Τα καλύτερα IPTV VPN της αγοράς το 2024

Στην εποχή μας οι υπηρεσίες streaming αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας στο σπίτι αλλά και στο κινητό. Η τεχνολογία του πρωτοκόλλου IPTV (Internet Protocol Television) αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των χρηστών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Υπάρχουν ωστόσο διάφορα προβλήματα και ανησυχίες που εστιάζονται κυρίως στον τομέα της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας. Στο άρθρο που ακολουθεί θα εξερευνήσουμε τη σημασία που έχει ένα VPN IPTV και θα σας παρέχουμε μία λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN εφόσον ζείτε και εργάζεστε στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ
ExpressVPN για IPTV με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το ExpressVPN είναι στη διάθεσή σας για απεριόριστες και γρήγορες μεταδόσεις IPTV εκπομπών και καναλιών σε όλες τις συσκευές με -49% και 3 μήνες δώρο!

Ενημερώθηκε στις: 18 Απρίλιος 2024

Τα καλύτερα VPN για χρήση IPTV VPN το 2024

Με την ομάδα μας πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη έρευνα, δοκιμάζοντας τα κορυφαία VPN IPTV πού υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά του διαδικτύου. Δεν μείναμε μόνο στις δοκιμές, καθώς φροντίσαμε επίσης να κάνουμε συγκριτικά τεστ στο λογισμικό αυτό, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία συγκεντρωτική κατάταξη με τα καλύτερα IPTV VPN.

Χρησιμοποιήσαμε πολλά και διαφορετικά κριτήρια ως μέσο σύγκρισης και κατάταξης. Για παράδειγμα, η παγκόσμια κάλυψη γεωγραφικά, η συμβατότητα, η ταχύτητα της σύνδεσης, η προστασία της ιδιωτικότητας, η υποστήριξη πελατών κλπ. βρέθηκαν στο στόχαστρο της έρευνάς μας.

Τελικά καταλήξαμε σε μία λίστα με τα καλύτερα VPN την οποία παραθέτουμε στη διάθεσή σας.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας το κατάλληλο VPN IPTV για την Ελλάδα

Επειδή ακριβώς ζούμε στην Ελλάδα, δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στα στοιχεία και χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία αφορούν συγκεκριμένα τη χρήση VPN στην Ελλάδα.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα κριτήρια εκείνα τα οποία χρησιμοποιήσαμε ακριβώς ως μέτρα σύγκρισης στην έρευνά μας.

Η συμβατότητα με διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά

Ελέγξαμε προσεκτικά εάν τα VPN IPTV που δοκιμάσαμε είναι συμβατά με τις συσκευές στις οποίες χρησιμοποιούμε καθημερινά, καθώς επίσης και τα λειτουργικά τους συστήματα. Σήμερα υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές συσκευές πού όμως χρησιμοποιούνται καθημερινά εντός και εκτός του σπιτιού μας.

Μας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες εκείνες οι οποίες έχουν τη μεγαλύτερη συμβατότητα, ώστε τα VPN IPTV να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όποια συσκευή κι αν διαθέτουμε.

Συνολική κάλυψη διακομιστών

Φροντίσαμε να ελέγξουμε το εύρος των διαθέσιμων διακομιστών που προσφέρει το κάθε VPN IPTV. Είναι σημαντικό φυσικά να υπάρχουν διακομιστές διαθέσιμοι στην Ελλάδα ή και στις γύρω από αυτήν περιοχές, καθώς αυτό έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Είναι επίσης επιθυμητό να υπάρχει μεγάλο πλήθος διακομιστών και σε άλλες τοποθεσίες, ακόμα και μακριά από την Ελλάδα, καθώς υπάρχει πλήθος από εφαρμογές. Παράλληλα και ο αριθμός των διακομιστών αλλαγή τοποθεσίας έχουν μεγάλη σημασία για την έρευνά μας.

Το κόστος χρήσης του VPN IPTV

Συγκρίναμε το κόστος των υπηρεσιών που ανακαλύψαμε από την έρευνά μας. Υπάρχουν πραγματικά πολύ μεγάλες διαφορές στις τιμές από VPN σε VPN. Στην κορυφή της κατάταξης μας έχουμε τις υπηρεσίες εκείνες οι οποίες παρέχουν το λεγόμενο value-for-money ή έχουν σχετικά χαμηλές και οικονομικές τιμές με βάση τα όσα μπορούν να μας προσφέρουν.

Σκοπός μας ήταν να μην κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα σε καμία περίπτωση, πράγμα το οποίο το πετύχαμε στις επιλογές στις οποίες τελικά καταλήξαμε.

Η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο

Εάν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με τα VPN, ακόμα και θεωρητικά, θα γνωρίσετε το γεγονός πως η ταχύτητα σύνδεσης συνήθως πέφτει όταν χρησιμοποιεί κανείς ένα VPN. Το ζητούμενο είναι να χρησιμοποιούμε τελικά ένα IPTV VPN το οποίο να επιτρέπει γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται το λεγόμενο buffering και οι καθυστερήσεις, ιδίως όταν κάνεις ασχολείται με το live streaming IPTV. Η εικόνα και ο ήχος θα πρέπει να φτάνουν στους δέκτες μας χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς διακοπές και τεχνικά προβλήματα.

iptv vpn

Μεγάλη προσοχή στην ιδιωτικότητα

Αναζητούμε παρόχους IP TV VPN οι οποίοι να έχουν αυστηρή πολιτική κατά της καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών οπουδήποτε. Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει σε όλους τους παρόχους VPN IPTV, συνεπώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή εφόσον κάνεις θέλει να διατηρήσει μυστική τη δραστηριότητά του και να προστατεύσει γενικότερα την ιδιωτικότητα του.

Οι λειτουργίες μη καταγραφής δραστηριότητας και κρυπτογράφησης είναι αυτές τις οποίες δοκιμάσαμε και εγγυώνται αυξημένη προστασία.

Επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών

Τα περισσότερα VPN δυστυχώς δεν διαθέτουν καλή και αξιόπιστη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα απολύτως τεχνικό τομέα και τα προβλήματα είναι εδώ συνεπώς αναπόφευκτα.

Στη λίστα μας υπάρχουν κάποιοι από  τους κορυφαίους παρόχους IPTV VPN, οι οποίοι προσφέρουν εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και γρήγορες και αξιόπιστες απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών τους.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα δωρεάν VPN

Με μία πρώτη ματιά ή σκέψη μπορεί να θεωρήσει κάνεις πως η λύση των δωρεάν VPN ίσως τελικά να αποτελεί μία καλή επιλογή. Παρότι στη θεωρία αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό στην πράξη τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά.

Τα δωρεάν IPTV VPN έχουν και πολλούς περιορισμούς, αλλά και αυξάνουν κατακόρυφα τον κίνδυνο τον οποίο θεωρητικά καλούνται να διαχειριστούν.

vpn iptv

Για να έχετε τη μέγιστη ασφάλεια σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο εμπορικό VPN με δωρεάν δοκιμή χρήσης της υπηρεσίας, που δεν θα έχει περιορισμούς όσον αφορά τον όγκο των δεδομένων. Δεν θα είναι αργό, θα έχει μεγάλο πλήθος από διακομιστές για να επιλέξετε και θα λειτουργεί χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Παράλληλα θα πρέπει να σας προσφέρει και τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με κάποιον άνθρωπο της εταιρείας προκειμένου να βρείτε λύσεις στο όποιο πρόβλημα προκύψει. Δυστυχώς τα δωρεάν VPN δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στους συγκεκριμένους τομείς.

Τα κορυφαία δωρεάν VPN για IPTV

Εφόσον εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δωρεάν IPTV VPN τότε και πάλι σας έχουμε τη λύση. Επειδή γνωρίζουμε καλά τους κινδύνους και τους περιορισμούς, φροντίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πριν από εσάς για εσάς.

Πέρα λοιπόν από τα εμπορικά VPN δοκιμάσαμε και πλήθος από δωρεάν IPTV VPN. Κι εδώ συγκεκριμένα κριτήρια μας βοήθησαν για να δημιουργήσουμε μία κατάταξη από το κορυφαίο προς χειρότερες ποιοτικά επιλογές. Τα προγράμματα αυτά στη λίστα μας προσφέρουν είτε κάποια δωρεάν έκδοση ή δωρεάν δοκιμή ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Πάνω απ’ όλα είναι ασφαλή και δοκιμασμένα.

 1. ExpressVPN - Το καλύτερο
 2. Atlas VPN
 3. ProtonVPN
 4. TunnelBear
 5. Hotspot Shield

Εάν το χρηματικό κόστος σας ανησυχεί και δεν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποιο VPN με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μία εξαιρετική περίπτωση είναι το ExpressVPN, το οποίο σας παρέχει πλήρως όλες του τις λειτουργίες με τέτοια εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση της συνδρομής σας. Θεωρούμε το ExpressVPN ούτως ή άλλως ως την κορυφαία επιλογή και εφόσον έχετε αυτή τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε χωρίς ρίσκο, τότε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε κάποιο VPN για IPTV

Ας υποθέσουμε πως στο σημείο αυτό έχετε βρει το κατάλληλο VPN για IPTV και επιθυμείτε να το χρησιμοποιήσετε. Έχουμε δημιουργήσει έναν βασικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σχετικά αυτή εύκολη διαδικασία. Ορίστε βήμα προς βήμα τι να κάνετε και πώς να ξεκινήσετε:

 1. Εγγραφείτε στο ExpressVPN και πληρώστε για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας στο χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.
 2. Προχωρήστε στην λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής του VPN σε μία ή σε περισσότερες συσκευές τις οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.
 3. Τρέξτε την εφαρμογή του IPTV VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια εκείνα τα οποία δημιουργήσατε κατά το στάδιο της εγγραφή σας.
 4. Επιλέξτε έναν κατάλληλο διακομιστή που να βρίσκεται στην Ελλάδα ή στην περιοχή που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί σύνδεσης του VPN IPTV.
 5. Μόλις γίνει η σύνδεση σας στο VPN ανοίξτε την εφαρμογή IPTV την οποία χρησιμοποιείτε ή τον ιστότοπο που κάνετε streaming και απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει.

Τα συνολικά και γενικότερα οφέλη των VPN

Η χρήση ενός VPN IPTV προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα, πέρα από το streaming για το οποίο κατά κύριο λόγο ενδιαφέρεστε. Tα VPN σας προσφέρουν τη δυνατότητα καλύτερης και πιο αξιόπιστης πρόσβασης στο περιεχόμενο που σας αρέσει. Έχουν τη δυνατότητα επίσης να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη λογοκρισία σε υπηρεσίες και ιστότοπους.

Με τον τρόπο αυτόν θα έχετε πρόσβαση σε ευρύτερο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων τοπικών τηλεοπτικών καναλιών, σε υπηρεσίες streaming όπως είναι το Netflix και το Hulu, σε ιστότοπους που έχει μπλοκάρει η ελληνική κυβέρνηση και ο πάροχος του διαδικτύου σας κλπ.

ip tv vpn

Τα VPN δημιουργήθηκαν γενικά για να προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο και ιδιωτικότητα στους χρήστες τους. Με τις διαδικασίες κρυπτογράφησης των δεδομένων τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από τα μάτια όσων επιδιώκουν να τα υποκλέψουν και να σας ελέγξουν.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν μιλάμε για δημόσια δίκτυα WiFi. Εκεί τα δεδομένα σας και οι ευαίσθητες πληροφορίες είναι εκτεθειμένα στα μάτια του οποιοδήποτε χάκερ. Με τη χρήση όμως ενός καλού VPN το επίπεδο της ασφάλειας μεγαλώνει δραματικά και ο όποιος κίνδυνος αντίστοιχα περιορίζεται στο ελάχιστο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Απρίλιος 2024

Συνοψίζοντας για τη χρήση IPTV VPN στην Ελλάδα

Όταν μιλάμε για την πρόσβαση σε περιεχόμενο IPTV η χρήση ενός VPN είναι απολύτως απαραίτητη. Σας βοηθά να προστατεύσετε την ιδιωτικότητα σας και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο, παρέχοντας παράλληλα απεριόριστη πρόσβαση σε ευρεία γκάμα περιεχομένου.

Πραγματοποιώντας πολλές δοκιμές και συγκρίσεις καταλήξαμε σε μία λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV VPN. Χρησιμοποιήσαμε συγκεκριμένους παράγοντες που θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στο συγκεκριμένο τομέα.

 1. ExpressVPN - Το καλύτερο
 2. CyberGhost
 3. Private Internet Access (PIA)
 4. IPVanish VPN
 5. NordVPN

Από την πλευρά μας σας προτείνουμε να αποφύγετε την ιδέα της χρήσης δωρεάν VPN, λόγω των υψηλών κινδύνων και περιορισμών τους. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πραγματικά πολύτιμα και δεν θέλετε να διαρρεύσουν. Παράλληλα το κόστος ενός εμπορικού VPN είναι χαμηλό και δεν αξίζει τον κόπο να έχετε τόσους περιορισμούς και προβλήματα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το ExpressVPN, το οποίο θεωρούμε Πως είναι η κορυφαία λύση αυτή τη στιγμή. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN μέσω του προγράμματος επιστροφή των χρημάτων σας εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από την άλλη σας παροτρύνουμε να ρίξετε μία ματιά στις επιλογές που αξιολογήσαμε και να βάλετε σε αυτές τα δικά σας κριτήρια και προτιμήσεις για να βρείτε την βέλτιστη λύση.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com