VPN

Βρείτε την καλύτερη VPN του 2024 για τις ανάγκες σας

Ένα εικονικό προσωπικό δίκτυο, γνωστό αλλιώς και ως δικτυο VPN, αποτελεί μια καλή επένδυση όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας. Αποτρέψτε τους χάκερς να κλέψουν τα δεδομένα σας, κρατήστε μακριά τα όσους επιθυμούν να σας παρακολουθήσουν και ξεπεράστε τη λογοκρισία με ένα μόνο λογισμικό. Εάν αναζητάτε αξιολογήσεις για την καλύτερη υπηρεσία VPN ή αν αναρωτιέστε εάν πρέπει να αγοράσετε ένα αξιόπιστο δικτυο VPN, το άρθρο αυτό έχει γραφεί ειδικά για εσάς. Θα φροντίσουμε επίσης να απαντήσουμε σε κάποια συχνά ερωτήματα για το πως, που, πότε και γιατί να αγοράσετε την καλύτερη VPN συνδεση.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Αναζητάτε το καλύτερο VPN;

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, το ExpressVPN είναι αυτό που σας προτείνουμε για όλες σας τις διαδικτυακές δραστηριότητες.

Τα 5 Καλύτερα VPN το 2024

Η καλύτερη υπηρεσία VPN που μπορείτε να βρείτε είναι σαν να διαθέτετε ένα ιδιωτικό τούνελ στο οποίο δεν μπορεί να μπει άλλο όχημα εκτός από το δικό σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει τι κάνετε, πότε πάτε σπίτι, τι σχεδιάζετε ή τι υπάρχει μέσα στο όχημά σας.

Ωστόσο, η καλύτερη VPN συνδεση δεν αποτελεί μια ολοκληρωμένη άμυνα ενάντια στις διαδικτυακές απειλές. Ο καλύτερος πάροχος VPN δεν θα μπορέσει τελικά να σας προστατέψει εάν κατά λάθος κατεβάσετε κακόβουλο λογισμικό ή πέσετε θύμα κάποιας απάτης μέσω της τεχνικής του phishing. Υπάρχει άλλο εργαλείο γι’ αυτή την περίπτωση — καλό λογισμικό κατά των κακόβουλων επιθέσεων και φυσικά ο κοινός νους. Εάν κάτι σας φαίνεται πολύ ύποπτο, τότε πιθανότατα είναι. Όμως, όταν επιθυμείτε να πλοηγήστε ελεύθερα, με ασφάλεια και ανωνυμία στο διαδίκτυο, ένα αξιόπιστο VPN αποτελεί την πρώτη γραμμή της άμυνάς σας.

Η καλύτερη VPN συνδεση μπορεί να προστατέψει τα δεδομένα σας από τους χάκερς που επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους και από άτομα και οργανισμούς που επιθυμούν να σας παρακολουθήσουν. Οι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν cookies (ουσιαστικά όλες οι ιστοσελίδες) και οι οποίες χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προκειμένου να σας βομβαρδίσουν με διαφημίσεις δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν πλήρως ακόμη και από την καλύτερη υπηρεσία VPN της αγοράς. Δείτε τις αξιολογήσεις των κορυφαίων Virtual Private Network στη σελίδα μας για να δείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη υπηρεσία για τη δική σας περίπτωση.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Δωρεάν δικτυο VPN με πολύ εύκολο τρόπο

Σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN δωρεάν για να το δοκιμάσετε.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο δικτυο VPN, το οποίο προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με άλλα λόγια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για έναν ολόκληρο μήνα και αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, η εταιρία που το διαθέτει θα σας προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν υπάρχουν εδώ ψιλά γράμματα, όπως έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις προγραμμάτων. Δεν είναι καν απαραίτητο να αναφέρετε στην εταιρία για ποιον λόγο ζητάτε πίσω τα χρήματά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα και το αίτημά σας θα πραγματοποιηθεί άμεσα, με επιστροφή του πλήρους ποσού που έχετε καταβάλει.

Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά αυτή, να χρησιμοποιήσετε ένα από τα κορυφαία VPN της αγοράς δωρεάν για έναν μήνα, απλά χρησιμοποιήστε το κουπόνι που σας προσφέρουμε στον σύνδεσμο εδώ.

Το ExpressVPN έχουν χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιούν πάρα πολλοί από τους αναγνώστες μας και μαζί με αυτούς σας το προτείνουμε κι εμείς!

Πως επιλέγω την καλύτερη υπηρεσία VPN επί πληρωμή;

Στο παρελθόν, υπήρχαν ελάχιστες διαθέσιμες επιλογές υπηρεσιών αυτού του είδους, γεγονός που έκανε την αναζήτηση για την καλύτερη υπηρεσία VPN εύκολη υπόθεση,  αλλά παράλληλα λίγες τις προσδοκίες από αυτή. Σήμερα ωστόσο, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και εταιρίες αυτού του είδους, πολλές από τις οποίες μάλιστα ισχυρίζονται πως είναι οι καλύτερες παγκοσμίως όσον αφορά τη σύνδεση VPN. Είναι συνεπώς πλέον πιο δύσκολο για κάποιον να επιλέξει ποια να χρησιμοποιήσει ώστε να προστατευτεί καλύτερα και να μην ξοδέψει ένα σωρό χρήματα. Μάλιστα, υπάρχουν ακόμη και ψεύτικες υπηρεσίες  VPN που εξαπατούν τους καταναλωτές που επιθυμούν να προστατευτούν, πιστεύοντας πως έχουν ενδεχομένως επιλέξει την καλύτερη υπηρεσία VPN.

Ορισμένα από τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν σκέφτεστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποιο αξιόπιστο VPN, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, είναι τα ακόλουθα: η φήμη της εταιρίας (είναι μια καταξιωμένη υπηρεσία VPN που βρίσκεται χρόνια στην αγορά;), την ισχύ της κρυπτογράφησης (ο καλύτερος πάροχος VPN προσφέρει στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση), τον αριθμό των διακομιστών (όσο περισσότερες επιλογές, τόσο το καλύτερο), την μη διατήρηση αρχείων καταγραφών (ώστε να μην υπάρχει κανένα αποθηκευμένο στοιχείο που να αφορά την χρήση που κάνετε), την ευκολία χρήσης και την εξυπηρέτηση πελατών.

Υπάρχουν επίσης δωρεάν υπηρεσίες VPN εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε κάποια υπηρεσία πριν πληρώσετε. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν πληρώνετε για την υπηρεσία, θα είστε υποχρεωμένοι να βλέπετε διαφημίσεις, να επιλέγετε ανάμεσα σε λιγότερες τοποθεσίες διακομιστή, να σας δίνεται περιορισμένος όγκος δεδομένων και να γίνεται καταγραφή των κινήσεών σας. Αυτούς τους περιορισμούς δεν τους προσφέρει ένας καλύτερος πάροχος VPN.

Εάν επιθυμείτε την καλύτερη υπηρεσία VPN επί πληρωμή, ελέγξτε εάν η υπηρεσία που θα επιλέξετε τελικά σας προσφέρει κάποια δωρεάν δοκιμή ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Θα απολαύσετε τα χαρακτηριστικά που στα προσφέρει η καλύτερη υπηρεσία VPN χωρίς να έχετε ακόμη πλήρως δεσμευτεί. Η συνδρομή για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσει επίσης να αποφασίσετε εάν η υπηρεσία VPN που επιλέξατε είναι τελικά ένα αξιόπιστο VPN και η καλύτερη επιλογή στη δική σας περίπτωση.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το δικτυο VPN και πως λειτουργεί;

Πριν προτείνουμε την καλύτερη VPN συνδεση για το 2024, θα πρέπει να κατανοήσετε τι ακριβώς είναι ένα δικτυο VPN και πως λειτουργεί. Ουσιαστικά, το δίκτυο VPN δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σύνδεση (γνωστή και ως ‘τούνελ’) ανάμεσα στον υπολογιστή σας και στην υπηρεσία VPN. Αρχικά, μία αξιόπιστη σύνδεση VPN χρησιμοποιείται για εργασία από το σπίτι και για ασφαλή πρόσβαση σε απομακρυσμένα εταιρικά αρχεία. Έτσι, ακόμη και υπάλληλοι οι οποίοι ταξιδεύουν ή μένουν στο σπίτι τους, είναι σε θέση να συνδέονται στο δίκτυο της εταιρίας τους σαν να είχαν φυσική παρουσία στο γραφείο. Πρόκειται για ένα επίπεδο ασφαλείας που είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό για όλους τους χρήστες.

Αυτό το κρυπτογραφημένο τούνελ σας εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας φτάνουν στον κατάλληλο προορισμό. Αποκρύπτει επίσης τις δραστηριότητές σας από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Όπως ίσως να γνωρίζετε, οι πάροχοι αυτοί εσκεμμένα ελαττώνουν την ταχύτητα της σύνδεσής σας προκειμένου να σας αποθαρρύνουν από το streaming και τη χρήση των torrent.

Εάν ακόμη δυσκολεύεστε να κατανοήσετε πως λειτουργεί, φανταστείτε την εικόνα αυτή: το διαδίκτυο είναι ένας μεγάλος αυτοκινητόδρομος και οδηγάτε το αυτοκίνητό σας μαζί με πολλά άλλα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα μπορούν να σας δουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε και μέχρι να φτάσετε στο σπίτι σας και έτσι μπορούν παράλληλα να γνωρίζουν και που μένετε. Μπορούν επίσης να κοιτάξουν και μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου σας και να δουν ότι έχετε μέσα σε αυτό. Είναι κάπως τρομακτικό, σωστά;

Χρειάζομαι πραγματικά ένα δικτυο VPN;

Χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο τακτικά; Πραγματοποιείτε αγορές, πληρωμές και τραπεζικές συναλλαγές σε αυτό; Έχετε λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων και λογαριασμούς email; Τότε η απάντηση είναι ένα τεράστιο ΝΑΙ. Σας χρειάζεται σίγουρα ένας καλύτερος πάροχος VPN, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Από τη στιγμή που διαθέτετε κάποια φορητή συσκευή ή PC και την χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο, η αναζήτηση για την καλύτερη VPN συνδεση που μπορείτε να βρείτε αποτελεί μία από τις καλύτερες επενδύσεις για την ασφάλειά σας.

Εάν διαθέτετε κάποιο email ή λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα όπως είναι το Facebook, Twitter, Instagram, ή LinkedIn, η επιλογή της εφαρμογής για την καλύτερη υπηρεσία VPN θα προστατέψει την ταυτότητά σας. Τα μηνύματά σας μπορούν να υποκλαπούν εύκολα, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν εναντίων σας εφόσον δεν φροντίσετε να προστατευτείτε. Μπορεί επίσης κάποιος να σας εντοπίσει μέσω της διεύθυνσης IP σας, αλλά ένας καλύτερος πάροχος VPN θα κρύψει τη διεύθυνση IP σας και θα σας δώσει μία διαφορετική ώστε να παραμείνετε ανώνυμοι όσο έχετε κάποια δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Χώρες όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Η.Π.Α. κλπ. προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία. Όμως αυτό δεν ισχύει παντούθ. Επιχειρηματίες, ταξιδιώτες, εκπατρισμένοι και δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν κάποιο αξιόπιστο VPN ώστε να ξεπεράσουν την λογοκρισία και γεωγραφικούς περιορισμούς όταν βρίσκονται σε κάποια άλλη χώρα. Ορισμένες χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κίνα και η Κούβα χρησιμοποιούν τη λογοκρισία σε μεγάλο επίπεδο. Ακόμη και εφαρμογές που θα χρησιμοποιούσατε κανονικά σε τακτική βάση είναι απαγορευμένες. Ο καλύτερος πάροχος VPN χρησιμοποιείται από Πολύ κόσμο για να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες και σε εφαρμογές που δεν είναι κανονικά να χρησιμοποιηθούν σε κάποια άλλη χώρα.

Για όσους επιθυμούν διαμοιρασμό αρχείων μέσω peer-to-peer (P2P), η καλύτερη υπηρεσία VPN επιτρέπει επίσης την χρήση torrent. Βεβαιωθείτε πάνω από όλα πως η υπηρεσία που θα επιλέξετε παρέχει P2P, αλλιώς, θα ήταν σπατάλη χρημάτων, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν το υποστηρίζουν όλες οι υπηρεσίες σε μια σύνδεση VPN, ακόμη και αν θεωρείται κάποιος ως ο καλύτερος πάροχος VPN.

Μπορεί μία σύνδεση VPN να με προστατέψει από τα πάντα στο διαδίκτυο;

Αναφέραμε προηγουμένως πως θα θέλαμε να αναφέρουμε τον σκοπό και τους περιορισμούς που έχει μία σύνδεση VPN. Σίγουρα, πρόκειται για μια χρήσιμη και πολύ αποδοτική τεχνολογία, αλλά δεν αποτελεί μια γενική και πλήρη λύση για κάθε πρόβλημα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει ακόμη και η καλύτερη VPN συνδεση, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται αντί των προγραμμάτων προστασίας κατά του κακόβουλου λογισμικού. Αντίθετα, η μια υπηρεσία θα πρέπει να συμπληρώνει την άλλη επειδή και οι δύο προστατεύουν τα δεδομένα σας με διαφορετικό τρόπο. Ακόμη και η καλύτερη υπηρεσία VPN δεν μπορεί να σας προστατέψει ενάντια σε ιούς, σε ransomware και σε adware. Ομοίως, τα εργαλεία κατά του κακόβουλου λογισμικού δεν είναι σε θέση να κρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας. Είναι και τα δύο απαραίτητα προκειμένου να μην υποκλαπούν τα δεδομένα σας και για να μην κατεβάσετε κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστής σας.

Εάν επιθυμείτε πλήρη ανωνυμία όταν πλοηγήστε στο διαδίκτυο, χρησιμοποιήστε τον φυλλομετρητή Tor. Θα κάνει τη σύνδεσή σας πολύ πιο αργή και το πρόγραμμα δεν φορτώνει ιδιαίτερα εύκολα, αλλά αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να παραμένετε ανώνυμοι. Ο Tor λειτουργεί μέσω διακλαδώσεων της σύνδεσής σας πριν φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Έχει επίσης τη δυνατότητα να σας δώσει πρόσβαση στον λεγόμενο βαθύ ιστό (deep web), κάτι που κανονικά δεν μπορεί να σας προσφέρει ακόμη και η καλύτερη VPN συνδεση.

Μία υπηρεσία VPN αποτρέπει επίσης τις επιθέσεις DNS και τις απάτες μέσω phishing, όμως ορισμένες φορές, υπάρχουν άτομα που πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια επειδή διαθέτετε την καλύτερη υπηρεσία VPN. Ο κοινός νους και η προσοχή αποτελούν πάντα τον πιο οικονομικό τρόπο για να μένετε ασφαλείς. Να επισκέπτεστε μόνο ιστοσελίδες HTTPS (ιστοσελίδες με το εικονίδιο του λουκέτου πριν από τη διεύθυνση URL) και να είστε επιφυλακτικοί με μη ασφαλείς ιστοσελίδες που σας ζητούν να συμπληρώνετε φόρμες.

Να πάρω δωρεάν VPN ή επί πληρωμή σύνδεση VPN;

Μία υπηρεσία VPN είναι συνήθως επί πληρωμή και κοστίζει περίπου $6 – $12 τον μήνα, ανάλογα με το πρόγραμμα το οποίο θα επιλέξετε. Εάν θέλετε να περιορίσετε τα έξοδά σας, μπορείτε να βρείτε επίσης κάποια δωρεάν υπηρεσία VPN που δεν απαιτεί από εσάς να πληρώσετε. Το κατέβασμα, η εγκατάσταση και η χρήση είναι δωρεάν, αλλά πάντα υπάρχει κάπου εδώ ένας αστερίσκος υποσημείωσης.

Εάν από τα μειονεκτήματα που προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία VPN είναι οι ενοχλητικές διαφημίσεις. Λόγω του γεγονότος πως δεν πληρώνετε για την εφαρμογή, οι δημιουργοί τους πρέπει με κάποιον τρόπο να βγάλουν κέρδος και αυτό γίνεται μέσω της εμφάνισης διαφημίσεων. Εάν δεν σας πειράζει η τακτική εμφάνιση διαφημίσεων στην οθόνη σας, τότε είστε καλυμμένοι. Ορισμένες φορές η σύνδεση VPN σας προσφέρουν επίσης μονάδες ή πόντους όταν παρακολουθείτε κάποια διαφήμιση.

Ένα ακόμη μειονέκτημα της χρήσης κάποιου δωρεάν VPN είναι οι περιορισμοί του. Είτε πρόκειται για περιορισμένους διακομιστές, για περιορισμένη κίνηση δεδομένων ή για περιορισμένα χαρακτηριστικά, δεν θα είστε ποτέ σε θέση να χρησιμοποιήσετε μια πλήρη εφαρμογή που σας προσφέρει μια καλύτερη VPN συνδεση, όπως συμβαίνει με την έκδοση που προσφέρεται επί πληρωμή. Για παράδειγμα, το TunnelBear, μια από ιδιαίτερα δημοφιλής υπηρεσία VPN που δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά τους διακομιστές, αλλά σας προσφέρει μόνο 500 MB δεδομένων (μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα δεδομένα προτείνοντας το TunnelBear στους φίλους σας). Η δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield δεν έχει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων, αλλά σας επιτρέπει να συνδεθείτε μόνο σε διακομιστές που βρίσκονται στις Η.Π.Α.

Εάν οι προϋποθέσεις αυτές δεν αποτελούν για εσάς πρόβλημα, τότε ένα δωρεάν VPN θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Ωστόσο, φροντίστε να διαβάζετε πάντα τα ‘ψιλά γράμματα’ πριν κάνετε κλικ στη ‘Συνδρομή’ γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο η υπηρεσία VPN να κρατά αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας. Είναι προτιμότερο να πληρώσει κανείς για μια ασφαλή υπηρεσία VPN από το να εξοικονομήσει χρήματα αφήνοντας ευάλωτα τα δεδομένα του. Αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ουσιαστικά ως η καλύτερη υπηρεσία VPN.

Θέλετε να αγοράσετε σύνδεση VPN; Ελέγξτε τις αξιολογήσεις μας!

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε συνεχώς το πιο αξιόπιστο VPN για το 2024 και την καλύτερη υπηρεσία VPN. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για προσφορές και εκπτώσεις σε δημοφιλείς επιλογές, καθώς και στις συμβουλές που σας προσφέρουμε.

IvacyVPN Αξιολόγηση 2024

IvacyVPN Αξιολόγηση 2024

Το Ivacy VPN αποτελεί μία νέα πρόταση VPN με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αρκετού κόσμου. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα ...

ProtonVPN Αξιολόγηση 2024

ProtonVPN Αξιολόγηση 2024

Το Proton VPN είναι μία αξιόπιστη υπηρεσία VPN, η οποία βάζει πρώτη την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του χρήστη. Αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις αυτή τη στιγμή στην ελληνική και ...

Το καλύτερο VPN router 2024: Router που δουλεύουν άψογα με το VPN σας

Το καλύτερο VPN router 2024: Router που δουλεύουν άψογα με το VPN σας

Πιθανότατα να βρήκατε το συγκεκριμένο άρθρο αναζητώντας το καλύτερο router (δρομολογητής) για VPN. Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη η εγκατάσταση ενός VPN router αποτελεί σίγουρα μία καλή κίνηση προκειμένου ...

Διαβάστε περισσότερα

ZenMate Αξιολόγηση 2024

ZenMate Αξιολόγηση 2024

Στο άρθρο αυτό θα κάνω μία Zenmate αξιολόγηση και παρουσίαση του VPN, το οποίο αναπτύχθηκε στη Γερμανία και έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στον υπόλοιπο κόσμο (με ...

SurfEasy VPN Αξιολόγηση 2024

SurfEasy VPN Αξιολόγηση 2024

Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN για να επιλέξει κανείς, είναι ωστόσο αρκετά δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ποιες από αυτές είναι ποιοτικές και αξιόλογες. Ευτυχώς, ...

Panda VPN: Αξιολόγηση 2024

Panda VPN: Αξιολόγηση 2024

Το Panda VPN είναι μία νέα υπηρεσία VPN της Panda Security, η οποία είναι πιο γνωστή για το Panda Antivirus, το κορυφαίο της εμπορικά προϊόν. Έχουμε λοιπόν άλλο ένα βαρύ προϊόν με δύο λύσεις σε ...

Τα 6 καλύτερα VPN για Mac: Ανωνυμότητα και πρόσβαση σε μπλοκαρισμένο περιεχόμενο

Τα 6 καλύτερα VPN για Mac: Ανωνυμότητα και πρόσβαση σε μπλοκαρισμένο περιεχόμενο

Οι λάτρεις των Mac θα ενθουσιαστούν με το συγκεκριμένο μας άρθρο. Μαθαίνοντας πώς να κρατάνε **μακριά τα αδιάκριτα μάτια**, θα μπορούν να προστατεύουν την online ιδιωτικότητά τους στον αγαπημένο τους ...

Διαβάστε περισσότερα

SurfShark Αξιολόγηση 2024

SurfShark Αξιολόγηση 2024

Καλοσωρίσατε στην αξιολόγηση SurfShark VPN στην οποία σας παρουσιάζουμε τις λειτουργίες του προϊόντος. Το συγκεκριμένο VPN φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει. ...

StrongVPN Αξιολόγηση 2024

StrongVPN Αξιολόγηση 2024

Το StrongVPN είναι ένα συνηθισμένο VPN. Και υπάρχει εδώ και λίγο καιρό. Μοιάζει λίγο σαν τον Dr. Jekyll και τον Mr. Hyde: Σε ορισμένες πτυχές, είναι ένα πραγματικά μεγάλο VPN, με ωραία κάλυψη των ...

Πως να ξεκλειδώσετε το Netflix Ελλαδα από το εξωτερικό;

Πως να ξεκλειδώσετε το Netflix Ελλαδα από το εξωτερικό;

Το Netflix δεν προσφέρει το ίδιο περιεχόμενο σε όλες τις χώρες. Αν και πολλά σόου και ταινίες είναι διαθέσιμα παντού, υπάρχουν κι άλλα που μπορεί να δείτε μόνο σε ένα ή λίγες χώρες. Μην ανησυχείτε, ...

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα 5 δωρεάν VPN για να δοκιμάσεις το 2024

Τα καλύτερα 5 δωρεάν VPN για να δοκιμάσεις το 2024

Τι είναι καλύτερο από κάτι οικονομικό; Μα φυσικά το εντελώς δωρεάν. Είναι όμως πάντα αυτό ποιοτικό και ικανό να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα; Στο άρθρο που ακολουθεί θα εξετάσουμε την κατάσταση ...

Διαβάστε περισσότερα

Tunnel Bear Αξιολόγηση 2024

Tunnel Bear Αξιολόγηση 2024

  Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε κάποιο κατοικίδιο; Γιατί τώρα είναι μια καλή στιγμή να πάρετε αρκούδα. Ναι, μια γαμ***** αρκούδα! Μιλάμε για δύναμη… Πράγματι, το Καναδέζικο Tunnel Bear είναι έτοιμο ...

Safer VPN Aξιολόγηση 2024

Safer VPN Aξιολόγηση 2024

Η αναμονή έχει επιτέλους τελειώσει, εδώ είναι η αξιολόγηση μου για το SaferVPN. Είναι γεγονός ότι το Ισραηλινό VPN, που ιδρύθηκε το 2013, συνεχίζει να εξελίσσεται. Επομένως, υποθέτω πως ήρθε ...

Hotspot Shield Αξιολόγηση 2024

Hotspot Shield Αξιολόγηση 2024

Το Hotspot Shield VPN είναι ένα διάσημο παγκοσμίως εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά 600 εκατομμύρια χρήστες. Γιατί; Επειδή παρείχε μια δωρεάν υπηρεσία VPN που ήταν πολύ ...

PrivateVPN Αξιολόγηση 2024

PrivateVPN Αξιολόγηση 2024

PrivateVPN είναι ένα Σουηδικό VPN που ιδρύθηκε το 2009. Αν και δεν είναι ένα από τα κορυφαία στην αγορά, προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη ανώνυμη VPN σύνδεση με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Και ...

CyberGhost Αξιολόγηση 2024

CyberGhost Αξιολόγηση 2024

Το CyberGhost θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά VPN που χρησιμοποιούνται εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι γεγονός πως η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας συναλλαγών και ...

Πως να παρακολουθήσετε Αμερικανικό Netflix από την Ελλάδα;

Πως να παρακολουθήσετε Αμερικανικό Netflix από την Ελλάδα;

Το αμερικανικό Netflix δεν είναι διαθέσιμο στον υπόλοιπο κόσμο παρά μόνο στις ΗΠΑ. Υπάρχει όμως μια εύκολη λύση προκειμένου να έχετε πρόσβαση και σε αυτό από την Ελλάδα και οποιαδήποτε άλλη περιοχή ...

Διαβάστε περισσότερα

IPVanish Αξιολόγηση 2024

IPVanish Αξιολόγηση 2024

Η IPVanish βρίσκετε στην αγορά πάνω από 15 χρόνια και αν είστε gamer, πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για τη φήμη του. Φημίζεται για την εξαιρετική του ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένου του τείχους ...

PureVPN Αξιολόγηση 2024

PureVPN Αξιολόγηση 2024

Η PureVPN είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και είναι στην αγορά εδώ και 10 χρόνια. Το σύνθημά της: Προσφορά του φθηνότερου VPN χωρίς γωνίες κοπής. Και αυτός είναι ο λόγος για τον ...

VyprVPN Αξιολόγηση 2024

VyprVPN Αξιολόγηση 2024

Το VyprVPN είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παράκαμψη της λογοκρισίας. Προσφέρει το ιδιόκτητο DNS, και το πσημαντικότερο είναι ότι έχει το δικό του πατενταρισμένο πρωτόκολλο σύνδεσης ...

NordVPN Αξιολόγηση 2024

NordVPN Αξιολόγηση 2024

Ένα VPN είναι ιδιαίτερα πολύτιμο στις μέρες μας. Μπορεί να προστατέψει τα δεδομένα σας από όσους σας κατασκοπεύουν, αλλά και από όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για διαφημιστικούς λόγους. Στο ...

ExpressVPN Αξιολόγηση 2024

Το καλύτερο
ExpressVPN Αξιολόγηση 2024

Το Express VPN είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα VPN στην αγορά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πάντα, στο αναλυτικό άρθρο που ...

Αναζητώντας τα καλύτερα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2024

Αναζητώντας τα καλύτερα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2024

Το διαδίκτυο αποτελεί μία καθημερινότητα για τους περισσότερους από εμάς και όσο πιο πολύ χρησιμοποιούμε το μέσο τόσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις λειτουργικότητας και ασφάλειας. Επειδή οι κίνδυνοι είναι ...

Διαβάστε περισσότερα

TOR και VPN: Ποιο είναι καλύτερο και ποιο χρειάζεστε;

TOR και VPN: Ποιο είναι καλύτερο και ποιο χρειάζεστε;

Είναι γεγονός πως μέρα με την μέρα ανησυχούμε όλο και περισσότερο για τα θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητάς μας στο διαδίκτυο. Δύο λύσεις τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει κάνεις για μεγαλύτερη ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε ισπανική La Liga μετάδοση παντού το 2024

Παρακολουθήστε ισπανική La Liga μετάδοση παντού το 2024

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον κόσμο αγαπούν σίγουρα την ισπανική La Liga, η οποία συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Το ισπανικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας έχει ...

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε παγκόσμιο κύπελλο καλαθοσφαίρισης live FIBA το 2024

Δείτε παγκόσμιο κύπελλο καλαθοσφαίρισης live FIBA το 2024

Το μπάσκετ είναι το εθνικό άθλημα για την Ελλάδα και οι αθλητικές μεταδόσεις σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν πάντα τεράστιο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους. Ιδίως όταν μιλάμε για το παγκόσμιο ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθείστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών live το 2023

Παρακολουθείστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών live το 2023

Το ανδρικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί στις μεταδόσεις και τις προτιμήσεις των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά και το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει βρει τα τελευταία χρόνια στο δρόμο σου και το Παγκόσμιο ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου live

Παρακολουθήστε το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου live

Μήπως ανυπομονείτε να παρακολουθήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου live, αλλά δεν γνωρίζετε πως ακριβώς να το κάνετε; Σταματήστε να ψάχνετε γιατί στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε ποιος είναι ο ...

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να παρακολουθήσετε Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ live το 2024

Πώς να παρακολουθήσετε Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ live το 2024

Το Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ μετάδοση αποτελεί μία από τις τελευταίες διοργανώσεις στις οποίες δημιούργησε η UEFA. Η Εθνική Ελλάδος μετέχει στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ ζωντανά μαζί με όλες τις άλλες ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε το Γουίμπλεντον λάιβ (Grand Slam) το 2024

Παρακολουθήστε το Γουίμπλεντον λάιβ (Grand Slam) το 2024

Το Γουίμπλεντον λάιβ αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα τουρνουά τένις τον πλανήτη μας. Ωστόσο, λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων και περιορισμών που αφορούν τη μετάδοση δεν μπορεί οποιοσδήποτε ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε ΡΙΚ 1 live παντού στον κόσμο το 2024

Παρακολουθήστε ΡΙΚ 1 live παντού στον κόσμο το 2024

Εάν έχετε γεννηθεί και ζήσει στην Κύπρο και ζείτε ενδεχομένως πλέον εκτός Κύπρου, ίσως να αντιμετωπίζετε πρόβλημα να παρακολουθήσετε το ΡΙΚ1 εξωτερικό. Εφόσον λοιπόν ζείτε στο εξωτερικό υπάρχουν ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε το Μακεδονία TV live στο εξωτερικό το 2024

Παρακολουθήστε το Μακεδονία TV live στο εξωτερικό το 2024

Μακεδονία TV live είναι ένα δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής μετάδοσης, καθώς προσφέρει στους τηλεθεατές μια ποικιλία προγραμμάτων. Αν παρακολουθείτε καθημερινά ή περιστασιακά κάποια ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε το τένις αυστραλιανό όπεν live το 2023

Παρακολουθήστε το τένις αυστραλιανό όπεν live το 2023

Το τένις είναι ένα από αυτά τα αθλήματα το οποία διαθέτουν σταθερά ένα κοινό, που παρακολουθεί μικρές και μεγάλες διοργανώσεις. Το αυστραλιανό όπεν live είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια στην Ελλάδα

Οδηγός για να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια στην Ελλάδα

Η ιταλική κουλτούρα βρίσκεται πολύ κοντά στην ελληνική, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουμε την τηλεόραση των «γειτόνων μας». Υπάρχει η λύση του διαδικτύου όπου διάφορα ...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθείστε την ελληνική Basket League live το 2024

Παρακολουθείστε την ελληνική Basket League live το 2024

Οι Έλληνες αγαπάμε το μπάσκετ, το οποίο θεωρούμε Εθνικό μας άθλημα λόγω των πάμπολλων συλλογικών και κοινωνικών επιτυχιών. Μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ είναι το πιο δημοφιλές άθλημα και τηλεοπτικά. ...

Διαβάστε περισσότερα

Goose VPN Αξιολόγηση 2024

Goose VPN Αξιολόγηση 2024

Το Goose VPN είναι λογισμικό το οποίο προέρχεται από μία εταιρεία με βάση την Ολλανδία και διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το VPN υποστηρίζει ένα δίκτυο 25 χωρών με τις περισσότερες να ...

Atlas VPN Αξιολόγηση 2024

Atlas VPN Αξιολόγηση 2024

Το Atlas VPN είναι ένα πολλά υποσχόμενο VPN που προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές για την αγορά των VPN. Είναι επίσης αρκετά γρήγορο, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο WireGuard και κάνει ...

Παρουσίαση και αξιολόγηση του προγράμματος uTorrent το 2024

Παρουσίαση και αξιολόγηση του προγράμματος uTorrent το 2024

Τα torrents αποτελούν μία εξαιρετική λύση για όσους ενδιαφέρονται να λαμβάνουν και να διαμοιράζουν αρχεία μεγάλου όγκου στο διαδίκτυο με άλλους χρήστες. Ουσιαστικά εδώ χρησιμοποιείται η τεχνολογία ...

Διαβάστε περισσότερα

Hola VPN Αξιολόγηση 2024

Hola VPN Αξιολόγηση 2024

Το Hola VPN αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις χιλιάδες προτάσεις VPN πού υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά. Το συγκεκριμένο VPN διαθέτει μία μεγάλη καινοτομία την οποία θα αναφέρουμε παρακάτω, πού ...

Show next
Diadiktiokaiasfalia.com