Αποφεύγοντας τους κινδύνους χρήσης ενός δωρεάν VPN

Όταν βρίσκετε κάποια ιστοσελίδα που διαφημίζει πως προσφέρει δωρεάν λογισμικό, χρησιμοποιήστε την λογική σας και πιθανότατα αποφύγετε τη σελίδα – ιδίως όταν σας ζητά για αντάλλαγμα τα προσωπικά σας στοιχεία. Είναι πιθανό να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη, κάτι που μπορεί να μετανιώσετε πολύ στη συνέχεια. Εδώ ακριβώς είναι χρήσιμο κάποιο άρθρο σας το παρόν. Παρακάτω θα μάθετε την αλήθεια για τα VPN δωρεάν που θα βρείτε στο διαδίκτυο και τους λόγους για τους οποίους καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
Αναζητάτε το κορυφαίο VPN δωρεάν;

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, το ExpressVPN είναι αυτό που σας προτείνουμε για όλες σας τις διαδικτυακές δραστηριότητες.

Ενημερώθηκε στις: 23 Ιανουάριος 2023

Δοκιμάστε ένα κορυφαίο VPN δωρεάν

Θέλετε να δοκιμάσετε το ExpressVPN, ένα από τα κορυφαία προγράμματα VPN δωρεαν για έναν μήνα;

Πολλά VPN σας προσφέρουν επιστροφή χρημάτων μετά από μία δοκιμαστική περίοδο, αλλά πολλές φορές δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται ή έχουν όρους με ψιλά γράμματα. Το ExpressVPN είναι απόλυτα τίμιο στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει. Εντός 30 ημερών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας, πχ. με ένα γραπτό μήνυμα. Δεν χρειάζεται να αναφέρετε για ποιον λόγο ζητάτε την ακύρωση της συνδρομής, ούτε καν θα σας ρωτήσουν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε πίσω όλα τα χρήματά σας.

vpn δωρεαν

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι που σας προσφέρουμε σε αυτόν τον σύνδεσμο, κατεβάστε και εγκαταστήστε το ExpressVPN και θα μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του.

Χρησιμοποιήστε το κορυφαίο VPN που σας προτείνουμε, έστω και δοκιμαστικά, χωρίς να πληρώσετε για να δείτε τις δυνατότητές του.

Ποιο είναι το Πραγματικό Κόστος Χρήσης ενός VPN δωρεάν;

Όλοι χρησιμοποιούμε κάποια δωρεάν υπηρεσία ή προϊόν, είτε πρόκειται για την καλύτερη δωρεάν VPN είτε για κάτι άλλο. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρίες διαφημίζουν τις δωρεάν προσφορές τους. Ωστόσο αξίζουν αυτού του είδους οι προσφορές; Ας ανακαλύψουμε την αλήθεια.

Εσείς είστε το προϊόν

Τίποτα, απολύτως τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν.

Όταν δεν πληρώνετε για κάποια υπηρεσία, πχ. για δωρεαν VPN για ίντερνετ στο κινητό, γίνεστε εσείς το προϊόν. Φυσικά θα το έχετε ακούσει. Αποτελεί γεγονός στην ψηφιακή οικονομία στην οποία ζούμε. Μπορεί να μην πληρώσετε σε ευρώ, αλλά τελικά θα πληρώσετε για τη φαινομενικά καλύτερη δωρεάν VPN.

Απλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη.

Και δεν γνωρίζετε τι ακριβώς θα σας κοστίσει.

Ωστόσο θα πληρώσετε. Επειδή οι πάροχοι αυτοί δεν έχουν έσοδα από εσάς. Έτσι χρειάζεται να βρουν άλλους τρόπους για να βγάλουν χρήματα από εσάς.

Αποχαιρετήστε την ιδιωτικότητά σας

Ποιος είναι ο λόγος χρήσης ενός VPN; Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ωστόσο, δύο στα τρία VPN διαθέτουν καταγραφείς δραστηριότητας, σύμφωνα με έρευνα των ICSI Networking και Security Group. ΔΥΟ στα ΤΡΙΑ! Ουσιαστικά, καταγράφουν όλη τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα στους διακομιστές τους. Έτσι λοιπόν μια δωρεαν VPN για ίντερνετ στο κινητό συλλέγει ουσιαστικά στοιχεία για εσάς και τη χρήση που κάνετε, τα οποία διατηρούνται μέσω αρχείων καταγραφής. Στη συνέχεια, οι εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν τα δεδομένα σας σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα. Αυτό φυσικά είναι λάθος! Είναι αντίθετο στη βασική λειτουργία ενός VPN.

δωρεάν vpn

Παρότι πολλοί πάροχοι αναφέρουν την πρακτική αυτή στην πολιτική απορρήτου τους, οι περισσότεροι το κρύβουν. Είναι βέβαια εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, αλλά η καλύτερη δωρεαν VPN δεν εκείνη που απλά δεν απαιτεί χρήματα, αλλά αυτή που κάνει ουσιαστική τη δουλειά για την οποία είναι αναγκαία.

Μπορείτε να ξεχάσετε επίσης την ασφάλειά σας

Πράγματι, ένα στα τρία δωρεάν VPN Android περιέχει κακόβουλο λογισμικό, συνεπώς ένα δωρεαν VPN για ίντερνετ στο κινητό μπορεί τελικά να κρύβει πολλά περισσότερα από πίσω του απ’ ότι φαντάζεστε. Ναι, ένας στους τρεις παρόχους VPN διαθέτουν ενσωματωμένο κακόβουλο λογισμικό προβολής κυρίως διαφημίσεων στις εφαρμογές που προσφέρουν. Συνεπώς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να βρείτε την καλύτερη δωρεαν VPN και δωρεάν VPN για ίντερνετ στο κινητό.

Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, σωστά; Επιπλέον επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας, καθώς εκτός των άλλων φορτώνουν και το σύστημα καταγραφής.

Μπορεί να έχετε ευθύνη για πράξεις άλλων

Οι πάροχοι υπηρεσιών VPN δωρεάν είναι ευρηματικοί προκειμένου να αποκτήσουν έσοδα. Για άλλη μια φορά, το Hola VPN χτύπησε τζακ ποτ με την ιδέα αυτή, πουλώντας το εύρος ζώνης των δωρεάν χρηστών στους πελάτες που πλήρωναν!

Με άλλα λόγια: Όταν πραγματοποιείτε την εγκατάσταση της επέκτασης για Chrome, οι άλλοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη δική σας διεύθυνση IP για να περιηγούνται στον παγκόσμιο ιστό. Έχουν άλλωστε πληρώσει για να αποκτήσουν το δικαίωμα αυτό. Από τη δική σας πλευρά, είναι κάτι το οποίο έχετε αποδεχτεί στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Τι θα συμβεί εάν οι χρήστες αυτοί προβούν σε παράνομες ενέργειες; Η αστυνομία θα βρει τη δική σας διεύθυνση IP. Έτσι θα πρέπει να αποδείξετε πως εσείς δεν έχετε κάποια σχέση. Καλή τύχη!

Δεν μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Η υποδομή που απαιτείται για τη λειτουργία ενός VPN είναι ακριβή. Συνεπώς, ένα αξιόπιστο και ασφαλές VPN δεν μπορεί να είναι δωρεάν και ποτέ δεν θα γίνει.

Με ένα VPN δωρεάν για PC (Windows, Mac ή Linux), δεν θα έχετε τη δυνατότητα ροής βίντεο ή κατεβάσματος torrent. Η σύνδεσή σας θα είναι χαμηλή και οι διευθύνεις IP απαγορευμένες.

Ξεχάστε λοιπόν την παρακολούθηση των Netflix, Hulu, amazon Prime και άλλων παρόμοιων πλατφορμών με ταινίες και σειρές. Παρότι θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε το Netflix ορισμένες φορές, αυτό είναι απλά αποτέλεσμα της τύχης. Πιο πιθανό είναι να δείτε να εμφανίζεται κάποιο σφάλμα proxy στο Netflix. Φυσικά, δεν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από τον πάροχό σας να διορθώσει το πρόβλημα.

Το παράδειγμα του Hola δωρεάν VPN

Αυτή ακριβώς ήταν η περίπτωση όσων χρησιμοποίησαν το Hola, ένα δωρεαν VPN, για πρόσβαση στο πορτοφόλι με τα κρυπτονομίσματά τους. Απλά έχασαν όλα τους τα χρήματα και δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρουν πίσω. Η τιμή για μια καλύτερη δωρεάν VPN τους φάνηκε υψηλή αλλά τελικά αντί να εξοικονομήσουν λίγα ευρώ, μια οργανωμένη ομάδα από χάκερς κατάφερε να τους κλέψει τα κρυπτονομίσματα που είχαν αποκτήσει με κόπο.

free vpn

Εάν δεν έχετε επαρκή πληροφόρηση και ψάχνετε δωρεαν VPN για ίντερνετ στο κινητό ή στον υπολογιστή σας, είναι πιθανό να συμβεί και σε εσάς κάτι αντίστοιχο, αφού κατεβάσετε το δωρεάν VPN σας.

Ποιο είναι το Καλύτερο Δωρεάν VPN για το 2023;

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί αποτέλεσμα λεπτομερών τεστ και αξιολογήσεων δεκάδων υπηρεσιών VPN δωρεάν και μη. Μόνο οι πιο σοβαρές και αξιόπιστες VPN παρουσιάζονται εδώ.

Τα περισσότερα από τα μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν στις παραπάνω παραγράφους, μπορούν να αποφευχθούν. Πώς; Απλά εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN επί πληρωμή. Όλα τα προβλήματα δημιουργούνται λόγω της προσπάθειας των παρόχων να αποκτήσουν έσοδα. Το ExpressVPN αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Σας προσφέρει 500 MB δωρεάν κίνηση ώστε να το δοκιμάσετε.

Ας δούμε ωστόσο και ορισμένες άλλες επιλογές.

Απίστευτα φθηνά VPN

Εδώ θα βρείτε δύο κορυφαίας ποιότητας VPN που προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις και κάποιους μήνες δωρεάν. Παρότι τεχνικά δεν είναι δωρεάν, δεν θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα στην αγορά. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δοκιμάστε ένα από τα VPN  ΔΩΡΕΑΝ. Προσφέρουν μη καταγραφή της δραστηριότητάς σας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως και 45 ημέρες.

  1. CyberGhost
  2. Private Internet Access (PIA)
  3. PrivateVPN

Καλύτερο VPN: Ετυμηγορία

Τελικά, υπάρχουν τρεις πάροχοι που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο για τον τίτλο του καλύτερου VPN. Όλοι προσφέρουν δωρεάν VPN συνδρομή για πάντα – το πρόβλημα είναι πως υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τα δεδομένα που διακινούνται κάθε μήνας. Εάν θέλετε ένα VPN απλά για να περιηγείστε ανώνυμα σε σελίδες στο διαδίκτυο ή εφόσον προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, ωστόσο αυτό που φαίνεται να υπερέχει είναι το ExpressVPN.

Ωστόσο δεν θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε βίντεο και να κατεβάσετε torrent.

ΟΜΩΣ, θα καταφέρετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας!

Συμπέρασμα

Αναζητάτε το καλύτερο VPN δωρεαν. Ίσως να το βρήκατε τελικά στην παρούσα σελίδα. Εάν ναι, να είστε βέβαιοι πως κάνατε την καλύτερη επιλογή. Θα νιώθετε και θα είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Όλοι οφείλουν να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν 1000 ευρώ για την αγορά ενός iPhone, είναι τόσο πρόθυμοι να θυσιάσουν την ιδιωτικότητά τους για λίγα ευρώ το μήνα. Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά εδώ.

Θέλετε να κρατήσετε ασφαλή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο, να προστατέψετε τη συσκευή σας όταν συνδέεστε σε κάποιο δωρεάν δίκτυο Wi-Fi και να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας όταν γράφετε email ή όταν κατεβάζετε torrents; Τότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε όλες σας τις συσκευές.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη σελίδα με τα κουπόνια για free VPN ή επί πληρωμή όπου θα βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές για τα καλύτερα VPN δωρεάν της αγοράς.

Γράφω στην ιστοσελίδα από την αρχή. Τώρα πλέον την υποστηρίζω με συναρπαστικές συνεισφορές και εκτενείς δοκιμές! Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά το Διαδίκτυο και τα ζητήματα προσωπικού απορρήτου. Επιπλέον, φροντίζω να είμαι πάντα ενημερωμένος και κρατώ παράλληλα ενημερωμένη ολόκληρη την ομάδα ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, όχι μόνο για την προστασία του προσωπικού απορρήτου, αλλά και για νομικά και κανονιστικά ζητήματα.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com