Τα καλύτερα torrent VPN που σε απογειώνουν

Τα torrents αποτελούν έναν πολύ αποδοτικό και δημοφιλή τρόπο διαμοιρασμού αρχείων σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αρχίζουν και παρουσιάζονται όλο και περισσότερα προβλήματα και περιορισμοί σε αυτού του είδους τις μεταφορές αρχείων, γεγονός που απαιτεί δραστική αντιμετώπιση προκειμένου κανείς να μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την αποστολή και λήψη torrent στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δες το εδώ
Απεριόριστη πρόσβαση σε torrent με το ExpressVPN ΔΩΡΕΑΝ 3 μήνες

Το ExpressVPN είναι το απόλυτο εργαλείο εάν ασχολείσαι με torrents. Απόκτησέ το σε τιμή προσφοράς και μην χάσεις τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Ενημερώθηκε στις: 17 Μάιος 2024

Τα καλύτερα torrent VPN το 2024

Η λύση στο πρόβλημα αυτό το οποίο ταλαιπωρεί πολύ κόσμο ονομάζεται torrent VPN. Ποιο είναι όμως το καλύτερο VPN για τη χρήση torrent; Προκειμένου να σας λύσουμε αυτή τη μεγάλη απορία που έχετε σίγουρα πολλοί πραγματοποιήσαμε μία δοκιμή με τα κορυφαία προγράμματα VPN, αναζητώντας λύσεις.

Έτσι λοιπόν, κάνοντας συγκριτικές δοκιμές, ανακαλύψαμε τα VPN εκείνα τα οποία πιστεύουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους όποιους περιορισμούς και να έχετε μία απολαυστική εμπειρία διαμοιρασμού αρχείων μέσω torrent. Η λίστα που δημιουργήσαμε με τα VPN από το καλύτερο προς λιγότερο αποτελεσματικές λύσεις είναι η εξής:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για torrent

Πώς φτάσαμε στο σημείο να δημιουργήσουμε αυτή τη λίστα και τη συγκεκριμένη κατάταξη; Όπως αναφέραμε ήδη, πραγματοποιήσαμε πάρα πολλές δοκιμές και σε αυτές εξετάσαμε συγκεκριμένα κριτήρια για την αξιολόγησή μας:

Πολιτική κατά των καταγραφών

Ένας σημαντικός παράγοντας στον οποίο βασιστήκαμε ήταν το λογισμικό να έχει πολιτική μη καταγραφής αρχείων δραστηριότητας των χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν κανείς θελήσει να ψάξει για συγκεκριμένα στοιχεία, αυτά δεν υπάρχουν διαθέσιμα, καθώς δεν καταγράφηκαν ποτέ σε κάποιο αρχείο. Ο χρήστης πραγματοποιεί τη δραστηριότητα του και αυτή δεν καταγράφεται από το VPN στον διακομιστή του πουθενά στα καλύτερα VPN για torrent.

Δικαιοδοσία

Ζούμε γενικά σε έναν ελεύθερο κόσμο, αλλά η λέξη «ελευθερία» είναι κάπως συγκεχυμένη και αόριστη ως έννοια. Δυστυχώς, ακόμα και στο δυτικό και ανεπτυγμένο κόσμο υπάρχουν χώρες που κατασκοπεύουν τους χρήστες και τη δραστηριότητά τους επίσημα, επιβάλλοντας και περιορισμούς στην πρόσβαση.

Συνεπώς είναι επιθυμητό το torrent VPN να έχει την έδρα του σε μία δικαιοδοσία που είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τα στοιχεία της δραστηριότητας ή της ταυτότητας των χρηστών του εάν αυτά του ζητηθούν, ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες και οι διεθνείς οργανισμοί μπορούν να έχουν πρόσβαση με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτά.

Ταχύτητα

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα VPN έχει επιπτώσεις την ταχύτητα της σύνδεσης ενός χρήστη στο διαδίκτυο. Τέτοιοι παράγοντες είναι η κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση των δεδομένων, η χρήση πολλαπλών διακομιστών σε διάφορα μέρη του κόσμου κλπ. Υπάρχουν torrent VPN τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη πτώση της ταχύτητας της σύνδεσής και αλλά πάλι στα οποία η έκπτωση της ταχύτητας δεν είναι καν αντιληπτή. Στην κορυφή της λίστας μας έχουμε τα πιο γρήγορα VPN.

VPN για torrent

Υποστήριξη P2P

Τα torrents χρησιμοποιούν την τεχνολογία Peer to Peer ή αλλιώς P2P. Δυστυχώς η τεχνολογία αυτή δεν υποστηρίζεται από όλα τα προγράμματα VPN. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου torrent ή η χρήση τους είναι πολύ περιορισμένη. Αυτό σημαίνει συνεχή σφάλματα και πτώση ταχύτητας. Εμείς αναζητήσαμε υπηρεσίες VPN που να υποστηρίζουν την τεχνολογία P2P απόλυτα.

Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά στα torrents

Πολλά πράγματα έχουν σημασία όταν κάνεις ασχολείται με τα torrents. Πρέπει να επιλέξει τον κατάλληλο ιστότοπο και το σωστό πρόγραμμα για torrents, τα κατάλληλα torrents, το σωστό λογισμικό που θα τον προστατεύσει από επιθέσεις και ιούς κλπ. Το λογισμικό VPN που έχουμε επιλέξει στην κορυφή υποστηρίζει τη διαδικασία αυτή και δίνει έμφαση σε αυτές τις λειτουργίες, επειδή είναι σχεδιασμένο ειδικά για torrents. Έτσι η εμπειρία σας είναι η καλύτερη δυνατή με βάση τις υπάρχουσες τεχνολογίες.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Αποφύγετε τα δωρεάν VPN για torrent

Πολλές φορές αναζητούμε γρήγορες και οικονομικές λύσεις. Το να δώσουμε έστω και ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό φαίνεται πολλές φορές μη δελεαστικό. Έτσι καταφεύγουμε σε δωρεάν λύσεις. Στην αγορά υπάρχουν δωρεάν VPN που θεωρητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη torrent. Στην πραγματικότητα καλό είναι να αποφύγετε κάτι τέτοιο, καθώς τα δωρεάν torrent VPN για torrents δεν είναι για όλους.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως έχουν πολλούς τεχνικούς περιορισμούς που σας περιορίζουν αφάνταστα. Για παράδειγμα ένας από τους πιο σημαντικούς είναι που σας επιβάλλουν περιορισμούς ως προς τον όγκο των δεδομένων που μπορείτε να λάβετε και να στείλετε. Στην περίπτωση των torrent όμως αυτή είναι μία βασική λειτουργία και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει περιορισμός.

vpn για torrent δωρεάν και επί πληρωμή

Επιπλέον, τα προγράμματα αυτά για να βγάλουν κάποια χρήματα χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας μοιράζοντάς την σε άλλους, υποκλέπτουν τα προσωπικά σας δεδομένα, σας αναγκάζουν να χρησιμοποιείτε διακομιστές που είναι γεμάτοι με κόσμο και να πέφτει η ταχύτητά σας κλπ. Αυτά τα οποία κερδίζετε είναι πραγματικά πολύ λιγότερα από αυτά που χάνεται ουσιαστικά με τα δωρεάν VPN.

Η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσετε ένα εμπορικό VPN όπως το ExpressVPN, το οποίο σας προτείνουμε. Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών. Μπορείτε δηλαδή να το χρησιμοποιήσετε για ένα ολόκληρο μήνα και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να διαπιστώσετε πόσο λειτουργικό είναι στο διαμοιρασμό των torrent και όχι μόνο.

Τα οφέλη των VPN

Ο λόγος για τον οποίο διαβάζετε αυτό το κείμενο είναι προφανώς επειδή σας ενδιαφέρει να βρείτε ένα καλό τρόπο για την ασφάλεια και λειτουργικότητα όταν χρησιμοποιείτε torrents. Η λύση όπως είπαμε ήδη είναι ένα καλό VPN. Όμως τα torrent VPN δεν είναι χρήσιμα μόνο για αυτό το λόγο. Έχουν πρόσθετα οφέλη τα οποία θα σας εξηγήσουμε.

Καταρχάς προσφέρουν αυξημένη προστασία σε οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο και όχι μόνο όσον αφορά τα torrents. Στην περίπτωση των torrents μπορείτε να προχωράτε σε λήψεις αρχαίων εντελώς ανώνυμα, να περιηγείστε τους ιστότοπους που επιθυμείτε χωρίς να καταγράφεται πουθενά η δραστηριότητά σας και να έχετε αυξημένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Δεν θα σας απασχολούν καθόλου οι συζητήσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων και παραβιάσεων. Στην Ελλάδα η νομοθεσία είναι ακόμα πολύ ελαστική, όμως σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στη Γερμανία, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε σίγουρα το επόμενο διάστημα και στην Ελλάδα

Από την άλλη σας, παρέχουν αυξημένη πρόσβαση σε ιστότοπους με torrents που είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά και σε άλλους ιστότοπους στους οποίους δεν μπορεί κανείς να μπει υπό κανονικές συνθήκες, εφόσον συνδέεται στο διαδίκτυο από την Ελλάδα.

Το να ξεπεράσουν αυτή τη λογοκρισία και να σας δώσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο, είτε μιλάμε για torrent, είτε για οτιδήποτε άλλο είναι πολύ εύκολο για τα VPN. Μπορείτε να ρίξετε μία μάτια στους καλύτερους ιστότοπους με torrent και να μη σας απασχολούν οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Πώς να κατεβάσετε torrents με ασφάλεια;

Μη νομίζετε πως είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα VPN που θα βρείτε στη λίστα που δημιουργήσαμε για εσάς. Αφού ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας και τρέξτε το VPN, Καλό είναι να ενεργοποιήσετε το διακόπτη τερματισμού (kill switch) και την προστασία διαρροών DNS.

VPN για torrents

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα διακομιστή που να είναι συμβατός με torrent και με το πρότυπο P2P, το οποίο αυτά χρησιμοποιούν. Μπορείτε να δοκιμάσετε το σύστημά σας στον ιστότοπο ipleak.net ο οποίος θα σας ενημερώσει και θα σας προειδοποιήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα ασφαλείας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για τη λήψη torrent ανώνυμα που θα σας βοηθήσει πολύ.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Μάιος 2024

Συνοψίζοντας για τα καλύτερα VPN για torrent

Τα torrents αποτελούν ένα εκπληκτικό μέσο διαμοιρασμού αρχείων που προσφέρει μεγάλες ταχύτητες και ποικιλία όσον αφορά το υλικό. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται στο στόχαστρο των κυβερνήσεων και μεγάλων οργανισμών, καθώς μέσα από αυτό διακινούνται παράνομα πολλές φορές μέσα, τα οποία δεν είναι ελεύθερα αναφορά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τις μεταδόσεις. Είναι, ωστόσο, άδικο να θεωρούνται πηγή του κακού τα torrents που δεν χρησιμοποιούνται μόνο γι’ αυτόν τον λόγο.

Για να ξεπεράσετε τους όποιους περιορισμούς και να κατεβάζετε με ταχύτητα και ασφάλεια των torrent από όποιον ιστότοπο και υπηρεσία και αν επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα VPN για torrent. Δημιουργήσαμε μία λίστα με τους πιο εκτενείς ελέγχους και συγκριτικές δοκιμές που σας δίνουμε στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε, επίσης, να ξεχάσετε τελείως τα δωρεάν VPN καθώς μόνο προβλήματα μπορούν να σας δημιουργήσουν και δεν θα λύσουν σίγουρα το ζήτημα που αντιμετωπίζετε με τα torrents.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com