαν ποτέ. Το The Pirate Bay το έχουν μπλοκάρει πάρα πολλές χώρες, πάνω από 28 και έχει καταφέρει να επιβιώσει στον πόλεμο με τις πιο ισχυρές κυβερνήσεις του κόσμου. Το Pirate Bay είναι 15 ετών, ωστόσο ως αποτέλεσμα βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη που αφορά την αξιοπιστία. Τοπ Pirate Bay είναι σε θέση να προσφέρει στους χρήστες του ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βιβλία, εφαρμογές, παιχνίδια και μουσική. Η έρευνά μας δείχνει πως η πλειοψηφία των τόρρεντ στο Pirate Bay είναι ταινίες και Τηλεοπτικές Σειρές.

 • Έτος δημιουργίας: 2003
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Τηλεοπτικές Σειρές, Ταινίες, Μουσική, Παιχνίδια και Εφαρμογές.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Κίνα, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Ιταλία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιρλανδία, Κουβέιτ, Μαλαισία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σινγκαπούρη, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουηδία Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 3,286,000+

TorrentDownloads

TorrentDownloads για λήψη torrents

Το Torrent Downloads είναι ένα ευρετήριο για τόρεντ με μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων που υπάρχει. Όταν δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη λίστα, είχε καταχωρημένα πάνω από 16 εκατομμύρια αρχεία torrent.

 • Έτος δημιουργίας: 2007
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Τηλεοπτικές Σειρές, Ταινίες, Μουσική, Βιβλία, Παιχνίδια, Λογισμικό.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 16,121,000+

RARBG

rarbg για λήψη torrents

Το RARBG είναι ένα δημοφιλές torrent site που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008. Η έρευνά μας έδειξε πως η δημοφιλής ιστοσελίδα με τορρεντ παρέχει αρχεία και μαγνητικούς συνδέσμους, με περισσότερες ταινίες απ’ ότι άλλα είδη αρχείων.

 • Έτος δημιουργίας: 2008
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Παιχνίδια, Μουσική, Λογισμικό.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Βουλγαρία, Δανία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Μαρόκο, Πακιστάν, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 811,000+

LimeTorrents

limetorrents για λήψη torrents

Με πάνω από 9.8 εκατομμύρια τόρρεντ, το LimeTorrents είναι από εκείνα τα torrent sites με τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων. Προσφέρει ελληνικά torrent και ξένα, κάθε είδους όπως ταινίες, Τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια και εφαρμογές. Είναι απαγορευμένο σε πολλές χώρες, όπως πχ. σε Αυστραλία και σε Γαλλία.

 • Έτος δημιουργίας: 2009
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Μουσική, Παιχνίδια, Εφαρμογές, Anime.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Yes.
 • Αριθμός από τόρεντ: 9,833,000+

Torlock

torlock για λήψη torrents

Το Torlock είναι ένα ευρετήριο και μηχανή αναζήτησης που επικεντρώνεται σε Τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες. Το Torlock είναι δημοφιλές επειδή εξασφαλίζει στους χρήστες πρόσβαση μόνο σε αυθεντικά τόρρεντ και αυτό είναι κάτι που το κάνει τόσο σοβαρά, ώστε κάποτε διέθετε ένα πρόγραμμα με το οποίο πλήρωνε τους χρήστες $1 για κάθε ψεύτικο τόρρεντ που κατάφερναν να βρουν στην ιστοσελίδα. Το Torlock είναι απαγορευμένο σε πολλές χώρες.

 • Έτος δημιουργίας: 2010
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Παιχνίδια, Μουσική, Εφαρμογές, eBook, Anime.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 4,440,000+

1337x

1337x για λήψη torrents

Κατά την δημιουργία της λίστας αυτής, το 1337x βρίσκεται στο διαδίκτυο για 11 years. Αυτό το ταξινομεί υψηλά όσον αφορά την αξιοπιστία του. Παρέχει ένα ευρετήριο με αρχεία τόρρεντ και μαγνητικούς συνδέσμους και συχνά θεωρείται ως η καλύτερη εναλλακτική λύση όσον αφορά το The Pirate Bay. Η ανάλυσή μας δείχνει πως πάνω από το 90 τοις εκατό των τορρεντ στο 1337x είναι ταινίες.

 • Έτος δημιουργίας: 2007
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Παιχνίδια, Μουσική και Εφαρμογές.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 2,375,000+

YTS.AM

yts am για λήψη torrents

Το YIFY movies έχει γίνει γνωστό μέσα από την εξαιρετική ποιότητα των βίντεο που προσφέρει με τους πιο δημοφιλείς τίτλους σε πολύ μικρά μεγέθη αρχείων. Το YTS.AM αποτελεί την κορυφαία πηγή για YIFY αρχεία torrent στο διαδίκτυο.

 • Έτος δημιουργίας: 2011
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Ιρλανδία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 7,200+

EZTV

eztv για λήψη torrents

Πολλοί έμπειροι στον χώρο των τορρεντ θα πρέπει να γνωρίζουν το EZTV, μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες για τηλεοπτικά αρχεία torrent, που δημιουργήθηκε το 2005. Αφού υπέστη μια επίθεση κατάληψης, το EZTV κατέληξε τελικά στα χέρια μια νέας ομάδας στο EZTV.AG. Ενώ πολλά δημοφιλή torrent sites απαγορεύουν κυκλοφορίες του EZTV λόγω του ιστορικού του, πολλοί θεωρούν πως είναι ένας από τους ποιο ποιοτικούς παρόχους για τη λήψη υψηλής ποιότητας αρχείων.

 • Έτος δημιουργίας: 2015
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Τηλεοπτικές σειρές/Ταινίες.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 153,000+

Demonoid

demonoid για λήψη torrents

Όταν μιλάμε για αξιοπιστία, μπορείτε να βασιστείτε στο Demonoid. Ο δημοφιλής BitTorrent tracker δημιουργήθηκε το 2003, την ίδια χρονιά με το The Pirate Bay και έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός λειτουργίας λόγω πολιτικών πιέσεων. Η ιστοσελίδα διαθέτει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες και μια συλλογή από περισσότερα από 800.000 αρχεία τόρρενζ για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική, βιβλία, εφαρμογές και παιχνίδια. Η έρευνά μας δείχνει πως το Demonoid διαθέτει περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές απ’ ότι έχει σχέση με άλλα αρχεία, ακολουθούμενων των αρχείων ήχου.

 • Έτος δημιουργίας: 2003
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές σειρές, Μουσική, Βιβλία, Εφαρμογές, Παιχνίδια.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 893,000+

Άλλα αξιοσημείωτες ιστοσελίδες με ξένα και gr torrent

Παραπάνω θα βρείτε την πιο ενημερωμένη λίστα με τα πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες με τόρεντζ. Ελπίζουμε να βρείτε εκείνο που αναζητάτε. Ωστόσο, ενδεχομένως να αναζητάτε περιεχόμενο αποκλειστικά και μόνο από ελληνικά τορρεντάδικα για ελληνικά torrent. Ίσως να θέλετε να δείτε για παράδειγμα το Game of Thrones στα ελληνικά και να μην ξέρετε πως κατεβάζω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους δωρεάν. Παρότι οι παραπάνω ιστοσελίδες με torrent είναι δημοφιλείς, υπάρχουν μόνο για αγγλόφωνους χρήστες αι συνήθως δεν περιλαμβάνουν ελληνικα torrent. Έτσι δημιουργήσαμε άλλη μια λίστα με ιστοσελίδες που περιέχουν gr torrent στα ελληνικά:

 • Kapaki | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • Greek Leech | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • D4ever | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • Hellas TZ | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • Netlogo | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • Hellenic Wave | Ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα
 • Peeratiko | Ταινίες από την Ελλάδα και ελληνικα torrent
 • Galaxy Tracker | Ταινίες από την Ελλάδα
 • Fantastico | Φαντασία, φρίκη, φαντασία, φανταστικές ταινίες από την Ελλάδα
 • Cherrykiss | Ελληνικό περιεχόμενο για ενήλικες

Τοποθεσίες Torrent που έχουν κλείσει

Bit Torrent Scene

bit torrent scene για λήψη torrents

Το Bit Torrent Scene είναι μία από τις κορυφαίες πηγές διαδικτυακών τόρρεντ. Επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν αρχεία torrent ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, αρχείων ήχου, παιχνίδια λογισμικό και eBooks.

 • Έτος δημιουργίας: 2017
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές σειρές, Μουσική, Παιχνίδια, Λογισμικό, Ebooks.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Καμία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 5,118,000+

TorrentsGroup

torrentsgroup για λήψη torrents

Η ιστοσελίδα αυτή με gr torrent και ξένα δημιουργήθηκε το 2016 και μεγάλωσε σε τέτοιο βαθμό ώστε να φιλοξενεί πλέον πάνω από 225.000 τόρρεντ. Επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν ταινίες μέσω τόρρενζ, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ, ανάμεσα σε άλλα είδη αρχείων.

 • Έτος δημιουργίας: 2016
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Anime, Εφαρμογές, Ντοκιμαντέρ, Παιχνίδια.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Καμία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Όχι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 225,000+

Zooqle

zooqle για λήψη torrents

Το Zooqle είναι συγκριτικά νεότερο από τα υπόλοιπα ελληνικά τορρεντάδικα με ελληνικά torrent και torrent sites γενικότερα, τα οποία υπάρχουν στη λίστα. Πρόκειται για ένα ευρετήριο, το οποίο εξειδικεύεται σε επιβεβαιωμένα τορρεντ, διαθέτοντας μια βάση από περισσότερα από 3 εκατομμύρια τόρρεντ και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Παρότι περιέχει περιεχόμενο σε μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι σίγουρα πιο δημοφιλείς στο torrent site αυτό.

 • Έτος δημιουργίας: 2013
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Τηλεοπτικές Σειρές, Ταινίες, Μουσική, Παιχνίδια, Εφαρμογές, Βιβλία.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Καμία.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τόρεντ: 3,200,000+

YourBittorrent

yourBittorrent για λήψη torrents

Το YourBittorrent έχει κάπως αμφιλεγόμενο ιστορικό. Ενώ δημιουργήθηκε το 2009, ουσιαστικά ξεκίνησε την λειτουργία του με την πρώτη μορφή του το 2003, ως μια σύμπραξη ανάμεσα σε δύο συνεργάτες — το προϊόν που δημιουργήθηκε ήταν το myBittorrent. Ένας από τους συνεργάτες τελικά θέλησε τελικά να κλείσει την ιστοσελίδα, την ώρα που ο άλλος ήθελε να το κάνει μεγαλύτερο. Αυτό οδήγησε σε διάσπαση τους συνεργάτες και είναι ως αποτέλεσμα τη σημερινή μορφή του YourBittorrent.

 • Έτος δημιουργίας: 2009
 • Δημοφιλή φορμά περιεχομένου: Ταινίες, Τηλεοπτικές Σειρές, Λογισμικό, Παιχνίδια, Μουσική, Anime, Ebooks.
 • Απαγορευμένο στις ακόλουθες χώρες: Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Υποστηρίζει στιγμιαίο κατέβασμα (torrenting): Ναι.
 • Αριθμός από τορρεντ: 1,190,000+

Προτεινόμενο VPN για torrent sites

Τώρα που ανακαλύψατε πλέον κάποια αξιόπιστη πηγή για τόρρενζ, ήρθε η ώρα να σας υπενθυμίσουμε πως χρειάζεστε ένα VPN για να πραγματοποιήσετε το κατέβασμά τους. Υπάρχουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη χρήση ενός καλού VPN κάθε στιγμή, σε όλες τις συσκευές σας.

Και η χρήση κάποιου όταν μιλάμε για τη λήψη αρχείων με ξένα ή ελληνικα torrent είναι επιτακτική. Ένα δωρεάν VPN μπορεί να είναι δημοφιλές αλλά έχει σίγουρα πολλούς περιορισμούς. Καλυτερα να δοκιμάσετε κάποια εμπορική υπηρεσία VPN, έστω και φθηνή.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλοι οι πάροχοι φιλικοί όσον αφορά τη λήψη των τόρρεντ από ελληνικά τορρεντάδικα και ξένα. Εάν επιδιώκετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας και να κατεβάσετε αρχεία τορρεντ, αυτά είναι τα καλύτερα VPN που μπορείτε να βρείτε:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Σας επιτρέπουν να κατεβάζετε από ξένα και ελληνικά τορρεντάδικα με ελληνικά torrent απ΄ όλους τους διακομιστές τους ή σε επιλεγμένους διακομιστές. Σας προσφέρουν επίσης ειδικά χαρακτηριστικά όπως διακόπτες αποσύνδεσης και port forwarding για ακόμη πιο ενισχυμένη προστασία. Τέλος, είναι γρήγορα και αυτός είναι ακόμη ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεστε ένα VPN . Όταν υπάρχουν χρήστες που μοιράζονται τα αρχεία, τα κατεβάζετε με μέγιστη ταχύτητα.

Συμπέρασμα

Με τη χρήση ενός καλού VPN, ιδιαίτερα ενός με κρυπτογράφηση, όπως το ExpressVPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με τόρεντζ και σε όλα τα ελληνικά τορρεντάδικα χωρίς καμία εξαίρεση.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της χρήσης ενός VPN. Πράγματι, η ταυτότητά σας και η τοποθεσία σας παραμένουν κρυμμένα όταν συνδέεστε σε κάποιον διακομιστή VPN. Όσοι ασχολούνται με τα πνευματικά δικαιώματα και αναζητούν παραβάτες θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, κάνοντας δύσκολο τον εντοπισμό των χρηστών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τελευταίες επιτυχίες των ταινιών του κινηματογράφου και των αρχείων ήχου που βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν με τη χρήση ενός VPN, παρότι οι συγκεκριμένοι τίτλοι ελέγχονται πολύ προσεχτικά. Χωρίς κάποιο αξιόπιστο VPN, θα σας ανακαλύψουν πολύ γρήγορα μετά τη λήψη σε κάποιο πρόγραμμα κατέβασμα ταινιών free.

Είναι επίσης καλό να είστε προστατευμένοι με κάποιο καλό πρόγραμμα κατά των ιών. Μολυσμένα αρχεία με trojans και keyloggers περνάνε γρήγορα και εύκολα μέσω του διαμοιρασμού αρχείων P2P μετά από το κατέβασμά τους. Μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη συσκευή σας άμεσα…

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δίκτυο όπως είναι για παράδειγμα το Tor, που χρησιμοποιεί αξιόπιστες τεχνικές κρυπτογράφησης για να κρύψει την δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, δεν είναι πολύ αποδοτικό όταν μιλάμε για ταχύτητες, με αποτέλεσμα τα πράγματα να επιβραδύνονται μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Επιπλέον, το ανώνυμο κατέβασμα για αρχεία torrent και πάλι δεν είναι πολύ ασφαλές και εγγυημένο μέσα από αυτές τις συνθήκες. Σε συνδυασμό βέβαια με κάποιο VPN η ανωνυμία σας όσον αφορά το torrenting αυξάνεται κατακόρυφα.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com