Τα καλύτερα 5 κυπριακά VPN το 2024

Το πόσο χρήσιμα είναι τα VPN είναι κάτι το οποίο δεν χωρά αμφισβήτησης πλέον. Το ζήτημα είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά για να επιλέξει κανείς και είναι δύσκολο να γνωρίζει εκ των προτέρων εάν είναι καλά και αξιόπιστα. Για τον λόγο αυτόν επιλέξαμε να δοκιμάσουμε τα καλύτερα κυπριακά VPN, να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ τους και τα καταλήξουμε στη λίστα με τα κορυφαία. Πολλοί παράγοντες μας βοήθησαν στην προσπάθειά μας αυτή, τους οποίους αναλύουμε στη συνέχεια.

Δες το εδώ
Επιλέξτε το ExpressVPN με -49% για πλήρη εμπειρία VPN στην Κύπρο

Δοκιμάστε το καλύτερο VPN για την Κύπρο στην πλήρη του έκδοση και χωρίς ρίσκο για 30 ολόκληρες μέρες, με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και χωρίς ερωτήσεις.

Ενημερώθηκε στις: 20 Ιούλιος 2024

Τα καλύτερα κυπριακά VPN το 2024

Τα VPN αποτελούν σύγχρονο λογισμικό το οποίο είναι ικανό να προσφέρει πολλές λύσεις σε διαδικτυακά προβλήματα τα οποία όλοι μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά

Από την πλευρά μας φροντίσαμε να δοκιμάσουμε πολλές λύσεις, πραγματοποιώντας συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα σε όλους τους διαθέσιμους παρόχους. Έτσι ακριβώς δημιουργήσαμε μία λίστα με τα καλύτερα κυπριακά VPN ώστε να διευκολύνουμε τη δική σας αναζήτηση. Τα κριτήριά μας ήταν αυστηρά και βασίστηκαν σε πολλαπλές παραμέτρους τις οποίες θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Η λίστα με τα καλύτερα κυπριακά VPN είναι αυτή:

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Επιλέγοντας το κατάλληλο στην Κύπρο VPN

Φροντίσαμε να πραγματοποιήσουμε πάρα πολλές δοκιμές στα VPN τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σκοπός μας ήταν να βρούμε τα καλύτερα για την Κύπρο VPN που να αποτελούν αξιόπιστες επιλογές και να προσφέρουν αξία στα χρήματα που δίνει κανείς για να τα αποκτήσει. Γι’ αυτό τον λόγο βασιστήκαμε σε διάφορα κριτήρια τα οποία είναι τα εξής:

κυπριακή vpn

Συνολική κάλυψη διακομιστών

Για τις βασικές λειτουργίες των VPN για Κύπρο, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, είναι η επιλογή του κατάλληλου διακομιστή για την κάθε εργασία. Αυτό συνεπάγεται πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών, με διακομιστές πού βρίσκονται στην Κύπρο, αλλά και παντού σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι ο αριθμός ο οποίος μετρά και η γεωγραφική κάλυψη στον παγκόσμιο χάρτη. Επιπλέον θα πρέπει να έχετε κατά νου πως δεν προσφέρουν όλα τα VPN διακομιστές στην Κύπρο. Τα VPN πάντως της λίστα μας το κάνουν και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά.

Κόστος της υπηρεσίας για την Κύπρο VPN

Το κόστος αποτελεί δίχως αμφιβολία το νούμερο ένα παράγοντα επιλογής ενός προϊόντων για τους περισσότερους καταναλωτές. Αυτό σίγουρα ισχύει και για τα κυπριακά VPN. Εδώ η τελική τιμή είναι αυτή που έχει σημασία αν και πρέπει να προσέξει κανείς τι ακριβώς προσφέρει στην τιμή αυτή ο κάθε πάροχος. Αυτό σημαίνει ότι κάποια VPN προσφέρουν περισσότερες ή λιγότερες υπηρεσίες και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη στη σύγκριση.

Ταχύτητα σύνδεσης

Είναι γνωστό πως ένα VPN συνήθως έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της ταχύτητας σύνδεσης στους διάφορους ιστότοπους και υπηρεσίες. Αυτό συμβαίνει γιατί στο παρασκήνιο πραγματοποιείται επεξεργασία και αναδρομολόγηση των δεδομένων, που οδηγεί σε καθυστερήσεις. Στόχος λοιπόν εδώ είναι να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες καθυστερήσεις πού ρίχνουν την ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Από την άλλη υπάρχουν και ορισμένα κυπριακά VPN που καταφέρνουν με διάφορες μεθόδους να αυξήσουν την ταχύτητα της σύνδεσης και αυτό φυσικά λαμβάνεται υπόψη ως εξίσου σημαντικός παράγοντας.

Ιδιωτικότητα

Εάν είναι ένα πράγμα το οποίο θέλουν οι περισσότεροι να κλέψουν και να πουλήσουν στο διαδίκτυο είναι τα προσωπικά σας δεδομένα. Πολλές φορές είναι πιο πολύτιμα από ότι καν μπορείτε ενδεχομένως να φανταστείτε. Ένα καλό για την Κύπρο VPN σας επιτρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και την όλη η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Κανείς δεν θα ξέρει πού βρίσκεστε, τι κάνετε και ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε. Κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα των πληρωμών σας.

Υποστήριξη πελατών

Ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια στιγμή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών κάποιου στην Κύπρο VPN. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο απλό πρόβλημα ή ερώτημα ή για κάτι πιο σύνθετο το οποίο χρήζει βοήθειας. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα καταφέρετε να εξυπηρετηθείτε. Έτσι η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα τον οποίο λαμβάνουμε υπόψη μας.

Συμβατότητα

Είναι σημαντικό όταν επιλέγετε ένα VPN  αυτό να μπορεί να λειτουργήσει σε όλες σας τις συσκευές, ανεξάρητα από το λειτουργικό σύστημα που αυτές χρησιμοποιούν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Έτσι ακριβώς με τα VPN της λίστας μας που σας προτείνουμε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες σας τις διαθέσιμες συσκευές, προσωπικά και για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Έτσι χρησιμοποιείτε πολλαπλά ένα χρήσιμο προϊόν και έχετε συνολική προστασία όλων των συσκευών, όλων των μελών της οικογένειάς σας.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Τα δωρεάν για την Κύπρο VPN Και γιατί είναι επικίνδυνα

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να ανακαλύψει αρκετά δωρεάν για την Κύπρο VPN που υπόσχονται ένα σωρό από υπηρεσίες και αποτελεσματικότητα. Γεγονός είναι πως αυτά που υπόσχονται είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Πολλές φορές οι περιορισμοί που έχουν δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές απαιτήσεις ενός μέσου χρήστη.

Άλλες φορές πάλι υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι οι οποίες κρύβονται μέσα στα ίδια τα VPN. Είναι για παράδειγμα συχνές οι περιπτώσεις όπου υπάρχει ενσωματωμένο ακόμα και κακόβουλο λογισμικό και γίνεται υποκλοπή δεδομένων στη συνέχεια, τα οποία πωλούνται με σκοπό το κέρδος.

vpn για κύπρο

Είναι σίγουρα προτιμότερο να χρησιμοποιήσει κάνεις ένα εμπορικό για την Κύπρο VPN. Θα χρειαστεί να δώσει κάποια χρήματα, όμως θα έχει εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα και δεν θα κινδυνεύσει. Μία εξαιρετική λύση αποτελεί σίγουρα το Express VPN, το οποίο βρίσκεται άλλωστε στην κορυφή της κατάταξής μας με τα καλύτερα κυπριακά VPN. Το συγκεκριμένο διαθέτει πλήθος από χαρακτηριστικά και βρίσκεται στην κορυφή των περισσότερων συγκριτικών δοκιμών μας.

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν με την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας στο Express VPN για έως και 30 ημέρες. μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν θέλετε να συνεχίσετε αντιληφθείτε πως δεν σας ικανοποιεί το λογισμικό μπορείτε να απλά να πάρετε όλα σας τα χρήματα πίσω.

Αυτό θα γίνει χωρίς προβλήματα και ερωτήσεις και κανείς δεν θα σας προσπαθήσει να σας μεταπείσει. Από τη δική μας πλευρά βέβαια πιστεύουμε πως η περίπτωση να μην σας ικανοποιήσει στο απόλυτο το Express VPN είναι μάλλον απειροελάχιστη.

Πώς να πάρετε μία διεύθυνση IP από την Κύπρο

Αναφέραμε προηγουμένως πως με ένα VPN μπορεί κανείς να κάνει επιλογή της χώρας στην οποία φαίνεται ότι συνδέεται. Υπάρχουν για παράδειγμα VPN για Κύπρο αλλά και VPN για χώρες παντού σε όλο τον κόσμο.

  1. Επιλέγετε αρχικά το VPN το οποίο επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για τα κορυφαία VPN στη Κύπρο.
  2. Πραγματοποιείτε μια συνδρομή στο VPN και κατεβάστε το λογισμικό στον επίσημο ιστότοπο ή από κάποιο σύνδεσμο ο οποίος βρίσκεται εκεί.
  3. Επιλέγετε το λογισμικό και προχωράτε στην εγκατάστασή του στη συσκευή σας. Τα περισσότερα κυπριακά VPN επιτρέπουν τη χρήση του VPN σε περισσότερες από μία συσκευές.
  4. Τρέχετε το VPN στη συσκευή σας και απλά επιλέγετε τον διακομιστή τον οποίο επιθυμείτε στην κατάλληλη χώρα. Επιλέξτε κάποιο διακομιστή στην Κύπρο για VPN για Κύπρο.

Τα οφέλη της χρήσης ενός VPN για Κύπρο

Τα οφέλη στα οποία θα αναφερθούμε στη συνέχεια έχουν ευρύτερη χρήση και αφορούν όλα τα VPN και όχι μόνο τα VPN για Κύπρο. Σίγουρα αξίζει να σημειωθεί πως τα VPN βοηθούν τους χρήστες να ξεπεράσουν την οποία λογοκρισία υπάρχει στο περιεχόμενο του διαδικτύου.

Mιλάμε για ιστότοπους οι οποίοι είναι μπλοκαρισμένοι για οποιονδήποτε λόγο σε ορισμένες χώρες ή για υπηρεσίες που δεν υπάρχουν διαθέσιμες και πάλι παντού στον κόσμο, αλλά και για υπηρεσίες όπως τα torrents για παράδειγμα που έχουν περιορισμούς ως προς την πρόσβαση και τον διαμοιρασμό τους.

Όλα αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα για τα καλύτερα κυπριακά VPN. Σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο Hulu και σε άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται π.χ. μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να έχετε μεγαλύτερη γκάμα ταινιών και σειρών στο Netflix, επιλέγοντας τη σύνδεση μέσω κάποιου διακομιστή στις ΗΠΑ.

Εκεί τα προσφερόμενα προγράμματα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με την Κύπρο. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κυπριακή τηλεόραση από το εξωτερικό εφόσον το επιθυμείτε ή αντίστοιχα οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς λόγω της τοποθεσίας σας.

κύπρος vpn

Τα VPN για Κύπρο σας δίνουν επίσης αυξημένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο σε ότι κι αν κάνετε. Δυστυχώς το διαδίκτυο δεν είναι πλέον Τόσο ελεύθερο ήταν στην αρχή του. Ακόμα και σε χώρες στη δυτική Ευρώπη και στην Αμερική που αυτοαποκαλούνται ελεύθερες, υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί ως προς το περιεχόμενο.

Μην αναφερθούμε καν σε χώρες όπως η Κίνα ή η Ρωσία όπου το περιεχόμενο είναι άκρως ελεγχόμενο και σε μεγάλο επίπεδο λογοκρίνεται. Μην ξεχνάτε επίσης πως πολλοί επιτήδειοι προσπαθούν καθημερινά να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα και δεδομένα πληρωμών προκειμένου να προχωρήσουν σε απάτες και να βγάλουν λεφτά εις βάρος του οποιοδήποτε πέσει στα διαδικτυακά «δίχτυα» τους.

Από την άλλη υπάρχουν τόσα πολλά δημόσια δίκτυα wi-fi που δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε οικονομία και να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο παντού. Εκεί όμως σε αυτά τα δημόσια δίχτυα κρύβονται οι περισσότεροι κίνδυνοι. Όχι όμως με ένα καλό VPN για Κύπρο που σας κάνει να ξεχνάτε εντελώς το ζήτημα της ασφάλειας, καθώς σας προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Συνοψίζοντας για τη χρήση σε ένα κυπριακό VPN

Ένα κυπριακό VPN παρέχει πολύ περισσότερες υπηρεσίες και είναι πολύτιμο ενδεχομένως, όσο δεν φαντάζονται οι περισσότεροι. Θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας αντιμετωπίζονται στη στιγμή και θα πρέπει να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς για εσάς και την οικογένεια σας.

Επιπλέον τα VPN σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τους οποίους γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν θα είχατε λόγο και μόνο του γεγονότος πως βρίσκεται στην Κύπρο ή σε κάποιο άλλο σημείο του κόσμου.Βέβαια, δεν είναι όλα τα VPN για Κύπρο εξίσου αποτελεσματικά και καλά. Ωστόσο, εδώ θα βρείτε τα κορυφαία VPN για την Κύπρο το 2023.

  1. ExpressVPN - Το καλύτερο
  2. CyberGhost
  3. Private Internet Access (PIA)
  4. IPVanish VPN
  5. NordVPN

Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζουμε εδώ είναι το ExpressVPN, οποίο θεωρούμε πως είναι με διαφορά το κορυφαίο κυπριακό VPN και κατάλληλο για οποιαδήποτε χώρα βρίσκεστε, εφόσον είστε μόνιμος κάτοικος ή ταξιδεύετε.

Αποφύγετε τα δωρεάν VPN γιατί είναι πολύ επικίνδυνα και μη αποτελεσματικά. Δοκιμάστε το ExpressVPN τώρα που προσφέρεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και σε τιμή χαμηλή την οποία σίγουρα πρέπει να προλάβετε.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com