IvacyVPN Αξιολόγηση 2024

Ivacy VPN

Το Ivacy VPN αποτελεί μία νέα πρόταση VPN με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αρκετού κόσμου. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτά και να δούμε τα θετικά τους στοιχεία, αλλά και τις αδυναμίες που ενδεχομένως έχει. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εταιρεία που δημιούργησε το IvacyVPN υπήρξε στο παρελθόν μεταπωλητής του Pure VPN πριν αποφασίσει να αναπτύξει το δικό της λειτουργικό, το IvacyVPN.

Δοκιμάστε IvacyVPN
Αποκτήστε το IvacyVPN. Με μια τεράστια έκπτωση 88%!

Δείτε περισσότερα για το IvacyVPN και τις ιδιαίτερες λειτουργίες του και διαπιστώστε πως να το αποκτήσετε φθηνά. Σούπερ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Ενημερώθηκε στις: 14 Ιούνιος 2024

Παρουσίαση του VPN Ivacy

Το Ivacy VPN Δημιούργησε μία εταιρεία λογισμικού με έδρα τη Σιγκαπούρη. Tο βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου VPN, όπως θα δείτε στην παρούσα κριτική Ivacy, το οποίο μάλιστα το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως στην αγορά, είναι η χαμηλή του τιμή. Αυτό βέβαια δεν το κάνει αυτόματα την καλύτερη επιλογή. Κάποιοι λένε πως «ό,τι πληρώνεις παίρνεις». ισχύει άραγε αυτό στην περίπτωση του IvacyVPN; Μάλλον όχι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση παίρνεις περισσότερα όπως θα διαπιστώσετε σε αυτή την κριτική IvacyVPN.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το Ivacy VPN περνά όλα τα τεστ ασφαλείας εύκολα και με επιτυχία. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να γίνει γνωστές με κάποιον τρόπο οι πραγματικές σας διεύθυνση IP, την οποία κρύβει καλά το λογισμικό μέσω της σύνδεσής του με τους διάφορους διακομιστές που αυτό διαθέτει.

Το VPN Ivacy διαθέτει μάλιστα τους δικούς του διακομιστές DNS στις ίδιες τοποθεσίες όπου βρίσκονται και οι βασικοί διακοσμητές του λογισμικού. Αυτό αποτελεί στην ουσία ένα πλεονέκτημα του IvacyVPN, γιατί προσφέρει αυξημένη προστασία και επειδή το DNS και η διεύθυνση IP συμπίπτουν προσθέτοντας έξτρα ανωνυμία στις περιηγήσεις σας.

Πολύ καλά τα πηγαίνει επίσης το IvacyVPN και στον τομέα της ταχύτητας. Η ταχύτητα βέβαια διαφέρει από διακομιστή σε διακομιστή, αλλά σε γενικές γραμμές κινείται υψηλά, πάνω από το μέσο όρο των αντίστοιχων VPN. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, ευτυχώς όχι πολλές, οι ταχύτητες είναι κάπως χαμηλές.

VPN Ivacy

Τα προγράμματα και οι τιμές του VPN Ivacy

Το Ivacy VPN αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή λύση στον χώρο του. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 9,95 δολάρια ΗΠΑ ανά μήνα, όμως η τιμή αυτή πέφτει σημαντικά σε μακροχρόνια συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, το πενταετές πρόγραμμα κοστίζει μόλις 1 δολάριο το μήνα. Πρόκειται για τιμή πραγματικά ασύγκριτη με οτιδήποτε άλλο εμπορικό προϊόν VPN υπάρχει αυτή τη στιγμή εκεί έξω στην αγορά.

Σε ετήσιο πρόγραμμα πληρώνετε περίπου 3,50 δολάρια τον μήνα. Έχετε πάντως το νου σας, γιατί κάθε Black Friday ή συνήθως τα Χριστούγεννα υπάρχουν ακόμη καλύτερες προσφορές. Εάν πλησιάζουν λοιπόν οι ημέρες αυτές, περιμένετε ίσως λίγο παραπάνω, πριν ενεργοποιήσετε την ιδέα συνδρομή σας. Το φθηνότερο είναι πάντα καλύτερο από το φθηνό, ιδίως εάν πρόκειται ακριβώς για το ίδιο πράγμα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο VPN Ivacy ακόμη και δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν πρόκειται για άλλο ένα από αυτά τα δωρεάν VPN που υπόσχονται πολλά και τίποτα δεν κάνουν ή μάλλον κακό κάνουν περισσότερο παρά καλό. Πρόκειται για ένα πλήρως εμπορικό και αξιόπιστο προϊόν. Για να το αποκτήσετε δωρεάν για ένα χρόνο το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημοσιεύσετε ένα άρθρο που να αφορά το ίδιο σε κάποιο ιστολόγιο. Θα πρέπει ωστόσο πριν γίνει η δημοσίευση να εγκριθεί το άρθρο από την ίδια την εταιρεία προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως είναι αξιόπιστο.

Ivacy

Περιληπτική παρουσίαση IvacyVPN

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ
Αρχεία καταγραφής; Χωρίς κολλήματα. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Torrents; Τα torrents επιτρέπονται
Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
Ταυτόχρονες Συνδέσεις 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
Καλυπτόμενες χώρες Περισσότερες από 56 χώρες
Υποστηριζόμενες συσκευές Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 Μέρες
Πρωτόκολλα TCP, UDP, L2TP, IKEV
Δεδομένα κυκλοφορίας Απεριόριστα
Κρυοτιγράφηση Ισχυρός: AES 256 bits
Διεύθυνση IP Μυστικό
Διακομιστές 1.000+

Netflix μέσω VPN Ivacy χωρίς περιορισμούς

Το Ivacy VPN σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας Netflix και αντίστοιχες υπηρεσίες streaming (Hulu κλπ), καθώς επίσης και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, χωρίς περιορισμούς. Μιλάμε και τους γεωγραφικούς περιορισμούς που ισχύουν ανά χώρα και τους οποίους μπορεί να παρακάμψει με ευκολία το VPN. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως όποια υπηρεσία και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιλέγοντας απλά και μόνο τον κατάλληλο διακομιστή χώρας που απαιτείται κάθε φορά, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας.

VPN Ivacy

Ασφαλή και λειτουργικά torrent με το VPN Ivacy

Το λογισμικό αποτελεί παράλληλα και μία καλή λύση για όσους ασχολούνται με τα torrents. Το Ivacy VPN αυτό προστατεύει τους χρήστες και τη δραστηριότητά τους και διατηρεί αρχεία καταγραφών. Mε ένα επιπλέον δολάριο το μήνα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Port Forwarding. Πρόκειται για μία λειτουργία η οποία επιτρέπει στα δίκτυα p2p (αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιούν τα torrent) να συνδέεται απευθείας στη συσκευή σας. Με τον τρόπο αυτόν αυξάνετε σημαντικά την απόδοση και την ταχύτητα σε ότι αφορά την λήψη και τον διαμοιρασμό των αρχαίων torrent.

Ivacy

Πρόγραμμα Windows του VPN Ivacy

Η εφαρμογή που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σε λειτουργικό Windows έχει τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα και πολύ καλά επίπεδα ασφαλείας. Σε γενικές γραμμές λειτουργεί εξαιρετικά αλλά υπάρχουν και ορισμένα μικροπροβλήματα, λειτουργικά κυρίως. Πιστεύουμε πως η εταιρεία του VPN Ivacy θα φροντίσει να τα λύσει πολύ γρήγορα. Η εφαρμογή πάντως είναι σταθερή αν και απαιτεί αρκετή χρήση πόρων του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αυτό δεν είναι καλό για πιο παλιά συστήματα που δεν έχουν ισχυρή υπολογιστική δύναμη και πολλή διαθέσιμη μνήμη.

VPN Ivacy

Το γραφικό περιβάλλον εργασίας στο IvacyVPN

Το γραφικό περιβάλλον του Ivacy VPN είναι αρκετά ελαφρύ και φιλικό προς το χρήστη. Oι βασικές λειτουργίες, τις οποίες θα χρησιμοποιείτε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να βρεθούν. Υπάρχουν επιλογές και για πιο προηγούμενες ρυθμίσεις, αν και μάλλον οι περισσότεροι χρήστες δεν θα ασχοληθούν ποτέ με αυτές. Τα παραπάνω ισχύουν για τις εφαρμογές για Windows, Mac, για Linux και για το Ivacy VPN για iPhone.

Δυστυχώς η αντίστοιχη εφαρμογή για Android λειτουργικά είναι κάπως πιο δύσχρηστη και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες με την αρνητική έννοια. Εάν θέλετε κάτι πιο απλό, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Ivacy VPN με την επέκταση που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον Chrome ή τον Firefox. Δεν πρόκειται στην ουσία για πραγματικό VPN και είναι 100% άχρηστο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, πέρα από την πλοήγηση μέσω του φυλλομετρητή. Δεν προστατεύει για παράδειγμα τα torrents σας. Υπάρχει όμως ως επιλογή και ίσως εξυπηρετήσει κάποιος.

Οι ρυθμίσεις του IvacyVPN

Πέρα από τις τυπικές ρυθμίσεις που οι περισσότεροι χρήστες δεν αλλάζουν ποτέ, υπάρχουν κι άλλες επιλογές που μπορείτε να έχετε στο VPN Ivacy. Το πρόγραμμα προσφέρει πέντε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας πού είναι: έξυπνη σύνδεση, ασφαλείς λήψεις, streaming, ξεμπλοκάρισμα, συγκεκριμένη IP (με επιπλέον κόστος 1,99 δολάρια ανά IP).

VPN Ivacy

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε πρωτόκολλο σύνδεσης ανάμεσα σε ΟpenVPN, IKEv2 και L2TP. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένες εφαρμογές ιστοσελίδες με τις οποίες θα λειτουργεί το VPN (μιλάμε για την λειτουργία Split Tunneling). Διαθέσιμη είναι επίσης η επιλογή του Port Forwarding (με μία επιπλέον χρέωση) και του διακόπτη κλεισίματος ή αλλιώς Kill Switch (μόνο στην εφαρμογή για λειτουργικό Windows).

Δοκιμή τώρα

Ένα συνοπτικό συμπέρασμα για τη χρήση Ivacy VPN

Όπως θα διαπιστώσετε σε αυτή την κριτική IvacyVPN, αποτελεί μία πολύ καλή λύση συνολικά. Διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και υποστηρίζει λειτουργίες torrent και το ξεμπλοκάρισμα γεωγραφικών περιορισμών για υπηρεσίες όπως το Netflix και το Hulu. Υπάρχουν κάποια προβληματάκια στην εφαρμογή του Android που δεν υπάρχουν αντίστοιχα στο Ivacy για iPhone. Αυτό κάποιες φορές κάνει δύσκολη τη χρήση του VPN σε Android.

Παρότι τα προβλήματα αυτά δεν έχουν διορθωθεί ακόμη, θεωρητικά είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορούν να λύσουν αρκετά εύκολα οι προγραμματιστές του προγράμματος. Η εφαρμογή για Android επίσης πιο αργή με τα σημερινά δεδομένα. Το VPN Ivacy είναι γενικά πάντως γρήγορο και προσφέρει περισσότερους από χίλιους διακομιστές για να επιλέξετε σε μεγάλο αριθμό από χώρες. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως η λειτουργία του διακόπτη κλεισίματος (Kill Switch) είναι μόνο διαθέσιμη στα Windows.

9 Συνολική βαθμολογία
Ivacy VPN

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια
9
Χαρακτηριστικά
8.7
Ταχύτητα και απόδοση
9
Σχέση ποιότητας-τιμής
9.1
Ευκολία χρήσης
9.2
Πλεονεκτήματα
  • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη,
  • επιτρέπει υπηρεσία streaming με ξεμπλοκάρισμα γεωγραφικών περιορισμών,
  • υποστηρίζει αρχεία torrent,
  • τρία διαφορετικά πρωτόκολλα VPN,
  • αξιόπιστη προστασία των δεδομένων και των διευθύνσεων που έχετε επισκεφθεί,
  • πολύ καλά επίπεδα ταχύτητας,
  • η τιμή είναι απλά αξεπέραστη.
Μειονεκτήματα
  • Παρατηρούνται κάποιες φορές προβλήματα στη σύνδεση,
  • παρότι γενικά είναι γρήγορο, σε κάποιες περιοχές η ταχύτητα πέφτει δραματικά,
  • χρησιμοποιεί αρκετή από την επεξεργαστική δύναμη και τους πόρους του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com