Παρακολουθήστε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ (EPL) στην Ελλάδα

Οι αγώνες Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά θεάματα και διοργανώσεις στην ελληνική τηλεόραση. Το αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν πάντα δημοφιλές και οι μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ έχουν αντίστοιχο ενδιαφέρον με τις ελληνικές μεταγραφές. Για τον λόγο αυτό εδώ και χρόνια τα συνδρομητικά κανάλια δίνουν εκατομμύρια για να εξασφαλίσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα στους αγώνες Premier League. Εμείς παρακάτω σας έχουμε μια λύση για να παρακολουθήσετε δωρεάν το μεγάλο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα σε ένα κανάλι.

Δοκιμή τώρα
Αγώνες Πρέμιερ Λιγκ με το ExpressVPN - Έκπτωση 49%

Παρακολουθήσετε αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος με ExpressVPN συν 3 μήνες δωρεάν, και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Γρήγορη υπηρεσία και κατάργηση γεωγραφικών περιορισμών.

Ενημερώθηκε στις: 17 Ιούλιος 2024

Οι καλύτεροι ιστότοποι για streaming για το πρωτάθλημα

Από τη σεζόν 2022 – 2023 η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova είναι αυτή που παίρνει πλέον τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του αγγλικού πρωταθλήματος, παίρνοντας τη “σκυτάλη” από την Cosmote TV.

Παράλληλα και όσοι συνδρομητές της Wind και της Vodafone έχουν στο συνδρομητικό τους πρόγραμμα τα αθλητικά κανάλια της Nova, έχουν και αυτοί πρόσβαση στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο κανάλι, πέρα που τις συνδρομητικές πλατφόρμες που να προσφέρει αγώνες από την Αγγλία δωρεάν. Η μετάδοση γίνεται είτε μέσω δορυφόρου, είτε μέσω της πλατφόρμας EON TV στην οποία προσφέρουν πρόσβαση οι 3 συνδρομητικές πλατφόρμες.

πρεμιερ λιγκ αγωνεσ

Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής και σε φορητές συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε και σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές με πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό. Βέβαια θα πρέπει όπως είμαστε βα είστε ενεργοί συνδρομητές.

Οι καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι streaming

Πέρα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες που κοστίζουν αρκετά χρήματα, υπάρχουν και δωρεάν επιλογές όσον αφορά το streaming ζωντανά μέσω του παγκόσμιου ιστού. Μια τέτοια καλή περίπτωση για την Πρέμιερ Λιγκ, με μετάδοση πάρα πολλών αγώνων από το εβδομαδιαίαο πρόγραμμα είναι ένα κανάλι στην Κένυα, στο οποίο όμως μπορεί να έχει οποιοσδήποτε πρόσβαση μέσω διαδικτυύου. Αναφερόμαστε στο κανάλι Κ24 από την Κένυα.

Οι αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος μεταδίδονται από το συγκεκριμένο κανάλι μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού, μεγάλο μέρος του οποίου είναι μάλιστα και αγγλόφωνο.

Streaming πέρα από τη διαθέσιμη ζώνη μεταδόσεων

Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε ίσως στο παρελθόν, το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων είναι πολύ σημαντικό. Όταν η Premier League υπογράφει συμβόλαιο με κάποιο κανάλι πχ. στην Ελλάδα, πουλάει τα δικαιώματα μετάδοσης μόνο στη συγκεκριμένη χώρα. Συνεπώς η Nova μπορεί να μεταδίδει το περιεχόμενο μόνο στην Ελλάδα, έστω κι αν αυτό γίνεται μέσω διαδικτύου. Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση η Nova και κάθε αντίστοιχο κανάλι ή διαδικτυακή υπηρεσία εντοπίζει την διεύθυνση IP του κάθε χρήστη ο οποίος συνδέεται στην υπηρεσία. Εφόσον ο χρήστης είναι στην Ελλάδα τότε μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο, όχι όμως όταν βρίσκεται αντίστοιχα στο εξωτερικό.

Στη δεύτερη αυτή περίπτωση υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και μπλοκάρισμα της μετάδοσης του περιεχομένου. Με την χρήση ενός VPN το πρόβλημα παρακάμπτεται, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Χρησιμοποιήστε VPN για δωρεάν αγγλικούς αγώνες – αναλυτικά τα βήματα

Η λύση, λοιπόν, είναι ένα VPN. Εάν δεν το γνωρίζετε, το VPN είναι λογισμικό το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στις φορητές συσκευές. Αυτό που κάνει είναι να σας επιτρέπει να συνδέσετε σε κάποιον άλλο διακομιστή στον κόσμο, με όλα τα δεδομένα να περνούν μέσω αυτού. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρίσκεστε στο εξωτερικό, αλλά επιλέγοντας έναν διακομιστή από την Ελλάδα στο VPN, να κάνετε τις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες να πιστεύουν πως βρίσκεστε στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και για άλλες χώρες που θα επιλέξετε ως διακομιστή στο VPN.

  • Βήμα 1 – βρείτε το κατάλληλο VPN για αγώνες αγγλικού πρωταθλήματος: Εάν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο, θα βρείτε πάρα πολλά VPN. Αυτά διαφέρουν σε χαρακτηριστικά και σε τιμές. Σε γενικές γραμμές όλα μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε σημασία στην τιμή και σε όλα τα υπόλοιπα που προσφέρουν.
  • Βήμα 2 – πραγματοποιήστε τη συνδρομή σας: Σε δεύτερη φάση θα πρέπει να εγγραφείτε στο VPN που να διαλέξετε και να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Πιο οικονομικό είναι συνήθως το να επιλέγετε ένα μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα συνδρομής. Μόλις εγγραφείτε, θα ενεργοποιηθεί το email και ο κωδικός πρόσβασής σας.
  • Βήμα 3 – Κατεβάστε το λογισμικό και προχωρήστε στην εγκατάσταση: Για να παρακολουθήσετε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να κατεβάστε το λογισμικό του VPN στις συσκευές σας. Υπάρχουν συνήθως διαφορετικές εκδόσεις για υπολογιστές Windows και Mac και για φορητές συσκευές Android και iOS. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την αντίστοιχη έκδοση συσκευή που διαθέτετε.
  • Βήμα 4 – συνδεθείτε στο VPN και επιλέξτε διακομιστή: Μπορείτε πλέον να τρέξετε το πρόγραμμα του VPN και να συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσης που λάβατε κατά την εγγραφή σας. Η μόνη επιλογή που ουσιαστικά πρέπει να κάνετε είναι ο κατάλληλος διακομιστής στη χώρα που επιθυμείτε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε για παράδειγμα την Ταϊλάνδη για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα που έχει τον γεωγραφικό περιορισμό για τους Πρέμιερ Λιγκ αγώνες.
  • Βήμα 5 – πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο ελεύθερα: Πλέον έχετε συνδεθεί από το διακομιστή που επιλέξατε και μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες από το K24 εντελώς δωρεάν. Μπορείτε γενικότερα να κάνετε ότι θέλετε στο διαδίκτυο, επωφελούμενοι από την ανωνυμία και τα αυξημένα στοιχεία ασφαλείας που σας προσφέρει το VPN που ενεργοποιείται και χρησιμοποιείτε. Εναλλακτικά χρησιμοποιείτε τις συνδρομητικές υπηρεσίες σε Nova, Vodafone ή Wind.

Τα καλύτερα VPN για να χρησιμοποιήσετε για αγώνες Πρέμιερ Λιγκ

Μόλις οι μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρωθούν, είστε έτοιμοι να παρακολουθήστε τους αγώνες το VPN σας. Δεν έχετε μήπως ακόμα επιλέξει κάποιο VPN; Δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και να βρείτε μία συμφέρουσα προσφορά; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη λίστα που δημιουργήσαμε με τα καλύτερα VPN για αγώνες στην Αγγλία. Απλά δείτε την παρακάτω λίστα με κορυφαία VPN και επιλέξτε κάποιο από αυτά για να κάνετε τη δουλειά σας.

Το καλύτερο 1 ExpressVPN Αξιολόγηση 2024
9.8
2 CyberGhost Αξιολόγηση 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN (PIA) Αξιολόγηση 2024
9.4
4 IPVanish Αξιολόγηση 2024
9.2
5 NordVPN Αξιολόγηση 2024
9.1

Δοκιμάστε το ExpressVPN δωρεάν

Έχοντας δοκιμάσει κατά καιρούς δεκάδες διαφορετικά VPN που υπάρχουν διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η προτιμότερη επιλογή και η πιο πλήρης αυτή τη στιγμή είναι το ExpressVPN. Το συγκεκριμένο VPN βρίσκεται συνήθως στην κορυφή οποιασδήποτε σύγκρισης με άλλο αντίστοιχο λογισμικό και είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή για τη μετάδοση αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.

μεταγραφεσ πρεμιερ λιγκ

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το ExpressVPN διαθέτει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ενεργοποιείτε τη συνδρομή σας και από εκείνη τη στιγμή έχετε 30 ολόκληρες ημέρες για να το δοκιμάσετε. Ανά πάσα στιγμή, μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο, μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της συνδρομής σας, εφόσον πχ. διαπιστώσετε πως το λογισμικό δεν ανταποκρίνετε στις προσδοκίες σας. Αμέσως θα λάβετε τα χρήματά σας στο σύνολό τους, χωρίς ερωτήσεις και ταλαιπωρία. Τι καλύτερο για να δοκιμάσετε το λογιμικό και να δείτε τους αγώνες και τις νέες μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ.

Τα επιπρόσθετα οφέλη των VPN πέρα από τους αγώνες Πρέμιερ Λιγκ

Για να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο, σας ενδιαφέρουν κυρίως οι μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ και οι αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος. Όμως, έχετε υπόψη σας πως όταν αγοράζετε και χρησιμοποιείτε ένα VPN, έχετε πολύ περισσότερα οφέλη από μία μετάδοση κάποιας αγγλικής ομάδας, όπως η Μάντσεστερ Σίτι ή κάποιας ισπανικής, όπως η Ρεάλ με η Ρεάλ Μαδρίτης κλπ.

αγώνες Premier League

Εξηγήσαμε πως με την όλη διαδικασία μπορείτε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους αγώνες στην Αγγλία, αλλά και σε υπηρεσίες όπως είναι για παράδειγμα το Netflix, το Amazon Plus, το Hulu κλπ.

Επιπλέον ένα VPN σας δίνει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια στα πάντα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, να κάνετε συναλλαγές και να μη φοβάστε μήπως κάποιος κλέψει τα στοιχεία σας. Τα κορυφαία VPN χρησιμοποιούν πολύ υψηλής ασφάλειας χαρακτηριστικά, όπως είναι η στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση. Ακόμα και τα δημόσια WiFi γίνονται πολύ πιο αξιόπιστα και ασφαλή με τον τρόπο αυτό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πάντα, όχι μόνο για να διαβάζετε για τις μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ.

Το παραπάνω γεγονός σας δίνει και πλήρη ανωνυμία στο διαδίκτυο. Ακόμα και ο πάροχος του διαδικτύου ή οι Αρχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν μπορούν να γνωρίζουν σε ποιους ιστότοπους βρίσκεστε και χρησιμοποιείται. Αυτό αντίστοιχα μπορεί να παρακάμψει και τη λογοκρισία που επιβάλλεται σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Ακόμα και αν ένας ιστότοπος είναι μπλοκαρισμένος στην Ελλάδα, εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Απλά επιλέγετε έναν διακομιστή άλλης χώρας στο VPN σας και διαβάζετε για μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ και για οτιδήποτε άλλο.

Πηγαίνετε στο ExpressVPN
49% έκπτωση έως το τέλος Ιούλιος 2024

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ, ακόμα και δωρεάν

Δεν σε απασχολούν οι μεταγραφές Πρέμιερ Λιγκ και θέλετε να παρακολουθήσετε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ και άλλων πρωταθλημάτων; Τότε το VPN είναι αυτό που θα σας λύσει τα χέρια. Ξεχάστε τα δωρεάν VPN και επιλέξτε ένα ποιοτικό και εμπορικό VPN με συνδρομή. Τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα πληρώνετε για μία συνδρομή σε δορυφορικά κανάλια για να έχετε πρόσβαση σε αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Επιλέγοντας έναν διακομιστή από το εξωτερικό στο VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δωρεάν αγώνες αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς και σε άλλο περιεχόμενο με live αγώνες ποδοσφαίρου, εξοικονομώντας πάρα πολλά χρήματα. Θα είστε κερδισμένοι πολλαπλά, ενώ η ασφάλειά σας στο διαδίκτυο θα είναι απαραβίαστη.

nikoc

Ο Νίκος, ο Ειδικός Κυβερνοασφάλειας, έχει γράψει στον ιστότοπο από την αρχή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσω συναρπαστικών συνεισφορών και εκτεταμένων δοκιμών. Με μια ισχυρή βάση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος φέρνει πλούσιες γνώσεις σε θέματα Ιντερνετ και προσωπικής ιδιωτικότητας. Διατηρώντας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην προστασία προσωπικής ιδιωτικότητας και νομικής ρύθμισης, ο Νίκος διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες του είναι καλά ενημερωμένοι. Για οποιαδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο nikos@diadiktiokaiasfalia.com.

Είστε ευπρόσδεκτοι να αφήσετε ένα μήνυμα

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Diadiktiokaiasfalia.com