Οδηγός για να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια στην Ελλάδα

Η ιταλική κουλτούρα βρίσκεται πολύ κοντά στην ελληνική, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουμε την τηλεόραση των «γειτόνων μας». Υπάρχει η λύση του διαδικτύου όπου διάφορα κανάλια κάνουν streaming, όμως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς τα κανάλια αυτά μπλοκάρουν το περιεχόμενο εκτός Ιταλίας. Μην φοβάστε όμως υπάρχει λύση και θα σας την αναφέρουμε στη συνέχεια και έτσι να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια εντελώς δωρεάν στην Ελλάδα και οπουδήποτε.

Δες εδώ
Παρακολούθησε ιταλική τηλεόραση με το ExpressVPN - ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Χρησιμοποίησε το ExpressVPN για απεριόριστη πρόσβαση στα ιταλικά τηλεοπτικά κανάλια. 49% έκπτωση + 3 μήνες δωρεάν αλλά και εγγύηση επιστροφής χρημα΄των 30 ημερών

Ενημερώθηκε στις: 19 Ιούλιος 2024

Διαθεσιμότητα στην ιταλική τηλεόραση live μέσω streaming

Βασική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κανείς κανάλια μέσω streaming είναι να διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα ιταλικά TV live κανάλια και κυρίως τα πιο δημοφιλή από αυτά υπάρχουν διαθέσιμα σε συνδρομητικά πακέτα όπως το Italy+, στο οποίο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε διάφορες συσκευές. Αυτές οι συσκευές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν έξυπνες τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες.

Εκεί ακριβώς μπορεί κανείς να βρει σταθμούς όπως αυτοί της RAI, αλλά και ιδιωτικοί σταθμοί όπως Canale 5, Italia 1, Rete4, La7, TV8, Nove κλπ.

παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια

Οι σταθμοί αυτοί είναι είτε ελεύθεροι, είτε συνδρομητικοί και εκπέμπονται το πρόγραμμά τους μέσω του συστήματος εναέριας μετάδοσης στην Ιταλία, αλλά παράλληλα και μέσω διαδικτύου.

Από τη μία πλευρά το πρόβλημα είναι πως φυσικά δεν μπορεί κανείς να πιάσει τα κανάλια αυτά εναέρια ούτως η αλλιώς και από την άλλη υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί που δεν επιτρέπουν το ίδιο και μέσω διαδικτύου.

Μεταδόσεις streaming σε ιταλικά TV live κανάλια εκτός Ιταλίας

Πώς γίνεται όμως μέσω διαδικτύου να μην έχει κανείς πρόσβαση στο περιεχόμενο που προβάλει η ιταλική τηλεόραση live;

Πρέπει να πούμε πως αυτό κατά κύριο λόγο συμβαίνει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων μεταδόσεως του περιεχομένου. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους το συγκεκριμένο περιεχόμενο πρέπει να μεταδίδεται αποκλειστικά στην Ιταλία, καθώς υπάρχουν άλλοι πάροχοι σε άλλες χώρες, ενδεχομένως για το ίδιο περιεχόμενο, και αυτό δημιουργεί σύγκρουση εμπορικών συμφερόντων.

ιταλικά tv live

Όταν ένας χρήστης εκτός Ιταλίας προσπαθεί να επισκεφθεί τους ιστότοπους των τηλεοπτικών σταθμών για να παρακολουθήσει μέσω streaming το περιεχόμενο τους, γίνεται έλεγχος της διεύθυνσης και εφόσον το σύστημα δει πως αυτό δεν είναι ιταλικό, τότε μπλοκάρει το περιεχόμενο στον δέκτη του χρήστη.

Για να παρακολουθήσετε λοιπόν ιταλική τηλεόραση live μέσω διαδικτύου, θα πρέπει να έχετε ιταλικό IP στη σύνδεσή σας. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τη χρήση ενός VPN, που αποτελεί τη διαδικασία την οποία θα μελετήσουμε στη συνέχεια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια με την παρακάτω διαδικασία.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Πώς να ξεκλειδώσετε το streaming για ιταλική TV Live.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία προκειμένου να παρακολουθήσετε ιταλική τηλεόραση live εύκολα και γρήγορα μέσω διαδικτύου με ένα VPN. Αυτή είναι συγκεκριμένα η διαδικασία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό:

  1. Επιλέξτε το καλύτερο VPN, το οποίο κατά την άποψή μας είναι το ExpressVPN, καθώς σας παρέχει γρήγορη σύνδεση και πληθώρα από διακομιστές διαθέσιμους για να συνδεθείτε στην Ιταλία.
  2. Επισκεφθείτε με τον περιηγητή σας στον επίσημο ιστότοπο του ExpressVPN και πραγματοποιήστε την αγορά της συνδρομής σας, η οποία μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά με 49% έκπτωση. Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και πραγματοποιήστε την πληρωμή που θα σας ζητηθεί με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα.
  3. Προχωρήστε στη λήψη του λογισμικού του VPN στη συσκευή σας ή σε περισσότερες συσκευές και ολοκληρώστε την εγγραφή σας.
  4. Κοιτάξτε την εφαρμογή και επιλέξτε απλά έναν διακομιστή στην Ιταλία και το κουμπί της σύνδεσης για τα ιταλικά TV live κανάλια.
  5. Επισκεφθείτε τις διευθύνσεις των καναλιών που θέλετε να  παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια:

Δοκιμάστε το ExpressVPN εντελώς δωρεάν

Το ExpressVPN αποτελεί αυτή τη στιγμή με μεγάλη διαφορά το αγαπημένο μας VPN, απλά γιατί πιστεύουμε πως είναι το καλύτερο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο και χρησιμοποιώντας δεκάδες διαφορετικά VPN εδώ και χρόνια, διαπιστώσαμε πως το ExpressVPN αποτελεί την καλύτερη λύση, τόσο για να παρακολουθήσετε ιταλικά TV live κανάλια, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη λειτουργία αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα σας και την οποία κάνει ένα VPN.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς το ExpressVPN και μάλιστα εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο μήνα για ιταλικά TV live κανάλια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια με το VPN και αν δεν σας αρέσει, πάρτε τα λεφτά σας πίσω.

Βέβαια, αν μας ρωτήσετε, πιστεύουμε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί το συγκεκριμένο αποτελεί ένα εξαιρετικό VPN. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων αποτελεί ένα τρόπο δίχως κανένα ρίσκο ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις λειτουργίες και τις δυνατότητές του.

Πως να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια με τα καλύτερα VPN

Φυσικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις καλών VPN στην αγορά. Και πάλι κάναμε εμείς τη δουλειά για εσάς πραγματοποιώντας με μεγάλη συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στα κορυφαία VPN που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα.

Μέσω ανάλυσης και πολλών συγκρίσεων προχωρήσαμε στη διαμόρφωση μιας λίστας με τα κορυφαία VPN για να παρακολουθήσετε ιταλική τηλεόραση live, αλλά και γενικότερα για τις ανάγκες σας στο διαδίκτυο.

H λίστα που ακολουθεί δημιουργήθηκε με βάση την αξιολόγησή μας από την κορυφαία πρόταση που βρίσκεται στην κορυφή, προς λιγότερο δημοφιλείς προτάσεις.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Πρόσθετα πλεονεκτήματα των VPN

Ο λόγος που διαβάζετε αυτό το άρθρο είναι επειδή σας αρέσει η ιταλική τηλεόραση live και ψάχνετε ένα τρόπο να την παρακολουθήσετε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα VPN αποτελούν την καλύτερη λύση, όμως κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και σε άλλες υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα το Netflix, το οποίο έχει διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε χώρα.

Με ένα VPN έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το αμερικάνικο Netflix, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα το Hulu. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε την όποια λογοκρισία και απαγόρευση ιστοτόπων και υπηρεσιών, πράγμα το οποίο συμβαίνει ακόμα και στην Ελλάδα.

ιταλικη τηλεοραση live

Το δεύτερο πλεονέκτημα που μπορεί εδώ να σημειώσει κανείς έχει να κάνει με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικότητας σας. Τα VPN χρησιμοποιούν προηγμένες δυνατότητες κρυπτογράφησης των δεδομένων. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα απόκρυψης των διευθύνσεων IP των χρηστών. Παράλληλα  χρησιμοποιούν και πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας.

Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο είναι ασφαλής και ακόμα πιο ασφαλείς είναι οι χρηματικές συναλλαγές σας κάθε φορά που αγοράζετε κάτι, που πραγματοποιείτε συναλλαγές στο e banking σας κλπ. Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς ακόμα και στα δωρεάν δίκτυα Wi-Fi τα οποία κατά κόρον είναι τα πλέον ανασφαλή.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Συνοψίζοντας για τα ιταλικά TV live κανάλια μέσω VPN.

Τελικά είναι πιο εύκολο από ότι ίσως να φαντάζεστε να παρακολουθήσετε ιταλικά κανάλια μέσω streaming στο διαδίκτυο με ένα VPN. Αυτό στην πράξη μπορούμε να πούμε πως σημαίνει πως έχετε πρόσβαση σε αθλητικά γεγονότα και αγώνες, σε ειδήσεις, σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές κλπ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό VPN όπως αυτά που σας προτείνουμε στη λίστα που δημιουργήσαμε.

Πρότασή μας είναι να δοκιμάσετε το ExpressVPN πριν απ’ οτιδήποτε άλλο, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Πιστεύουμε άλλωστε πως αυτό το γεγονός πως είναι απόλυτα δικαιολογημένο με βάση την απόδοσή του. Δοκιμάστε το κορυφαίο VPN χωρίς ρίσκο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και μην ξεχνάτε τη μεγάλη έκπτωση η οποία θα ισχύει για λίγο ακόμα. Εκμεταλλευτείτε την πριν λήξει η διάρκεια της προσφοράς.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com