Τα καλύτερα Google Chrome VPN το 2024

Εάν αναζητάτε κάποιο VPN που να είναι αξιόπιστο και να λειτουργεί πολύ καλά με τον Chrome της Google, τότε βρίσκεστε το πιο κατάλληλο μέρος. Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας πούμε ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις για VPN Chrome για να δοκιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Δείτε το ExpressVPN
ExpressVPN για την πλέον ποιοτική λύση

Το ExpressVPN αποτελεί τα κορυφαία VPN Chrome γιατί συνδυάζει στο μέγιστο κορυφαία χαρκατηριστικά και απόλυτη ασφάλεια. Δοκιμάστε το στην πλήρη του έκδοση χωρίς ρίσκο.

Ενημερώθηκε στις: 14 Ιούνιος 2024

Τα καλύτερα Google Chrome VPN

Στη λίστα των VPN Chrome που ακολουθεί σας παραθέτουμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς που λειτουργούν άψογα με τον αγαπημένο σας φυλλομετρητή. Θα πρέπει να ξέρετε πως η λίστα δημιουργήθηκε με βάση τις προσωπικές μας προτιμήσεις και τις δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει. Φροντίσαμε να συγκρίνουμε όλα αυτά τα Google Chrome VPN και να τα κατατάξουμε κατά σειρά προτεραιότητας στην παρακάτω λίστα:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN Chrome το 2024

Θα πείτε, ωραία η λίστα που δημιουργήσατε, αλλά πώς ακριβώς βγάλατε τα συμπεράσματά σας; Μπορούμε να σας πούμε πως η αξιολόγηση έγινε με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που θεωρούμε σημαντικά όσον αφορά την απόδοση και τη λειτουργικότητα ενός Google Chrome VPN. Συγκεκριμένα:

τα καλύτερα vpn chrome

Παγκόσμια κάλυψη διακομιστών

Είναι επιθυμητό κάθε φορά που πληρώνουμε για τη συνδρομή ενός VPN να επιλέγουμε κάποιο το οποίο να έχει μεγάλη κάλυψη σε όλο τον κόσμο. Oυσιαστικά μιλάμε για τον αριθμό των διακομιστών που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο για να επιλέξουμε, αλλά και τον διαθέσιμο αριθμό των διαφορετικών χωρών. Όσο περισσότερες είναι οι επιλογές, τόσο το καλύτερο.

Ταχύτητες σύνδεσης

Όλα τα VPN έχουν επίδραση στην ταχύτητα της σύνδεσης μας στο διαδίκτυο. Το ίδιο ισχύει και για τα VPN Chrome. Αυτό συμβαίνει λόγω κυρίως της κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης των δεδομένων που αποτελούν μία απαραίτητη διαδικασία. Εξαρτώνται, επίσης, από την απόσταση του διακομιστή τον οποίο έχουμε επιλέξει και από κάποια άλλα τεχνικά ζήτημα. Τα καλύτερα Google Chrome VPN είναι αυτά που μας προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ταχύτητα που έχουμε χωρίς τη χρήση κάποιου VPN.

Προστασία και ασφάλεια ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούμε ένα VPN Chrome είναι για να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας. Για διάφορους λόγους δεν θέλουμε η δραστηριότητά μας να είναι γνωστή σε τρίτους, ούτε καν στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα VPN, όπως οι διακόπτες τερματισμού ή η προστασία διαρροών DNS, αλλά και υψηλού επιπέδου κρυπτογράφηση που μας προστατεύουν και μας παρέχουν απόλυτη ανωνυμία και κάλυψη της δραστηριότητάς μας online.

Εξυπηρέτηση πελατών του Google Chrome VPN

Όλα τα Google Chrome VPN που έχουμε ψηλά στην κατάταξη μας, διαθέτουν υποδειγματική ή έστω πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Είναι σημαντικό για έναν πάροχο μιας υπηρεσίας να είναι ενεργός και να μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα και στις ερωτήσεις μας. Ποτέ τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα περιμένουμε. Υπάρχουν πολλά απρόοπτα, τα οποία καλείται η εξυπηρέτηση πελατών να μας βοηθήσει να λύσουμε. Μην υποβαθμίζετε τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Εμείς δεν το κάνουμε, γι’ αυτό ακριβώς το θεωρούμε ένα από τα κριτήρια επιλογής και κατάταξης των VPN Chrome.

Συμβατότητα του Google Chrome VPN με συσκευές

Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιθυμούμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατότητα όσον αφορά τη συνεργασία με τον Chrome. Φυσικά ο Chrome υπάρχει σε διαφορετικές πλατφόρμες, σε υπολογιστές PC και Mac, σε φορητές συσκευές κλπ. Επιθυμούμε σε κάθε περίπτωση να υπάρχει η μέγιστη δυνατή συμβατότητα και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα, ανεξάρτητα από το λειτουργικό και την πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Λειτουργίες και χαρακτηριστικά

Τα Google Chrome VPN της λίστας μας διαθέτουν πλήθος από ενδιαφέροντα και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτά είναι το μπλοκάρισμα διαφημίσεων, ο διακόπτης τερματισμού, λειτουργίες camping και πολλά ακόμα. Όλα αυτά τα εργαλεία μας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες όταν περίπου είμαστε στον παγκόσμιο ιστό και χρησιμοποιούμε υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Όσο περισσότερες είναι οι παροχές ενός VPN, τόσο πιο ψηλά βρίσκεται στην κατάταξη μας.

google chrome vpn

Περιορισμοί των VPN

Τα VPN έχουν κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς, καθώς λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από τα κλασικά VPN. Ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη χρήση των torrents και την κίνηση γενικά που περνάει μέσα από το φυλλομετρητή σε σχέση με τα πλήρη VPN. Chrome. Αντίστοιχα, οι εφαρμογές VPN Το ζήτημα είναι να υπάρχουν όσο το λιγότερο οι περιορισμοί, κάτι το οποίο επηρεάζει την κατάταξη.

Μεγάλη προσοχή στα δωρεάν VPN

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως στην αγορά και στο διαδίκτυο υπάρχουν δωρεάν VPN. Πριν χαρείτε ιδιαίτερα και αρχίσετε να κατεβάζετε λογισμικό αυτού του είδους, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε για μερικά πράγματα. Τα δωρεάν VPN δεν είναι τόσο ασφαλή, ούτε το ίδιο αποτελεσματικά με τα εμπορικά.

Δεν είναι για όλους και υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι και πολλές απάτες που κυκλοφορούν online. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να βρει το Hola VPN δωρεάν στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο VPN, ωστόσο, όχι μόνο ασφαλές δεν είναι, αλλά πολλές φορές είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να μη χρησιμοποιείτε καν το Hola VPN. μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αξιολόγηση μας για το Hola VPN. Είναι προτιμότερο να δοκιμάσετε ένα αποτελεσματικό, εμπορικό VPN, όπως το ExpressVPN, το οποίο εκτός των άλλων σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημέρων. Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, απλά παίρνετε τα χρήματά σας πίσω.

Τα οφέλη των VPN

Τα VPN Chrome και γενικότερα τα VPN έχουν κάποια συγκεκριμένα οφέλη τα οποία μπορούμε να κατατάξουμε σε δύο βασικές κατηγορίες. Από τη μία πλευρά μας προσφέρουν αυξημένη πρόσβαση και αντιμετώπιση των ζητημάτων λογοκρισίας περιεχομένου και υπηρεσιών. Σε κάποιες χώρες όπως η Κίνα, οι περιορισμοί είναι τεράστιοι και η λογοκρισία ακόμα μεγαλύτερη. Όμως, ακόμα και σε μία χώρα όπως η Ελλάδα υπάρχουν περιορισμοί αυτού του είδους. Ένα VPN Chrome Google μπορεί να παρακάμψει όλα αυτά και να δώσει πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες και σε υπηρεσίες με γεωγραφικά περιορισμένη πρόσβαση, όπως είναι κυρίως οι πλατφόρμες streaming που περιλαμβάνουν το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime, Το Disney+ κλπ.

τα πλεονεκτήματα των chrome vpn

Ένα δεύτερο όφελος είναι η αυξημένη προστασία που μας παρέχει ένα VPN. Μιλάμε για την κρυπτογράφηση των δεδομένων κι άλλες τεχνικές που εφαρμόζονται, όπως είναι η απόκρυψη της IP μας, η ασφάλεια που μας παρέχεται ακόμα και όταν περιηγούμαστε σε δωρεάν δίκτυα WiFi κλπ.

Εγκαθιστώντας ένα VPN Chrome στη συσκευή σας

Για να καταστήσετε κάποιο VPN Chrome ο καλύτερος και πιο ασφαλής τρόπος είναι να κατεβάσετε το VPN από το Chrome Webstore εδώ. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις απάτες και το κακόβουλο λογισμικό που κρύβεται πολλές φορές σε ιστότοπους τρίτων. Μπορείτε να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε VPN θέλετε. Εμείς από την πλευρά μας σας προτείνουμε το ExpressVPN ως τοκαλύτερο VPN που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι εύκολη. Αρχικά πραγματοποιείτε μία αναζήτηση για το VPN και όταν ανοίξει η σελίδα στο Webstore, πατάτε το μπλε κουμπί “ΠΡΟΣΘΗΚΗ” στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει γίνει η εγκατάσταση του VPN. Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα εγκαταστήσετε ενδεχομένως να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις, αν και τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι απαραίτητο. Συνήθως υπάρχει ένα γραφικό στοιχείο στο πάνω μέρος του φυλλομετρητή της Google, από όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή και να πατήσετε το κουμπί της σύνδεσης.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούνιος 2024

Τα καλύτερα VPN για άλλους φυλλομετρητές

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε τον Chrome, αλλά κάποιον άλλο φυλλομετρητή ή εφόσον χρησιμοποιείτε κι άλλους φυλλομετρητές συμπληρωματικά με τον Chrome, καλό είναι πάντα να έχετε κάποιο εγκατεστημένο VPN που να υποστηρίζει και τους φυλλομετρητές αυτούς. Είναι πολύ εύκολο να πέσετε θύμα κάποιου χάκερ ή απλά είναι πολύ πιο εύκολο να αποφύγετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και την λογοκρισία στο διαδίκτυο, προστατεύοντας παράλληλα στο μέγιστο τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα VPN που προτείνουμε για άλλους φυλλομετρητές όπως είναι για παράδειγμα ο Firefox, το Edge, το Vivaldi, το Brave κλπ. είναι:

  • Τα καλύτερα Brave VPN
  • Τα καλύτερα Vivaldi VPN
  • Τα καλύτερα Firefox VPN
  • Τα καλύτερα Edge VPN

Συνοψίζοντας για το καλύτερο VPN Chrome που μπορείτε να αποκτήσετε

Στις μέρες μας είναι απαραίτητη η χρήση ενός VPN παράλληλα με τον φυλλομετρητή που χρησιμοποιούμε για την περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα Google Chrome VPN που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά με τον αγαπημένο φυλλομετρητής Google.

Δημιουργήσαμε μία λίστα με τα καλύτερα Google Chrome VPN που προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα και μέγιστη συμβατότητα. Αποτελούν οικονομικές προτάσεις και σας κάνουν να ξεχάσετε τελείως την ιδέα των δωρεάν Google Chrome VPN, που είναι εντελώς αναξιόπιστα και επικίνδυνα. Δοκιμάστε τα ExpressVPN της λίστας μας εάν επιθυμείτε μία πιο ελαφριά έκδοση ενός VPN και χαμηλότερες απώλειες σε ταχύτητα.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com